In de VS is er een petitie om Bill Gates te vervolgen voor “medische wanpraktijken” en “misdaden tegen de menselijkheid”. Om een antwoord van het Witte Huis te krijgen, is voor zo’n petitie 100.000 handtekeningen nodig. Ze hebben op het moment van schrijven 633.668 handtekeningen ontvangen.

Eerder heeft Frontnieuws al gemeld dat een Italiaanse congresvrouw een klacht tegen Gates had geformuleerd. Gates propageert onder andere het gebruik van het Coronavaccin. Hij heeft belangen in bedrijven die momenteel het vaccin ontwikkelen.

In haar toespraak tot het nationale parlement beschreef de Italiaanse afgevaardigde Sara Cunial Bill Gates als een crimineel. Ze riep op om Gates te berechten voor het Internationaal Strafhof voor “misdaden tegen de menselijkheid”. Ze beschuldigde de Italiaanse premier Conte van het maken van een gemeenschappelijke zaak met Bill Gates en beschuldigde Conte van het samenwerken met Gates in een “wereldwijde staatsgreep”.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

Wij, het volk, zullen het vuur van het verzet zodanig ontsteken dat het niet mogelijk zal zijn om ons allemaal te onderdrukken. Ik verzoek u, mijnheer de Voorzitter (van het parlement), om onze woordvoerder te zijn, om president Conte namens ons te adviseren. De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de “filantroop” Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Strafhof voor misdaden tegen de menselijkheid.

Als u dat niet voor ons doet, vertelt u ons dan hoe we u moeten definiëren, de ‘vriendelijke advocaat’ die bevelen aanneemt van een crimineel, aldus Cunial.

Cunial is niet het eerste parlementslid dat Gates beschuldigt van het opleggen van zijn “gezondheidsbeleid” aan de wereld. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Bill Gates “het mandaat gekregen om het ‘wereldgezondheidsbeleid’ te dicteren zonder ooit door iemand benoemd of gekozen te zijn en zonder enige verantwoording”.

Enkele maanden geleden bekritiseerde Robert F. Kennedy Jr. Bill Gates en zijn “messiaanse geloof dat hij voorbestemd is om de wereld te redden met technologie”.

Vaccins zijn een strategische zet voor Bill Gates, die zijn vele vaccin-gerelateerde bedrijven (waaronder Microsoft) voedt (inclusief Microsoft’s ambitie om een wereldwijd een vaccin-ID op te leggen ) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde, neo-imperialistische ‘gezondheidsbeleid’. De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden gedreven door de messianistische overtuiging dat hij voorbestemd is om “de wereld te redden met een technologie” en door een God-achtige bereidheid om te experimenteren met de levens van “inferieure” mensen.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizen

  Waarom ik een "Covid Ontkenner" werd
Vorig artikelPoging tot gevangenzetting Salvini – omdat hij de immigratie heeft tegengehouden
Volgend artikelWannabe gangster bluft met zijn pistool online en schiet zichzelf voor zijn flikker
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Het is niet alleen Gates. Mensen met zijn soort mentaliteit zitten als een woekerende schimmel door de hele maatschappij gekneed. Ze besmetten de hele maatschappij. Er is geen redden aan. We hebben niet goed op de zaak gepast.

 1. Waarom berechten, hij heeft al inmiddels meer mensen vermoord dan Hitler natuurlijk niet alleen maar met de hulp van vele staats lieden waaronder Rutte en Merkel wel een van de ergste zijn van Europa, het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat er zoveel bloed aan hun handen hebben dat er geen rechtszaak meer voor nodig meer is en laten wij geen stuiver meer aan dat tuig uitgeven is mijn mening het geld kan beter gebruikt worden om ons land te bevrijden van deze tirannen is mijn mening en hang ze stuk voor stuk aan een ijzer draad op in het openbaar, zij zijn er dan nog altijd beter af dan de vele mensen die ziek zijn geworden van de giftspuiten en op hun dood staan te wachten maar eerst nog veel moeten gaan leiden.
  Geeft dat tuig geen enkele ruimte meer meer maak ze af als beesten is mijn mening.

  • Het is altijd zo geweest en nu nog altijd zo, dat iemand die een midaad pleegt, er voor gestraft wordt. Of is het dan toch zo, dat “Het geld wat stom is, maakt recht wat krom is” ??? Wat een onrecht ??? Kan die Bill Gates zomaar vrijuit gaan door het gebruik van zijn groot kapitaal ???
   Wat doet men met een mens die niet normaal is in zijn hoofd ?? NATUURLIJK !!! die man wordt verhinderd van nog meer dingen te doen die niet kunnen, en wordt behandelt zodat hij geen slechte dingen meer kan doen. Is Bill Gates zo een geval. Alstublieft, dan is het de grootste tijd dat daar iets aan gedaan wordt, anders is het op deze aardbol onleefbaar geworden.

  • Zo’n snelle dood als jij voor ogen hebt gun ik ze niet. Laat ze maar jarenlange gevangenisstraf voor ogen hebben met jarenlang juridisch getouwtrek eraan voorafgaand. Daar ga je gruwelijker aan dood. Denk maar aan Ratko Mladic’, die kreeg ook wat hersenbloedingen tijdens de jarenlange rechtszaak.

 2. Bill Gates is massamoordenaar en geestelijk ziek , deze wezens moeten opgespoord en vernietiging worden. Ik vind zelfs gebruiken uitdrukking van vaccinaties is al en soort van collaboratie ..wij praten over biowapen en die wordt structureel ingebracht bij mensen met een hele duidelijke bedoeling. Ze komen zeker me niet weg…!!!

 3. 600.001 ,, ( denk dat je dat getal 1000 maal hoger mag in schatten ) ligt zijn doopceel , alles wat over die persoon te weten is , laat publiekelijk zien hoe op tv , wereldwijd hoe hij gaat noemen namen van die in dit zogenaamde niet complot zitten , we mogen gebruiken zijn eigen middelen , die hij gebruikt heeft tegen anderen , dreig hem daarmee , als hij na dagen , weken lang ondervraging zonder slaap , verteld .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in