Virussen muteren voortdurend, griepvirussen veel meer, omdat zij gesegmenteerd zijn en hele segmenten kunnen uitwisselen, coronavirussen veel minder. Hun mutatie is beperkt tot enkele aminozuren en daarom zijn alle bekende varianten voor 99,7% identiek, schrijft tkp.at.

Uit een evaluatie van 25 afzonderlijke studies door het La Jolla Institute of Immunology is gebleken dat specifieke T-cellen (ofwel T-lymfocyten zijn afweercellen, onderdeel van de specifieke cellulaire afweer) 1434 kenmerken van SARS-CoV-2 herkennen. Zo is immuunontsnapping van varianten tegen T-cellen niet mogelijk.

Een andere studie toont aan dat tussen 6 en 12 maanden na infectie de concentratie neutraliserende antilichamen onveranderd blijft. Dat de acute immuunrespons na zes maanden aanhoudt, wordt gesuggereerd door de analyse van SARS-CoV-2-specifieke geheugen-B-cellen in het bloed van herstellende personen in de loop van een jaar. Deze geheugen-B-cellen verhogen voortdurend de reactiviteit van hun SARS-CoV-2-specifieke antilichamen via een proces dat bekend staat als somatische hypermutatie. De beschikbare soorten antilichamen worden dus mettertijd groter, zij herkennen meer kenmerken van het virus, met inbegrip van alle varianten, en zij kunnen het neutraliseren.

Tot zover de wetenschap en de huidige studies. Sinds Charles Darwin weten we ook dat mutaties in de biologie dienen om de fitness te verhogen, wat in het geval van virussen betekent dat ze besmettelijker worden, zich sneller vermenigvuldigen, maar de gastheer zo weinig mogelijk schade toebrengen en hem vooral niet doden. Dit is ook duidelijk in de huidige Delta-variant, zoals blijkt uit gegevens van Public Health England.

De variant heeft zich snel verspreid en domineert nu met meer dan 95%. Tegelijkertijd heeft slechts minder dan een derde ziekenhuiszorg nodig in vergelijking met vroegere varianten, en is het sterftecijfer drastisch gedaald van 1,9% voor alfa tot 1,4% voor bèta en nu 0,1% voor delta, reeds in de orde van grootte van gewone verkoudheidscoronavirussen en lager dan zelfs een milde griep. (De infectiesterfte is weer een factor 10 tot 20 lager dan de sterfte in de gevallen).

Berichten in de media over de productie van varianten door de ongevaccineerden

Onder de titel “Ongevaccineerden zijn variant fabrieken, zegt besmettelijke ziekte expert” houdt CNN een pleidooi voor vaccinatie en angst voor varianten. Er wordt geen wetenschappelijk bewijs aangevoerd om dit te staven. Zoals we kunnen zien, zijn de mutaties tot nu toe zelfs een verbetering, nadat elke variant minder gevaarlijk werd dan de vorige. Studies hebben ook aangetoond dat specifieke T-cellen die door infectie worden aangemaakt, evenals B-cellen en antilichamen, de varianten op betrouwbare wijze herkennen en wat bekend staat als immuunontsnapping voorkomen.

  Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

Het vaccineren van herstelde mensen is gevaarlijk omdat hun risico op ernstige bijwerkingen rond 50% hoger is dan bij mensen die nooit aan SARS-Cov-2 zijn blootgesteld. Tegelijkertijd wordt hun immuniteit verslechterd, hetgeen de reden is waarom het Rode Kruis in de VS gevaccineerde mensen niet langer accepteert als bloeddonor voor de productie van immuun plasma, maar van ongevaccineerde oorsprong wel. Personen die immuun zijn door infectie hebben volgens deze studie een herinfectiepercentage van 0,1%, een veel lager percentage dan gevaccineerde personen. Daarom kunnen ongevaccineerde personen niet worden beschouwd als producenten van varianten, omdat virussen zich daarvoor moeten kunnen vermenigvuldigen, hetgeen zeer afdoende wordt voorkomen door immuniteit.

Hoe varianten zich ontwikkelen

Ongevaccineerde en niet-immune personen zullen evenmin in ongeveer 80% van de gevallen als producenten van varianten worden beschouwd, aangezien ongeveer dit percentage besmette personen geen symptomen ontwikkelt, aangezien ofwel kruisimmuniteit als gevolg van eerdere infecties met andere coronavirussen, ofwel een fundamenteel sterk immuunsysteem leidt tot snelle klaring en vernietiging van binnengedrongen virussen. Overdracht van infectie door personen die nooit symptomen ontwikkelen is ontkracht door grote studies in Wuhan.

De andere geïnfecteerden die wel symptomen ontwikkelen, hebben een grotere vermenigvuldiging van de virussen, er kunnen mutaties optreden en zij kunnen natuurlijk anderen infecteren. Maar er is geen druk voor varianten om zich in een bepaalde richting te ontwikkelen.

Varianten bij gevaccineerden

We hebben net een geval van besmetting gehad in de Ibiza Onderzoekscommissie van het Oostenrijkse Parlement. 5 personen gaven een positieve PCR-test, 4 van hen met ten minste één vaccinatie en één persoon was niet gevaccineerd. Vaccinatie voorkomt geen infectie, dat is nooit het doel geweest van de ontwikkeling van deze genetisch gemanipuleerde preparaten. Infectie vindt meestal plaats via de bovenste luchtwegen, waar vaccinatie geen immuniteit kan veroorzaken. Infectie veroorzaakt daarentegen wel de aanmaak van specifieke T-cellen, B-cellen en antilichamen in de slijmvliezen van mond, neus en keel, die bij infectie snel en betrouwbaar de verspreiding van virussen tegengaan.

  Viervoudig gevaccineerde vrouw uit Queensland beweert dat ze aan haar tiende Covid-infectie bezig is en hoopt dat meer vaccindoses haar zullen redden

Wat gebeurt er als gevaccineerde mensen geïnfecteerd raken? Aanvankelijk, precies hetzelfde als bij de ongevaccineerden. De immuunafweer in de slijmvliezen wordt opgevoerd, de specifieke T-cellen, IgA- en IgM-antilichamen worden gevormd om het virus te bestrijden. Als zij dit zo succesvol doen dat het virus snel wordt vernietigd, merkt niemand iets van de infectie of misschien een licht kriebelende keel.

Indien de vernietiging van de virussen niet of slechts onvolledig werkt als gevolg van een zwakke afweer, kunnen de virussen eerst in de longen doordringen en daar een min of meer ernstige ziekte veroorzaken. Wordt dit behandeld met ivermectine, zink, de bio-actieve vorm van vitamine D, broomhexine en soortgelijke antivirale stoffen, dan is de ziekte vrij zeker mild en is zij in uren of enkele dagen overwonnen.

Gevaccineerde mensen hebben nu een specifieke afweer van T-cellen en antilichamen in hun bloed, die volgens studies ernstige ziekte in 50 tot 90% van de gevallen kan voorkomen. Maar we hebben nu een situatie waarin een sterke afweer nog niet is gevormd in de bovenste luchtwegen, maar wel in de longen en het bloed. De kans dat zich dan in de bovenste luchtwegen varianten ontwikkelen die aan de afweer door de antilichamen en T-cellen kunnen ontsnappen, is groter dan nul.

Er is dus een selectiedruk in de richting van immuunontsnapping bij de gevaccineerden, maar niet bij de herstelden en ongevaccineerden.

Vaccinatie bevordert immuunontsnapping. Bij de genetisch gemanipuleerde preparaten wordt alleen het spike-eiwit, of zelfs maar een deel daarvan, aan het immuunsysteem gepresenteerd en niet het hele virus zoals bij een infectie. Afweer kan dus alleen tegen een deel worden ontwikkeld, immuunontsnapping is dus mogelijk, in tegenstelling tot natuurlijke infectie.

In feite zijn er herhaaldelijk varianten opgedoken in verband met vaccinatiecampagnes, zoals de Delta-variant in het zwaar gevaccineerde Groot-Brittannië, of ook in Israël.

Het voordeel van vaccinatie is zeer beperkt

Er zijn dus aanwijzingen dat varianten eerder ontstaan in de context van vaccinatie dan bij de ongevaccineerden. Het artikel in CNN is pure vaccinatiepropaganda en komt alleen de winst van de vaccinfabrikanten ten goede.

De covidvaccins waren oorspronkelijk bedoeld om bescherming te bieden tegen ernstige ziekte en dood, waarna het leven weer zijn normale gang kon gaan. Op een bepaald moment ontstond echter een nieuw idee: dat iedereen (ook kinderen) gevaccineerd zou moeten worden, niet om zichzelf te beschermen, maar uit solidariteit met anderen. Evenzo wordt altijd geventileerd dat de volledig gevaccineerden gedurende ten minste 6 tot 9 maanden vrijheden moeten hebben die de ongevaccineerden niet hebben omdat zij … ja, wat dan eigenlijk? Ze kunnen nog steeds geïnfecteerd raken, het virus overdragen, ziek worden en eraan sterven.

  Ongelooflijke bloedklonters: Video van balsemer Richard Hirschman - "Dit is niet normaal"

Uit nieuwe gegevens uit Israël blijkt dat de doeltreffendheid van het vaccin van Pfizer tegen besmetting tijdens de huidige golf van infecties is gedaald tot 64%, tegenover 94% de vorige maand, waarbij daarover absoluut geen onenigheid bestaat. De doeltreffendheid tegen ernstige ziekte als gevolg van infectie bleef met 93% veel beter overeind. Public Health England heeft al gemeld dat de werkzaamheid van het vaccin van AstraZeneca tegen de deltavariant is gedaald tot 60%. Zelfs deze nieuwe, lagere cijfers kunnen overdreven zijn, aangezien Israël meldt dat 55% van de nieuwe gevallen zich voordoet bij volledig gevaccineerde mensen, en aangezien 60% van het land volledig gevaccineerd is, suggereert dit dat de vaccins zeer weinig doen om infectie te voorkomen. Een schatting van de doeltreffendheid van het vaccin op basis van deze ruwe gegevens zou slechts 18,5% opleveren. Het voorbeeld van het Oostenrijkse parlement maal 80% van de gevallen bij gevaccineerden.

Grote uitbraken deden zich ook voor in sterk gevaccineerde landen als Bahrein, de Seychellen, de Maldiven en Chili.

Swiss Policy Research heeft melding gemaakt van een geval waarin “een gevaccineerde Israëli de Indiase variant opliep in Londen, een andere gevaccineerde in Israël besmette, die op zijn beurt een andere gevaccineerde besmette, die op zijn beurt ongeveer 80 studenten besmette op een feestje van een middelbare school”.

Voor sommigen is het idee dat vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, geen verrassing. Zoals Prof. Peter Doshi in oktober in de BMJ schreef, waren de studies niet ontworpen om dit vast te stellen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTech- en mediamagnaten komen in privévliegtuigen naar Sun Valley voor een exclusief “miljardairs zomerkamp” met onder meer Bill Gates en Jeff Bezos
Volgend artikel“Dit alles wat ik nu meemaak lijkt op geld uit te zijn en ongelooflijk slecht”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Goedemorgen allemaal ja weer een bewijs dat je gewoon niet geënt moet worden ik zag gister een video filmpje van Thierry Baudet hij is tenminste één van de weinige die deze hele pandemie beschrijft als een grote bangmakerij en inderdaad waarom enten als er zowat geen resultaat uitkomt waar ben je dan tegen beschermt ? Gewoon stoppen met die onzin !!!

  2. Al die varianten zijn alleen bedoelt, om mensen angstig en bang te houden. Gevaccineerde hebben geen enkel voordeel, want ze zijn geïnjecteerd met grafeenoxide die in combinatie van het elektromagnetische 5G geactiveerd kan worden. Zodat zij bijna direct dood neer kunnen vallen. Als remedie tegen dit probleem is o.a. vitamine D en alcohol nuttigen, dit breekt het grafeenoxide in een rap tempo af. Daarom zijn die bewuste alternatieve medicijnen min of meer verboden, omdat die ook het grafeenoxide onschadelijk maken. De PCR testen zijn gewoon een illusie, die door hun extreme hoge ct-waarde 100% vals positieve oplevert, zodat de overheden hun afpers methodes kunnen recht praten. Dit gehele covid-19 verhaal heeft totaal niets met onze gezondheid te maken, de vaccins zijn enkel bedoelt om zoveel mogelijk mensen te kunnen doden op commando wat zij 3e golf of 4e golf benoemen en zo de rest van de bevolking onder curatele kunnen zetten. Om zo de grote reset in hun voordeel te laten komen en de bevolking massaal te kunnen afpersen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in