De gruwelijke dierenmishandeling achter de Aziatische “dierenreddingsvideo’s”

1

YouTube auteur Nick Crowley heeft het fenomeen onderzocht met Aziatische “Animal Rescue Video’s”, waar het zou moeten lijken op mensen die dieren in nood vinden en redden. Achter de schermen verbergt zich een afgrijselijke dierenmishandeling.

YouTube auteur Nick Crowley produceert meestal video’s op YouTube waarin hij praat over griezelige onderwerpen zoals moordverhalen, diverse samenzweringstheorieën en mysterieuze gebeurtenissen. In een nieuwe video onderzoekt Crowley het fenomeen “animal rescue videos” op YouTube.

Alle video’s in de recensie zijn gemaakt door Oost-Aziaten die met vreselijk acteerwerk proberen het te laten lijken alsof ze willekeurig dieren vinden die op een of andere manier in nood zijn, om ze vervolgens te redden. De video’s zijn geprezen door naïeve kijkers die geloven dat de dieren echt gered zijn. Als je alleen maar aan het oppervlak van de video’s krabt, zal er al snel een afschuwelijke dierenmishandeling verschijnen.

De recensie bevat voornamelijk drie YouTube-kanalen: “KM Daily”, “Happy Dog” en “The rescue journey TV”. Een van de video’s beweert een pup te redden die door een grotere hond is gebeten. De pup ziet er zeker gekweld uit en jankt voor de camera.

De kinderen in de video halen dan de pup op en “geven hem medicijnen”, en in een latere video laten ze zien hoe de hond weer helemaal gezond is en dat de wond is genezen, dat er geen sporen van de verwonding meer zijn.

Het probleem is echter dat de “hondenbeet” op de pup niet echt is, een echte hondenbeet zou veel groter zijn geweest en er zouden sporen zichtbaar zijn geweest van tanden van de hond. De wond van de pup lijkt meer op een snee, waarschijnlijk veroorzaakt door een mes. Crowley’s theorie is dat ze de tweede video eerst hebben gefilmd, de video als de pup er gezond uitziet en er geen wonden zichtbaar zijn. Daarna snijden ze de hond met een mes en filmen ze de video waar ze de gewonde puppy “redden”.

  De chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling

Alle drie de kanalen hebben soortgelijke video’s gemaakt, waar ze “geheel toevallig” dieren in nood tegenkomen. Ze hebben puppy’s en kittens laten zien die op vreemde en zelfs onmogelijke wijze gevangen zijn geraakt in visnetten, onder rotsen, in hekken, in afvoerkanalen en waarin ze worden aangevallen door slangen.

Een video toont een pup die werd aangevallen door een slang. De video lijkt echter meer gericht op het krijgen van mooie camerahoeken dan op het helpen van de hond, het duurde 30 seconden filmen voordat ze iets deden.

Bovendien lijkt het erop dat hetzelfde dier meerdere malen in deze situaties terechtkomt. Crowley merkt onder andere op dat een kitten met een vrij uniek kleurenpatroon op zijn rug in verschillende van de video’s te zien was. De ene week zit de kitten vast in een stapel stenen, die de Aziaten in de video voorzichtig verwijderen. De volgende week uploaden ze een video waarin dezelfde kitten vreemd genoeg vastzit in een hek.

De video’s zijn natuurlijk geënsceneerd om het te laten lijken alsof de Aziaten helden zijn die er elke week in slagen om dieren uit gevaarlijke situaties te redden. In feite worden de dieren alleen als rekwisieten behandeld in hun zieke films.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Vorig artikelBijna de helft van de jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika wil emigreren
Volgend artikelGet woke, go broke: Na kijkcijfers chrash – NBA stopt met racistische BLM-propaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Veel mensen zijn bereid, én in staat, om het te doen voorkomen alsof zij dier- én menslievend bezig zijn terwijl zij de meest gruwelijke beelden en verklaringen verdraaien.
    Wat dat betreft zou de NL-“regering” zich daar zéér wel bij thuis voelen.
    Liegen & bedriegen is hun lust en hun leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in