Het creëren van een maatschappij met twee lagen waarin vrijheden en kansen afhankelijk zijn van de vraag of je al dan niet een nieuw (en niet volledig getest of goedgekeurd) vaccin hebt gekregen, en dat je dat feit aan vreemden moet onthullen, was nooit een gezonde benadering vanuit het oogpunt van burgerlijke vrijheden. Maar naarmate het bewijs groeit dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen, valt ook het medische argument tegen deze nieuwe medische apartheid uiteen, schrijft lockdownsceptics.org.

De Covid-vaccins waren oorspronkelijk bedoeld om de kwetsbaren te beschermen tegen ernstige ziekte en dood, zodat daarna het leven weer zijn normale gang kon gaan. Op een gegeven moment ontstond echter een nieuw idee: dat iedereen (ook kinderen) gevaccineerd moest worden, niet om zichzelf te beschermen (hun risico was gering), maar om de kwetsbaren verder te beschermen. Ook ontstond het idee dat de volledig gevaccineerden vrijheden moesten hebben die de ongevaccineerden niet hadden, omdat zij het virus niet meer konden overdragen.

Het wordt steeds duidelijker dat dit idee onjuist is, en dat de vaccins infectie of overdracht, met name van nieuwe varianten, niet op zinvolle wijze voorkomen. Afgelopen zondag berichtte Frontnieuws over nieuwe gegevens uit Israël waaruit blijkt dat het vooral gevaccineerde mensen zijn die met de Delta “variant” geïnfecteerd zijn. Public Health England een rapport vrijgegeven waaruit blijkt dat de meerderheid van de vermeende Covid-19-doden aanzienlijk hoger ligt bij mensen die ten minste één dosis van het Covid-19 vaccin hebben gehad, met het hoogste aantal sterfgevallen bij mensen die volledig gevaccineerd zijn. Aangezien Israël meldt dat 55% van de nieuwe gevallen zich voordoet bij volledig gevaccineerde mensen, en aangezien 60% van het land volledig is gevaccineerd, suggereert dit dat de vaccins zeer weinig doen om infecties te voorkomen.

  BREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin

Er zijn ook grote uitbraken geweest in sterk gevaccineerde landen als Bahrein, de Seychellen, de Malediven en Chili.

Om dit punt te onderstrepen heeft Frontnieuws gewezen op een geval waarin een gevaccineerde Israëli de Indische variant opliep in Londen, een andere gevaccineerde persoon in Israël besmette, die weer een andere gevaccineerde persoon besmette, die ongeveer 80 studenten besmette op een feestje van een middelbare school”.

Voor sommigen komt het idee dat de vaccins infectie of overdracht niet voorkomen niet als een verrassing. Zoals Peter Doshi in oktober in het BMJ schreef, waren de klinische proeven niet ontworpen om dit vast te stellen. Bovendien produceren de vaccins geen mucosale IgA-antilichamen, waarvan is aangetoond dat ze een cruciale rol spelen bij de bestrijding van infecties in de vroege stadia.

Het wordt tijd dat regeringen afstappen van het idee dat vaccinatie een zinvolle bescherming biedt tegen infectie of overdracht, en dus ook van elk idee om mensen te vaccineren om anderen te beschermen, of om gevaccineerden privileges te verlenen, inclusief voor internationaal reizen, alsof zij het virus niet langer zullen verspreiden.

De overheid moet duidelijk maken dat vaccinatie louter bedoeld is voor persoonlijke bescherming, en dus ook een persoonlijke keuze is met betrekking tot het persoonlijke risico. Er is geen maatschappelijke verplichting om zich te laten vaccineren om anderen te beschermen, er is geen voordeel verbonden aan het vaccineren van kinderen, en er is geen reden om de vrijheden en mogelijkheden van ongevaccineerden te beperken of hen extra kosten zoals quarantaine op te leggen.

  Beste volledig gevaccineerden: De nieuw goedgekeurde COVID-prik is GEEN booster - het is letterlijk een nieuw (niet getest) vaccin

Sommigen zullen aanvoeren dat dit “falen” van de vaccins betekent dat we moeten doorgaan met beperkingen in een of andere vorm, mogelijk voor onbepaalde tijd. Het meest verontrustende is dat WHO’s adviesgroep Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE) dit inderdaad lijkt te geloven. In notulen van april, die deze week zijn gepubliceerd, stellen de wetenschappelijke adviseurs: “Voortdurende basismaatregelen en aanhoudende gedragsveranderingen op lange termijn zullen nodig zijn om een heropleving van infecties te beheersen.”

De regering heeft al toegegeven dat lokale lockdowns kunnen terugkeren met nieuwe varianten die zich aan vaccins onttrekken en dat zij om die reden haar noodbevoegdheden heeft behouden.

Maar dit is de verkeerde conclusie. De juiste conclusie is dat we door het vaccineren van de kwetsbaren hebben gedaan wat we konden om hen te beschermen. Door nu al meer dan een jaar beperkingen op te leggen aan de hele samenleving zijn we zelfs verder gegaan dan wat redelijk is om aan mensen op te leggen in de hoop sommige mensen wat extra bescherming te bieden. Nu zij zijn gevaccineerd, moeten wij terugkeren tot de orde van de dag en een einde maken aan de noodtoestand, aan alle wettelijke en bestuursrechtelijke beperkingen, aan alle beperkingen op internationale reizen en aan alle dreigementen om op nationaal of plaatselijk niveau opnieuw beperkingen in te stellen. Nu het duidelijk is dat vaccins infectie of overdracht niet op zinvolle wijze voorkomen, moeten we een einde maken aan alle suggesties van speciale privileges voor gevaccineerden, en aan alle verplichtingen om gevaccineerd te worden ter bescherming van anderen.

  COVID-prikken ontketenen 12-sigma massa sterfgevallen

Zelfs als de vaccins onvolmaakt zijn, moeten we accepteren dat we de grens hebben bereikt van wat redelijkerwijs kan worden gedaan om mensen te beschermen – hoewel we zeker meer moeite moeten doen om effectieve behandelingsopties te vinden en goed te keuren, met name goedkope, patentvrije geneesmiddelen zoals ivermectine en fluvoxamine, zoals we vanaf het begin al hadden moeten doen. We kunnen boosters voor nieuwe varianten ontwikkelen, maar net als griepvaccins zullen deze waarschijnlijk slechts een beperkte doeltreffendheid hebben en het is niet redelijk om beperkingen te blijven opleggen terwijl we wachten tot die er zijn.

Het is tijd om te accepteren dat we alles hebben gedaan wat redelijkerwijs mogelijk is en meer om de kwetsbaren te beschermen, en weer terug te keren naar een leven als een vrij volk.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Stop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoekVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Great Reset – of: De weg naar de autoritaire bewakingsstaat
Volgend artikelGehersenspoelde Britten voelen zich niet veilig zonder mondkapjes… meerderheid smeekt de regering om ze voor altijd verplicht te stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Regeringen moeten en zullen voor het tribunaal komen te staan anders zal het volk het hef in eigen handen moeten nemen het is het een of het ander, wij mogen nooit toegeven om onze vrijheid op te geven voor iets dat niet gevaarlijk is hoe het corona ons is wijs gemaakt en het volk slaap verder.

  • Het heft in eigen handen nemen gaat ‘m niet meer worden vandaag.
   Ik zit al bijna 1,5 uur op een seintje van Jean te wachten met mijn jas aan op de bank en in mijn ene hand een aardappelschil mesje.
   Ik denk dat hij de volgende keer wel weer een nieuwe oproep plaatst hier.
   Hij heeft het vast nog druk met alle voorbereidingen.

 2. Waarom trekken de nieuwe/ alternatieve sites niet één lijn betreffende het “virus”? Maak een grote disclaimer bovenaan de websites waarin staat dat het bestaan van “het virus” twijfelachtig is, nooit aangetoond en als er al iets is dat dit totaal ongevaarlijk is voor personen die niks potentieel dodelijks onder de leden hebben en ouder de 80 jaar oud zijn. Al dit soort berichten zoals hierboven gaan er maar vanuit dat er daadwerkelijk iets als een “virus” is, maar dat is gewoon niet waar. Er IS geen virus, er WAS nooit een virus en er KOMT ook geen virus. Het is 100% broodje aap, nep, fake, verzonnen.

  • Meer dan 80 mails verstuurd naar de volksverraders, inclusief de zogenaamde oppositie, om bewijs te eisen, van het bestaan van het zogenaamde virus, van marc van ranzig en andere zelfverklaarde “experten”, dmv verifieerbare genetische code, foto of isolaat. NOOIT een antwoord op gekregen. Zegt genoeg, anders hadden ze het 25 uur per dag op de gekochte msm uitgezonden.

   • Als je vind dat je 50 advocaten moet gaan inhuren omdat ze een WOB aanvragen, dan heb je heel wat te verbergen.

    Tijdens corona beoordeelt het ministerie van Volksgezondheid geen individuele Wob-verzoeken. Het bepaalt zelf welke informatie naar buiten komt. Die werkwijze mag niet, oordeelde de rechter in een door Nieuwsuur aangespannen zaak.

    Zorgminister De Jonge zei dat zijn werkwijze nodig is vanwege ‘de grote hoeveelheid documenten en Wob-verzoeken in coronatijd’. Na het oordeel van de rechter zei hij dat hij de uitspraak zou gaan ‘bestuderen’. Hij wilde niet zeggen of hij de werkwijze gaat aanpassen en of hij in hoger beroep gaat. Maar ondertussen zoekt zijn ministerie wel 50 extra juristen.
    https://www.ninefornews.nl/machtswellustige-en-mediageile-hugo-de-jonge-heeft-lak-aan-de-wet/

    • En wie betaalt er voor die 50 juristen?? Komt niet uit de commissie van die pharma-hoer. Jij en ik betalen er voor. Of denk je dat de pharma’s er voor betalen? Kan ook goed zijn…

  • Dat is een goed voorstel van je. Waarom niet de kern van de zaak neerzetten boven aan de website, op de banner. Die hele smerige tiefus bende is gebaseerd op iets dat nooit tevoorschijn is getoverd. Mensen weigeren te geloven in god, omdat die niet bestaat, maar ze geloven maar al te graag in een virus dat ook niet bestaat. (niet dat ik zeg dat ze moeten geloven in god, maar ik gebruik het als vergelijkenis). Broodje aap gaat er goed in hoor. Die gifspuit is een verslaving als geen andere. Want mensen zijn eindelijk van betekenis voor zichzelf en voor de rest van de meute. En ze laten het zich niet meer afnemen, door niks! Een injectie nemen dat ze “beschermt” is pure betovering. Ze zouden niks anders hebben geaccepteerd van de psychopaten behalve een injectie; een gifspuit die als beschermend vaccin aangeboden wordt, daar houdt de schapekudde van. Pilletjes ook, maar een spuit is echt het einde. En zo kun je ze blijven volspuiten met gif; ze zullen niet klagen over de gevolgen en de sterfte. Het is een perverse behoefte waaraan voldaan wordt; ze mogen weer kind zijn, ze hebben weer ouders die voor ze zorgen, ze hebben geen angst meer, en ze hoeven niet meer te denken aan morgen. Alles is goed dankzij de gifspuit die hun bloed ingaat. Wat een verlossing, die spuit! Maakt niet uit wat er in zit. Nu zijn ze volmaakt, volledig, supermensen, boven hun eigen onvolmaaktheid uitgestegen, verbeterd, onschendbaar, en ze horen er bij. Ze horen er bij! Ze zijn eén geworden, veilig met elkaar dankzij de gifspuit. En jij, die zich afstandelijk houdt, jij bevestigt dat ze er bij horen! Daarom spugen ze op jou. Jij bent minderwaardig, onvolmaakt, en je wilt er niet bij horen. Dus ze nemen niks aan van je, en ze zijn blind voor het leed dat de gifspuit veroorzaakt. Juich ze toch toe man…

   Ach shit.. wie interesseert het wat ik hier zit te spuiten….ze lachen zich rot.

 3. De Covid hoax is een koevoet om tot de Grote Reset te komen richting NWO … het is een ANGST trigger om het gepeupel tot gehoorzaamheid te dwingen en het “vaccin” te gebruiken voor depopulatie en wat er nog overblijft van de spuitschapen compliant te maken richting ’transhumaan’ … iedere tirannie heeft tot nu toe geen stand kunnen houden omdat de onderworpenen nog steeds in staat waren zelfstandig te denken … de “techniek” moet dit probleem voor The Powers That Shouldn’t Be nu gaan oplossen … het heeft totaal niets van doen met “virus” en gezondheid … het is een wereldwijde technocratische machtsgreep van Big tech, Big Pharma en Big Finance.

  • Ja. Maar er komt nog meer. Het hele luchtruim gaat ook keihard vernield worden binnenkort. Ze zijn er al lange tijd mee bezig (dat hele klimaat gedoe heeft niks met co2 etc te maken), maar het gaat straks heel veel vaart lopen. En dat kost veel geld. De Great Reset zoals de psychopaten het noemen, is een manier om heel veel geld te bemachtigen, van wat er nog in de bevolking zit. In de VS hebben ze de death-tax ook al verhoogd (erfenis belasting) in anticipatie op de sterftes. Gooi een digitaal betaalmiddel naar de schapen, dat een derde of zo de waarde heeft van wat ze hebben in euro’s en je hebt in 1 klap een enorme hoeveelheid poen. Hetzelfde gebeurde toch ook toen de euro in gebruik werd genomen. In de VS wordt er al jaren papier geld gedrukt rond de klok, maar het wordt niet meer door goud ondersteund. Fort Knox is hoogstwsch leeg. En welke industrie denk je dat er nog zal bestaan in de nabije toekomst als het geld niks meer waard is, en het merendeel der mensen loopt versuft rond met aangevroten hersenen en half blind? En de kindjes worden verminkt en halfblind geboren, ook met aangevroten hersenen. Denk eens aan de space industrie. Wat is er nog te doen op Aarde door de jongens met het geld….

  • Wat een partij onzin.
   Maar wat verwacht je anders van een site als niburu.
   Ik ben daar nog nooit iets zinnigs tegen gekomen.
   Het FvD is de enige die al tijden loopt te beweren dat een hoax is en dat we alles moeten afschaffen aan maatregelingen.

   • Die hele FvD is ook larie Bert. Tuin er niet in. Ze doen net alsof, maar er komt niks van. Ze lullen maar gewoon mee met waar de wind waait en weten niet of het uit hun mond of kont komt wat ze uitkramen. Sorry dat ik ook deze zeepbel prik.

    • Ik ben helemaal geen fan van het FvD. Ik heb nergens op gestemd.
     Ik zeg alleen dat zij de enige zijn die in de 2de kamer laten weten dat het hele corona verhaal onzin is.
     Ik vind het FvD verder ook een partij van de meelopers, maar hier even niet mee.
     Zelf noemen ze het strategisch stemmen.

 4. Geloof wat jezelf geloven wil Bert, jij strooit liever met baggerwebsites zoals De Dagelijkse Standaard , rest my case.

  • Helaas moet dat soms, maar liever niet.
   Omdat je zo iets nooit bij niburu gaat tegenkomen.
   Maar als je echte onzin zoekt, dan zit je altijd goed bij niburu.
   De aangewezen site voor god wappies en meer gekkigheid.

 5. Iedere website heeft zijn plussen en minnen … zo ook niburu … ook ik moet niets hebben van ‘vliegende schotels’ en een ‘platte aarde’, maar bepaalde artikelen snijden naar mijn mening wel degelijk hout … Baudet is een voormalig Clingendael mannetje … does that ring a bell to you…

 6. Een heel goedkoop alternatieve medicijn wat ook een zink stimulator is en ook nog lekker smaakt zijn rozijnen. Het geeft jou immuunsysteem een boost. Ze zijn in elke supermarkt te koop. Een virus is nog nooit door de huidige medische wetenschap aangetoond en het bewezen dat het een ziekte verwekker is en/of het besmettelijk is en/of het zich kan muteren. Het zijn allemaal aannames geen feiten die onderbouwd en bewezen zijn. Dit geldt tevens voor de experimentele vaccins, die volgens de fabrikanten bescherming bieden. Dit zijn ook enkel aannames, geen feiten. Wat deze vaccins wel doen is jou vergiftigen zodat jou eigen frequentie (nog) lager wordt en daardoor nog gevoeliger wordt voor andere ontstekingen in je lichaam die ontstaan in jou lichaam. Wat we gemakshalve bijwerkingen noemen. Of wat de media ons willen laten geloven, dat er een nieuwe variant (de gevaccineerde) nu oplopen. Maar deze infectie is niet overdraagbaar, het is een gevolg van de vergiftigde experimentele genetische injectie wat we vaccin noemen. Elk jaar ondervinden we in het najaar een soort van griepgolf, doordat dan de stofdeeltjes in de lucht op menshoogte zweven. We worden al jaren voor gelogen over dit jaarlijkse fenomeen.

  • Over die stofdeeltjes, dat vroeg ik me ook wel eens af. Want waar is dat zgn griep virus? Bovendien krijg je dan een vreselijke infectie door bacterien, die groene en gele snot veroorzaken en je luchtwegen dichtslibben. Alleen de antibiotica helpen dan. En die helpen alleen tegen bacterieen. Die stofdeeltjes, dat is waarschijnlijk de reden waarom mensen infecties krijgen, en door de bacterieen die dan gaan woekeren, steken ze elkaar aan. Want de hele griep is gewoon een bacteriele infectie.

 7. Met de Grote Reset zal er sowieso geen economie voor het gepeupel overblijven, de door hen voorgestelde “groene economie” is niets anders dan propaganda,(inclusief die voorgestelde “werkgelegenheid”) … die de dan nog overgebleven zombie slaven kolonie kan gaan ophoesten … de FED in de VS zal als suicide bomber opereren en de het hele financiele stelsel op gaan blazen … een aanrader is de website alt-market.us van Brandon Smith … staan veel artikelen daaromtrent in. De globalistische bastards in de hoogste echelons willen de wereld voor zichzelf met een nog overgebleven clubje hersendode “gevaccineerde” goyim wat hen dan moet dienen.

  • Klopt. Kort maar krachtig gezegd. Bedankt voor de tip van de website. Versufte blinde mollen die als slaafjes dienen, de goyim. En de nakomelingen zijn van hetzelfde trieste soort. Vraag is wat doen die psychopaten, want de inteelt blijft maar doorgaan.. uiteindelijk zullen ze zich ook uit-inteelten, net zoals de monsterlijke Inteelters die momenteel nog in hun dure krochten verscholen zitten en aan de touwtjes trekken om de Bilderbergers aan het dansen te houden. Hoe zie je dat ontwikkelen? Of krijgen ze plotseling het eeuwige leven en de eeuwige jeugd? (haha).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in