congerdesign / Pixabay

De covid-vaccins zijn de laatste in een lange rij van zogenaamde moderne farmaceutische wonderen die precies datgene lijken te veroorzaken wat ze moeten voorkomen.

Gezien de schade die covid-injecties aanrichten en de gaslighting van deze schade, zijn de farmaceutische industrie en degenen die hen helpen een stap te ver gegaan, schrijft Rhoda Wilson.

De situatie waar we voor staan vereist dat we een breder begrip krijgen van de natuurwetten die betrekking hebben op onze biologie, schrijft Dr. Guy Hatchard. We moeten onszelf beter begrijpen en ernaar handelen.

Actie om de medische crisis het hoofd te bieden kan niet langer worden uitgesteld

Door Dr. Guy Hatchard

Tijdens de pandemie hebben het Hatchard Report en talloze anderen geschreven over de gevaren en verwezen naar het wetenschappelijk bewijs, totdat er weinig meer te zeggen lijkt te zijn. Veel van wat vanaf het begin werd voorspeld, is door onderzoek geverifieerd.

Ja, bestanddelen van covid-vaccins kunnen in ons DNA integreren.

Ja, de vaccinatiegraad van covid-vaccins is gecorreleerd met oversterfte.

Ja, er is een “onverklaarbare” (???) epidemie van hartziekten en kanker.

Ja, recordaantallen mensen worden ziek en verlaten de arbeidsmarkt.

Ondanks dit groeiende bewijs van schade zijn het beleid, de procedures, de financiën en de machtsstructuren van medische, farmaceutische en biotechnologische bedrijven verankerd geraakt in het lokale, nationale en mondiale bestuur. We zitten er middenin.

De covid-vaccins zijn de laatste in een lange rij van zogenaamde moderne farmaceutische wonderen die precies datgene lijken te veroorzaken wat ze moeten voorkomen. Bloedverdunners bijvoorbeeld, die bedoeld zijn om hart- en vaatziekten te voorkomen, hebben kortademigheid, pijn op de borst, hartritmestoornissen en bloedingen als bijwerkingen. Pijnstillers, die bij langdurig gebruik de pijn verhogen en de genezing vertragen. Antidepressiva die het aantal suïcidale gedachten doen toenemen. En ga zo maar door. De moderne geneeskunde bevindt zich in een crisis, maar weinigen zijn bereid om dit openlijk te erkennen – en het wordt alleen maar erger.

Zoals we bij GLOBE hebben uitgelegd, gaan covid-vaccins nog een stap verder. Een stap te ver.

  Advocate Anna De Buisseret: "De doden ten gevolge van het Covid-19 vaccinatieprogramma beantwoorden aan de definitie van genocide"

Een enorm leger van mRNA- en DNA-fragmenten dringt de beschermende membranen van miljarden cellen binnen en neemt de controle over van ons immuunsysteem. Dit leidt tot een verhoogde kwetsbaarheid voor een breed scala aan ziekten en een verlies aan flexibiliteit in onze immuunreacties, immuunimprinting genoemd. Het niet erkennen, bespreken of aanpakken van de crisis riekt naar extreme lafheid, gierigheid en wreedheid. Alleen al de omvang van de schadelijke effecten en slachtoffers druist in tegen elke moraal, of die nu is vervat in de canons van de medische ethiek, de geboden van religies of de grondwetten van naties.

Het is vier en een half jaar geleden dat het man-made covid-virus voor het eerst ontsnapte uit een laboratorium. Sindsdien zijn er maar weinig “geleerde lessen” geweest en een cynicus zou kunnen zeggen dat de Royal Commission van Nieuw-Zeeland waarschijnlijk niets nieuws zal zeggen of doen. Is het waarschijnlijk dat er na jaren tegen een officiële muur te zijn opgelopen, snel iets zal veranderen? Het is veel waarschijnlijker dat we, met biljoenen dollars aan investeringen in biotechnologie op het spel, onder druk gezet en gedwongen zullen worden om meer van hetzelfde te accepteren, bijna zeker zonder dat we over de risico’s geïnformeerd zijn.

Je hebt vast wel eens gehoord van de uitdrukking “having a bob (or a dollar) each way”, wat betekent dat we altijd voorbereid moeten zijn, wat er ook gebeurt. Dus wat kunnen of moeten we doen, naast lobbyen bij beleidsmakers?

Kennis heeft organisatiekracht

De situatie waar we voor staan vereist dat we een breder begrip krijgen van de natuurwetten die betrekking hebben op onze biologie. We moeten onszelf beter begrijpen en ernaar handelen. Ayurveda, de oude gezondheidswetenschap van India, traditionele Chinese geneeskunde en ook moderne varianten van integratieve geneeskunde begrijpen gezondheid in termen van balans.

Er is een natuurlijke drie-in-één structuur in het leven. Ayurveda drukt dit uit in termen van de balans tussen de transport- (vata), transformatie- (pitta) en structurele systemen (kapha) in het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van kruidenpreparaten en andere benaderingen om dit evenwicht te bewaren. In mijn boek ‘Your DNA Diet’  leg ik uit hoe een gezond dieet een verscheidenheid aan natuurlijke voedingsmiddelen moet bevatten die gebaseerd zijn op DNA. Ons lichaam gebruikt de genetische intelligentie in deze voedingsmiddelen om een evenwichtige gezondheid te behouden.

  Honderdduizenden sterven WEKELIJKS aan de covid-injecties van Pfizer - PfizerGate gaat door

Nog meer dramatisch bewijs van deze intieme relatie tussen voeding en genetica werd gisteren gepubliceerd in het toonaangevende tijdschrift Nature onder de titel ‘Het eiwitgehalte in het moederlijke dieet bij muizen moduleert het gezichtsuiterlijk van de nakomelingen via mTORC1-signalering‘. Uit het onderzoek bleek dat de biochemie van het dieet van muizen tijdens de zwangerschap van invloed is op het uiterlijk van muizen, waaronder de grootte van hun schedel en gelaatstrekken. Het onderzoek ontdekte dat dit effect ook van toepassing was op de voeding van mensen tijdens de zwangerschap. Met andere woorden, niet alleen de genetica van de ouders, maar ook de genetische dynamiek van onze voeding beïnvloedt de kenmerken van het nageslacht.

Balans, of Homeostase zoals het in de geneeskunde heet, is een dynamisch proces in het lichaam

Homeostatische feedbacksystemen beheren min of meer automatisch de balans op het niveau van onze cellen, organen, orgaansystemen en voor het lichaam als geheel. Dit is geen one-size-fits-all systeem, lokale en globale aanpassingen aan het biochemische evenwicht in triljoenen cellen zijn verschillend en specifiek voor de noodzaak om het evenwicht te bewaren in elke cel en tegelijkertijd in het lichaam als geheel. Deze gevarieerde reacties worden gestuurd door de abstracte organiserende intelligentie in het lichaam die uiteindelijk verbonden is met ons bewustzijn of bewustzijn en ondersteund wordt door onze voeding.

Zo beschrijft Ayurveda onze homeostatische fysiologische mechanismen niet alleen in termen van de balans tussen onze transport-, transformatie- en structurele systemen, maar ook in termen van de saamhorigheid van kenner, weten en gekende. We hebben hier al eerder uitgebreid over geschreven in ‘Je DNA-dieet’ en elders en ook verwezen naar de praktische gezondheidsvoordelen van een lichter, zuiverder dieet en de dagelijkse beoefening van meditatie.

  De na-vaccin uitroeiing van het immuunsysteem van kinderen is begonnen

Moderne medicijnen gaan daarentegen diep de fysiologie in en dicteren fysiologische reacties door cellen en systemen lukraak te overspoelen met starre biochemische en nu ook genetische instructies, zonder acht te slaan op lokale situaties en behoeften. Niets van dit alles brengt meer universele schade toe dan mRNA-vaccins die het immuunsysteem van het hele lichaam direct beïnvloeden. Dit alles vertaalt zich in een verstoring van het evenwicht in zowel lokale als globale fysiologische systemen. Precies het tegenovergestelde van de aloude traditionele benaderingen om gezondheid in balans te brengen.

Onderwijs moet welzijn omvatten

Vanuit dit perspectief dragen moderne medische interventies bij aan de toename van ziekenhuisopnames, medische misstappen en de recordniveaus van ziekten, waaronder kanker, hartziekten en infectieziekten. Toch is er een stenen muur die vragen, kritiek en aanvullende benaderingen buitensluit. De crisis is zo intens en hardnekkig geworden dat oplettende onafhankelijke commentatoren van de moderne wereld beginnen te praten over een dreigende mega-ramp, of die nu geopolitiek, financieel of farmaceutisch zal zijn, waaronder senator Ron Paul en vele anderen.

De oplossing van Senator Paul is het onderwijs van mensen en ik ben het met hem eens. De inhoud en stijl van het onderwijs worden tegenwoordig grotendeels gereguleerd door de staat met de steun van de gevestigde media. Als we een nieuwe en veiligere richting voor onze beschaving willen inslaan, moeten we het onderwijs nieuw leven inblazen en de inhoud ervan uitbreiden tot welzijn in al zijn facetten. Onderwijs moet het leven waarderen. Inspanningen om het onderwijs te verbeteren hoeven geen “roep in de wildernis” te zijn, maar kunnen collectieve inspanningen en individuele initiatieven omvatten. Deze kunnen niet worden uitgesteld.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Politieman schrijft open brief: LATEN WE TEGEN DE TYRANNIE OPSTAANVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDag van de Afrekening: Tientallen raketten en drones raken elektriciteitscentrales in Oekraïne (Video’s)
Volgend artikelEen wanhopig Westen voert zijn geheime acties op terwijl het waandenken aanhoudt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Goed om hier bij stil te staan en bewustwording te vergroten, maar ONDERwjjs is zo verrot en kapot. Het ONDERwijs is letterlijk een middel om ons ONDER onze EIGENwijsheid te houden.

  Kennis over voedsel was ooit (duizend jaar geleden) algemene kennis. Dat is dmv ONDERwijs uit ons gehaald. ONDERwijs heeft ons dom genoeg gemaakt om ons te brengen waar we nu zijn.

  En nu is meer/ander ONDERwijs de oplossing???

  • Hoi,

   Hier komt corruptie van de taal weer eens om de hoek kijken. Je hebt inderdaad ONDERwijs, dat is wat we nu hebben. Wat we nodig hebben is OPleiding dmv educatie.

   Het bedrijf waar ik voor werk geeft OPleidingen aan alle beginnende monteurs (in het vakgebied) want in het ONDERwijs hebben ze daar onvoldoende voorbereiding voor gehad. Bij ons krijgen ze educatie ipv indoctrinatie. Dit doen we niet omdat we het leuk vinden maar omdat het noodzaakelijk is.

   Ik denk iig dat de auteur dat bedoeld te zeggen. Allicht dat het verloren is gegaan in de vertaling naar het Nederlands.

   Groeten,
   Hugo

 2. Bij de westerse medische wetenschap zijn ze alles gaan generaliseren, bij bepaalde kwalen een uniform medicijn voor iedereen voorschrijven. Daarbij wordt de individu die uniek is, compleet voorbij gegaan. Want iedereen heeft een uniek bioritme, dat wordt bepaald afhankelijk op welke dag, uur, maand, jaar en locatie is geboren. Deze unieke tijds en plaats bepaling bij de geboorte bepaald welke aminozuren in ons lichaam sterker of zwakker zijn. Dat resulteert in dat de ene ergens heel heftig negatief op reageert, terwijl andere nergens last van heeft of er juist baat bij heeft.

  Deze wetenschap wordt niet erkent in de westerse kwakzalverij. Want kwakzalverij is wat de huidige medische wetenschap eigenlijk uitoefent. Van zorg dat iedereen patiënt wordt bij de commerciële westerse medische bedrijven en dat hij/zij patiënt blijft, om zoveel mogelijk eraan te kunnen verdienen. Met gezondheid heeft het eigenlijk niets meer mee te maken.

  Het heilige geloof in poeders, pillen en injecties om in 1 keer van je kwalen af te komen is nog steeds erg hoog. Zij gaan er totaal voorbij dat hun eigen leef en eetpatroon daar schuldig aan zijn. Ze hebben hun eigen verantwoording over hun eigen lichaam als ware uitbesteed aan de kwakzalverij organisaties.

  • 👍 ..Zéér groot gelijk, maar dat kost moeite hé.. Pizza thuis Hoera, Delhaize thuis Hoera..enz enz ze vergeten uit Luiheid de prijzen te checken…en ja de dokters lijken heilig..ze vallen over elkaar net als de Apotheker’s..de tv reclame is als des dood’s want alles én iedereen STINKT… Vieze geurtjes overal..én de Farmaceutische Mafia-praktijken… keuze zat en duizenden blijven volgen…

 3. Een bericht van een kennis

  Ja vind ik ook.
  Voel me overigens niet aangesproken hoor. Maar heb altijd een bloedhekel gehad aan keuzes, ambities, willen en beslissingen.
  Probeer de ballen altijd zo lang mogelijk allemaal in de lucht te houden.
  Krishnamurti (en wellicht is dat voor mij ook de reden) spreekt over keuzeloos bewustzijn omdat het om kosmisch holistisch bewustzijn gaat.
  Zoiets denk ik. Dan is het “goede” doen altijd verankerd in het geheel zeg maar. Denken, ideologie, wanorde, afgescheidenheid, tijd schakelt hij eigenlijk uit op die manier.

  • Commentaar

   Wat je hier zegt raakt trouwens de kern, ik heb er ook altijd last van gehad, autoriteit enzo en nog, maar aanvankelijk kreeg ik al te maken met de meesters als tiener, hoewel ze zich niet zo voorstelden, en ik heb hier als vrijwel de enigen nooit enige onderdrukking van ervaren. Als mensen hier meester horen denken ze slaaf. Er zijn wat betreft leringen altijd wel min of meer imitators, dat had je kennelijk in de theosofie, en ook in de kritiek daarop (door Krishnamurti maar ook door Alice Bailey) die ik ook wel kreeg hoewel ik meer de filosofie ervan wat bestudeerde. Bailey bestudeerde ik nu wat dieper, je moet ervoor in de stemming zijn, ze interpreteert de wil niet als ambitie of competitie. Maar er zijn mensen zoals bij Share die tegen competitie zijn die dat toch in zich hebben, en het verwarren en er ontstaat enorme schade door, hoe hard ze zich ook voor die bruine kindertjes (iets anders blijft niet over) uitsloven waarmee ze je natrappen als het even kan.
   Er valt hier veel over te vertellen. Mensen die er niet bij kunnen moet je opgeven, ze zullen je leven kapot maken. Vroeg of laat betalen ze de prijs en mogelijk voorgoed, omdat sommige kansen niet terugkomen of onder veel moeilijker voorwaarden die ze niet aankunnen. In dat opzicht geloof ik dat de hel een eufemisme is. En de leukste mensen gaan ernaartoe als ze de verkeerde kant kiezen.

   In de esoterie heb je de drie voorjaarsfeesten van volle maan in Ram, Stier en Tweelingen, de 1e, 2e en 3e straal. Wil, liefde-wijsheid en actieve intelligentie (= 3 – het feest van de mensheid, hoewel ik me afvraag wat er actief aan is). 2 is het Wesak festival van het boeddhisme, het aspect van wijsheid.
   De drie worden ook wel 1 Life, 2 Quality, 3 Appearance genoemd.

   Dit jaar met volle maan Ram kreeg ik gelijk onvoorbereid een hoop vuil door gestuurd met opmerkingen als ‘min mannetje’. En een mail apart daarboven ‘The Master’, zonder iets anders. Het kwam van een vrouw. De volgende dag waren de gevolgen overal te zien aan de mensen op straat. Meestal draaien die zaken onuitgesproken om racisme dat immers de drang tot overleven van de soort door seks betreft, die bij de Hollanders is weggehaald voor de ‘liefde’. Waarschijnlijk via de homocultuur als idealisme, het narcisme als vervanging voor de Messias.

   Het vollemaansfeest van de Ram bepaalt de teneur voor het hele jaar, dus ik mediteer dan. En omdat ik een keer geen gedag zeg of enthousiast genoeg, gaan ze me haten, ze gebruiken dan het kanaal dat ik leg om hun gif doorheen te spoelen en zo de hele planeet te schaden.
   De tragedie van de vrije wil is dat ze de hulp van de meesters afwijzen, uit arrogantie, al weten ze er niets van. Hun wens wordt niettemin ingewilligd.
   Advaita Vedanta, nondualisme, is ook een valstrik. Omdat de dwazen ervan uitgaan dat goed en kwaad niet bestaan, en ze de eenheid al bereikt hebben door tegen racisme te zijn. Terwijl de eenheid enkel gekend wordt door of via de meesters, want dat is de betekenis van meester, anders wordt de eenheid verdrinking in hetzelfde moeras.

 4. De ware ziekmaker uitgelegd in de bijbel

  Mattheüs 15
  De ware reinheid

  1Toen kwamen enige schriftgeleerden en Farizeeën uit Jeruzalem bij Jezus en zeiden:
  2Waarom overtreden Uw discipelen de overlevering van de ouden? Want zij wassen hun handen niet als zij brood gaan eten.
  3Maar Hij antwoordde en zei tegen hen: Waarom overtreedt ook u het gebod van God door uw overlevering?
  4God heeft immers geboden: Eer uw vader en moeder, Wie vader of moeder vervloekt, moet zeker sterven.
  5Maar u zegt: Wie maar tegen vader of moeder zegt: Het is bestemd als offergave, wat u van mij had kunnen krijgen, en zijn vader en moeder niet zal eren, met hem is het in orde.
  6En zo hebt u door uw overlevering het gebod van God krachteloos gemaakt.
  7Huichelaars! Terecht heeft Jesaja over u geprofeteerd, toen hij zei:
  8Dit volk nadert tot Mij met hun mond en eert Mij met de lippen, maar hun hart houdt zich ver bij Mij vandaan;
  9maar tevergeefs eren zij Mij, omdat zij leringen onderwijzen die geboden van mensen zijn.
  10En toen Hij de menigte bij Zich geroepen had, zei Hij tegen hen: Luister en begrijp het goed:
  11Wat de mond ingaat, verontreinigt de mens niet; maar wat de mond uitkomt, dat verontreinigt de mens.
  12Toen kwamen Zijn discipelen naar Hem toe en zeiden tegen Hem: Weet U wel dat toen de Farizeeën dit woord hoorden, zij er aanstoot aan namen?
  13Maar Hij antwoordde en zei: Elke plant die Mijn hemelse Vader niet geplant heeft, zal uitgetrokken worden.
  14Laat hen gaan; het zijn blinde geleiders van blinden. Als nu een blinde een blinde geleidt, zullen zij beiden in een kuil vallen.
  15Petrus antwoordde en zei tegen Hem: Verklaar ons deze gelijkenis.
  16Maar Jezus zei: Bent ook u nog altijd onwetend?
  17Ziet u niet in dat alles wat de mond ingaat, in de buik komt en in de afzondering weer uitgescheiden wordt?
  18Maar de dingen die uit de mond komen, komen voort uit het hart, en die verontreinigen de mens.
  19Want uit het hart komen voort kwaadaardige overwegingen, álle moord, overspel, ontucht, diefstal, valse getuigenissen, lasteringen.
  20Deze dingen zijn het die de mens verontreinigen; maar het eten met ongewassen handen verontreinigt de mens niet.

  De grootste ziekmaker is je overtuiging, je geloof, de woorden die je daardoor spreekt..Spreuken 18:21 Dood en leven zijn in de macht der tong, wie aan haar toegeeft, zal haar vrucht eten. Natuurlijk is gezonde voeding en schoon water belangrijk! Maar het allerbelangrijkste is je hart! Wat leeft er in je hart? Wat zijn je overtuigingen? Wat geloof je? Wat spreek je uit..leven of dood? Spreuken 4:23 Behoed uw hart boven al wat te bewaren is, want daaruit zijn de oorsprongen des levens.❤️❤️ (ik mag dit ook leren!)

 5. Fijne conversatie hier! Dit raakt mijns inziens de kern. Hoe kunnen we ons natuurlijk welzijn vergroten?
  NIET met de allopathische geneeskunde. Niet met de huidige biotechnologie.

  • Investeer in je zelf:
   Leer ehbo, dietiek, joga, doehetzelfen
   Oefen Dat een beetje op je omgeving
   Lees je in op textanalyse !

   Leer Google beter gebruiken
   Dump faceboek en insta
   Doe een cursus koken, fotografie, kunstgeschiedenis, religie
   Doe een teamsport

   Succes

  • Dementie etc. at 50 minute:

   Toward AI-Driven Discovery of Electroceuticals – YouTube
   http://www.youtube.com › watch
   1:11:34
   Toward AI-Driven Discovery of Electroceuticals – Dr. Michael Levin. 35K views · 7 days ago …more. AIMSS – AI in Medical Systems Society. 1.75K.
   YouTube · AIMSS – AI in Medical Systems Society · 1 week geleden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in