U hebt wellicht gehoord van het “gebroken hart syndroom”, maar nu is er het “gelukkig hart syndroom”. Het lijkt erop dat te verdrietig of te gelukkig zijn gevaarlijk kan zijn, want beide kunnen leiden tot fatale hartaanvallen, schrijft Niamh Harris.

Een 26-jarige man zakte in elkaar nadat hij twee uur na de overwinning van Argentinië op het wereldkampioenschap een hartaanval had gekregen.

Marca meldt:

Een jonge Egyptische man is overleden aan het zogeheten “gelukkig hart syndroom” terwijl hij feest vierde in het centrum van Caïro nadat Argentinië tot kampioen was gekroond op het wereldkampioenschap voetbal in Qatar 2022.

“Een jonge man uit de wijk Shubra stierf twee uur na de wedstrijd (tussen Argentinië en Frankrijk) door zijn immense blijdschap na de overwinning van Leo Messi. We moeten een les leren uit wat er is gebeurd, we moeten niet overdrijven in het uiten van ons verdriet of geluk,” zei cardioloog Gamal Shaaban op Facebook.

De 26-jarige, geïdentificeerd als Mostafa Abdel Aal, keek met zijn vrienden naar de finale in een coffeeshop in het centrum van de Egyptische hoofdstad en plaatste bij thuiskomst een bericht op sociale media waarin hij Messi prees en aangaf dat het “de beste dag van zijn leven” was.

Onmiddellijk daarna zakte de jongeman in elkaar na een hartaanval en werd hij naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij overleed als gevolg van het “gelukkig hart syndroom”, een zeldzame hartaandoening die kan ontstaan bij “immens geluk”, aldus Shaaban, die voormalig directeur was van het Egyptische Nationale Instituut voor Cardiologie.

Misschien is het toeval … maar sinds de uitrol van een bepaald “vaccin” zijn er veel dingen die plotselinge hartaanvallen kunnen veroorzaken.

  Donuts en disco's: de stimulansen van de pandemie


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates onthult zijn plannen voor 2023 – hij gaat door met het “verbeteren” van de wereld
Volgend artikelProstituees van de pers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Mijn vader was gestorven in 1965 en mijn moeder ontmoette een oude vriend. Een man die ze liet staan voor mijn vader. Er ontstond iets en ze gingen een weekend weg. Aan het eind van dat weekend vroeg hij of het iets kon worden tussen hen en ze dacht daar positief over. Even later hoorde ze in de keuken een knal Hij was op de grond gevallen. Dood. Hartaanval van het geluk dat ze eindelijk de zijne zou worden. We spreken nu wel over 1971. Dus schrijf niet alles op het conto van de prik.

  • Men heeft het hier over de opvallende *aantallen* en niet de af en toe gebeurtenis. Daar zit een verschil in. En dat *verschil* schrijft men toe op het conto van de prik. Snap je? Helaas is het zo, het is geen toeval meer.

  • Marie…zo te lezen besta jij duidelijk meer dan 55 jaar.
   Dat lijkt me lang genoeg om te weten dat mensen nooit zoals nu wel gebeurt sinds 2021, als bosjes neervallen door hart problemen…jongeren met hartproblemen… bekenden overlijden? Ja.. maar niet in grote aantallen in korte tijd…..

   Ga je een voorbeeld uit de jaren ’70 naar boven halen.. zo ken ik er ook wel 10.

   Wees even helder en zet je emotie over het verleden even opzij.. leef in het hier en nu en erken dat wat er nu gebeurt sinds 2021 héél vaag is met al die mensen die neervallen uit het niets….

 2. Tuurlijk. Hier in de VS wordt nu beweerd dat je hartaanvallen kunt krijgen van sneeuwruimen en dat ‘ieder jaar honderden mensen een hartaanval krijgen tijdens of net na het sneeuwruimen’.
  Ze weten van gekheid niet meer wat ze de schuld kunnen geven, zolang het maar niet de heilige gifprik is.

 3. Een troost,
  Hij is waarschijnlijk met een lach op zijn gezicht gestorven.

  ( mijn god, ze verzinnen ook van alles om maar niet die prik de schuld te geven)

 4. Ik zorg er ook altijd voor dat ik bij belangrijke wedstrijden voor Nederland juich. Kun je nooit aan een gelukkig hart syndroom dood neervallen, krijg je hooguit een ellendig teleurgesteld gevoel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in