WHO geeft eindelijk toe dat Bill Gates’ “vaccine” Polio in Afrika verspreidt

0
20204

Dit is een slecht moment dat de waarheid over een vaccin dat mensen kwaad doet naar buiten komt, gezien het feit dat de meeste regeringen van de wereld proberen om hun bevolking te dwingen te vaccineren of op zijn minst intimideren om een twijfelachtige gemanipuleerde DNA cocktail in hen te laten spuiten.

Desondanks heeft iemand bij de WHO het nieuws kunnen verspreiden dat kinderen in Afrika nog steeds verlamd raken door vaccins. In feite heeft het vaccin een volledige uitbraak van polio veroorzaakt. Ze injecteerden mensen met een vaccin, daarna creëerden ze polio, en nu verspreidt het zich over meerdere landen.

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit de krantenkoppen haalt.

“De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat een nieuwe uitbraak van polio in Soedan verband houdt met een voortdurende epidemie die wordt veroorzaakt door een vaccin in Tsjaad – een week nadat het U.N. Wereldgezondheidsorganisatie het Afrikaanse continent vrij van het wilde poliovirus heeft verklaard.

In een verklaring deze week, zegt de WHO dat twee kinderen in Soedan – een in Zuid-Darfur en de andere in Gedarif, dicht bij de grens met Ethiopië en Eritrea – in maart en april verlamd raakten. Beide waren onlangs gevaccineerd tegen polio. De WHO zegt dat de eerste uitbraakonderzoeken aantonen dat de gevallen verband houden met een aan de gang zijnde van vaccins afgeleide uitbraak in Tsjaad die vorig jaar voor het eerst werd ontdekt en zich nu in Tsjaad en Kameroen verspreidt.

“Er is een lokale verspreiding in Soedan en een voortdurende overdracht met Tsjaad”, meldt het bovengenoemde VN-agentschap, toevoegend dat de genetische opeenvolging van talrijke inleidingen van het virus vanuit Tsjaad in Soedan dit bevestigde.

De WHO zegt dat het 11 extra van het vaccin afgeleide poliogevallen in de Soedan had gevonden en dat het virus ook in milieumonsters was geïdentificeerd. Er zijn typisch veel meer ongemelde gevallen voor elke bevestigde poliopatiënt. De zeer besmettelijke ziekte kan zich snel verspreiden in besmet water en treft meestal kinderen onder de 5 jaar.

In zeldzame gevallen kan het levende poliovirus in het orale vaccin muteren in een vorm die nieuwe uitbraken kan veroorzaken”, schrijft AP.

Hoe zeldzaam zijn deze gevallen? Overal waar dit Bill Gates poliovaccin is ingezet, heeft het uitbraken van het virus veroorzaakt en heeft het kinderen verlamd. Het gebeurt al tientallen jaren in India.

Ik weet geen land waar Gates dit vaccin heeft ingezet dat het geen polio heeft veroorzaakt.

Mensen zullen zeggen: “Oh, nou ja, een paar kinderen die kreupel zijn is niet erg als het vaccin levens redt, waar gehakt wordt vallen spaanders”, enzovoort – maar er is geen bewijs dat het vaccin levens redt!

Deze plaatsen hadden geen polio-crisis toen Gates met zijn gif naar binnen ging. Afrika was sinds 2016 100% vrij van polio, toen ontstond er een uitbraak door het vaccin.

Time 25 augustus 2020

Vorige week verklaarden de WHO en haar partners dat het Afrikaanse continent vrij was van het wilde poliovirus en noemden het “een ongelooflijke en emotionele dag”.

Maandag waarschuwde de WHO dat het risico op verdere verspreiding van de van het vaccin afkomstige polio over Midden-Afrika en de Hoorn van Afrika “hoog” was, gezien de grootschalige bevolkingsverplaatsingen in de regio.

Meer dan een dozijn Afrikaanse landen vechten momenteel tegen uitbraken van polio die worden veroorzaakt door het virus, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia.

Zover je je afvraagt of dit een Bill Gates-onderneming is of niet – als je hoort dat derdewereldlanders gevaccineerd worden, hoef je het jezelf niet meer af te vragen. Het is altijd een Gates-onderneming.

Gates heeft een totale dominantie in de virologie en de epidemiologie. Het is vrijwel onmogelijk om één enkel vaccin of één enkele virusgerelateerde onderneming op de planeet te vinden die niet op de een of andere manier verbonden is met de Bill en Melinda Gates Foundation.

Als je een van de rijkste mensen ter wereld bent, en je wil de wereld domineren, dan zou je het niet doen door een eigen leger te creëren en landen binnen te vallen. Het overnemen van de virusindustrie zou aan de andere kant een zeer gemakkelijke manier zijn om dit te doen, ervan uitgaande dat je de medewerking van verschillende regeringen had.

Voor alle duidelijkheid, ik denk niet dat Gates de wereld wil domineren voor zijn eigen doeleinden. Hij speelt eerder een rol in de overname, namens zijn eigen globalistische eliteklasse.

De bewering van Bill Gates zelf en van de liberale mainstream media is dat Gates dit allemaal doet omdat hij gewoon een echt heel aardig persoon is, van iedereen houdt en de wereld wil beschermen tegen ziekten.

Ja, tuurlijk.

Dit is natuurlijk voor iedereen die enig idee heeft wat er aan de hand is complete nonsens. Gates en zijn handlangers hebben de wereldeconomie ineengestort, wat zal leiden tot onvoorstelbare schade voor vrijwel iedereen op aarde. Het doel van deze sluiting is om ons allemaal in armoede te drijven, om al onze rechten te ontnemen en tegelijkertijd alle rijkdom van de middenklasse naar de globalistische miljardairs-elite te brengen. Een goed mens die van mensen houdt, zou dit niet doen.

Er zijn twee soorten mensen die geloven in het officiële narratief van Bill Gates: Marionetten en idioten die alles geloven wat hen verteld wordt. We kennen allemaal deze zelfvoldane ware gelovigen die de spot drijven met het idee dat het establishment hen ooit schade zou willen berokkenen.

Dit zijn geen aardige mensen. Ze proberen ons niet te helpen.

WHO: Poliovaccin veroorzaakt virusepidemieën

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here