Multimiljardair Bill Gates wil voor God blijven spelen. De steenrijke Amerikaans-Amerikaan, die nooit met democratische verkiezingen te maken heeft gehad, wil zijn twijfelachtige vaccinagenda aan de wereld opdringen. “Valse informatie” zou moeten worden onderdrukt. Dit alles van een persoon met een twijfelachtig karakter: Gates was een goede vriend van kindermisbruiker Jeffrey Epstein, wiens medeplichtige momenteel in de beklaagdenbank zit, bericht Report24.news.

Is het omdat het Microsoft Windows-besturingssysteem van Bill Gates als geen ander is geïnfecteerd met computervirussen? De multimiljardair gelooft al jaren dat hij de wereld tegen alles moet inenten. Hij gebruikt zijn geld om regeringen en de media te beïnvloeden. (Voorbeeld: Der Spiegel heeft onlangs nog 2,9 miljoen dollar ontvangen).

In een interview van een half uur met de Britse politicus Jeremy Hunt op 3 december, verspreidde Gates opnieuw zijn almachtsfantasieën. Het interview was voor censuurorganisaties die zich voordoen als “factcheckers”, eveneens gesponsord door geld van miljardairs, opnieuw aanleiding om talrijke tegenverklaringen af te geven. De aanleiding, in het gelinkte voorbeeld, waren Gates’ opmerkingen over de nieuwe mRNA-vaccins, die volgens zijn perceptie ook niet in staat zijn de verdere verspreiding van virussen te voorkomen.

De miljardair, die waarschijnlijk samen met Jeffrey Epstein zijn liefde voor kinderen heeft verkend (hij heeft ook al opgeroepen tot Corona-vaccinaties voor pasgeborenen), liet in het interview zijn haat voor andersdenkenden blijken:

“Valse informatie” over het nieuwe coronavirus en de daartegen ontwikkelde vaccins moest worden onderdrukt. Hij klaagde over “masker-aarzeling” en “vaccin-aarzeling”. De social media zouden niet voldoende censuur uitoefenen, zodat deze censuur door de regeringen zou moeten worden aangestuurd. Regeringen moeten controle nemen over discussies op het internet. Mensenrechten zoals de vrijheid van meningsuiting hebben in Gates’ wereldbeeld kennelijk geen enkele betekenis.

  Trudeau in paniek: Dreigt mensen te vervolgen die doneren aan het Vrijheidskonvooi

Bovendien zou men voorbereid moeten zijn op komende pandemieën en nog meer simulatiespelen moeten houden (zoals het beruchte Event 201, waarmee de Corona-pandemie werd voorbereid). Hij sprak ook over het gevaar van een pokkenepidemie die door terroristen op luchthavens zou kunnen worden ontketend. Er zou een bedrag van twee cijfers in de miljarden nodig zijn om een WHO-task force tegen dit gevaar op te zetten.

Lichaamstaal, extreem overdreven gebaren, inhoud: in feite vertoont Gates talrijke symptomen van een ernstige, voor mensen bedreigende geestesziekte – maar vanwege zijn rijkdom wordt hij niet aangepakt en krijgt hij ook niet de broodnodige therapie (zie Frontnieuws Schokkende video opgedoken: Aan welke geestesziekte lijdt Bill Gates?). In plaats daarvan worden zijn ontboezemingen door de mainstream gebruikt om de wereld verder in de richting van een communistisch aandoende sanitaire dictatuur te drijven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting
Volgend artikelUrsula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Bill Gates heeft voldoende geld om een reisje India te boeken. Ben wel bezorgd dat Bill India niet levend verlaat, iets waar ik eigenlijk niet rauwig om zou zijn.

 2. Ik las dat hij gearresteerd was en deze man een clone, vervanger zou zijn. Googling images is het idd onwaarschijnlijk dat al die fotos van dezelfde man zijn. Iemand moet toch in staat zijn bepaalde lichaamsdelen te vergelijken. Biden nu heeft bijv vaste rechter oorlel versus vroeger los. Onmogelijk.

 3. Ik weet op simpel niveau handlijnkunde dat de ene hand altijd hetzelfde blijft en de andere gedurende de levensloop verandert. Weet niet welke. De lijnen op verschillende fotos van rechterhand komen niet overeen. Los van rimpels in zn gezicht.

 4. Doku gezien over demjanjuk.
  America; land of the Nazi’s!

  America, land of the Rapers, land of the pedophilles!
  America, land of opertunities, where pedophilles become presidents, even when they are become senile!

  Ps.
  Apple censureert!
  Houdt mails tegen!

 5. De opa van (de khazarenafstammeling) Bill Gates schijnt de Amerikaanse minister van Gezondheid te zijn geweest zo rond 1918.
  Het jaar waarin de zgn Spaanse Griep (“toevallig” ?) wereldwijd rondging na het naar huis/het vaderland terugsturen van tientallen nationaliteiten van de soldaten.

  Kan iemand checken of die (door mij al 2 keer gelezen) bewering klopt dat de opa van koshere Bill minister of staatssecretaris van Gezondheid was in de VS zo rond 1917-1918 ?

  Want als dat zo is dan “zit het ècht in de familie” hè ?

 6. Wat Gertru beschrijft zeggen mijn USA FBF al zolang hij er zit, beschrijven / vergelijken foto’s ogen , oren , mond, En wat Niko laat zien met BIT CHUTE is als vrouw zijnde zó duidelijk, die meisjes hun lichaamstaal zegt mij genoeg, ipv arm op arm , nee ertussen net ónder borsthoogte, vieze ouwe vent, heb mijn schrijven goed nagelezen voor GEEN spelfouten., wordt ik door Nick gecorrigeerd, Grt van ’n 70 jarige Haarlemse, Fijne pakjesavond in deze vreselijke tijd. Wat mij betreft snel verkiezingen, FVD, BBB, PVV, de rest opprutte, lol.

 7. Iemand die ging met Epstein kindermishandeling en abuse om deze reden is die gescheiden alles onder de deksel……die zit in de media te praten en de media laat die criminel praten dat is ongelofflijk.

  • gek is dat atheisten zo bang voor het einde zijn.
   helemaal omdat comunisten of nationaal socialisten/zionisten claimen,
   dat gepeupel niet zo moet mekkeren als genocide weer is op de agenda staat.
   meld je voor destructie
   wij elite eisen dit , hou van ons.
   heb dit voor ons over!
   merk je toch niets van dood zijn.
   schijnt dat er nu computers zijn die zoverl geheugen hebben dat er bewustzijn opgeslagen kan worden , en ze denken dat dat eeuwig leven is.

   dit is de deur die nooit meer gesloten kan worden.
   the war in the aether/ether.
   i.a ijskoude calculerende rekemachines zonder geweten of begrip van emphatie.

   zag prince in een concert zeggen.
   ga op het internet.
   zorg er voor dat het internet niet op jou komt.

 8. alleen zwake mensen ambieren macht.
  echte kerels weten wat ze waneer aankunnen tappen of waarom.
  billyboy heeft ocd.
  dwangneuroses en compulsive ticks.
  smetvrees.
  ken aardig wat lsd gebruikers die nu zeggen.
  some doors need to stay closed.
  de man omarmde zn demonen en die regeren nu zn zieke angstige geest.

  geld voor alle meglomane powerhungry mietjes met knaken.
  probleem is en was altijd de gene die de zilverlingen aanneemt om zn eigen huis te verraden.

  grote schoonmaak.
  de planeet zn eigen zelfreinigend vermogen.

 9. epstein zit ergens op een paradijselijk eiland is mijn vermoeden.
  De gebaartjes ; mogelijk dezelfde Communicatie scholing : ab osterhaus NPO idioten , en mensen op mijn werk destijds begonnen deze dommige overdreven gebaren erbij te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in