Miljardair, privésponsor van de WHO, vriend van Epstein en gezondheidsexpert bij uitstek: Bill Gates staat niet bij alle mensen ter wereld in hoog aanzien. Anderen geloven dat, omdat hij verantwoordelijk was voor een besturingssysteem dat extreem gevoelig was voor virussen, dit hem op de een of andere manier voorbestemt om een virusexpert onder de mensen te zijn. Feit is dat Bill Gates van tevoren betrokken was bij elke planningsstap van de “pandemie”. En nu licht hij zijn plannen voor het komende jaar toe, schrijft Willi Huber.

Bill Gates houdt een blog bij waarin hij zijn schijnbaar grote gedachten met de wereld deelt. Op 20 december verklaarde hij te werken aan een “toekomst die onze kleinkinderen verdienen”. Hoe denkt u dat die toekomst eruit zal zien? En wie heeft de heer Gates, die vaak ergens in een hoekje heen en weer zit te schommelen, eigenlijk gekozen en hem belast met het bepalen van de toekomst van de mensheid?

“Ik werk nog steeds volop aan het project dat ik meer dan twee decennia geleden begon, namelijk het grootste deel van mijn middelen teruggeven aan de samenleving.” – Bill Gates

Een heilige volgens zijn eigen definitie

Naar verluidt zou het de heer Gates niet uitmaken waar hij op de lijst van rijkste mensen staat. Hij weet dat hij succesvol zou zijn als hij succesvol geeft – en dus achterop raakt op de lijst. Een amusante uitspraak, aangezien hij miljarden meer heeft verdiend met zijn o zo filantropische Corona-steun. (Zie ook: Business Coach erklärte 2020 Gates’ Corona-Geschäftsmodell mit Milliardengewinnen).

“Ik heb mijn filantropie altijd gezien als een manier om het verschrikkelijke onrecht dat ik in de wereld zie te verminderen. Ik voel ook een verplichting om mijn rijkdom terug te geven aan de samenleving op een manier die het meeste goed doet voor de meeste mensen.” – Bill Gates

Slachtoffers van Gates’ vaccinorgieën in Afrika en India.

De heer Gates is dus door en door goed. Hij zegt het zelf. Hoe geweldig nuttig de vaccinatie-inspanningen van Bill Gates in Afrika en India eigenlijk waren, kunt u hier lezen. Terwijl ” factcheckers ” niet alleen door Bill Gates worden betaald maar ook zijn daden verdedigen, zien critici een win-win situatie voor Gates en de farmaceutische industrie – maar dan wel afgezet tegen die vele dode of ernstig zieke vaccinatieslachtoffers.

Zo werden in India ongeveer een half miljoen (!) kinderen verlamd tijdens de vaccinatie-orgieën van Gates. Sinds de stopzetting van het vaccinatieprogramma zijn de aantallen weer gedaald. De factcheckers beweren dat een oorzakelijk verband nooit is bewezen, slangenbeten zouden een meer waarschijnlijke oorzaak zijn. Hieruit blijkt dat zij nooit geïnteresseerd zijn geweest in het vinden van de waarheid, noch de basis van menselijk mededogen hebben. Natuurlijk worden ze daar ook niet voor betaald.

  Verenigd Koninkrijk begint met "vaccinatiestempels" in paspoorten

“Ik doe bijna al mijn werk via de Gates Foundation, hoewel de meeste van mijn inspanningen op het gebied van klimaat en schone energie zijn ondergebracht bij Breakthrough Energy en ik het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer apart financier. Wereldwijde gezondheid is een belangrijk aandachtspunt voor de stichting omdat dit het ergste onrecht op aarde is en een oplosbaar probleem.” – Bill Gates

Volgens Gates zouden de afgelopen 20 jaar wereldwijd bijna 5 miljoen kinderen minder zijn gestorven. Hij schrijft dit toe aan de activiteiten van zijn stichting. De verklaring is even gewaagd als de bovengenoemde slangenbeten voor een half miljoen verlamde kinderen. Maar men kan ervan uitgaan dat een tekst van de heer Gates door factcheckers niet zal zijn voorzien van een waarschuwing of gecensureerd.

“De COVID-19 pandemie heeft miljoenen doden veroorzaakt en de inspanningen om kinderen te vaccineren ernstig belemmerd. De oorlog van Rusland tegen Oekraïne veroorzaakt vreselijk leed in Oost-Europa en drijft de voedsel- en energieprijzen wereldwijd op. Rijke landen bezuinigen op buitenlandse hulp, onder meer omdat ze meer moeten uitgeven aan defensie, elektriciteitssubsidies en steun aan oorlogsvluchtelingen. De inflatie stijgt en de economische groei vertraagt. Klimaatverandering leidt tot vaker voorkomende weer-extremen.” – Bill Gates

Deze paragraaf, die op zijn best kinderlijk naïef is en op zijn slechtst een aaneenschakeling van opzettelijke leugens, verklaart alles over de geestesgesteldheid en plannen van Bill Gates. Elk extreem-links stereotype wordt hier opgediend. Corona, Oekraïne, klimaatverandering. Niets ervan wordt correct uitgelegd, nergens vallen oorzaak en gevolg samen. De heer Gates is een gevaar voor de mensheid. Iemand die geestelijk zo ongeschikt is om leiding te geven, mag nooit de leiding hebben over andere mensen. Zeker als hij door niemand is gekozen.

Warren Buffett gaf Gates Foundation 45 miljard aan speelgeld

De 92-jarige grootinvesteerder Buffett rekent er uiteraard ook op dat Gates zijn fortuin nog verder kan vergroten. Hij heeft de stichting dus 45 miljard dollar gegeven om mee te beheren.

  Bill Gates dineert met Boris Johnson - Menigte: "Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!"

Het belangrijkste doel zou zijn om vier miljoen sterfgevallen onder kinderen te voorkomen. Een interessante uitspraak van iemand die altijd beweert dat overbevolking een probleem is en dat er te veel mensen op deze wereld leven. Je hoeft niet gestudeerd te hebben om op het eerste gezicht iets te vermoeden: er klopt hier iets niet.

Vervolgens beschrijft hij trots hoe in de VS vooral zwarte en Latino kinderen en studenten uit arme gezinnen zouden worden geholpen. Dat mag een nobel doel zijn, maar een samenleving komt ook vooruit als zij de slimsten en besten zoekt en stimuleert, en bevordering niet baseert op een eigenlijk racistische manier op iemands huidskleur. Met name de Europese samenlevingen zijn totaal niet meer in staat tot dit besef – en dat is zonder de heer Gates. Als gevolg van de woke waanzin, waar wederom filantropen als Gates achter staan, worden veeleer de meest geestelijk gestoorde, seksueel afwijkende, buitensporig etende en anderszins absurde existenties bevorderd. Nergens is het nog geoorloofd om mensen te huldigen die het door ijver en intelligentie gemaakt hebben. Een dikke man die zich een vrouw waant, maakt echter alle kans op onderscheidingen en prijzen.

Maar wat wil Gates in 2030

Voor degenen die nu ongeduldig worden omdat Gates blijkbaar alleen zichzelf prijst, in plaats van een vooruitblik te geven: Na veel tekst zijn hier de verschillende programma’s:

In de VS worden donaties voor wiskundelessen verdubbeld. Daar zijn kinderen nu zo dom dat slechts 26 procent van de achtste klassers enige vorm van wiskunde kent. De reden hiervoor zou de pandemie zijn. Natuurlijk kan men zich ook afvragen of de American Way of Life, continue consumptie in combinatie met junkfood, een reden kan zijn. Maar dat hoeft niet, zoals u ziet. Het is overigens de bedoeling dat de verbetering via software tot stand komt. Een onmens die vermoedt dat hiervoor direct of indirect licentievergoedingen zullen worden betaald.

De wereld kan zich beter voorbereiden op de volgende pandemie. De reactie op de “Covid-pandemie” was ontoereikend. Dit moet worden verbeterd. Het komt natuurlijk neer op meer dwang, meer medische experimenten en meer censuur. Net zoals Covid-19 vooraf werd geoefend tijdens “Event 201”, organiseerde Gates reeds de simulatie voor de volgende “pandemie”: Catastrophic Contagion. Gates droomt van goedkopere en snellere diagnosetests. Bovendien zouden er betere vaccins nodig zijn die volledige immuniteit geven. Want dit zou niet gegarandeerd zijn door Covid-vaccins. Dit moet worden afgezet tegen de verklaringen van Gates uit 2020, waarin hij toen al volmondig verkondigde dat alle Covid-19 vaccins goed zouden werken. Gates’ pandemiewijsheid is ook te lezen in zijn nieuwe boek: “How to Prevent the Next Pandemic”. Samen met de WHO wil hij een Global Health Emergency Corps oprichten, een wereldwijd orgaan van deskundigen ter bescherming tegen de microben waar hij zo bang voor is.

  Bill Gates: "Rijke landen moeten overstappen op 100 procent synthetisch rundvlees"

Kinderverlamming blijven bestrijden. Hierover heb ik hierboven al geschreven dat de inspanningen van Bill Gates tegen polio bij kinderen alleen al in India tot een half miljoen verlamde kinderen kan hebben geleid. Maar de ongekozen man die nooit medicijnen heeft gestudeerd, mag zijn menselijke proeven gewoon voortzetten. Wat zou er kunnen gebeuren? Net als Covid-19 wil Gates, die blijkbaar aan waanideeën en neuroses lijdt, het poliovirus “uitroeien”. Met vaccinaties, natuurlijk. Daarbij noemt Gates de vrijmetselaarsorganisatie “Rotarians”, die betrokken zou zijn bij vaccinatieprogramma’s wereldwijd.

“Het redden van moeders en baby’s” door AI-ondersteunde echografie. Klinkt op het eerste gezicht weer erg goed. En opnieuw rijst de vraag – waarom wil iemand mensen redden die vindt dat er te veel mensen op deze wereld zouden leven.

Genezing van AIDS door gentherapie. De immunodeficiëntieziekte AIDS, mogelijk veroorzaakt door vaccinatiecampagnes, moet nu worden genezen door verdere gen-experimenten. Bill Gates geneest gewoon alles – zelfs volledig gezonde mensen wier leven plotseling en onverwacht eindigt door mRNA-vaccinaties. Zolang men vrijwillig aan deze programma’s kan deelnemen, kan men de zin ervan bespreken. Helaas houdt de pret op als het gaat om verplichte medische behandelingen.

Klimaatmanie: uitstoot verminderen met “Breakthrough Energy”. Breakthrough Energy is Gates’ nieuwste grote project om de zogenaamde broeikasgassen wereldwijd te verminderen. Het doel zou “nul-uitstoot” zijn. Hopelijk weten alle aardkloven en vulkanen ook van Gates’ plannen, bij twijfel kan hij ze kopen, toch? Een van de plannen van Gates is om gebouwen absoluut luchtdicht te maken omdat ze te veel energie zouden verspillen. Klinkt gezond. Het is 250.000 keer geprobeerd. Op uw gezondheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Armageddon generaal Surovkin: Bakhmut tangmanoeuvre en 50.000 Oekraïners in de val
Volgend artikelJonge man overleden aan “gelukkig hart syndroom” na Argentijnse wereldbekeroverwinning
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Wat een ego strelend geblaat van een psychopaat. De kinderen worden voor ziekten beschermd door hen te vermoorden. Velen al in de baarmoeder! Zoals 2020 in de VK waar de miskramen in 2 weken tijd met 2000% omhoog schoten.

 2. Musk and Trump and Putin, people still think they are on the good site of history.
  No, they are not. 
  The mRNA vaccines wrapped in lipid nanoparticles is an AI invention.
  People who took the vaccines will feel that they are connected to the internet of everything. First they will enjoy it, and suddenly they will be without body, trapped in the cloud. That’s what going on. All vaccinated seemed to be lost, and the torture will never stop.
  The awakened can save thim with love.

 3. Billy Gat dient onmiddellijk uit de samenleving werwijderd wqrden en in een instelling (gesloten) voor geesteszieke mensen geplaatst worden tot zijn overlijden , hij is ongeneeslijk .

 4. Die man is zwaar mentaal gestoord… niemand wil dat zien. Hij spreekt in niet-complete zinnen, bijvoorbeeld hier:

  “Ik heb mijn filantropie altijd gezien als een manier om het verschrikkelijke onrecht dat ik in de wereld zie te verminderen. Ik voel ook een verplichting om mijn rijkdom terug te geven aan de samenleving op een manier die het meeste goed doet voor de meeste mensen.”

  Hier bedoelt hij “het verschrikkelijke onrecht DAT MIJ AANGEDAAN IS IN DE WERELD te verminderen.” En “mijn rijkdom terug te geven ALS WAPEN OP de samenleving op een manier die het meeste KWAAD doet voor MIJN VIJANDEN.”

  Vergeet ook niet dat Melinda Gates met het briljante idee kwam om de 501(C)3 structuur toe te passen op hun bezit (de nonprofit structuur in de VS, die bepaalt dat je slechts 9% van je nonprofit totaalcapitaal aan de liefdadigheid moet geven, en de rest kan gebruikt worden voor administratieve taken, consultancy aan jezelf, etc. Dus Melinda wist heel goed hoe ze zonder vinger tikken nieuwe projecten konden opzetten – de gifspuit projecten in Afrika en India bijvoorbeeld. Allemaal “liefdadigheid.”

  Bill ziet de mensheid als zijn vijanden. Zijn wraak bestaat uit het vernielen van de mens alswel de leefomgeving van de mens. Die jong-psychopatische Gates is zo gefrustreerd, en werd later zo wraakzuchtig omdat hij op de vingers werd getikt voor de fratsen met zijn shit computers, dat hij zijn gevoel voor realiteit kwijt is geraakt. Als de enorme hoeveelheid geld dan ook nog eens de identiteit van zo’n persoon overneemt, dan staat niks hem meer in de weg. En de ene waanzin volgt de andere op. Hij begon zich af te vragen wat is “bewustzijn” en hoe kan ik dat te pakken krijgen. Want als je dat weet, dan bezit je de wereld en kan je mensen beheersen. En zo begon hij daarmee. Het firmament – dat ons bewustzijn aanstuurt – moet dus kapot gemaakt worden, en vervangen door iets anders (Musk doet dat). De pijnappel klier moet dus ook kapot gemaakt worden, dmv S antigenen die het lichaam gaat aanmaken als de mRNA pakt. Ze hebben jarenlang zitten prutsen op mensen, in Afrika, in India, etc met injecties om te zien of ze de voortplanting konden stopzetten. Onder het mom van de gezondheid. Hij weet donders goed dat als je met het firmament gaat kloten, dat het een bende wordt en dat mensen zullen sterven. Dieren ook. Maar toch doorgaan, hè? De kick er van. Hoor je die hoge piepstem van hem? Hoe hoger hij piept hoe meer hij liegt. De man heeft geen vat meer op zichzelf of zijn morele koers, en hij wordt door die heks van hem bevestigd in zijn waanzin, want zij is zijn handler, een super dominant en totaal nietsontziend persoon. Ze verdienen enorme hoeveelheden geld met hun gruwel waanzin en niks houdt ze tegen, want iedereen doet mee. Ook die stupide geo-engineers die met stof in de lucht aan het kloten zijn. Er is helemaal geen ‘global warming’ en Gates weet dat. Maar het gaat er om het firmament kapot te maken. Weg met ‘god’ en het menselijk bewustzijn. Dan is Gates eindelijk de baas van al die mensen die hem plotseling niet meer aardig vonden. Dit is een heel, heel heel zieke man… onmenselijk geworden, met een meedogenloze, sadistische vrouw die deze zwaar gestoorde man in stand houdt; een superzieke combinatie die moorddadig is geworden. Maar mensen zoals Trutsula van de Lijken en haar parasitaire mannenclub vinden dit mentaal gestoorde duo goed van pas komen financieel. En zo kom je uit op “andere entiteiten” maar het zijn gewoon je totaal verknipte medemensen – de beestmensen. Geen mensen, geen dieren. Smeerlappen van de hoogste graad.

 5. De meeste mensen doen voor meer geld de meest onvoorstelbare dingen.
  Hoe meer geld, hoe meer onvoorstelbare dingen mensen doe.
  Zodra echter de geldstroom top down stopt, dondert alles in elkaar.
  Het zijn niet de miljardairs die eigenlijk voor ellende zorgen, het zijn de mensen die uit geld en machtshonger die alles gevaarlijk en nagenoeg onleefbaar maken.
  Het zijn de mensen die een graantje meepikken.
  Als b.v. de MSM geen geld meer zou krijgen van overheden en/of belanghebbenden,dan zou het nieuws wat ze brengen veel meer objectiever zijn.
  Het is het bekende, “wiens woord men spreekt,…….

 6. Bill Gates wil de wereld verbeteren, héél fijn, laat hij een half uurtje stevig aan de lachgaspijp hangen, is in één klap de wereld een stuk beter af.

 7. Is er niet ergens op het net een diepte-interview met Melinda (ex-? ) Gates, waar ze in gaat op de beerput, die de psyche is van haar (ex?) partner? Lijkt me rete-interessant. Afkomstig van iemand, die zò dicht stond ( staat ? ) bij de belichaming van extreme psychopathie. Maar ja, misschien is zij zelf òòk zo terminaal gek als maar kan. Je gaat immers niet uit liefde met een Draaideur Looney trouwen, maar eerder vanuit een feest der Herkenning.
  Je kunt bij rijke mensen zien aan hun gedrag en keuzepakket, dat ze eigenlijk geen rààd weten wat ze met hun geld moeten doen en omdat ze het zo hoog op de economische ladder hebben weten te schoppen, ellebogen en trappen, kijken ze naar beneden, naar iedereen, die nog onverhoopt aan het klimmen zijn. Eerst is het een hele periode van alleen maar hoger dan ieder ander op de ladder komen en als de treden van de ladder ‘op ‘ zijn – je hebt al erg veel medeklimmers van de ladder afgetrapt -, dan ga je je roze Cashmiertrui aan doen en heb je het ‘verdiend’ om je òm te draaien en daadwerkelijk zòrg te gaan dragen voor al die stumperts ònder jou.
  Het Imitatio Christi wordt een steeds aantrekkelijkere aan te nemen persona en omdat het systeem nu eenmaal zo in elkaar steekt hèb je ook het rècht om je met kwantum theorie, babypoep, het recht om adem te halen vd ander, de verkeersregels op Antarctica, aan welke mayonaise de Belgen de voorkeur aan geven, wat je het beste kunt doen aan een volle asbak, het bijvoorbeeld òngehoord vinden als een oma niet meer menstrueert of het heel logisch vinden om een foetus al in de baarmoeder een sex change te laten ondergaan, die het op latere leeftijd alsnog zelf zal gaan betalen. Het maakt dan absoluut niet waar je je mee bemoeit. Heb je ‘het’ zò ver geschopt, dan is het met àlles bemoeien, net zoals met een dorpspastoor, automatisch een grondrecht. En waar er gehakt wordt vallen spaanders ( collateral damage / miljoenen doden ) en indien – zoals nù – het Neoliberaal zelfvernietigend systeem op z’n eind loopt, dan is automatisch ook àlles wat degene aan de top doet en denkt, met een ònbevraagbare ultieme vanzelfsprekendheid en per definitie ‘goed’. The sky is the limit, folks.
  Maar desalniettemin hebben we het hier over een ( soort van ) Homo Sapiens van Fleisch und Bloot en dat kàn – nog steeds – gestòpt worden. Indien we ùit de systeemtunnel gaan, dan hebben we te maken met een kleinzielige ‘Keizer’ zonder roze cashmier trui. Een meelijwekkende vertoning, die we als een hoop half-diarree-stront van de stoep kunnen wegspuiten . . .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in