WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

12

Dit is een slecht moment dat de waarheid over een vaccin dat mensen kwaad doet naar buiten komt, gezien het feit dat de meeste regeringen van de wereld proberen om hun bevolking te dwingen te vaccineren of op zijn minst intimideren om een twijfelachtige gemanipuleerde DNA cocktail in hen te laten spuiten.

Desondanks heeft iemand bij de WHO het nieuws kunnen verspreiden dat kinderen in Afrika nog steeds verlamd raken door vaccins. In feite heeft het vaccin een volledige uitbraak van polio veroorzaakt. Ze injecteerden mensen met een vaccin, daarna creëerden ze polio, en nu verspreidt het zich over meerdere landen.

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit de krantenkoppen haalt.

“De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat een nieuwe uitbraak van polio in Soedan verband houdt met een voortdurende epidemie die wordt veroorzaakt door een vaccin in Tsjaad – een week nadat het U.N. Wereldgezondheidsorganisatie het Afrikaanse continent vrij van het wilde poliovirus heeft verklaard.

In een verklaring deze week, zegt de WHO dat twee kinderen in Soedan – een in Zuid-Darfur en de andere in Gedarif, dicht bij de grens met Ethiopië en Eritrea – in maart en april verlamd raakten. Beide waren onlangs gevaccineerd tegen polio. De WHO zegt dat de eerste uitbraakonderzoeken aantonen dat de gevallen verband houden met een aan de gang zijnde van vaccins afgeleide uitbraak in Tsjaad die vorig jaar voor het eerst werd ontdekt en zich nu in Tsjaad en Kameroen verspreidt.

“Er is een lokale verspreiding in Soedan en een voortdurende overdracht met Tsjaad”, meldt het bovengenoemde VN-agentschap, toevoegend dat de genetische opeenvolging van talrijke inleidingen van het virus vanuit Tsjaad in Soedan dit bevestigde.

De WHO zegt dat het 11 extra van het vaccin afgeleide poliogevallen in de Soedan had gevonden en dat het virus ook in milieumonsters was geïdentificeerd. Er zijn typisch veel meer ongemelde gevallen voor elke bevestigde poliopatiënt. De zeer besmettelijke ziekte kan zich snel verspreiden in besmet water en treft meestal kinderen onder de 5 jaar.

In zeldzame gevallen kan het levende poliovirus in het orale vaccin muteren in een vorm die nieuwe uitbraken kan veroorzaken”, schrijft AP.

  Software ontwikkeld om "ongevaccineerde" personen op te sporen

Hoe zeldzaam zijn deze gevallen? Overal waar dit Bill Gates poliovaccin is ingezet, heeft het uitbraken van het virus veroorzaakt en heeft het kinderen verlamd. Het gebeurt al tientallen jaren in India.

Ik weet geen land waar Gates dit vaccin heeft ingezet dat het geen polio heeft veroorzaakt.

Mensen zullen zeggen: “Oh, nou ja, een paar kinderen die kreupel zijn is niet erg als het vaccin levens redt, waar gehakt wordt vallen spaanders”, enzovoort – maar er is geen bewijs dat het vaccin levens redt!

Deze plaatsen hadden geen polio-crisis toen Gates met zijn gif naar binnen ging. Afrika was sinds 2016 100% vrij van polio, toen ontstond er een uitbraak door het vaccin.

Time 25 augustus 2020

Vorige week verklaarden de WHO en haar partners dat het Afrikaanse continent vrij was van het wilde poliovirus en noemden het “een ongelooflijke en emotionele dag”.

Maandag waarschuwde de WHO dat het risico op verdere verspreiding van de van het vaccin afkomstige polio over Midden-Afrika en de Hoorn van Afrika “hoog” was, gezien de grootschalige bevolkingsverplaatsingen in de regio.

Meer dan een dozijn Afrikaanse landen vechten momenteel tegen uitbraken van polio die worden veroorzaakt door het virus, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia.

Zover je je afvraagt of dit een Bill Gates-onderneming is of niet – als je hoort dat derdewereldlanders gevaccineerd worden, hoef je het jezelf niet meer af te vragen. Het is altijd een Gates-onderneming.

Gates heeft een totale dominantie in de virologie en de epidemiologie. Het is vrijwel onmogelijk om één enkel vaccin of één enkele virusgerelateerde onderneming op de planeet te vinden die niet op de een of andere manier verbonden is met de Bill en Melinda Gates Foundation.

  Weer een vrouw plaatst video van ongecontroleerde stuiptrekkingen na ontvangst Covid-19 vaccin

Als je een van de rijkste mensen ter wereld bent, en je wil de wereld domineren, dan zou je het niet doen door een eigen leger te creëren en landen binnen te vallen. Het overnemen van de virusindustrie zou aan de andere kant een zeer gemakkelijke manier zijn om dit te doen, ervan uitgaande dat je de medewerking van verschillende regeringen had.

Voor alle duidelijkheid, ik denk niet dat Gates de wereld wil domineren voor zijn eigen doeleinden. Hij speelt eerder een rol in de overname, namens zijn eigen globalistische eliteklasse.

De bewering van Bill Gates zelf en van de liberale mainstream media is dat Gates dit allemaal doet omdat hij gewoon een echt heel aardig persoon is, van iedereen houdt en de wereld wil beschermen tegen ziekten.

Ja, tuurlijk.

Dit is natuurlijk voor iedereen die enig idee heeft wat er aan de hand is complete nonsens. Gates en zijn handlangers hebben de wereldeconomie ineengestort, wat zal leiden tot onvoorstelbare schade voor vrijwel iedereen op aarde. Het doel van deze sluiting is om ons allemaal in armoede te drijven, om al onze rechten te ontnemen en tegelijkertijd alle rijkdom van de middenklasse naar de globalistische miljardairs-elite te brengen. Een goed mens die van mensen houdt, zou dit niet doen.

Er zijn twee soorten mensen die geloven in het officiële narratief van Bill Gates: Marionetten en idioten die alles geloven wat hen verteld wordt. We kennen allemaal deze zelfvoldane ware gelovigen die de spot drijven met het idee dat het establishment hen ooit schade zou willen berokkenen.

  Advocaten politieagenten eisen alle aanklachten te laten vallen in de zaak George Floyd: Bodycam toont aan dat Floyd stierf aan een fatale dosis drugs

Dit zijn geen aardige mensen. Ze proberen ons niet te helpen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO: Poliovaccin veroorzaakt virusepidemieën

Vorig artikelCorona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel
Volgend artikelTrump maakt een einde aan anti-blanke cursussen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. 30/09/2020

  ‘Beste foodwatcher,

  Een van onze belangrijkste campagnes is de strijd tegen gevaarlijke pesticiden. Ze worden massaal geëxporteerd naar landen op het zuidelijk halfrond. En komen via de import van voedsel weer bij ons op het bord terug. Deze week hebben leden van het Europese parlement een grote conferentie georganiseerd over de export van bij ons verboden gewasbeschermingsmiddelen. Wat duidelijk werd is dat we van de Europese Commissie op dit punt voorlopig niets hoeven te verwachten.

  Het komt neer op jou en mij om hier aandacht voor te vragen en hier een einde aan te maken. Deze pesticiden zijn natuurlijk niet voor niets verboden. Ze kunnen onder meer de vruchtbaarheid verminderen, hormoonverstorend zijn en zelfs kankerverwekkend zijn! Jaarlijks sterven er talloze mensen als gevolg van vergiftiging door pesticiden. De meeste slachtoffers vallen op het zuidelijk halfrond. Dit is een grove schending van de mensenrechten!

  Ook komen deze schadelijke bestrijdingsmiddelen als een boemerang op ons bord terecht. Via de import van bijvoorbeeld groenten en fruit uit landen buiten de EU.

  Het was onlangs weer uitgebreid in het nieuws, naar aanleiding van een onderzoek dat Greenpeace heeft laten uitvoeren door haar eigen wetenschappelijke afdeling Unearthed en de Zwiterse ngo Public Eye. Uit het onderzoek blijkt dat Nederland een van de grootste exporteurs is van pesticiden die in Europa verboden zijn. Illegaal landbouwgif dus! In 2018 ging volgens de onderzoekers 81.615 ton (!) illegaal landbouwgif vanuit Europa de wereld over. Met ruim 8.000 ton geëxporteerd landbouwgif staat Nederland in de top-5 van Europa.

  Je zou denken dat de regering diep door het stof gaat, maar nee. Volgens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat klopt de uitkomst van het onderzoek niet helemaal. Dow AgroSciences transporteerde in 2018 inderdaad ruim 5.000 ton aan 1,3-dichloorpropeen – een stof die sinds 2017 in de EU is verboden omdat hij mogelijk kankerverwekkend is – vanuit Nederland naar het moederbedrijf in de Verenigde Staten.

  Maar de exporten van verboden pesticiden van een ander bedrijf, Arysta LifeScience, vonden volgens het ministerie vanuit Italiaanse havens plaats en moeten dus niet gezien worden als afkomstig uit Nederland.

  Wat een belachelijk slap verweer! Wat maakt het uit dat de in Nederland geproduceerde giftige pesticiden via een haven in een ander Europees land worden geëxporteerd?

  Wel geeft het ministerie dus doodleuk toe dat er ruim 5.000 ton aan een in Europa verboden stof is geëxporteerd. Wij vinden het nogal alarmerend dat het ministerie op deze manier reageert. De regering zou zich moeten schamen voor deze dubbele standaard! Waarom doen ze dat niet? Duidelijk is dat er verschillende belangen spelen en het is geen geheim dat de pesticidengiganten met de politiek aan de onderhandelingstafel zit.

  Wij blijven overal aan de bel trekken. Zo hebben we chemiereus Bayer een brief gestuurd met onder andere de vraag waarom het bedrijf vanuit de EU verboden pesticiden naar ontwikkelingslanden blijft exporteren. We kregen een uitgebreide reactie terug, met een lang verweer.

  Overal had Bayer een antwoord op, behalve op bovenstaande vraag. Wij hebben wederom om opheldering gevraagd, maar we hebben geen reactie meer van Bayer ontvangen…

  Een ding is zeker: wij willen dat de volledige productie van schadelijke pesticiden stopt! We vermoeden dat dit maar het topje van de ijsberg is en dat er ook in Nederland veel meer schadelijke stoffen op ons bord terecht komen.

  Daarom willen we een langdurig onderzoek starten naar de illegale en giftige stoffen die in onze voeding terecht komen. Omdat het om een complex onderzoek gaat huren we hier externe en onafhankelijke onderzoekers voor in. Dit hele proces is erg kostbaar omdat we naast de onderzoekers ook juristen moeten inhuren om alles driedubbel te laten checken, zodat we niet aangeklaagd worden door de grote pesticidenproducenten met hun enorme budgetten. Wij vragen daarom vandaag om jouw hulp want we zijn voor onze onderzoeken en acties volledig afhankelijk van donateurs!

  Ik vind het geweldig als je onze onderzoeken en acties structureel zou willen ondersteunen met een donatie. Uiteraard houd ik je op de hoogte over het verloop van het onderzoek en de uitkomsten!

  Namens het hele team van foodwatch: ontzettend bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Nicole van Gemert,
  Directeur’

 2. Convenant van de illuminatie
  Een waanidee zal het zijn, op zo’n grote schaal, zo kolossaal en veelomvattend dat het hun (=onze) waarneming te boven zal gaan.

  De Nederlandse versie van de Luciferiaanse bloedeed
  Dinsdag, 29 september 2015 14:40
  De mensen die het begrijpen zullen verdacht worden van krankzinnigheid. We zullen gescheiden fronten creëren om te voorkomen dat ‘’ze’’ – de mensheid – noot vertaler – een samenhang zullen ontdekken tussen ‘’ons’’ (…?!) en hun. We zullen ons gedragen alsof we niet verbonden zijn met hun wereld om de illusie van de door ons geïmplanteerde waanideeën in leven te houden. Ons doel zal stap voor stap volbracht worden om geen argwaan te wekken en ons niet onder verdenking te komen laten staan. Dit zal ook voorkomen dat de veranderingen en gebeurtenissen die zich voltrekken zullen opvallen.
  We zullen altijd boven hun beperkte beleving van de werkelijkheid staan want wij kennen de geheimen van het absolute. Wijzelf zullen altijd met elkaar samenwerken en verbonden blijven door bloed, en geheimhouding. De dood zal volgen wie zijn mond voorbijpraat.
  We zullen hun levensspanne kort houden en hun geest verzwakken maar hun het tegenovergestelde doen voorhouden. We zullen op subtiele manieren gebruik maken van onze kennis, wetenschap en technologie zodat ze nooit zien wat er gebeurt. We zullen zachte metalen, verouderingsversnellers en pijnstillende middelen toevoegen aan voedsel en water, zelfs in de lucht. Ze zullen overdekt worden met vergiften overal waar zij zich wenden.
  De zachte metalen zullen tot gevolg hebben dat ze hun verstand verliezen. We zullen genezing beloven op vele fronten maar zullen intussen nog meer vergif toedienen. De vergiften zullen geabsorbeerd worden door hun huid en mond, dat zal hun verstand en voortplantingsorganen vernietigen. Als resultaat zullen hun kinderen dood geboren worden, en wij zullen deze informatie blijven verbergen.
  De vergiften zullen verborgen zijn in alles wat hun omgeeft, in wat zij drinken, eten, ademen en dragen. We moeten vindingrijk zijn in het toedienen van het vergif want ze kunnen helderziend en helder wetend zijn. We zullen hun laten zien dat de vergiften goed bedoeld zijn, met grappig beeldmateriaal en gepresenteerd met leuke deuntjes. Hun eigen gekozen mensen waar zij tegenop zien zullen ons helpen. Deze mensen zullen we voor ons winnen om de vergiften op de markt te brengen.
  De mensen zullen onze producten in werking zien op het witte doek, film en media, en zullen gewend raken aan hun werking en zullen nooit te weten komen wat hun echte effect is. Wanneer ze bevallen zullen wij vergiften injecteren in het bloed van hun kinderen en hun overtuigen dat het voor hun eigen bestwil is. We zullen hiermee vanaf hun geboorte beginnen, wanneer hun geest jong is, we zullen op hun kinderen loslaten met wat kinderen het lekkerst vinden, zoetigheid.
  Wanneer hun tanden bederven zullen we deze vullen met metalen die hun geest doden en hun toekomst stelen. Wanneer hun vermogen om te leren is aangetast, zullen we medicijnen scheppen die hun zieker zullen maken en nog weer andere ziektes zullen veroorzaken waarvoor we nog meer medicijnen zullen maken. We zullen hun volgzaam maken en machteloos tegenover onze macht. Ze zullen depressief worden, traag en zwaarlijvig, en wanneer zij bij ons komen voor hulp, zullen we hen nog meer vergif aanpraten.
  We zullen hun aandacht richten op geld en goederen zodat ze zich nooit kunnen verbinden met hun innerlijke zelf. We zullen hun afleiden met overspel, ontucht en zinnelijke pleziertjes en door massaal het wedstrijdelement toe te passen, zodat ze nooit de eenheid zullen ervaren die overal in aanwezig is. Hun geest zal aan ons toebehoren en zij zullen doen zoals wij zeggen. Als ze weigeren zullen we manieren vinden om hun bewustzijn te vernauwen met geest manipulerende technologieën.
  We zullen angst gebruiken als ons wapen. Wij zullen hun regeringen grondvesten met daarin oppositiepartijen. We zullen beide kampen beheersen. We zullen altijd ons doel verbergen maar ons plan ten uitvoer brengen. Zij zullen het werk verrichten en wij zullen gedijen op hun zware arbeid.
  Onze eigen familie zal zich nooit vermengen met hun ras. Ons bloed moet puur blijven, want dat is de bedoeling. We zullen zorgen dat ze elkaar doden wanneer ons dat uitkomt. We zullen hun gescheiden houden van eenheid door dogma en religie. We zullen alle aspecten van hun levens controleren en hun vertellen wat ze moeten denken, en hoe ze moeten denken. We zullen hun welwillend begeleiden en laten denken dat ze meester zijn over hun leven.
  We zullen vijandschap en verbittering aanmoedigen tussen hun gelederen door middel van partijdigheid, via het denken heimelijk ingesteld. Wanneer er een licht zal schijnen onder een van hen, zullen we dat vernietigen, of hun doden,
  dewelke ons het beste uitkomt. We zullen hun zover krijgen dat ze elkaars hart openrijten en hun eigen kinderen doden. Wij zullen dit bewerkstelligen door haat te gebruiken als onze bondgenoot, boosheid als onze vriend. De haat zal hun helemaal verblinden, en ze zullen nooit zien dat wij uit hun conflicten herrijzen als hun heersers.
  Ze zullen bezig zijn elkaar te vermoorden. Ze zullen baden in hun eigen bloed en hun buren doden als we dit raadzaam achten.
  We zullen enorm profijt trekken uit deze gang van zaken, want ze zullen ons niet zien, omdat ze ons niet kunnen zien. Wij zullen doorgaan met te gedijen op hun oorlogen en hun moordpartijen. We zullen dit net zolang herhalen tot ons uiteindelijke doel is volbracht. We zullen voortgaan met hun te laten leven in angst en boosheid door middel van beeldmateriaal en geluid. We zullen alle werktuigen en methoden gebruiken die we in onze mars hebben om dit tot stand te brengen. De werktuigen zullen door hun eigen arbeid verschaft worden. We zullen hun schuldgevoel en zelfhaat aanwakkeren en hun doen schamen voor hun intolerantie jegens hun buren.
  We zullen altijd de goddelijke waarheid voor hun verborgen houden, de waarheid dat we allemaal een zijn. Dit mogen zij nooit te weten komen en ervaren. Zij mogen nooit te weten komen dat kleur een illusie is, zij moeten zich altijd bedenken dat ze niet gelijkwaardig zijn. Druppelsgewijs, stap voor stap, zullen we vooruitgaan met onze doelstellingen. We zullen hun land overnemen, hun hulpbronnen en hun rijkdom toe-eigenen, om totale controle te verkrijgen. We zullen hun misleiden om wetten te accepteren die de weinige resterende vrijheid die ze hebben af zal pakken. We zullen een geldsysteem invoeren dat hun voor altijd gevangen zal zetten, hun en hun kleinkinderen in een staat van schuld houdend.
  Wanneer zij ons zullen vervloeken, zullen we hun schuldig verklaren van misdrijven, en hun een ander verhaal voorhouden van de werkelijkheid, want we zullen alle media in ons bezit hebben. We zullen deze media gebruiken om de stroom van informatie te controleren, en daarbij ook hun sentimenten gebruiken in ons voordeel. Wanneer ze opstaan tegen ons zullen we hun verpletteren als insecten, want zij zijn minder waard dan deze. Ze zullen hulpeloos zijn om ook maar iets uit te richten want zij hebben geen wapens.
  We zullen sommige van hun eigen ras rekruteren om onze plannen naar buiten te brengen, we zullen deze uitverkorenen eeuwig leven beloven, maar eeuwig leven zullen zij nooit smaken want zij behoren niet tot ons. Deze aangeworven mensen zullen ‘’ingewijden’’ genoemd worden en zullen geïndoctrineerd worden om valse godsdienstige praktijken bij te wonen waar doorgang wordt gegeven tot hogere dimensies. Leden van deze groep zullen denken dat zij een en gelijkwaardig met ons zijn, nooit de waarheid kennende.
  Zij mogen ons bestaan nooit onderkennen of leren begrijpen want zij zullen zich dan tegen ons keren. Voor hun door ons opgedragen werk zullen zij beloond worden met aardse verlokkingen, rijkdom en hoge titels, maar ze zullen nooit onsterfelijk worden en zich verenigen met ons, nooit zullen ze het licht ontvangen en de sterren bereizen. Ze zullen nooit de hogere staten van bewustzijn bereiken, omdat het uitmoorden en vermoorden van hun eigen ras doortocht zal verhinderen naar dit niveau van verlichting. Dit zullen ze nooit te weten komen.
  Onze waarheid zal voor hun ogen verborgen blijven, zo dichtbij dat ze niet in staat zullen zijn zich erop te focussen totdat het te laat is. O ja, zo groots, verheven en plechtig zal de illusie van hun vrijheid zijn, dat ze nooit te weten zullen komen dat ze onze slaven zijn.
  Wanneer alles in kannen en kruiken is, zal de realiteit die wij voor hun hebben gecreëerd hun volledig beheersen. De door ons gemaakte maatstaven zullen voor hun een gevangenis zijn. Ze zullen in zelfbedrog leven. Wanneer ons doel is bereikt zal een nieuw tijdperk van dominantie beginnen. Hun geest zal aan onze verzonnen geloofsovertuigingen geklonken zijn, programma’s die wij tot stand brachten en hebben gegrondvest sinds onheuglijke tijden.
  Maar wanneer zij ooit te weten zullen komen dat zij gelijk aan ons zijn en ons kunnen evenaren, zullen wij verdwijnen, omkomen en vergaan. DIT MOGEN ZIJ NOOIT TE WETEN KOMEN. Als ze ooit te weten komen dat ze gezamenlijk ons kunnen overwinnen, bedwingen en weerleggen, zullen ze actie ondernemen. Ze mogen nooit en te nimmer te weten komen wat wij hebben gedaan, want als zij tot deze slotsom zouden komen, zullen wij geen plek hebben om heen te gaan, want het zal makkelijk te zien zijn wie wij zijn, als eenmaal de sluier is opgetrokken. Onze handelingen zullen onthullen en verraden wie wij zijn en ze zullen ons achterna zitten en genadeloos achtervolgen en klem zetten en niemand zal ons beschermen.
  Dit is het geheime verbond waar we de rest van ons huidige leven en onze toekomstige levens mee zullen leven, want deze realiteit en wetenschap zal vele generaties en levensspanne overtreffen en te boven gaan. Dit verdrag is bezegeld door bloed, ons bloed. Wij, de enigen die van de hemel naar de aarde kwamen.
  Dit verdrag mag NOOIT EN TE NIMMER geopenbaard worden, of gekend zijn in zijn bestaan.
  Het mag NOOIT EN TE NIMMER opgeschreven zijn of besproken worden want het is, het bewustzijn wat het tot gevolg zal hebben en voortbrengen, zal de woede van de OORSPRONKELIJKE SCHEPPER over ons uitroepen en we zullen in de diepte vanwaar wij kwamen geworpen worden, en daar verblijven tot in het einde der tijden van oneindigheid zelf.

  • Ja dat is hun Plan !!!
   Dat is het draaiboek wat zij sich uitgedacht hebben !!!
   En toch ben ik overtuigd en hoop noch steeds dat de meeste mensen of in ieder geval genoeg mensen wakker worden .
   En hun draaiboek nooit tot aan het einde verfilmt wordt ?door Be-Wust-zijn .
   En het weten om de waarheid ???
   Bedankt voor het schrijven van uw inzichten ?

 3. Nee dat vergeet ik niet, ben op de hoogte van de zionistische plannen, maar ja je bent dan toch een antisemiet! In de republiek van Weimar waren het dezelffde mensen die de hele wereld in een crises stortten, allen die man uit Oostenrijk zag dit en ondernam meteen meteen iets, hij gooide als eerste de banken eruit,, daarvoor worden nu leugens over hem verspreidt en wort hij al langer dan 75 jaar gedemoniseerd!

 4. Ik noem hem dus al standaard Bill Gajes.
  Die man maakt een puinhoop van alles dat hij aanraakt. Eerst van computers en nu van het menselijk lichaam.
  Die man is levensgevaarlijk.

 5. Vroeger werd je opgepakt als je van zelke rare ideeen had om mensen dood te maken. Maar tegenwoordig kun je gewoon doorgaan met plannen maken. Dat komt omdat hij geld heeft, dan ben je bijna onschendbaar!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in