Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

De globalistische miljardair Bill Gates promoot “madenmelk” als oplossing voor de voedingsbehoeften van kinderen nu de kosten van levensonderhoud de pan uit rijzen en de tekorten aan geproduceerd voedsel overal ter wereld beginnen toe te slaan.

Volgens door Gates gefinancierde onderzoekers is madenmelk afkomstig van “larven van de zwarte soldaatvlieg” die worden verwerkt tot een zuivelachtig melkalternatief dat geschikt is voor baby’s en jonge kinderen om aan hun voedingsbehoeften te voldoen, schrijft Baxter Dmitry.

De onderzoekers promoten madenmelk ook als een shake voor mensen die op zoek zijn naar extra eiwitten in hun dieet en die niet afgeschrikt worden door de gelijkenis met grijs slijm en het feit dat het product het spijsverteringskanaal en de uitwerpselen van de insecten bevat.

“We verwerken het tot een zuivelalternatief dat een rijke en romige vloeistof vormt,” leggen de onderzoekers uit, terwijl ze de klimaatvriendelijke kwaliteiten benadrukken. “Entomelk is zeer rijk aan eiwitten, vet, calcium, ijzer en zink, wat echt goed voor je is en een zeer romig mondgevoel heeft.” Kijk:

Hoewel het product wordt gepromoot als een oplossing voor klimaatverandering, legt auteur Seamus Bruner uit dat Microsoft medeoprichter Bill Gates’ investeringen in nepvlees, Amerikaanse landbouwgrond en madenmelk niet de planeet redden, maar eerder zijn banksaldo opblazen.

“Controligarchs” onderzoekt miljardairs zoals Bill Gates en hoe hun rijkdom de machtshefbomen controleert die het dagelijks leven van de gemiddelde Amerikaan domineren.

NYPost bericht:

Bruner – die leiding gaf aan teams waarvan de bevindingen meerdere FBI-onderzoeken en onderzoeken van het Congres naar de families Clinton en Biden op gang brachten – zegt dat zijn onderzoek de inspanningen van Gates aan het licht bracht om Amerikaanse landbouwgrond op te kopen en te investeren in synthetische zuivel en in laboratoria gekweekt vlees in de naam van het voorkomen van klimaatverandering.

  "Netto-nul" vereist een enkele wereldregering en een enorme daling van de levensstandaard, waarschuwt deskundige

In dit proces, zegt Bruner, doet Gates meer om zijn nettowaarde op te blazen dan om de uitstoot van koolstof te elimineren.

“Eerst waren het gepatenteerde zaden en gepatenteerde meststoffen en nu patenteren ze vleesalternatieven. Het verbieden van vee zou effectieve monopolies verlenen aan de alternatieve eiwitbedrijven en investeerders zoals Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en zelfs BlackRock ten goede komen. Nepvlees gaat over het beheersen van de voedselmarkt, niet over het redden van de planeet,” zei Bruner in een interview met Fox News Digital.

Peter Schweizer, auteur van “Red-Handed”, “Clinton Cash” en “Profiles in Corruption,” schreef het voorwoord van “Controligarchs” waarin hij zei dat het boek “in de toekomst kijkt en een beklemmende en onthullende uiteenzetting geeft van het draaiboek van de linkse elite voor de komende vijf jaar.”

Een hoofdstuk van het boek richt zich op “de oorlog tegen boeren” en maakt duidelijk dat techgiganten zoals Gates de voedselvoorziening van het land monopoliseren.

“De overname van het voedselsysteem, zoals zoveel andere controleplannen in dit boek, begon met de Rockefellers en werd bevorderd door Bill Gates. Net als de meeste van hun monopolies – van olie tot software en uiteindelijk biotechnologie – draait de overname van voedsel allemaal om het beheersen van het intellectuele eigendom van voedselproductie door middel van handelsmerken, auteursrechten en patenten,” aldus het boek.

Bruner schetst de connectie van Gates met “de Groene Revolutie” – een reeks verbeteringen in de landbouw mogelijk gemaakt door Rockefeller-gefinancierd onderzoek en ontwerp in de jaren 1940 om de toenmalige crises van armoede en honger te helpen oplossen.

  Nu hebben de mondkapjes ook de oceanen bereikt

“De Groene Revolutie was tegelijkertijd het bewijs dat problemen zoals armoede en hongersnood konden worden opgelost door menselijke innovatie en dat de oplossingen, zoals genetisch gemodificeerde gewassen die resistent zijn tegen pesticiden, nieuwe problemen kunnen opleveren zoals vervuiling, uitputting van hulpbronnen en de consolidatie van kleinschalige boerderijen en familiebedrijven in gigantische, door bedrijven gecontroleerde boerderijen,” staat er.

“Maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de nieuwe problemen, namen de Rockefellers alle eer voor de overvloed aan gewassen, terwijl ze de nieuwe problemen afschoven op de handige zondebok van klimaatverandering,” schrijft Bruner.

“En het zou geen verrassing moeten zijn dat terwijl van de boeren wordt verwacht dat ze gefermenteerde schimmels, in het laboratorium gekweekt vlees en madenmilkshakes consumeren, de Controligarchs – met hun privékoks – niet van plan zijn hetzelfde te doen als recent gedrag een indicatie is,” zegt Bruner.

“Bill Gates en Warren Buffett eten graag hamburgers en steaks van rundvlees als Gates zijn mentor in Omaha bezoekt. Zuckerberg houdt van gerookte biefstuk en gegrilde varkensribbetjes (van echte koeien en varkens) en zegt dat vlees ‘dubbel zo lekker smaakt als je zelf op een dier jaagt'”, schrijft Bruner.

DISGUSTING: Bill Gates Wants You To Eat Maggot Milk


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bill Gates dineert met Boris Johnson – Menigte: “Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Kinderarts waarschuwt: Als ze de meeste kinderen zouden vaccineren, zou dat het einde van de mensheid kunnen betekenen

Lees meer over:

Vorig artikelBRICS in “laatste stadia” van dedollariseringsmissie – nieuw wereldwijd betalingssysteem zonder dollar BEVESTIGD
Volgend artikelNederland: WEF promoot autovrije wijk: “Er is niets te zien, het zijn maar samenzweringstheorieën!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Gadgadgadgadgadgadverdamme. Waar zijn de inrichtingen van weleer waar dit soort psychopaten levenslang in opgesloten werden? Die kampen die ze overal aan het bouwen zijn kunnen we daarvoor wel gebruiken, opsluiten deze mafketels.

 2. NSB , NAZI
  van Nederland, doe even je ding 🐛 🍸
  Geef het “ goede voorbeeld”
  Hoerentrutten van Nederland 🇳🇱
  Ook op de fiets / lopen vandaag hoor !
  Goed voor je gezondheid 🇳🇱🇳🇱🇳🇱🇳🇱

   • Het is Uw buurman, Uw collega, Uw vriend, Uw huisarts, Uw partij waar u op gestemd heeft, de horecauitbater die u D3 produkten aansmeert.

    Niet zozeer Bill uit Verweggistan die voor u de bedreiging vormt.

    • als het knaken of dode objecten lief heeft …
     over empathie voor het leven , heb je de eerste hint te pakken.

     de gene die zegt , pakken wat je pakken kan.
     de gene die dwingen en dreigen.
     de gene die lust als liefde verkopen.
     de gene die orders geven en zij die ze zonder nadenken uitvoeren.
     usurpeerders pakken macht daar waar ze geen macht hebben.

     doden kunnen geen orders geven aan de levenden.

     • oeps , vergeten te censureren.
      tis wat die wappies , zelfs in de vrije tijd…
      de tong uitsnijden voorkomt niet dat er leugens worden verspreid
      het voorkomt dat de waarheid aan t licht komt.
      lag je te meuren technocraat?
      deze staat dr nog….

      melden bij de bruine hemden voor disciplinaire maatregel.

      als je iemand alles af hebt gepakt.
      waar kun je hem dan nog mee bedreigen ?

 3. Wat een gemene treiterkop speelt die Gates zeg. Juist die insecten uit zijn grote familieboek worden gebruikt als plagerijtje. (Ja, ze hebben een boek, een familieboek, dat volgen ze.)
  Je kunt als je dat boek leest, zou je kunnen voorspellen waar ze straks nog meer mee aankomen. Welke plagen gaan ze nog meer naspelen om het ongelofelijk onwetende andere volk mee te treiteren en te bespelen? We zullen het zien.

 4. Allemaal kanker als het aan Gates ligt

  ZIEK: Pentagon beraamt plannen om Amerikaanse troepen “experimenteel” laboratoriumgekweekt vlees onder dwang te voeren om de CO2-uitstoot te verminderen – Militaire veteranen reageren

  Het Pentagon van Joe Biden heeft een plan om onze soldaten als proefkonijnen te gebruiken in de strijd tegen de “klimaatverandering” om hun globalistische overheersers tevreden te stellen.

  De Washington Free Beacon bracht vorige week een explosief verhaal naar buiten en onthulde dat een door het Pentagon gefinancierd bedrijf genaamd BioMADE de ecologische voetafdruk van het leger wil verkleinen door actieve leden dwangvoeding te geven met “experimenteel” laboratoriumgekweekt vlees, met de volledige steun van het Biden-regime.

  Het bedrijf heeft ruim 500 miljoen dollar aan financiering ontvangen van het Pentagon.>>>

  https://www.thegatewaypundit.com/2024/06/sick-pentagon-scheming-force-feed-u-s-troops/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in