In de VS is er een petitie om Bill Gates te vervolgen voor “medische wanpraktijken” en “misdaden tegen de menselijkheid”. Om een antwoord van het Witte Huis te krijgen, is voor zo’n petitie 100.000 handtekeningen nodig. Ze hebben op het moment van schrijven 633.668 handtekeningen ontvangen.

Eerder heeft Frontnieuws al gemeld dat een Italiaanse congresvrouw een klacht tegen Gates had geformuleerd. Gates propageert onder andere het gebruik van het Coronavaccin. Hij heeft belangen in bedrijven die momenteel het vaccin ontwikkelen.

In haar toespraak tot het nationale parlement beschreef de Italiaanse afgevaardigde Sara Cunial Bill Gates als een crimineel. Ze riep op om Gates te berechten voor het Internationaal Strafhof voor “misdaden tegen de menselijkheid”. Ze beschuldigde de Italiaanse premier Conte van het maken van een gemeenschappelijke zaak met Bill Gates en beschuldigde Conte van het samenwerken met Gates in een “wereldwijde staatsgreep”.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Wij, het volk, zullen het vuur van het verzet zodanig ontsteken dat het niet mogelijk zal zijn om ons allemaal te onderdrukken. Ik verzoek u, mijnheer de Voorzitter (van het parlement), om onze woordvoerder te zijn, om president Conte namens ons te adviseren. De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de “filantroop” Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid.

Als u dat niet voor ons doet, vertelt u ons dan hoe we u moeten definiëren, de ‘vriendelijke advocaat’ die bevelen aanneemt van een crimineel, aldus Cunial.

Cunial is niet het eerste parlementslid dat Gates beschuldigt van het opleggen van zijn “gezondheidsbeleid” aan de wereld. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Bill Gates “het mandaat gekregen om het ‘wereldgezondheidsbeleid’ te dicteren zonder ooit door iemand benoemd of gekozen te zijn en zonder enige verantwoording”.

Enkele maanden geleden bekritiseerde Robert F. Kennedy Jr. Bill Gates en zijn “messiaanse geloof dat hij voorbestemd is om de wereld te redden met technologie”.

Vaccins zijn een strategische zet voor Bill Gates, die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven (waaronder Microsoft) voedt (inclusief Microsoft’s ambitie om een wereldwijd een vaccin-ID op te leggen ) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde, neo-imperialistische ‘gezondheidsbeleid’. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden gedreven door de messianistische overtuiging dat hij voorbestemd is om “de wereld te redden met een technologie” en door een God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van “inferieure” mensen.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizen

VS: verkorte gevangenisstraffen als beloning voor gevaccineerde gedetineerden

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here