Privévliegtuigen landden maandag in Sun Valley op het landelijke Idaho in de aanloop naar het jaarlijkse “miljardairs zomerkamp” voor tech- en mediamagnaten. De bijeenkomst brengt elk jaar de werelden van film, technologie, design en sport samen, bericht dailymail.co.uk.

De jaarlijkse conferentie, waarvoor alleen genodigden worden uitgenodigd, wordt georganiseerd door investeringsbank Allen & Company.

Infowars meldt dat Reed Hastings van Netflix en Jason Kilar, CEO van WarnerMedia, twee van de genodigden uit de mediawereld zijn, samen met Diane Sawyer, Anderson Cooper en Van Jones, evenals Gayle King en New York Times-columnist Thomas Friedman. Ook de voormalige Amerikaanse minister van Vervoer Elaine Chao en de voorzitter van de Council of Foreign Relations, Richard Haass, staan op de lijst van genodigden.

Berkshire Hathaway CEO Warren Buffet zal aanwezig zijn. In 2021 heeft Buffet een nettowaarde van 101,3 miljard dollar.

Bill Gates, medeoprichter van Microsoft, wiens vrouw Melinda Gates in mei de scheiding aanvroeg, zal ook aanwezig zijn. Naar verluidt heeft hij een nettowaarde van 128,9 miljard dollar.

Amazon.com-oprichter Jeff Bezos, met een vermogen van 201,8 miljard dollar, zal dit jaar naar verwachting aanwezig zijn bij het evenement in Sun Valley Lodge.

Bezos’ opvolger en huidige CEO van Amazon Web Services Andy Jassy zal naar verwachting ook aanwezig zijn. Ter vergelijking: hij heeft een bescheiden vermogen van 500 miljoen dollar.

John Nallen, chief financial officer en senior executive vice president van Twenty-First Century Fox, zal ook deelnemen aan het “miljardairs zomerkamp”.

John Nallen, chief financial officer en senior executive vice president van Twenty-First Century Fox, zal ook “Billionaire Summer Camp” bijwonen.

Brian Roberts, voorzitter en chief executive officer van de Amerikaanse kabelgigant Comcast, zal naar verwachting aanwezig zijn.

Reed Hastings, de CEO van Netflix, zal naar verwachting ook aanwezig zijn.
Media-executives zullen genoeg te bespreken hebben, gezien de massale verschuiving naar streaming tijdens de pandemie en het feit dat consumenten de afgelopen 16 maanden zijn overgeschakeld op Netflix en Disney+, waarbij ze traditionele betaaltelevisieabonnementen hebben losgelaten.

In mei kondigde AT&T aan dat het WarnerMedia, dat bestaat uit HBO, film- en televisiestudio Warner Bros. en kabelnetwerken TNT en TBS, zou afsplitsen in een nieuw bedrijf dat met Discovery zou worden gevormd.

“Het zou slim zijn voor deze bedrijven om samen te werken en het ecosysteem te heroverwegen en duidelijk te zijn over hun toekomst”, zei analist Neil Begley tegen de Wall Street Journal. “Er zijn nog steeds enkele spelers die gemakkelijk kunnen worden geabsorbeerd”.

Analisten denken dat de fusie tussen WarnerMedia en Discovery de eerste van vele toekomstige deals kan zijn, nu traditionele mediabedrijven proberen beter te concurreren op het gebied van streaming door een voorraad content aan te leggen.

Eerdere deals met wortels in Sun Valley zijn onder meer Disney’s aankoop van Capital Cities/ABC in 1995, Comcast’s overname van NBCUniversal in 2009, Verizon’s aankoop van AOL in 2015 en Jeff Bezos’ aankoop van The Washington Post in 2013.

Aanwezigen op de recente 2019-conferentie waren onder meer Facebook CEO’s Mark Zuckerberg en Sheryl Sandberg, Disney’s Bob Iger, 23andMe CEO Anne Wojcicki, Rupert Murdoch’s zoon Lachlan Murdoch, die CEO is van Fox Corporation, PayPal CEO Dan Schulman, Instagram COO Marne Levine, McDonald’s CEO Steve Easterbrook en miljardair media executive Shari Redstone. De conferentie werd in 1982 opgericht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerplichte vaccinaties: de druk op tegenstanders van vaccinatie neemt toe – hier een overzicht
Volgend artikelBevorderen gevaccineerden of ongevaccineerden nieuwe virusvarianten?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Suikerbuik houdt met fuckbook op, zakt als een pudding in elkaar,hij wil zeker niet voor t tribunaal willen verschijnen?

 2. Als de mensheid slim zou zijn gooide die een beperkte kernbom op die samenkomst van deze club nazi’s in wording, maar ja… wie durft. Niemand! We wachten weer allemaal af tot deze nieuwe Hitlers en Stalins met hun uitroeiingplannen starten en dan nog…. Dus uiteindelijk Goodbye humanity, goodbye fools!

 3. Wat is het verschil met hoe willem de overbodige ze tijd door brengt.
  Wie het breed heeft laat het ook breed hangen.
  Ik heb nooit zo een last van afgunst en hoe andere hun geld uitgeven.

 4. Het mogen dan wel totaal verknipte en gestoorden zijn geworden, in de loop der tijd, maar ze hebben in ieder geval nog met eigen kracht een vermogen opgebouwd.
  Gates is misschien ook wel begonnen met een oude VW kever.
  Dat vele dat voor een verkeerd doel of waan idee inzetten is niet een logisch gevolg van teveel geld hebben.
  Willem de overbodige heeft nog nooit ergens ze wekker voor hebben hoeven laten afgaan.
  Krijgt jaarlijks vele miljoenen zonder ooit 1 dag gewerkt te hebben.
  Ik heb altijd nog de keuze om iets van microsoft of iets bij amazon te kopen.
  Bij willem wordt het van ons gestolen om mr van alle gemakken te voorzien, dat vind ik veel erger.

  • Ik heb geen probleem met iemand omdat die veel geld heeft maar wel met iemand die voor mij wenst te gaan bepalen hoe ik moet leven en wat ik moet doen. Precies hetzelfde probleem heb ik met religieuzen uit welke hoek dan ook. Het maakt mij geen barst uit in wat voor soort in mijn ogen idiotie iemand wenst te geloven, maar dwing niet mij dat ook te moeten doen. En wat Gates betreft: William Henry Gates III werd geboren als zoon van een advocaat en een onderwijzeres, dus een gevalletje middenstand milieu, hij was echt geen arme sloeber uit een achterstandswijk.

   • Ok, verkeerde vergelijking dan, Gates en een oude kever.
    Maar ik bedoelde dat in vergelijking met willem hier, die nog nooit de band van ze fiets heb hoeven plakken.
    En “mensen” die andere willen dwingen, die moet ik verder ook niet.
    Maar afgunst? Die ken ik niet.

 5. Probleem is dat door de idioot grote hopen geld die ze verzameld hebben, grotendeels dmv de enorme schapenkudde, ze nu denken dat ze alles mogen. Inlcusief bepalen hoe de mens er uit gaat zien in de komende generaties, hoe de atmosfeer vernield mag worden tbv de ruimtevaart, hoe het luchtruim gebruikt mag worden voor allerlei satelliet doeleinden, hoe de Aarde vervuild mag worden, hoe de landbouw moet veranderen, en nog meer. Ze worden door niemand terecht gewezen, en de schapekudde ondersteunt ze door bijv in lange rijen te gaan kamperen voor de voordeur om het laatste technologische snuisterijtje te kopen. En zo koopt iedereen wat van ze, en zitten ze duimpjes te klikken, en wij zitten achter onze windows en mac op FN te schrijven. Iedereen ondersteunt tot op enige hoogte deze kleine groep stinkendrijke partyhounds, maar niemand roept ze tot de orde. Uiteraard doen ze heel veel dingen heel stiekem, en dat is het verscheppelijke aan ze. Alsnog, het is niet zo moeilijk om er achter te komen wat ze uitvreten, want je hoeft bijv alleen maar naar de lucht te kijken en de touwtjes aan elkaar te binden. Die witte strepen, die hebben een betekenis. Oh, brul je nu, dat is gewoon normale condensatie! En dat bedoel ik: jij weigert het ook te zien. En zo doe je mee met de ondersteuning van de rijke psychopaten. En zij weten dat ze lekker door kunnen plunderen voor hun eigen rijkdom en macht, omdat de schapekudde het er toch nooit over eens is, en ze elkaar vrijwillig lekker de huid vol schelden als de ene iets zegt dat de ander niet gelooft. Zelf-censurerende schapen! Haha! En zo gaat het. En dan vieren die psychopaten feest!

  Verder heeft het voor mij niks met afgunst te maken, ik vind het gewoon onbeschoft dat een paar personen stiekeme, unilaterale beslissingen mogen maken over ons gemeengoed – op aarde en in het luchtruim.
  Dank voor het lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in