© Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0)

In alle landen verzuimen artsen vaak de bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins te melden. In Frankrijk komt naar schatting slechts 7% van de waarschuwingen die het stelsel van volksgezondheid bereiken van de artsen.

Dit zijn onbeduidende cijfers die bijdragen tot het propageren van de mythe van de voortreffelijkheid en de vooruitgang van de moderne geneesmiddelen.

Daarom is een kop in de krant Ouest France zo treffend: “Covid-19. Het Centrum voor Geneesmiddelenbewaking van Tours wordt overspoeld met meldingen over vaccins”. In drie maanden tijd hadden zij meer dan 1.400 meldingen van bijwerkingen geregistreerd, meer dan in het hele voorafgaande jaar.

Geconfronteerd met de lawine van klachten over bijwerkingen was de maatregel van het centrum voor geneesmiddelenbewaking eigenaardig, maar geheel in overeenstemming met de ‘pandemie’: het vroeg artsen en patiënten niet langer meer alle bijwerkingen te melden, zodat zogezegd voorrang kon worden gegeven aan de ernstigste meldingen.

De bureaucraten in het Centrum willen niet werken. De directeur verklaarde dat “patiënten en artsen alles melden en dat heeft het voor ons erg druk gemaakt”. Of misschien is het iets veel simpeler: misschien zijn ze niet gewend om zoveel klachten over bijwerkingen te behandelen als nu met het Covid-19 vaccin gebeurt.

Het is ook mogelijk dat men het beter vindt om de ogen te sluiten, zodat de “deskundigen” op televisie nog steeds kunnen zeggen dat er weinig bijwerkingen zijn en dat de voordelen in ieder geval groter zijn.

Officiële cijfers en statistieken werken altijd op die manier: zij worden gemanipuleerd en gefileerd naar gelang van het geval.

  De lijst wordt langer: COVID mRNA-vaccins: drie jonge piloten zijn de afgelopen drie weken plotseling overleden

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin

Vorig artikelBijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd
Volgend artikelBill Gates en George Soros vormen samen een Orwelliaanse nachtmerrie-organisatie gericht op het “zuiveren” van “desinformatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ik gebruik medicijnen om debloedplaatjes niet te laten klonteren dus weiger nu om de vaccinatie te nemen! En nuwordt ik door iedereen behandeld of ik besmet ben! Dus mag ik niet meer met vakantie , naar de bioscoop enz, nou ze hebben al 2 keer mijn vakantie af gepakt , vorig jaareinde dit jaar gaat het ook niet door! Maar goed ik ben nog tot 15 mei 89 jaar dus …….
  Zal mij tijd wel uitdienen! Maar ik denk dat zeker een paar heel veel verdienen hieraan en dat de pandemie niet lang genoeg kan duren …….farmaceuten ? Misschien?

 2. Genocide op onze bejaarden ?

  Hierbij een update over de sterfte-toename NA vaccinatie in een rusthuis in Vlaanderen

  Voor vaccinatie :
  over de laatste 4 jaar : gemiddeld 30 overlijdens per jaar, stabiele toestand

  Na vaccinatie :
  Pfizer : Eerste vaccin : half januari 2021 / Tweede vaccin : begin februari 2021
  Over de eerste 101 dagen van 2021 : 13 overleden bejaarden
  Omgerekend naar jaarbasis geeft dit 47 overlijdens op jaarbasis.
  Dit is een toename van 56,6 % t.o.v. het vorige 4-jaar gemiddelde !!!

  Het is opmerkelijk om te zien hoeveel overleden bejaarden er zijn kort na de tweede vaccinatie.

  Ik heb meer dan een stevig vermoeden dat de recente toename van het aantal overlijdens bij de bevolking veroorzaakt is door vaccinatie-schade

  Vraag aan Van Ranst :
  geef eens een opsplitsing van de overledenen in “gevaccineerd en niet-gevaccineerd”.
  Doe hetzelfde voor alle opnames op de intensieve zorg diensten.
  Er zullen dan wel een aantal rode lichtjes gaan branden. Of moet dit verzwegen blijven ??

  Op de corrupte overheid en media moeten we alvast niet rekenen.
  Die benoemen de overlijdens door vaccinatie-schade als “COVID-19” om de lockdown en angst onder de bevolking nog op te drijven.

  Vraag aan de lezers :
  indien jullie gegevens zouden hebben over de “toename na vaccinatie” van het aantal overlijdens in rusthuizen, laat dan eens een berichtje.

 3. Dit soort cijfers zijn in Nederland ook al in het nieuws geweest, vaak regionaal, soms opgepakt via alternatieve nieuwskanalen en soms met meer nadruk op de samengaande omerta verschijnselen.

  Maar, uit voor mij betrouwbare tweede hand hoor ik van situaties die nog erger zijn qua cijfers voor kwetsbare ouderen in de zorg.
  Al kan ik dat moeilijk narekenen, seizoenpiek, geen vierjaargemiddelde etc. ook niet doorgevraagd vwb vaccinatie cijfers maar, zelfs met doelgroep is de toename ‘significant’.
  Opmerkelijk blijft ook het doorbuffelen, lamgeslagen en met de extra (werk)druk van deze tijd, weinig (uitgesproken) twijfel.
  Een goed jaar na de start van het killercircus, nu vallen de klappen terwijl de extra voorzorgen nota bene veel uitvoeriger en strenger zijn.

  En wie nog even wil godwinnen, zelfs, of juist, wanneer je anti-wappie bent. Wat lult iedereen nog over nazi’s, misdaden en slachtoffers; moet je kijken hoe we in deze tijd(!) dwz met WWII-indoctrinatie etc., blijven meelopen of niet in staat blijken onder de invloed van leiders, leugens en lijden nauwelijks iets te veranderen.
  Spuuglelijke waanzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in