Zoals Robert F. Kennedy Jr. onlangs verklaarde in een interview, is de tijd gekomen voor alle mensen om stelling te nemen tegen de medische tirannie en NEE te zeggen tegen de giftige vaccins, vaccinpaspoorten en medische mandaten, bericht Mike Adams.

Over de hele wereld komen geïnformeerde, gepassioneerde burgers in opstand tegen de medische tirannie, van de truckers in Australië tot vreedzame demonstranten in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Canada. In de Verenigde Staten hebben de Tea Party Patriots protesten aangekondigd in 60 steden.

De mensen in de wereld realiseren zich steeds meer dat de pandemie een kwaadaardige zwendel was om onschuldige mensen massaal te vermoorden terwijl de mensen tot slaven werden gemaakt onder een tiranniek regeringsbewind. Covid interneringskampen zijn echt en zijn aangekondigd in Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten. Het covidvaccin is zo giftig dat toen een vrachtwagen met Moderna-vaccins kantelde, het Ministerie van Defensie de controle over het gebied overnam en HAZMAT-teams inzette terwijl het luchtruim werd afgesloten om de gevaarlijke stoffen in de vaccins in te dammen.

Toch wordt ons verteld dat ze veilig genoeg zijn om in te spuiten, natuurlijk. (Maar te gevaarlijk om op de openbare weg te morsen.)

Fauci en de CDC zijn leugenaars. De FDA wordt geleid door Big Pharma oplichters. De vaccinfabrikanten zijn meestal veroordeelde misdadigers die een lange geschiedenis hebben in het plegen van misdaden tegen onschuldige mensen. De vaccins zijn opzettelijk geladen met spike-eiwitten biowapens en andere mysterieuze ingrediënten die magnetisch lijken te zijn.

De mensen die de vaccins nemen sterven in record aantallen, met nu 623.000 bijwerkingen van de vaccins gemeld aan VAERS, en meer dan Amerikaanse 13.000 sterfgevallen. (Het vaccin tegen de Mexicaanse griep werd teruggetrokken na slechts 25 sterfgevallen.)

  Zijn lichaam werd vernietigd door het nepvaccin - Kunt u zich voorstellen om zo te leven?  

Het werkelijke aantal doden in Amerika ligt nu bijna zeker boven de 500.000, en wereldwijd hebben covidvaccins ongetwijfeld al miljoenen mensen gedood.

Ziekenhuizen zijn moordfabrieken geworden die weigeren Ivermectine toe te dienen. In plaats daarvan vermoorden ze mensen met beademingsapparatuur en beweren dan dat ze stierven “aan covid.” Bijna elk algemeen medisch ziekenhuis in Noord-Amerika wordt nu bemand door massamoordenaars die misdaden tegen de mensheid plegen op een ongekende schaal.

Mensen worden wakker als nooit tevoren, en ze hebben mensen die ze kennen en liefhebben zien vermoorden door het covidvaccin (of de traumatische lockdowns). We zien nu het begin van de vreedzame opstand tegen de medische tirannie, en een ware slapende reus is wakker geworden.

Wij roepen op tot geïnformeerde, vreedzame niet-regelnaleving en verzet tegen medische tirannie. Pleeg geen geweld tegen degenen die het medische geweld uitvoeren. We moeten onze mensenrechten op een vreedzame, krachtige manier doen gelden om een einde te maken aan de massamoord en het medische terrorisme dat tegen de mensheid wordt ontketend.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is valsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Verzacht de symptomen van angst” met grafeenoxide; het zit in miljoenen mondkapjes
Volgend artikelApartheid, getto of slavernij – uw keuze
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Dat dit vaccin maar ingespoten blijft worden komt omdat ze ons willen voorzien van een digitaal ID. Dit zodat ze hun great reset kunnen doorvoeren en ons kunnen opzadelen met digitaal geld. Dat is voor hun weer beter omdat er zoveel schulden uit staan dat deze nooit meer terug betaald kunnen worden want zoveel geld is er gewoon niet. Wij worden daarvoor ingespoten met een goedje en wellicht later voorzien van een chip (wie weet) zodat we op afstand uit leesbaar zijn. Ons DNA wordt gemerkt en dat maakt ons het bezit van big pharma, de Rothshields of de Rockefellers. Wie weet en wat maakt het uit. Het zijn allemaal scrupel loze gieren. Ons lichaam wordt straks gewoon een computer en moms DNA zal dienen als geheugen dat naar believen beschreven en uitgelezen kan worden.

  Vervelend daarbij is dat men gaat eisen dat we een apparaat, dat we zelf moeten kopen en onderhouden, moeten inzetten om hun van dienst te zijn. Mij niet gezien. Wanneer het standaard wordt aangezet ga ik mijn telefoon netjes terug brengen en zeggen dat ik het niet eens ben met de voorwaarden. Geld terug en klaar. Dan maar geen telefoon. Wel zo rustig.

  • Ik zou graag willen meelopen maar ben bang dat ik jeukende handjes krijg. Ik geloof nl niet in vreedzame protesten. Onze vrijheid kunnen we niet terug winnen met rechtszaken en beetje staan armzwaaien op de dam. Onze vrijheid komt alleen maar terug wanneer iedereen bereid is grof geweld te gebruiken en de regering laten zien dat we voor die vuile teering laffe honden niet bang zijn…..
   Ben bang dat ik heel wat slachtoffers maak als ik mee ga, want ik ben zover heen psychisch dat ik al gelijk ga meppen als iemand een andere mening heeft dan de mijne. En maar gezwegen over die vuile ratten van romeos, ik denk dat mijn woede zo ver heen is dat ik ze kapot sla op de straat stenen als ik die misbaksels zie …. dus wanneer er een oproep komt om met geweld op de straat onze vrijheid terug te pakken. Laat maar weten, met liefde en plezier….

   • Jou gedachtengang sluit volledig bij mij aan, handjes wapperen helpt toch niet, ik zag onlangs een kort filmpje, in Duitsland werd een vrouw van 70 jaar in de boeien geslaan, reden, niet echt bekend, iets verwaarloosbaar met het mondmasker, je moet als overheid maar durven, als politie moet je maar durven, onlangs zag ik mensen in Frankrijk, commentaar geven op het beleid aldaar, ze vertelden dat ze nooit aan demonstraties etc.. meededen, maar nu komen ze op straat, en laten hun stem horen, deze mensen zijn 60/70/80 jaar oud, dan word het heel erg voor de overheid, het feit is dat deze mensen van ver of van zelfs heel dicht bij de oorlog hebben meegemaakt, die nu terug in een positie worden gebracht dat ze niet meer wensen, nou zou ik zeggen, leef je maar eens goed uit, krijg je klappen, tien keer harder terug slaan, het is als een boemerang, de overheid heeft ze gegooid, ze gaan ze terug krijgen, en die komt veel harder terug dan je zou denken.

   • Beetje bij beetje zie je het vuurtje omhoog gaan, in de meeste protesten zie je al de Meppende ME’ers en de Panische Politieagenten die vanaf boven gedrukt worden voor het vuile werk.

    Ik moet wel zeggen in Nederland is het nog vrij stil, op zich val er ook weinig tegen te protesteren misschien dat dit verandert na 20 september als men weer komt met een avondklok (immers met een intelligente lockdown komt een intelligent virus dat klok kan kijken, echt waar dat heb ik gehoord op NOS journaal) en restricties en sluitingen.

    Maar goed mijn eigen individuele grenzen houden op bij een verplichting van de booster injecties dus mRNA of DNAviralvectoren dat opwekkende gifproductie komt niet in mijn lichaam, ik sta open voor een traditionele vaccine dus bestaan uit een dood of afgezwakt gecultiveerd Sars-Cov2 virus en misschien voor NovavaX.

    De eerste beste die een mRNA of een DNAviralevector in mij probeert te injecteren krijgt een mes in zijn keel. Vrij simpel

    Daarbij is bij mij ook de grens het verplicht buiten lopen met een muilkorf op, de eerste die mij hier ooit op zou aanspreken met een soort van autoriteit of welke gefantaseerde bevoegdheden dan ook gaat het lastig krijgen of ik krijg het lastig.

    Voor de rest ik doe alleen maar mee aan gepland geweld dus directe overnames die dus ook daadwerkelijk een impact maken.

    Dat lullige protesteren daar lach ik alleen maar om, de democratie is dood en was altijd dood en word alleen misbruikt voor gebrainwashde mensen die willen kiezen uit een aanbod van driehonderd verschillende smaken crocky chips gebaseerd op één en dezelfde aardappelsoort, je zet jezelf voor jan lul en er komt geen verandering met je pietlullige stem te verheffen in een optocht

    Je krijgt alleen verandering als bereid ben om bloed aan je handen te hebben en alle corrupte griezels af te slachten en daarbij gelijk een nieuwe reformatie dat ten goede voor de burger komt kan invoeren, “democratie” is voor de corruptie en deceptie, als het niet kan winnen verzinnen ze iets waardoor ze wil kunnen winnen (Remember Pim, JFK, Malcom X).

 2. Dat is wat ze nu precies willen. Chaos en geweld. Dat moet je niet willen. Ik begrijp je volkomen maar het is niet de oplossing. Het is ingewikkelder dan je denkt. Het is precies wat ze willen zoals de meesten van ons denken. Vreedzaam en je niet aan de regels houden is beter, ook dat is moeilijk. Een pak slaag krijgen we toch welMaar de aanhouder wint rn wij zijn met veel meer.

  • Als christen ben ik in principe tegen geweld, hoewel ik vroeger getraind was in martial arts.

   Voor WO2 liepen mensen vreedzaam met ‘gebroken geweer speldjes’. De Duitsers zouden dan ook vreedzaam zijn en Nederland niet aanvallen.
   Gebakken lucht, zo leert de geschiedenis ons.

   Het ondergronds Verzet kwam op. Organiseerde zich en heeft middels groot intellect succesvolle acties ondernomen. Dikwijls niet geweldloos, maar zeker doeltreffend. Ik ben te oud en christen. Ik weet waar dit naar toe gaat en ik weet waar ik naar toe ga. Maar weet zeker, dat ondergronds allang groeperingen werkzaam zijn. Net als in WO2 en andere oorlogen. Het systeem zal ten val moeten worden gebracht, sabotages en dergelijke. Dit zal echter ten koste gaan van het gewone wakkere non-vaccer-volk. In diverse landen loopt de MSM al te verkondigen, dat de wakkeren terroristische aanvallen aan het beramen zijn. Alle redenen om de wakkeren straks te demoniseren en te isoleren (gevangen zetten).

   Ik heb geen ander antwoord dan het Bijbels antwoord. Tijd om ook hierin je huiswerk te doen en juiste keuzes te maken…

  • Hun tactiek verdeel en heers waarbij groepen burgers tegen elkaar worden uitgespeeld.

   Ze willen niet dat jij hun iets kunt verwijten, daarom is de de daders rechtstreeks aanspreken de enige manier om iets te veranderen.

   Ik begrijp niet waarom ze 5 september naar Amsterdam gaan terwijl het afval op een veilige afstand in het centrum van den haag zit.

   Volgens mij moeten we heel veel schoonmaken in den haag.

  • Zoiets ongeveer dan maar? „Wie u een slag geeft op de rechterwang, keer hem ook de andere toe […] en zal iemand u voor één mijl pressen, ga er twee met hem.” … „Hebt uw vijanden lief en bidt voor wie u vervolgen.”

 3. Klopt ook Iron, het feit is dat ze uiteraard dit willen, totdat het volk de overhand krijgt, er zijn teveel mensen die maar meelopen, in Frankrijk hebben 2 rechters een stap in de goede richting gezet, i.v.m. toegang weigeren voor niet gevaccineerden, de rechters hebben de eis van Macron en zijn handlangers verworpen, hier moet geen romeo mij komen zeggen dat ik een bepaalde winkel niet binnen mag, hij kan het verbod niet een zwart op wit bewijzen, als je geen bewijs kan voorleggen hebben ze hun bek te houden. “we can be heroes” just for one day, een dag is genoeg.

  • Binnen enkel jaren zal de situatie zo verergerd zijn dat je niet meer op vakantie kan gaan, voor de gevaccineerden omdat ze niet meer in staat gaan zijn om op eigen krachten zich te verplaatsen, hun immuum systeem zal zo zwaar zijn aangetast door grafeenoxide etc….., ze denken natuurlijk niet verder, of hooguit aan morgen, denk in jaren, want dat is de toekomst. Dan staan ze daar met hun vaccinatie en eventueel pasje, dan is het nog hooguit leuk voor aan de muur te hangen, als souvenir, meer gaat het niet zijn, dan kunnen ze elke dag inzien hoe dom ze wel niet geweest zijn.
   Als ik de vraag zou stellen, zou u zich kaal laten scheren, heel velen zullen daar negatief op antwoorden, waarom, je haar groeit terug, als men in jou DNA knipt groeit het niet meer terug, dan is er onherstelbare schade aangebracht, juist wat de satanisten willen, covid = divoc woord afkomstig uit het Hebreeuws, betekend, ” possession of a evil spirit”.

 4. Als we met zijn allen naar het binnenhof trekken of naar de ministeries zoals VWS en dan daar MASSAAL STIL GAAN STAAN. Daar worden de ambtenaren en ministers bang van!!! Gewoon Stil Gaan Staan. Niks zeggen, Niks doen, Gewoon gaan staan !!!

 5. Ik probeer mijn eigen leven te leiden.en waak ervoor mij door wie of wat dan ook te laten meeslepen. (Ik vetrouw niemand en niks meer)
  Als het stormt zoek je een schuilplaats en wacht tot de storm voorbij is.

 6. ‘Chirurgische maskers werken niet tegen virusverspreiding en stoffen maskers werken zelfs contraproductief, concludeert Jeffrey H. Anderson uit een uitgebreide analyse van de beste wetenschappelijke studies.’
  https://www.ademvrij.nu/werken-gezichtsmaskers-een-overzicht-van-het-bewijs

  ‘“Doe een mondkapje op in kroeg want volgens onderzoek is dat wel degelijk effectief,” kopte EenVandaag in juli vorig jaar. Dat onderzoek was volgens het programma uitgevoerd door de Universiteit Twente. Navraag leert echter dat er helemaal geen onderzoek bestond. EenVandaag en Universiteit Twente hebben de Nederlandse burger doodgewoon misleid.’
  https://www.ademvrij.nu/nepnieuws-van-npo-hoe-eenvandaag-en-universiteit-twente-de-burger-misleidden-over-mondkapjes

  ‘Nederlandse kranten wisten onlangs te melden dat er “eindelijk bewijs” is dat mondkapjes werken. Maar volgens immunoloog Dr. Carla Peeters betreft het wetenschappelijke artikel waar het nieuws op is gebaseerd een modelmatige studie op basis van data uit eerdere observationele studies. Dit verandert niets aan de conclusies van eerdere reviews dat er geen onomstotelijk bewijs is dat het dragen van mondkapjes door gezonde burgers infecties kan voorkomen. Zij stelt dat het alleen door de hoogste vorm van wetenschappelijk onderzoek, gerandomiseerd en gecontroleerd, mogelijk is om te bewijzen dat mondkapjes werken. En ze wijst erop dat om een goede risicoanalyse te kunnen maken een analyse van mogelijke schadelijke effecten door het dragen van mondkapjes in nieuwe onderzoeken niet mag ontbreken.’
  https://www.ademvrij.nu/mediaclaim-bewijs-dat-mondkapjes-werken-mist-onderbouwing

  ‘Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) heeft een geheel eigen interpretatie van de coronamaatregelen bedacht, die ingaat tegen de richtlijnen van de rijksoverheid, en waarbij geen ruimte is voor mensen die geen mondkap kunnen verdragen. Dit leidt tot een verraadcultuur onder rij-instructeurs en -examinatoren, onder druk gezette en uitgeputte rij-instructeurs en uitsluiting van rijleskandidaten en instructeurs die ondanks een medische beperking prima in staat zouden zijn om veilig aan het verkeer deel te nemen. Het CBR heeft lak aan astma-, hooikoorts- en psoriasispatiënten.’
  https://www.ademvrij.nu/de-meedogenloze-mondkapterreur-van-alexander-pechtolds-cbr-lak-aan-mensen-met-beperking

  ‘Een mondkapjes-boetezaak in Amsterdam gesteund door Ademvrij is voor de tweede keer uitgesteld omdat de rechtbank zich opnieuw onvoldoende had voorbereid.’
  https://www.ademvrij.nu/unieke-wending-mondkapjes-strafzaak-rechter-weer-onvoorbereid

  ‘De bodemprocedure van Ademvrij.NU tegen de staat vanwege de mondkapplicht loopt enige vertraging op nu de rechtbank heeft besloten dat het gaat om een “collectieve vordering”. Tegelijkertijd kijken wij naar mogelijkheden om naast de bodemprocedure ook een bestuursrechtelijke en/of een strafrechtelijke procedure te starten. Daarvoor hebben wij partijen nodig die zijn beboet vanwege overtreding van de mondkapjesregeling!’
  https://www.ademvrij.nu/nieuws-over-de-bodemprocedure-en-een-oproep-heb-je-een-boete-meld-je-bij-ons

  https://www.ademvrij.nu/mondkapjes-literatuuroverzicht

  • Er is geen wettelijk omschreven specificatie waaraan een mondmasker moet voldoen.
   Je maakt er gewoon een van een sinaasappel netje.
   Geen probleem met adem en bacterie ophoping als je de plastic versie gebruikt.

   • Er is wel degelijk een specificatie allee daar kun je niet aan voldoen. De richtlijn stelt namelijk dat een mondkapje voor persoonlijk gebruik FFP1, 2, 3 volledig moet aansluiten op het gelaat EN je beschermen tegen het inademen van virussen. Dat bieden mondialers niet zeker niet de exemplaren uit de genoemde categorie. Daarmee is het dus zinloos om een dergelijke richtlijn op te stellen wanneer je er niet aan kunt voldoen.

    https://www.igj.nl/binaries/igj/documenten/richtlijnen/2020/06/17/wettelijk-kader-mondmaskers/20201013+Wettelijk+kader+mondmaskers.pdf

   • Voor wat betreft die plastic versie: de mandarijnen/sinaasappelen welke ik afneem in zo’n netje komen in een of ander kunststofnetje wat niet meer lijkt op de plastic netjes van voorheen. Ik heb zo’n kunststofnetje eens bewaard en in de zon laten liggen. Wanneer je het dan weer eens oppakt, valt de hele handel in stukjes uiteen. Ik zou niemand willen adviseren zoiets op je gezicht te zetten.

    • Okee, ik wil wel een uitzondering maken voor typen als ’n Fauchi, Gates, Macron, Merkel, de Jonge, Rutte en dat soort hypocriete kwijlbeesten.

 7. Binnen enkel jaren zal de situatie zo verergerd zijn dat je niet meer op vakantie kan gaan, voor de gevaccineerden omdat ze niet meer in staat gaan zijn om op eigen krachten zich te verplaatsen, hun immuum systeem zal zo zwaar zijn aangetast door grafeenoxide etc….., ze denken natuurlijk niet verder, of hooguit aan morgen, denk in jaren, want dat is de toekomst. Dan staan ze daar met hun vaccinatie en eventueel pasje, dan is het nog hooguit leuk voor aan de muur te hangen, als souvenir, meer gaat het niet zijn, dan kunnen ze elke dag inzien hoe dom ze wel niet geweest zijn.
  Als ik de vraag zou stellen, zou u zich kaal laten scheren, heel velen zullen daar negatief op antwoorden, waarom, je haar groeit terug, als men in jou DNA knipt groeit het niet meer terug, dan is er onherstelbare schade aangebracht, juist wat de satanisten willen, covid = divoc woord afkomstig uit het Hebreeuws, betekend, ” possession of a evil spirit”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in