Van COVID-19, de ziekte, is nu overduidelijk bewezen dat het gewoon een behandelbare verkoudheid of griep is. Het gebruik van de PCR-test om COVID te diagnosticeren, leverde grote aantallen positieve resultaten op, zogenaamde “gevallen”, zonder enige symptomen. Het gebruik van de PCR-test om infecties op te sporen is frauduleus gebleken en “zonder symptomen” betekent asymptomatische infecties waarvan bekend is dat zij niet bestaan, schrijft Theexpose.uk.

Op basis van angst en propaganda werden inderhaast nieuwe mRNA- en virale vector (of DNA) gentherapie-injecties ontwikkeld. Vervolgens werden, en worden nog steeds, deze experimentele injecties toegediend in een wereldwijd massaal experiment, zonder geïnformeerde toestemming, wat veel bijwerkingen veroorzaakten en de algemene gezondheid van de bevolking verzwakt

Bijwerkingen van de COVID-injecties zijn onder meer symptomen die lijken op hemorragische koorts – bloedingen en bloedstolsels. Oorzaken van virale hemorragische koortsen zijn onder meer het Marburgvirus.

De ziekte van het Marburgvirus is betrekkelijk zeldzaam en werd voor het eerst beschreven in 1967. Sinds de ontdekking ervan zijn er wereldwijd 383 gerelateerde sterfgevallen geweest, waarvan slechts 14 in de laatste 10 jaar.


Het Marburgvirus doet zijn intrede

Op 11 augustus 2021 kondigde Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO, het volgende aan: “Afgelopen vrijdag heeft het ministerie van Volksgezondheid van Guinee de WHO geïnformeerd over een geval van de ziekte Marburgvirus in het zuidwesten van het land … Marburg is een heel ander virus dan het virus dat COVID-19 veroorzaakt, maar veel van de elementen van de reactie zijn hetzelfde.”


Het transcript van de virtuele persconferentie van de WHO waaruit de bovenstaande video is geknipt, is hier te vinden (tijdstempel 00:02:36).

Marburg is een heel ander virus dan het virus dat COVID veroorzaakt, maar veel elementen zijn hetzelfde. De gelijkenis beperkt zich niet tot de “reactie”. In 2018 ontwikkelde Primerdesign een PCR-test voor Marburgvirus. In januari 2021 publiceerde de NIH een paper getiteld ‘Asymptomatic Infection of Marburg Virus’. In april publiceerde GAVI een artikel ‘The next pandemic: Marburg?’. In augustus 2021 kondigde de WHO een geval aan, het eerste sinds 2017, en Soligenix maakt momenteel haast met het testen van een vaccin tegen de ziekte van het Marburgvirus: RiVax.

  Videoboodschap: Canadese politievrouw in tranen bedankt "Freedom Convoy" truckers

Het is ook vermeldenswaardig, symptomen van de ziekte van Marburg virus kunnen zijn: ernstige bloedingen, en afwijkingen van het bloed en de stollingsfunctie. Hevige bloedingen, bloedstollingsstoornissen en bloedstolsels zijn ook effecten van de Covid-injecties.

Het hoofdbestanddeel van RiVax is “een genetisch gewijzigde versie van een Ricine-toxine”. Ricine is een zeer krachtig gif. Het is giftig bij inademing, injectie of inname, maar orale blootstelling is veel minder giftig. Een geschatte dodelijke orale dosis bij mensen is ongeveer 1 milligram per kilogram lichaamsgewicht.

Een dringende videoboodschap aan de wereld

Kieran Morrissey heeft gezien dat zich rond Marburg patronen ontwikkelen die lijken op die van de “COVID-pandemie” en heeft een dringende boodschap aan de wereld gezonden:


Morrissey is een ingenieur met een graad in industriële chemie die de afgelopen 22 jaar heeft gewerkt in een groot academisch ziekenhuis in Dublin, Ierland, waar hij uitgebreide kennis heeft opgedaan van de werking van het Ierse gezondheidszorgsysteem.

Artikelen van Kieran Morrissey:

Echo’s van een eerdere waarschuwing

Het Marburgvirus behoort tot de familie van virussen die hemorragische koortsen veroorzaken. Andere virussen zijn het ebolavirus, het lassakoortsvirus en het gele koortsvirus. En we worden herinnerd aan een waarschuwing van Harry Vox in 2014.

In de video hieronder waarschuwt Vox, een onderzoeksjournalist, voor “Operation Lockstep” – het plan voor een wereld met strakkere top-down overheidscontrole – en dat hij gelooft dat de “pandemie” om dit te bewerkstelligen waar ze in hun document naar verwezen Ebola was.

  Arts op staande voet ontslagen na kritiek op Covid-19 vaccinaties: "Ophouden met het inenten van die vuiligheid"


Niet openbaar gemaakte informatie over vaccins

Kunnen we erop vertrouwen dat ons “officieel” alles wordt verteld wat we moeten weten over RiVax of enig ander vaccin? Zonder transparantie en open wetenschappelijk debat – nee. Laten we bij wijze van voorbeeld eens kijken naar de ingrediënten van vaccins – essentiële informatie voor geïnformeerde toestemming. Zijn alle ingrediënten van vroegere en huidige vaccins openbaar gemaakt?

Het is nu algemeen bekend dat een aantal ingrediënten van de zogenaamde “COVID-vaccins” niet openbaar zijn gemaakt, dus het is niet nodig hier verder op in te gaan. En de Covid-injecties zijn niet de enige die zich schuldig maken aan niet-openbaarmaking.

Morrissey ontdekte een onderzoekspaper met resultaten van analyses van 44 soorten vaccins uit Italië en Frankrijk op niet-openbaargemaakte ingrediënten, waaronder: MMR, tetanus en griepvaccins. Hieronder staat de samenvatting van hun artikel:

“Vaccins worden onderzocht op de mogelijke bijwerkingen die zij kunnen veroorzaken. Om nieuwe informatie te verschaffen werd een elektronen-microscopie onderzoeksmethode toegepast op het onderzoek van vaccins, gericht op het verifiëren van de aanwezigheid van vaste verontreinigingen door middel van een Environmental Scanning Electron Microscope uitgerust met een X-ray microprobe.

De resultaten van dit nieuwe onderzoek tonen de aanwezigheid aan van uit anorganische elementen samengestelde deeltjes van micro- en nanogrootte in monsters van vaccins, die niet tot de bestanddelen worden gerekend en waarvan de onterechte aanwezigheid vooralsnog onverklaarbaar is. Een aanzienlijk deel van deze verontreinigende deeltjes is reeds in andere matrices geverifieerd en in de literatuur aangemerkt als niet-biologisch afbreekbaar en niet-biocompatibel.

“Het verzamelde bewijsmateriaal is suggestief voor enkele hypotheses die verband houden met ziekten die worden genoemd en kort besproken.” – New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- en nano-verontreiniging, 23 januari 2017

  Covid-waanzinnige leidster van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern kondigt aan dat seksorgieën van 25 personen nu "veilig" kunnen worden hervat

We zijn niet in staat om de toekomst te voorspellen, maar omwille van onze eigen gezondheid zouden we er verstandig aan doen om de waarschuwing van Kieran Morrissey in acht te nemen, vragen te stellen, onderzoek te doen en antwoorden te eisen voordat we nog meer “vaccins” of injecties accepteren van degenen die er winst mee willen maken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale fraude bij het rapporteren van vaccinatieverwondingen; achtergehouden gegevens, veinzen van “veilig en effectiefVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVideo beweert metalen ‘draad’ te zien wiebelen na verwijdering uit het lichaam van gevaccineerde persoon
Volgend artikelBill Gates toespraak over “vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in