De chef van de Generale Staf van Groot-Brittannië heeft zojuist die positie ingenomen, en hij heeft het leger al gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog tegen Rusland in Europa. Hij heeft iedere soldaat gezegd dat hij zich moet voorbereiden om Rusland te bestrijden in een mogelijke Derde Wereldoorlog. Hij heeft beloofd een leger te smeden dat Rusland in de strijd kan verslaan en gezegd dat wij ons nu moeten voorbereiden “om opnieuw in Europa te vechten.” Hij voegde er op zijn vierde werkdag aan toe: “Er is nu een dringende noodzaak om een leger te smeden dat in staat is aan de zijde van onze bondgenoten te vechten en Rusland in de strijd te verslaan,” bericht Martin Armstrong.

Er is is een video-interview van Zelensky’s adviseur jaren van tevoren. Deze hele Oekraïense oorlog is opzettelijk uitgelokt. Het Westen heeft een oorlog NODIG, omdat het hele financiële systeem in elkaar stort. Alle beloofde pensioenen zijn in Europa weggevaagd dankzij NEGATIEVE rentetarieven sinds 2014.

Zelensky is een acteur. Hij speelt zijn rol in deze Grote Reset, die erop gericht is de Westerse beschaving zoals wij die kennen te vernietigen, zodat zij hun Eén-Wereld Regering mogen oprichten en de Verenigde Naties dan als de GROTE VREDESSTICHTER zullen verschijnen. Op 20 februari 2022 flapte de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris eruit dat Oekraïne bij de NAVO moest komen, wat een directe schending was van het Akkoord van Belgrado, waar Oekraïne, de derde grootste kernmogendheid op dat moment, zijn kernwapens opgaf en de NAVO de belofte deed niet binnen te vallen, zoals ook Rusland deed, op voorwaarde dat Oekraïne NEUTRAAL zou blijven. Toen kondigde Zelensky drie dagen later aan dat hij kernwapens wilde hebben om zich tegen Rusland te verdedigen. De volgende dag, op 24 februari, viel Poetin binnen om de Donbas te beschermen

Er zijn een aantal wereldleiders die wakker beginnen te worden en inzien dat deze hele Oekraïense oorlog een hoax is geweest. Dit is opzettelijk in het leven geroepen voor de Grote Reset, omdat Europa alle schulden die ze niet langer kunnen aankunnen, in gebreke moet blijven. Maar dat zal alle pensioenen wegvagen en miljoenen mensen zullen de parlementen bestormen. De enige uitweg voor de regeringsleiders is een oorlog te creëren om de ineenstorting te verbergen. Nu begint zelfs Paus Franciscus door deze façade heen te kijken, want hij heeft tegen een groep Europese Jezuïtische nieuwsredacteuren gezegd dat “misschien op de een of andere manier uitgelokt of niet verhinderd is,” en hij waarschuwde tegen het simplificeren van het conflict.

  Macron onvermurwbaar in oorlogsdreiging tegen Poetin: Rusland mag geen 'existentiële' oorlog in Oekraïne winnen, "we mogen niet zwak zijn"

Zelensky is een haatdragende, rancuneuze, en pathologische leugenaar, die de Russen demoniseert bij elke kans die hij krijgt. De VS hebben absoluut GEEN mogelijkheid om zelfs maar na te gaan waar alle wapens heen gaan die zij naar Oekraïne sturen. Er zijn berichten over buitenlandse soldaten die zich vrijwillig hadden aangemeld om voor Oekraïne te vechten en vervolgens met gestolen wapens vertrokken die op de zwarte markt verkocht werden, en zoals altijd in het Westen op straat zullen belanden.

Zelensky is kwaadaardig, en corrupt, en heeft zich kandidaat gesteld met de belofte dat hij vrede met Rusland zou sluiten en een eind aan de corruptie zou maken. Volgens sommige berichten heeft hij al tot 850 miljoen dollar naar verborgen buitenlandse rekeningen overgemaakt. Hij zal vechten tot de laatste Oekraïner sterft en dan wegvliegen om het miljardairsleven te leiden met het drinken van port met Klaus Schwab, George Soros, en Bill Gates.

https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2019/11/Biden-Ukraine.mp4?_=2

Dezelfde persoon die Zelensky gefinancierd heeft, is dezelfde die Hunter Biden gekocht heeft, terwijl president Joe Biden eiste dat Oekraïne de aanklager die deze corruptie onderzocht, zou ontslaan. Bij elk van zijn openbare optredens dringt Zelensky pathologisch aan op de Derde Wereldoorlog. Zelensky voert duidelijk een informatieoorlog door pure propaganda te propageren.

De toespraak van Zelensky in Davos was ronduit verbijsterend. Hij eiste dat het door de VS geleide Westen een beleid van maximale preventieve sancties zou voeren, onder het valse voorwendsel toekomstige oorlogen te kunnen afwenden. Als het door de VS geleide Westen Rusland volledig van de wereldeconomie had afgesneden, zou dat volgens Zelensky op de een of andere manier een oorlog kunnen voorkomen. Hij beweerde dat de sancties NIET GENOEG waren en TE LAAT. Hij wil dat het door de VS geleide Westen nu niet alleen Rusland volledig van de wereldeconomie afsnijdt, maar dat de regionale veiligheid eist dat het door de VS geleide Westen unilateraal andere naties bedreigt en aan alle Russische bondgenoten maximale sancties oplegt VOORDAT zij kunnen reageren.

  EU-top: Europeanen MOETEN bereid zijn de prijs te betalen voor hulp aan Oekraïne

Ik heb video’s die door Oekraïense soldaten zijn opgenomen, waarop te zien is wat zij met gevangen Russische soldaten doen. Ik zal ze niet plaatsen, want ze zijn te gruwelijk. Zij kruisigen werkelijk Russen door spijkers door hun ledematen te slaan en ze dan levend in brand te steken. Dit is de haat van de Oekraïense neonazi’s tegen de Russen en waarom de CIA de Oekraïense neonazi’s beschermde, want zij hebben de Russen altijd gehaat. Zij slachtten Joden en Polen af, maar NIEMAND van de nazi’s is ooit in Neurenberg voor de rechter gebracht. Dit is nu wat wij krijgen voor het niet vervolgen van Oekraïense nazi’s. De 72-jarige revolutionaire cyclus vanaf het einde van het proces van Neurenberg was 2018. Zelfs deze haat is weer helemaal opgekomen en deze keer steunt het door de VS geleide Westen de nazi’s.

Zoals ik al in 2013 waarschuwde, had onze computer Oekraïne uitgekozen als de plaats waar de Derde Wereldoorlog zou beginnen. Ik waarschuwde dat Oekraïne volgens de taal opgesplitst had moeten worden. Dit gebied in het Oosten was NOOIT in de geschiedenis Oekraïens grondgebied. Chroesjtsjov groeide op in de Donbas en hij had de leiding over de wederopbouw van Kiev. Toen hij het hoofd van Rusland werd, wees hij in 1954 de Krim voor administratieve doeleinden aan Kiev toe. De Doema verklaarde dat later onwettig en draaide dat decreet terug.

Historisch gezien was het Oosten ALTIJD deel van het Russische Rijk VÓÓR de USSR. Deze weigering om “één duim” aan Rusland af te staan, die Zelensky verklaard heeft, wordt niet door de geschiedenis gestaafd. Dat gebied wordt bewoond door etnische Russen die de Oekraïners willen afslachten. In Kiev zeiden ze in 2014 dat de Krim Oekraïens is of dat ze ontvolkt zal worden.

  Een leuke dag

De haat tegen de Russen, die daar al eeuwen wonen, zit diep geworteld. De Oekraïners begonnen hun burgeroorlog tegen de Donbas en de Russischtalige Oekraïners onmiddellijk na de omverwerping van Janoekovitsj in 2014. Zij mishandelden Russischtalige Oekraïners in Odesa en zij trokken naar het Vakbondshuis. De Oekraïners hebben toen de boel in brand gestoken en hen allemaal levend verbrand, wat het Westen door de vingers zag, want het waren immers slechte Russen, die natuurlijk geen recht hebben om op deze aarde te leven.

Zelensky doet zijn oorlogspropaganda altijd gekleed in een militair t-shirt. Hij heeft bij elke gelegenheid die hij krijgt niets anders gedaan dan de Derde Wereldoorlog promoten. Zijn haat tegen de Russen kent geen grenzen en hij zal de hele wereld in een oorlog storten, en dat allemaal voor wat – grondgebied? Deze man is zo slecht, dat de geschiedenis hem zal herinneren, samen met diegenen met dezelfde mentaliteit van pure haat en manipulaties – Marx, Stalin, Hitler, en de lijst gaat maar door.

Wat degenen betreft die slechts één dimensie zien, er was ruime steun voor het welzijn van dieren in nazi-Duitsland (Duits: Tierschutz im nationalsozialistischen Deutschland). Geloof het of niet, Adolf Hitler en zijn topambtenaren namen allerlei maatregelen om ervoor te zorgen dat dieren beschermd werden. Dat stond natuurlijk in contrast met het doden van de Joden en zigeuners, en de Oekraïense nazi’s voegden Polen en Russen toe aan de lijst die etnisch gezuiverd moesten worden. Maar op de een of andere vreemde manier beschermde Hitler de dieren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Erger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOnheilspellende vraag: Zullen de VS hun ondergang aanvaarden of de rest van de mensheid met zich meesleuren?
Volgend artikelSituatierapport Operatie Z: Ketels en Uitputting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Zoals Putin, wordt Hitler gedemoniseerd. Meestal is dit reden om dieper te graven dan wat de ‘geschiedenis-boekjes’ optekenen.

 2. Mooi zo. Het gewone volk is ook al zo rot als de pest. Laat alles maar in elkaar donderen. Je moet eens weten hoe mensen je behandelen als je voor de tweede keer weduwe bent geworden. Ze stelen je huis leeg alsof het niks is. Die motorlui weten van geen ophouden. Dat gaat maar door.
  Ik hoop op oorlog. Laat iedereen maar sterven. Ze hebben het verdiend. Kutvolk.

 3. Ik heb een vraag over Oekraïne. Hoe lang wonen er al Russen in het oosten ? Is dat al eeuwen lang of een gevolg van Russificatie door Stalin en opvolgers in de Sovjettijd ? Verder was er een aantal jaar geleden sprake van ‘het verlenen van toestemming door Nederland om VN-legers vrije toegang tot ons land te verlenen. Is dat toen vastgelegd ?

 4. (Bereid u voor op WO III)

  Hoe kan je je daar op voor bereiden ?
  Gewoon gooien dat ding, op deze manier is het toch ook geen leven.
  Als alles je word afgenomen, waarvoor je leeft. Dan zou ik zeggen als we gaan, dan gaan we met zijn allen.

  • Helemaal mee eens , k ben het ook meer dan zat , dit zo is geen kwaliteit van leven meer , ben niet bang om te gaan hoor , altijd beter dan dit zo hier !

  • @Discobol,

   Beste,

   Indien u met “dat ding” een ehhhhhhh laat ik zeggen “Paddenstoelenbom” zou bedoelen……ik ga het niet nog een keer helemaal hier opschrijven……..maar kijk even naar mijn commentaar hier…….

   https://www.frontnieuws.com/navo-stuurt-aan-op-kaliningrad-catastrophe-door-rusland-te-provoceren-tot-een-wereldwijde-atoomoorlog/

   Het laatste commentaar!

   En dan een aanvullende opmerking of statement, hoe men het ook noemen wil…….

   Stel u eens voor het is oorlog………..en niemand gaat erheen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Wij zijn de ezels die telkenmale in ELKE VORM VAN FEARPORN TRAPPEN zoals in paddenstoelbommen, ‘Virussen” welke mensen ziek maken en dus gevaarlijk zijn (fearporn!!) en zo zijn de teringleiders uit theater den Haag en de rest vd wereld al bezig sinds mensenheugenis!!!

   Ik was van plan een andere weg in te slaan want mensen bij elkaar krijgen om aan dit achterlijke theater een einde te maken gaat met zekerheid niet lukken en da’s jammer, heel jammer want het was zonder al te veel problemen mogelijk geweest…..ja echt hoor, (niet met bloemetjes brengen en liefde geven a la dhr. Bengel, of Kiespijn, of Reetkever, of Kat…NEVER!) en eigenlijk nog steeds…..en dat ie ook echt waar……echter…..er is alleen 1 klein puntje wat hierin belangrijk zou wezen…….misschien wat mensen die niet op een kruk, stoel of bank vastgeplakt zitten om over wat onzin te discussiëren………

   Nederland had al lang weer van ONS kunnen zijn en dat weet ik heel zeker.
   Maar met typetijgers kan niemand iets beginnen……

   En nogmaals, da’s zo enorm jammer……

   En wat de rest vd wereld hiervan zou denken zal me een worst wezen…..als de rest vd wereld zou zien wat er in MIJN LAND Nederland gebeurd was om het addergebroed op te pakken en vast te zetten in afwachting van iets wat met geen biet zou interesseren…….

   Dan verzeker ik u/jullie dat dit gelijk morgenvroeg in nogal wat landen navolging zou krijgen…….en waarom……

   Omdat het zo verdomd simpel is…………(een goed plan is (moet) simpel zijn!!!!)…..maar alleen, ik bedoel dus ik in mijn uppie met achter me al die mensen die GEZEGD HADDEN DAT ZE MEE ZOUDEN DOEN maar net op het ogenblik dat ik aanzet even geen tijd hebben of de auto in de garage of ziek of of of of …….u weet wel, dus met een kut smoesje komen…..heel jammer, al zeg ik het zelf, zo verdomd jammer!

   Maar maakt niet uit…….in elk geval……

   Fijne avond verder!

   Gladiator

 5. Het westen is op zelfmoordmissie met de britten en de verenigde satan voorop. Laat ze zichzelf maar ten gronde richten, ruimt lekker op. Ik denk dat poetin wel wat slimmer is en juist niet meewerkt aan een derde wereldoorlog. In het kader van een natuurlijk overlevingsmechanisme is het niet aannemelijk dat de mensheid zichzelf vernietigt middels nucleaire bommen. Ik schat Rusland toch wel wat hoger in.

  • VERGEET NIET DAT POETIN IN TIJDPERK VAN USSR EEN KGBer WAS.
   2 POETIN IS DOOR GROOTMOEDER OPGEVOED EN ORTHOX KATHOLIEK.
   3 POETIN HAAT DE OUDE USSR.
   4 WHO VN UNO VS EU WEF ZIJN BIJNA ZO ERG ALS DE OUDE USSR EN DAAR WIL POETIN DUIDELIJK NIET IN MEE.

 6. Klopt helemaal en alles wat nu gaande is, covid, Oekraïne oorlog, stikstof alles heeft te maken met de GREAT RESET, BILD BACK BETTER.

  In 2008 was het hele financiële systeem al failliet. Door nog meer geld te creëren en nog meer obligaties van failliete Europese landen op te kopen en door de pensioenfondsen leeg te roven hebben ze het nog tot nu vol kunnen houden maar nu staat het water tot de lippen.

  De inflatie is hiervan het gevolg EN NIET de oorlog in Oekraïne.

  Zolang de grote massa niet wakker gaat worden en opstaat om massaal te demonstreren zal de ellende zich alleen maar verder gaan verdiepen.

  De Haag is totaal gecorrumpeerd en daar kun je alleen maar meer shit van verwachten.

 7. Als er oorlog komt vecht is als ras nederlander TEGEN ons eigen leger!! Ik zal alles op alles zetten om dit politie, leger etc tegen te werken! Achterlijke psychopaten met hun geloof in virusjes, oorlogen, macht etc. Pleurt toch fijn je graf in met je politiek en leger.

 8. Ik denk als de knop om het lanceren van kernwapens eenmaal is ingedrukt dat dan ook alle kernwapens op elkaar worden afgeschoten.
  Er zijn zoveel kernwapens dat ze de aarde tig keer kunnen vernietigen.

  De elite zal zich wel verschuilen in ondergrondse schuilkelders. Maar wat is er na z’n aanval nog over van de aarde. De straling zal enorm zijn en al het leven vernietigd.

  Wie zal gaan produceren voor de elite, wie gaat er grond verbouwen ( als er nog iets in leven is ) Deze elite kunnen zelf helemaal niets.

  Als het gebeurt dan ok. Dan gaan we naar het hiernamaals waar het vele malen mooier en beter is.

  MIJ MAKEN ZE ER NIET BANG MEE !!!!!

  • Heb vernomen dat Poetin raketten heeft die bunkers kunnen opblazen.
   Ik ga er ook vanuit, dat eens de shit de ventilator raakt, Poetin weet waar die bunkers zich bevinden.

 9. Voor The Great Reset moet je de wereld niet volledig plat maken, ze gaan dan zelf veel verlies maken en volledig alles moeten heropbouwen. Lopen ook de kans om begraven te worden in hun luxe bunker. Niemand weet wanneer de aarde terug leefbaar zal zijn.
  Gewoon het klassiek model is voldoende; haven, treinverkeer, luchthavens, watervoorraad, … vernietigen is voldoende. Vooral zorgen voor chaos, veel doden, miserie en voeding blokkeren is dus voldoende en daar zijn ze duidelijk mee bezig.
  Die weten ook dat 95% vrij snel akkoord zal gaan om verder te leven onder hun communistisch controle systeem. Waarom zou je dan de wereld voor lange tijd onleefbaar maken met grote kans dat de natuur volledig in de war geraakt? Niemand weet 100% de echte gevolgen!

  Ik verwacht dus escalatie met hier en daar op strategische plaatsen (haven Rotterdam, Antwerpen,…) wel zware bommen en sabotage.
  Veel wapens uit Oekraïne belanden bij ons om ons op tijd te terroriseren… kijk naar Oekraïne, bepaalde (betaalde) groepen schieten op de bevolking en geven de Russen alle schuld.
  Wie het zich kan permitteren bouwt nu een bunker onder de grond in zijn achtertuin.
  Zwaar werk maar vrij snel in elkaar gestoken want die moet niet groot zijn.
  Al die wereldleiders spelen het plan mee… dat moet duidelijk zijn.

   • De adrenaline shot komt pas wanneer de situatie zich voordoet.
    Je weet wel; vluchten of vechten…
    Het draait niet steeds rond bang of niet bang zijn.
    Ik doe ook veel aan bergbeklimmen met heel dappere klimmers die nergens bang voor zijn. Ik haat wel mensen die het gevaar niet kunnen inschatten of geen gevoel hebben voor veiligheid want die sleuren je meestal mee naar beneden.
    We zaten hoog in het gebergte toen plots wat verder hevige donderweer losbrak.
    In de bergen is donderweer echt geen pretje… vooral dat geluid en zelfs je karabiners & klimsetjes kunnen gaan zingen.
    Die wilden dus allemaal terug naar beneden terwijl ik snel een kansberekening maakte en besloot om te blijven, want zei hen dat je op een rustige veilige tempo nooit op tijd beneden kan zijn. Ik had de top bereikt en die waren wel op tijd beneden maar één van die gasten had zijn zoon verloren; die was naar beneden gevallen omdat ze veel te snel afdaalden(rappel) en namen (uit paniek?) veel te grote risico’s .
    Jij kent u eigen het beste en geloof je.

  • Enkele nucleaire explosies hoog in de atmosfeer die EMP’s veroorzaken, waardoor niets vernietigd wordt en we nauwelijks last hebben van radioactiviteit, maar waardoor we wel enkele jaren zonder elektriciteit zitten, zijn voldoende om volgens sommige studies op twee jaar tijd 90% van de wereldbevolking naar ‘een andere wereld’ te helpen.
   Voor zover er nog elektronische communicatie mogelijk zal zijn, zullen de beschuldigingen ongetwijfeld over en weer vliegen, maar het ‘mooie’ is dat niemand met zekerheid kan zeggen wie de daders geweest zijn: Rusland, de VS, China, Noord-Korea, Iran, etc. En was het een ‘false flag’ operatie of niet.

   • Mee eens, maar anno 2020 is het de mode; je geeft een bepaalde groep geld om herrie te schoppen of zelfs te doden.
    Zonder elektriciteit zal je heden idd Chaos creëren maar veel mensen zullen dat goed overleven, mijn oma had 1 petroleumlamp en 1 Leuvense stoof. En pompte het water handbediend uit de grond. Het kan natuurlijk steeds onderdeel zijn maar ik zie eerder een black-out via het internet met de vinger naar Rusland.
    En het valt op want ze hebben nooit een diepgaande noodplan opgemaakt bij een eventuele black-out…

 10. Zolang mensen blijven stemmen op volgende partijen blijft ons land verder afglijden richting WEF en WHO : VVD, D666, CDA, CU, VOLT, PVDA, GROENLINKS, GROEP DE HAAN, GROEP OMTZIGT, SP, BIJ1, JA21, DENK. Ik denk dat we BBB ook niet kunnen vertrouwen, voor mij is BBB de wolf in schaapskleren en ben ik voorzichtig.

  Al deze groepen steunen WEF en WHO en steunen deze corrupte, criminelen regering.

  Het verzet zal massaal vanuit het volk moeten komen.

  Het hele politieke stelsel moet op de schop en er moet een nieuwe Grondwet komen die de burger veel meer beschermen. En die grondwet moet maar op een manier uitgelegd kunnen worden.

 11. Hmm Rusland een duizendjarig rijk dat nog nooit een oorlog verloren heeft gaart het nu ff van Engeland verliezen

  hahahahaahahhahaahaha, zelfs met nukes niet want Rusland kan 40 miljoen mensen in schuilkelders kwijt en hebben daar op geoefend af gelopen jaren dus die overleven wel, zou Engeland ook zo bijdehand zijn, hahahaahaha

 12. “Het Westen HEEFT OORLOG NODIG, want het hele financiële systeem stort in elkaar” Maar ze zijn dus wel financieel capabel om een geld verslindende oorlog te voeren, hmmmm. 🤔

  Yo, Rommel, niet zo paniekzaaien he’, dat doet de MSM al genoeg… 🤣

  • Geld hoef je maar bij ge printen zolang de printer aanstaat…….klaar is kees….de oorlog is dan het excuus om alles op zn kop te zetten.
   Als er nog iets overschiet.

   Ik weet niet welke wapens in de Derde Wereldoorlog zullen worden gebruikt, maar ik weet wel dat in de Vierde Wereldoorlog gevochten zal worden met stokken en stenen. A Einstein.

  • Druifke toch! Ze printen nu het geld per ton… omdat het nu nog kan en nog rijker worden.
   En FN geeft in je handen gratis een ander geluid die jij niet wilt of kan vinden.
   Daar moet enorm veel tijd en energie in gestoken worden, beetje respect voor FN moet kunnen.
   Je bent ook niet verplicht om alles te gaan geloven.
   Niet Rommel maar je regering, de VS, de EU, WHO, WEF,… en die 1% super rijken tot zelfs de paus zaaien paniek.
   Tip: weet je niks dan kan je hier beter zwijgen, je maakt je nu heel belachelijk.

 13. https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Bestand:Historical_German_linguistical_area.PNG

  Historisch gezien zijn duitstaligen ruim verspreid geweest over landen zoals
  Polen ne Tsjechie, maar na wo2 werden die daar verjaagd en ruim anderhalf miljoen van hen afgeslacht op de vlucht naar Duitsland….in 1945, 1946 en 1947….staat niet in onze geschiedenis boekjes….
  Als je de bevolkings aantallen Duitssprekenden ziet tegenover Polen en Tsjechen dan zijn sommige gebieden in Tsjechie en Polen voor 1945 gewoon Duits (talig), maar ligt er een grens tussen ….heel eenvoudig kun je gewoon zeggen dat het genocide was met als excuus alles wat werkbaar was om het bezit van de Duitstaligen af te nemen. Dat was de hoofdreden voor Hitler om Polen binnen te vallen en Tsjechie te annexeren, zoals nu in de Donbass gebeurd door Rusland. De kaart in het artikel geeft maar een klein gebied aan van Europa, maar Oekraine zat vol met Duits talige gemeenschappen, er is een kaart van maar ik kan deze niet vinden. Voorla religieuze groepen vestigden zich tussen 1750 en 1880 in oost Europa, toen meer beschaafd dan het westelijk deel….

  De Russen doen nu wat nodig is om hun eigen Russisch talige volk te beschermen, om een lopende genocide te stoppen. Hitler deed hetzelfde…..en de Oekrainers die niet Russich talig waren zijn nog steeds wraakbelust op de moordpartijen die onder Stalin in Oekraine plaats vonden en dankbaar voor de geweren en uniformen die Hitler ze gaf. De Esten idem, zelfde verhaal.
  En gelijk hebben ze….zowel de Russen nu als de Esten en Oekrainers toen….

  Als iemand jou wapens geeft om een vijand te bevechten die jou vader en broers heeft vermoord en jou zusters, je moeder en je vrouw heeft verkracht, dan neem je die wapens en bijbehorend uniform met beide handen aan. Daarom is een hakenkruis in Oekraine en Estland geen schande maar een symbool van verzet en het opkomen voor je eigen volk.
  En gelijk hebben ze, die Oekrainers en die Esten met hun hakenkruizen…..

  Dit staat niet in onze geschiedenis boekjes omdat de overwonnen Hitler geen enkel positief iets mag hebben….toch was het een leider die opstond voor zijn volk….en de vele Russen die door Duitse wapens zijn gestorven worden in Rusland gezien als helden die zijn gestorven voor het moederland….

  ….en gelijk hadden en hebben ze, die Duitsers en die Russen….

  Maar sinds de val van de muur en het einde van de Sovjet Unie is er een nieuw Rusland opgestaan, een land dat een sterke economie is geworden met een leider die het belang van zijn volk voor dat van anderen zet….het is denk ik waarom je iemand je land laat leiden, om te beschermen en ontwikkeling van welvaart en geluk kans te geven.

  En dat zou de enige goede reden zijn…..en dan ook nog de enige reden.

  Dat er lieden zijn die de oude sentimenten, de oude moordpartijen en de oude haat nieuw leven inblazen is omdat er in vrede geen geld aan oorlog kan worden verdiend, en ook niet aan wapen wedloop.
  Er zijn altijd mensen die enkel willen zien wat hun uitkomt, en als zoals er bij Rusland eigenlijk een enorme kans was voor Europa om met Rusland een unie te vormen die vrede garanderen kon is ervoor gekozen om een staat van oorlog te behouden….een lauwe oorlog. omdat er geld mee word verdiend, omdat met angst creeren macht kan worden gepakt wat weer meer geld opleverd.

  Het is blijkbaar erg moeilijk iets constructiefs te maken dat over 100 jaar nog steeds mensen blij stemt….

  ik zie dat als een gebrek en een verkwisting van onze geestelijke vermogens.
  En hebzucht komt voort uit angst.
  Onze politieke fiuguren zijn met hun grote geschreeuw de meest angstigen die we kunnen waarnemen.

  Bang om tekort te komen,
  bang om niet belangrijk genoeg te zijn,
  bang voor de spiegel.

  Maar bovenal zijn ze bang voor de burgers, daarom hebben ze lijfwachten, wonen ergens waar niemand weet dat ze er wonen. Hun huizen van google earth gewist of geblurred, hun gegevens van internet gehaald behalve hun wiki pagina en huntwitter, omdat ze graag tjilpen en met hun gestolen veren willen pronken…..

  Zet alle politici op internet met naam, foto en huisadres en je haalt de macht weg bij de politiek en geeft ze terug aan de democratie. Want een dief die wel jou huis weet te vinden maar zelf anoniem wil blijven blijft stelen. Hij stopt als als hij zelf bestolen word of kan worden…

 14. De engelsen zijn sinds WO2 de billemaat van USA; zij doen het vuile werk.
  Zie oorlog in Irak.

  Nu schijnen ze de soldaten een geheim wapen te geven: de Anglikaanse god schijnt de Engelsen te behoeden voor de Satan 2…..

  Maar ze zijn gek genoeg voor een aanval.
  Stel je voor: een paar duizend militairen onderweg, en Poetin drukt op een knoppie…..de soldaatjes “kijken”achterom, en zien dat England verdwenen is…..slordig hoor!

 15. Beste Pierre,

  Er zijn geen knopjes die hele landen laten verdwijnen.
  Er zijn ook geen codes om kernwapens te lanceren.
  Er is slechts 1 zekerheid: extreme bommen en knopjes hiervoor zijn slechts in het leven gebracht om ons (niet mij) angst in te boezemen bestaan niet.

  Maar lul lekker verder.
  Vooral ook over hoe Rusland/Putin ons gaat redden.

  Mag ik vragen hoe het weer op uw plane (zonder die laatste et) is?

  • Pfff, irritant om te moeten constateren dat ik schrijf-technisch fouten blijf maken.
   Ik schrijf iets, ik corrigeer mezelf, maar lees over dingen heen die ik ook had moeten corrigeren.
   Mijn excuses.

   Mijn verhaal blijft echter overeind en ik daag iedereen uit om dit te weerleggen.

   • Dus hier is mijn voorgaande reactie opnieuw:

    Beste Pierre,

    Er zijn geen knopjes die hele landen laten verdwijnen.
    Er zijn ook geen codes om kernwapens te lanceren.
    Er is slechts 1 zekerheid: extreme bommen en knopjes hiervoor zijn slechts in het leven gebracht om ons (niet mij) angst in te boezemen: ze bestaan niet.

    Maar lul lekker verder.
    Vooral ook over hoe Rusland/Putin ons gaat redden.

    Mag ik vragen hoe het weer op uw plane (zonder die laatste et) is?

    • Is niet relevant voor jou; primaten worden op mijn paneet geweigerd….
     Enne..die Satan 2 raketjes bestaan wel degelijk….

  • angst….? ….kansen die komen, liever kapot maar met al die hufters in de regering erbij dan de dictatuur in.

   Nee, absoluut geen angt, wel een onrust over wat komen gaat en hoe lang er nog moet worden gewacht voordat leugens totaal nutteloos zijn en het touw en de teer mag worden ingezet.

   Bijltjesdag….de gelijkmaker.

   • Idd. We zouden een bijltjes dag moeten hebben.
    Alleen triest: met bijltjesdag 1945 werden ook veel verzetstrijders afgemaakt; vooral in Frankrijk…

 16. er komt geen WOIII! Als je dat denkt dan begrijp je het leven niet! Oorlog heeft niets te maken met onze financiële welvaart, maar met ons eigen verleden, zoals heel ons leven te maken heeft met ons eigen verleden! De reden van de twee wereldoorlogen moet je zoeken bij de heidense volkeren, die wilden heersen over de wereld! de crisis van toen was de aanleiding, maar dus niet de reden! Duitsland had een verdrag met Rusland gesloten (2 heidense volken) om de wereld te gaan veroveren, maar wanneer er 2 willen heersen, komen ze uiteindelijk tegenover elkaar te staan! De volkeren moeten verenigt worden, ze moeten bij het huis Israels komen en dat is na WOII gebeurd, vandaar dat er geen derde oorlog meer komt! Stop met de doemdenkerij zou ik zeggen, aanvaard het leven want het is je afstemming! zoek het hogere ipv het materiële, dan gaat men misschien iets begrijpen van de wereld waar we inzitten! We kunnen niemand ergens de schuld van geven, we zijn het helemaal zelf!

 17. Redactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 18. Wat weten we nou eigenlijk over wat er echt allemaal is gebeurd in het verleden?

  De Ierse vrouw van de halfbroer van Adolf heeft een boek geschreven waarin zij vertelt dat Adolf en zijn halfbroer Alois van 1912 tot 1913 bij haar leefden. In die tijd is Bridget getrouwd met Alois. De zonen uit dat huwelijk hebben in de VS geleefd en zijn na een naamsverandering kinderloos gestorven. In haar boek vertelt Bridget dat Adolf een jaar lang is weggeweest en toen hij terugkwam van een soort training in Groot-Brittannië was hij alleen nog maar in zijn element wanneer hij voor een grote groep mensen kon staan praten onder begeleiding van heftige gebaren. Sommigen beweren dat hij door MI-5 als agent was getraind (er bestaan ook talrijke foto’s waarop hij met Britse adel te zien is zonder tolk). De rol van het Britse protectoraat in Palestina is zeer duidelijk, evenals de samenwerking tussen hooggeplaatste Nazi’s en de Rothschild-familie die al in 1873 heel Jeruzalem hadden opgekocht. Er bestaat ook een zeer boeiend verslag van een Joodse man die vanaf Bremen met de boot in 1932 naar Haifa werd gebracht, samen met andere Joodse mensen (het schip voer onder de welbekende Nazi-vlag).

  Bridget Hitler, Adolf Hitler’s Irish sister-in-law.

  Brigit married Hitler’s half-brother Alois Hitler, Jr. In daily life Bridget used her maiden name Dowling. But used the Hitler name for the book she wrote.

  Born: Dublin, Ireland July 03, 1891
  Died: November 18, 1969
  Genre: Biographies & Memoirs

 19. De soldaten gaan zich afvragen tegen wie ze nou moeten vechten en waarom eigenlijk ? En het fruit zal aan de bomen blijven groeien dus hoezo voedsel te kort ? Gaat iedereen nu ineens lopen luiwammesen op het veld en mensen neerschieten in een gefabriceerde niet bestaande oorlog ? Wat een fantasie bij de WEF ! Ik trap er niet in en ik denk de meesten niet eens. Maar op tv lijkt alles net echt , alleen dat is het niet.

 20. Dus eerst heeft de Britse overheid moedwillig duizenden oudjes vermoord met een medicijn”zoek maar op welke” de Britten staan nu te springen om oorlog met Rusland opgehitst door de zelfde overheid. Zijn ze allen gek geworden of zo erg Gebrainwashed dat ze geen benul meer hebben? Tijd voor een tsunami torpedo van Russische makelaardij? Dan zijn de burgers weer het haasje de aanstichters zitten ergens veilig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in