Bijna de helft van de jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika wil emigreren

7
Foto via Twitter

Volgens een nieuw onderzoek wil of probeert iets meer dan 40 procent van de jongeren tussen 18 en 24 jaar in de MENA-landen naar een ander land te emigreren. In sommige landen is dat percentage zelfs bijna 80 procent.

Het onderzoek heeft betrekking op 4000 jongeren in 17 landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. 42 procent van de ondervraagden wil hun thuisland verlaten en migreren, en 40 procent overweegt het idee.

15 procent geeft aan dat ze inmiddels maatregelen hebben genomen om te emigreren. Slechts 32 procent zegt dat ze nooit hun thuisland willen verlaten.

Volgens het onderzoek bevindt het grootste deel van de jongeren die willen emigreren zich in Libanon, waar maar liefst 77 procent zegt te willen migreren, gevolgd door Libië met 69 procent, Jemen met 66 procent en Irak met 65 procent.

MENA-landen

Weinig werkelijke vluchtelingen

Ongeveer een kwart geeft economische redenen aan voor hun ambitie om te emigreren, terwijl de redenen die meestal met echte vluchtelingen worden geassocieerd, zoals religieuze of politieke redenen, respectievelijk slechts twee en acht procent uitmaken.

De pandemie zou de wens van veel mensen om te emigreren hebben beïnvloed, waarbij 32 procent aangeeft dat het virus de kans op emigratie heeft vergroot.

In 2018 bleek uit een soortgelijk onderzoek dat maar liefst twee derde van de 1,1 miljard inwoners van Afrika ten zuiden van de Sahara binnen vijf jaar naar Europa of de Verenigde Staten wil migreren.

Deense politica: “Immigratie van moslims heeft Denemarken veel meer schade berokkend dan dat het ons ten goede is gekomen”

  Globalisme = Vernietiging van de Westerse Beschaving
Vorig artikelDe familie Biden: zoon Hunter heeft Sleepy Joe geëlimineerd
Volgend artikelDe gruwelijke dierenmishandeling achter de Aziatische “dierenreddingsvideo’s”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De foto van de bemanning van het bootje bekijkend denkt ik dat we wél heel erg veel HOOG-opgeleide jongens (geen meisjes te zien !) binnen halen.
  Opoe Knol zal ’t wel prachtig vinden (zij weet immers NIET waar ze mee bezig is) een boot vól met jonge mannen met ontbloot bovenlijf, daar droomt opoe voortdurend van !
  Zo’n bemanning kan meteen door naar ’t ziekenhuis wegens besmetting met malaria, corona, geslachtsziekte, tbc , knokkelziekte, beriberi (scheurbuik) en nog enkele tropische ziekten w.o. apenziekte (wippen van de één op de andere), linker-handen-ziekte ( hebben 2 linker-handen, kunnen dus niet werken !) verder lijden zij veelal aan een geestelijke stoornis; dus……………weren zo’n bende !!!!

  • HALLO, had ik maar 2 linkerhanden.
   Ik ben volledig linkshandig en ben zo goed als motorisch gestoord met mijn rechterhand.
   ik kan er nog geen spijker in de muur mee slaan zonder op mijn klauw te meppen.

 2. Blank / AZIATISCH ??? / donker / zwart
  https://www.frontnieuws.com/het-ontbrekende-signalement-framing-en-het-ontkennen-van-de-werkelijkheid/
  Vreemde situatie!
  – Newspeak –

  Waargebeurd verhaal:
  Hollandaise emigreerde naar een van de eilanden behorende tot Griekenland; ontmoette en huwde een Egyptenaar eveneens gesetteld op dat eiland en tezamen maakten zij de reis naar Mekka (…). Hierna stelde de Egyptenaar voor dat de Hollandaise een uitkering zou gaan aanvragen in Nederland want daar zouden ze – volgens hem – recht op hebben.

  Gezien dit verhaal en de enorme drive van vooral de Arabische wereld om naar ‘het – Europese – Westen’ te willen emigreren, ga ik ervan uit dat het sprookje ‘Gratis Geld’ aldaar wijd en breid is verspreid. Nog niet gesproken uiteraard omtrent de – door de imams & rabbi’s gezegende – religieuze opgave om Europa te ontvolken c.q. te gaan bevolken. Iets waarmee klaarblijkelijk de meerderheid van de overheidsinstanties geen enkele moeite heeft en het volk alhier alvast klaarstoomt voor gezichtsbedekking; volledige overgave aan de heersende kaste op straffe van diverse sancties en sociale controle. De horeca wordt opgeheven alsook de stembureau’s. Ondertussen worden er kniel-rituelen op gang gebracht; hele klassen met basisschoolleerlingen in de mohammedaanse (AZIATISCHE ??????) moskeeën inherente rituelen en gebruiken bijgebracht en zijn er al scholen waar de kinderen, eveneens met gezichtsbedekking, niet meer mogen zingen voor een jarige in de klas … Terwijl er andere basisscholen zijn die ouders voor de rechter slepen wanneer zij ontkennen dat hun zoon een ‘meisje’ is of andersom wanneer men klassikaal is bezig geweest met conditioneringsprocessen aangaande genderidentiteit en deze kinderen schizofrenie wordt aangeleerd en waar zelfs ‘de markt’ al op heeft ingespeeld, geleid door viezeriken vanuit perversie, maar wat allemaal niet alleen ‘moet’, maar ook moet kunnen. Dat alles en nog meer is hetgeen de ‘Regenboog-Vlag’ vertegenwoordigd. Onder het mom van ‘diversiteit’ en ‘mogen zijn wie je bent en/of wie of wat je wilt zijn’, is praktisch een ieder overgeleverd aan politieke- en rechterlijke willekeur en straatterreur. Ooit was er ‘sprake’ van iets als de ‘Universele Mensenrechten’ en waarbij velen van ons niet wisten dat daarvan ook een Caïro Versie bestaat én van kracht is. Heden ten dage is er nog een derde versie … die daarop neerkomt en om maar weer eens te spreken met de woorden van m.p. Mark-sist Rutte: “GEWOON JE BEK HOUWUH.”
  Welzeker hebben wij ook hier in ons Nederigland een kaste-systeem en het duurt niet meer zo heel lang of we zullen ze tegenkomen: the untouchebles – the not haves – de uitgestotenen – de laagste van de laagsten.

  En iedere eerste maandag van de maanden loeien opnieuw de sirenes ……
  Pas wanneer ze iedere dag loeien is het oorlog?
  Hoeveel slangenbezweerders zijn er eigenlijk onder ons?

 3. Als ik documentaires over Marokko en vele ander Afrikaanse landen bekijk zie ik een mooie cultuur en mooie fijne mensen. Waaruit je de conclusie kan trekken dat we hier in Europa het uitschot uit die gebieden hebben. Geen wonder dat die landen ze niet terug willen. Wij ook niet dus deporteer ze naar een lieflijk eiland in de oceaan.

  • Alle Marokkanen staan onder een strenge sociale controle van hun omgeving en familie.
   Ik had ooit een zeer vriendelijke alleenstaande Marokkaanse buurvrouw.
   Ik had een sleutel van haar huis voor de vakanties, post, plantjes water geven en soms wat kleine reparaties.
   Ze bracht ook altijd wat mee na een vakantie in Marokko (vaak mier zoete koekjes daar vandaan) of iets te eten.
   Tot dat er een neef langs kwam. Toen was alles ineens afgelopen.
   Ze groet me alleen nog of een zeer kort praatje.

 4. Q; Slechts 32 procent zegt dat ze nooit hun thuisland willen verlaten.

  Dus wil slechts 32 procent het eigen land opbouwen? Daar ben je dan als “land” mooi mee in de aap gelogeerd…

  De overige 68 komt vervolgens het onze afbreken? De meeste zullen gewoonweg niet inzetbaar zijn binnen ons arbeidsproces. Velen kunnen de eigen taal niet eens lezen of schrijven, laat staan dat ze ooit die van ons leren.

  Het is niet mogelijk al deze mensen in de kost te gaan nemen. Dat gaan mensen, zij die wel werken en zich de blaren betalen, echt niet te lang doen op deze manier.

  De uitkomst zal zijn, wat Margaret Thatcher heeft gezegd: “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”

  En zij heeft gelijk, ons geld raakt op en dan?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in