Sinds de begindagen van de regering Biden hebben Republikeinen en conservatieven in het Congres het Witte Huis ervan beschuldigd het Amerikaanse leger steeds meer een “woke” linkse culturele ideologie op te leggen, die op haar beurt heeft geleid tot een scherpe daling van het aantal rekruteringen.

Maar in plaats van het roer om te gooien, lijken de politiek correcte kopstukken in het Pentagon het mes nog verder te zetten, schrijft JD Heyes.

“Omdat ze moeite hebben hun wervingsdoelen voor het fiscale jaar 2023 te halen, heeft de leiding van de Amerikaanse marine de perfecte persoon gevonden om de gelederen van de tak te versterken: Drag Queen Harpy Daniels,” merkte The Federalist deze week op in een hoofdschuddend verslag.

The Daily Caller voegde eraan toe dat de marine Yeoman 2nd Class Joshua Kelley, een drag queen in actieve dienst die zich identificeert als non-binair en optreedt onder de artiestennaam Harpy Daniels, heeft ingehuurd als “Navy Digital Ambassador” om de rekrutering voor de marine te vergroten. Het Digital Ambassador-programma werd gelanceerd om via digitale platforms een breder scala aan potentiële kandidaten voor militaire rekrutering te bereiken, aldus een woordvoerder van de marine. Het programma liep naar verluidt van oktober 2022 tot maart 2023.

Kelley had in november op Instagram aangekondigd dat de marine hem had uitgenodigd om hun eerste “Digital Ambassador” te zijn, en belichtte zijn ervaring met het optreden in drag voor de marine sinds 2018, terwijl hij zich ook presenteerde als een “pleitbezorger” en “leider” voor individuen die jarenlang in de dienst zouden zijn “onderdrukt.”

  Globalisme valse gezicht

“Van toetreding tot 2016 en het kunnen delen van mijn drag-ervaring in mijn vrije tijd met mijn collega-mariniers is een zegen geweest,” schreef Kelley. “Deze ervaring heeft me zoveel kracht, moed en ambitie gebracht om een voorvechter en vertegenwoordiging van queer matrozen te blijven!”

Het behoeft geen betoog dat de stap is afgekeurd door huidige en voormalige Amerikaanse militairen en door GOP-leden van het Congres.

“Tegenwoordig ziet het Amerikaanse volk dit en denkt dat dit ons leger is geworden,” zei Matthew Lohmeier, die eerder diende als commandant van het 11e Space Warning Squadron in Colorado voordat hij in een podcast opmerkingen maakte waarin hij kritiek uitte op het marxisme.

“En dus denk ik dat het eerst en vooral belangrijk is dat ik zeg – en ik doe dit niet vaak genoeg – dank aan de goede mannen en vrouwen die ons land elke dag van hun leven edelmoedig dienen in uniform – omdat ze komen opdagen omdat ze geloven in de grootsheid van het Amerikaanse ideaal en omdat ze bereid zijn hun leven op het spel te zetten om dit land te verdedigen,” vervolgde hij in een interview met Fox News.

“En dus vraag ik me af wie onze hoge militaire leiders eigenlijk denken aan te spreken bij het rekruteringsproces door een travestiet aan te nemen als hun digitale ambassadeur.”

Lohmeier zei dat deze incidenten militairen niet inspireren om hun dienst voort te zetten, omdat velen van hen “geloven in het westerse kerngezin.” Hij voegde eraan toe dat zij niet willen dat hun kinderen aan dergelijke inhoud worden blootgesteld.

  Canadezen huren 'Guardian Angels' in om ziekenhuispatiënten te beschermen tegen euthanasie

“We weten al een paar jaar tijdens de regering Biden dat dit steeds meer gebeurt. Het is verrassend dat hoge militaire leiders een dergelijke agenda blijven doordrukken, ondanks het feit dat het onze wervingsinspanningen en onze personeelsbehoud schaadt,” merkte Lohmeier op.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De huiveringwekkende reden waarom grote bedrijven lucratieve deals uitdelen aan biologische mannen die zich voordoen als vrouwenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky moet kiezen tussen gesprekken of meer grondgebied verliezen – Voormalig VS legerleider
Volgend artikelCalifornië keurt herstelbetalingen goed van 1,2 miljoen dollar voor elke zwarte persoon in de staat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. In the navy

  Where can you find pleasure
  Seeking hidden treasure
  In your shipmate’s BVD’s
  There’s no ask or tell now, everything is swell now
  There’s more semen on the seas
  You can learn to pile drive
  Even learn to skin dive
  Study male anatomy
  You can toot the skin flute
  If your bunkmate’s real cute
  And he’s playing on your team

  In the navy
  You can embrace your fellow man
  In the navy
  And offer him a playful hand
  In the navy
  You can shower with a mate
  In the navy, in the navy
  You can scuttle someone’s butt
  In the navy
  There’ll be lots of time to rut
  In the navy
  Put your passions on display
  In the navy
  Congress said it was okay
  In the navy, in the navy, in the navy (in the navy)

  They want you, they want you
  They want you if you are a fruit

  Tired of the land strife
  Sickened by the straight life
  Here’s your shot to get away
  Go down and enlist
  You might just have a tryst
  If your recruiter’s also gay
  Go and take a chance
  And search for some romance
  Yes, gobs of seamen think your way
  Just throw on your pea coat
  Jump into a love boat
  Make your dreams come true today

  In the navy
  You can embrace your fellow man
  In the navy
  And offer him a playful hand
  In the navy
  You can shower with a mate
  In the navy, in the navy
  You can scuttle someone’s butt
  In the navy
  There’ll be lots of time to rut
  In the navy
  Put your passions on display
  In the navy
  Congress said it was okay
  In the navy, in the navy, in the navy(in the navy)

  They want you, they want you
  They want you if you are a fruit

 2. je zal maar in een schutters putje met zo iets moet je echt wel blijven staan en billen knijpen die Amerikanen zijn echt van de pot gerukt

 3. Wat een slettenbak. Is deze cult voor jongetjes die altijd al met barbiepoppen speelden?

 4. Hahaha,Als straks de 3de editie van de wereldoorlog gaat uitbreken zullen de chinezen en russen e.d.wel 2 keer nadenken om deze gevaarlijke alfabetflikker brigade te confronteren..Man je zal toch maar met een handtasje geslagen worden door pedo’s,flikkers en ander gendergespuis,erger dan een nuke op je harses.

 5. Geweldig wat een volslagen idiote carnaval zotten ,doet me denken aan “operation petticoat” met een roze onderzeeboot en uiteraard mag de tekst , die BAS hier plaatste niet ontbreken.

 6. Wat een sof! “American’s great” ziet er tegenwoordig zo uit..op hoge hakken met pruik hollende make-up dozen..

 7. “Biden-regime maakt van leger een freakshow als marine ‘niet-binaire’ marinier gebruikt die optreedt als dragqueen in wervingscampagne”

  Biden rolt de rode loper voor de Chinezen uit, het is reeds 2 jaar te merken dat de Verenigde Staten op een parij stelsel naar Chinees voorbeeld willen, alleen het Joodse Kabbalistische hollywood houdt de Amerikanen en de rest van de Westerse wereld overeind n.m.m.

 8. Op diverse Amerikaanse fora hebben (ex-)marinemensen inmiddels met afgrijzen gereageerd op het bieden van een podium aan een non-binaire marinier.
  In deze eindtijd gaat het nog gekker worden, let maar op.

 9. Is that your warface? Oh, I’m really scared..
  (Drill sgt van de film Platoon)

  Het enige gevaar dat ze voor de vijand betekenen is dat ze zich doodlachen.

  • Binnenkort zal de VS toekomstige vijanden verwittigen dat in het Amerikaanse leger een vierdaagse gevechtsweek van toepassing is en tussen donderdag 17:00 uur en 09:00 op maandag hoeft in dit kader niet op tegenstand te worden gerekend (vrij naar sketch over majoor Kees van Paul van Vliet.)

 10. Houd er rekening mee dat de deelname van een vrouw bijzonder nuttig is bij subtiele experimenten. Tijdens pogingen tot fotografie is waargenomen dat wanneer een vrouw deelnam, fysiek of vanuit de subtiele sfeer, de resultaten succesvoller waren. We hebben al gesproken over de wenselijkheid van deelname van vrouwen aan wetenschappelijke experimenten…
  Het zou een trieste vergissing zijn als vrouwen soldaten op het slagveld vervangen of zwaar werk verrichten.

  HR

 11. Pas zij een vrouw weer mededogend jammer dat je die vrouw er niet meer bij hebt. Ik vloekte haar uit: je moet goed begrijpen dat ik nooit enig voordeel gehad heb aan vrouwen, een fundamentele wet is dat zij altijd enkel voordeel kunnen hebben aan mij. Ze weten dat, maar ze denken daarmee te kunnen manipuleren ervan uitgaande ik chantabel zou zijn. Dat is de reden van de verloedering en de ondergang van de menselijke soort.

 12. De wereld wordt geregeerd door een satanische globalistische elite.Deze LHBGT freakshow is daat het bewijs van.Het is sodom en gomorra 3.0

 13. De (fysieke, anders kent de materialist niet) degeneratie van alles wat vrouw is houdt gelijke tred met de steeds fascistischer strijd voor hun rechten, om zichzelf indirect als ze zijn te vernietigen en om die reden de rest om te bouwen tot vrouw; de manipulatie loopt naadloos over in LGBT. Je bent homo als je niet voor hen kruipt. Ze kennen enkel primair dualisme. Zo denken ze je even klein te krijgen als ze zelf zijn. Veel arme mensen hebben geen andere keuze, en daarom is homofilie een zegen van de natuur. De grens ligt waar ook zij, de narcisten, zich willen dupliceren. Hieraan gerelateerd zijn alle (mechanische) chantagemethoden die de moderne politiek definiëren. (Lesbianisme is enkel democratisering van dezelfde hopeloze eigenliefde, het heldendom van de vrouw).

 14. Qua logica is LGBT net zozeer een pendant van feminisme als immigratie van antiracisme; dat de VS toch al een ‘immigratieland’ was. Dat was uit Europa, en ‘daarom’ voor Afrika waar ze toen nog niet tot twee konden tellen, en de rest van de wereld.

  • Het is daarom niet verwonderlijk dat in de VS alles draait om de privé sector, en privacy.
   De publieke ruimte is 15 miljoen jaar terug in de evolutie, naar de stammenstrijd van de prehistorie.

 15. Terug naar Nederland.

  Zij die alles op zekerheid zetten, kunnen een spelletje economie spelen met de gemaakte risico’s waar ze hun landgenoten, familie en vrienden mee verraden; ze zullen zeggen ‘geloof’ terwijl ze niemand vertrouwen en nooit te vertrouwen zijn. Ze zullen je uitnodigen, zeg dankjewel, ze geloven in democratie, dat is dat iedereen hetzelfde is en ‘gelijk’ op het vlak van de centenkakkers die ze zijn, en zodra je even met ze communiceert of je openstelt krijg je met duizenden mensen te maken die gelijk als parasieten op je afkomen, omdat iedereen hetzelfde is; je kunt je hele evolutie overnieuw doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in