Screenshot ABC 7.30.

Miljardair vaccingoeroe en eugeneticus Bill Gates heeft opnieuw geprobeerd zijn banden met de overleden kindersekscrimineel Jeffrey Epstein te bagatelliseren.

Tijdens een interview met het Australische ABC 7.30 maandag werd Gates opnieuw gevraagd waarom hij met Epstein bleef omgaan, zelfs nadat de hedgefonds-miljardair was veroordeeld voor kinderprostitutie, bericht Adan Salazar.

“Heeft u spijt van de relatie die u met hem onderhield tegen Melinda’s advies en wensen in?” werd Gates gevraagd door presentatrice Sarah Ferguson.

De verwijzing van de ABC 7.30 presentatrice naar “Melinda” verwees naar opmerkingen van Gates’ ex-vrouw Melinda Gates vorig jaar waarin zij bekende: “Ik hield er niet van dat Bill ontmoetingen had met Jeffrey Epstein. Ik heb hem dat duidelijk gemaakt.”

“Je gaat ver terug in de tijd, maar ja ik zal het voor de meer dan 100ste keer zeggen, ja, ik had niet met hem moeten dineren,” reageerde de medeoprichter van Microsoft, verwijzend naar verschillende fondsenwervende diners die hij had bijgewoond en die door Epstein werden georganiseerd.

“Epstein had een manier om mensen seksueel te compromitteren,” vervolgde Ferguson, en voegde eraan toe: “Is dat waar Melinda je voor waarschuwde?”

“Nee, ik bedoel, nee, ik heb met hem gegeten en dat is alles,” stamelde Gates.

“Er was nooit een relatie van welke aard dan ook,” voegde hij eraan toe toen hem werd gevraagd of de Gates Foundation banden had met Epstein.

  Bill Gates, China, 23andMe, en uw DNA

Het interview komt nadat Gates in 2021 ook werd ondervraagd over zijn banden met Epstein door Judy Woodruff van PBS News Hour, waar hij beweerde dat hij hem alleen voor het geld had ontmoet.

“Wat wist u over hem toen u hem ontmoette, zoals u zelf zei, in de hoop geld in te zamelen?” vroeg Woodruff.

Weet u, ik heb met hem gedineerd. Daar heb ik spijt van,” antwoordde Gates. “Hij had relaties met mensen waarvan hij zei dat ze aan wereldwijde gezondheid zouden geven, een interesse die ik heb. Weet je, lang niet genoeg filantropie gaat in die richting.”

“Die ontmoetingen waren een vergissing. Ze leverden niet op wat hij beweerde en ik heb ze afgebroken. Weet je, dat is al lang geleden, dus daar is niets nieuws aan,” voegde Gates eraan toe.

“Weet je, ik heb gezegd dat ik spijt had van die diners,” zei Gates tegen Woodruff. “En er is niets – absoluut niets nieuws daarover.”

Het valt nog te bezien of Gates, of wie dan ook, verantwoordelijk zal worden gehouden voor het vragen van seksdiensten aan Epstein, wiens klantenlijst naar verluidt vol zat met rijke en beroemde invloedrijke figuren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de mensheid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Oekraïense officieren onthullen de werkelijke verliezen van diverse Oekraïense eenheden
Volgend artikelChris Hedges: Oekraïne – De oorlog die misging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De reactie van deze massamoordenaars is Orwelliaanse Double-speak ten top!

  Het “niet moeten dineren” is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wel het meest onschuldige gedeelte van de activiteiten en vriendschap van de ‘heren’…

 2. Billy zegt dat hij alleen niet met hem had moeten dineren.
  Dus van de rest (vliegen, Epstein Island, de feestjes) heeft hij geen spijt…

 3. Heineken-eigenaar (50,001%) Charlene de Carvalho – Heineken en echtgenoot Michael de Carvalho zijn ook eens onthaald door Jeffrey Epstein & hoerenmadam Ghislaine Maxwell.

 4. “Ik had niet met hem moeten dineren, maar
  de sex met minderjarige meisjes had ik voor geen
  goud willen missen”, aldus pedo Gates.

 5. Flauwekul interview, wellicht op verzoek van Bill

  Enigen die voordeel hebben zijn Bill en Melinda
  Melinda Gates , zou hebben gezegd…
  Ik had niet met hem moeten dineren..

  Zegt hij wellicht over 10 jaar ook van
  Het Corjuina vax , ik had het niet moeten doen 😭

  Lijkt op interview Maximaal en Willem bij lockdown – ✈️ .. Griekenland

  HET SPIJT ONS ZO 😭😭😭😭😭😭

 6. Het moet voor die Djokovic vast een eitje zijn geweest zo een toernooitje tegen gevaxccineerden.

  Oh en Gates, voor hem hetzelfde van wat hij anderen doet, volgieten tot aan het kijkglas en afleveren zonder luchtbellen met zijn eigen “vaccins”. Dan even doorboosteren voor de volle bingokaart dan zal er in 2026 een trekking zijn waarmee hij kans maakt op levenslang gratis eten bij een 5 sterren restaurant.

  Het lot is niet overdraagbaar (wink, wink 😉 )

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in