Gelukkig verlate Vaderdag iedereen. Knuffel uw vader, want de Westerse samenleving is als onderdeel van de ontvolkingsagenda bezig vaders uit de kerngezinsstructuur te elimineren. De vader van deze blogger zou vandaag 79 zijn als hij hier was, en gegarandeerd, niet gevaccineerd zijn. Maar wij zijn in 2022. Het Vaccinzeloten social mediadrama was onafwendbaar om op een of andere manier de schijnwerpers van vader weg te nemen en ze terug te schijnen op de sekte van COVID-19, schrijft Thecovidblog.com.

Taylor Lorenz vs. Matthew Yglesias op Vaderdag

De heer Matthew Yglesias is een journalist die voor Bloomberg en enkele andere publicaties schrijft. Hij is “vaxxed en relaxed,” volgens zijn Twitter profiel. Hij zit duidelijk in het kamp van de vaccinzeloten. Hij en zijn vaccinzeloot collega bij de Washington Post, Taylor Lorenz, hebben een week geleden nog beleefdheden uitgewisseld door de Trumps te bespotten en de injecties te promoten.

De heer Yglesias heeft blijkbaar zondag positief getest op het zogenaamde COVID-19. Hij probeerde de situatie te verlichten door te zeggen dat het virus Vaderdag meer zou moeten respecteren. Hij gaf ook alle typefouten in zijn berichten de schuld van “lange COVID.” Mevrouw Lorenz, die er vooral om bekend staat dat zij liegt in haar “verslagen”, viel de heer Yglesias aan omdat hij godslasterlijke grappen maakte over het dodelijkste virus met de hoogste uitstervingsniveau uit de wereldgeschiedenis, volgens haar.

Daarna gingen de sluizen open. Iedereen deed mee met het bespotten van de zelfverheerlijkende, zelfingenomen die-hard vaccinzeloot Lorenz. Maar deze types leven en sterven door hun irrationele, misleidende geloof in de COVID-cultus. Dus verdubbelde en verdriedubbelde Lorenz haar vaccinevangelisatie.

Vaccinzeloten zijn verblind door hun geloof. Fauci is Jezus. Gates is God. De mRNA en virale vector DNA injecties zijn het Heilig Avondmaal. De machthebbers (PTB) hebben letterlijk elk drie-eenheid-achtig element uit een twee millennia oude wereldgodsdienst, het Christendom, genomen, en een twee jaar oude cultus met honderden miljoenen trouwe volgelingen geschapen.

De Kerk van COVID, zo u wilt, is verreweg de gevaarlijkste sekte die ooit op de mensheid is losgelaten. Haar volgelingen zijn de theoretische zombie-apocalyps. En wanneer u de kudde in haar geheel observeert, ziet u hoe machtig deze sekte is.

Het is heel moeilijk om geen medelijden te hebben met de vaccinzeloten. Maar de waarheid is dat al deze mensen kwaadwilligheid en zelfs de dood wensen aan allen die hun Heilig Sacrament weigeren. Zij zijn er in alle leeftijden, rassen, economische achtergronden, sociale standen, enz. Toch handelen zij allen op dezelfde manier, zeggen dezelfde dingen, etc. Het enige wat u kunt doen is hun gedrag leren kennen en begrijpen om u het best voor te bereiden op alles wat komen gaat.

Gevaccineerd en zieke Michaela Melanson is in de war

Mevrouw Michaela Melanson is een typisch sektelid. De vrouw uit Monterey, Californië twitterde op 24 mei dat zij drievoudig gevaccineerd is, maar in 2022 drie keer het zogenaamde COVID-19 opgelopen heeft. “Ik ben in de war?” verklaarde zij.

Zij gaf niet alleen de ongevaccineerden de schuld van de eerste keer dat zij zogenaamd COVID-19 opliep, in januari, maar herhaalde ook de officiële slogan van de Kerk van COVID: “Ik ben blij dat ik drievoudig gevaccineerd ben, anders waren de symptomen erger geweest.”

  Niet langer een samenzweringstheorie: Australië geeft toe militairen te gebruiken om mensen naar covidkampen te sturen

Haar tweet van 24 mei ging viraal, en dwong mevrouw Melanson verdere opmerkingen te dempen.

Sindsdien is er op haar Twitterpagina niet meer over vaccins of COVID gesproken.

MSNBC-persoonlijkheid Steph Haberman is in de war

Het is onduidelijk wat deze persoon precies doet bij MSNBC. Maar op haar LinkedIn profiel staat dat zij sinds 2018 de “Lead Programming Editor” in New York is.

Mevrouw Stephanie Haberman kreeg op 31 maart 2021 haar tweede Pfizer mRNA-injectie. Zij bedankte Fauci en Pfizer voor het feit dat zij een hoge bloeddruk had, en dat zij daardoor op dat moment in aanmerking kwam voor de injecties.

Negen maanden later klaagde mevrouw Haberman over het feit dat al haar drievoudig gevaccineerde vrienden en familie positief testten op het zogenaamde COVID-19. Maar mevrouw Haberman verklaarde nog steeds: “vaccins rule.”

 

Haar tweet van 14 juni is er een voor de eeuwigheid. Mevrouw Haberman zei dat de “anti-vaxx” menigte zich belachelijk maakt door te constateren dat drievoudig gevaccineerde mensen in 2022 herhaaldelijk COVID-19 krijgen. Zij redeneerde dat drievoudig gevaccineerde mensen meerdere keren COVID krijgen omdat zij niet sterven en “dat betekent dat het werkt.”

Maak daarvan wat u wilt.

Rebecca Schenker – heb medelijden met haar kinderen

Mevrouw Rebecca Schenker is ongeveer 42 jaar oud. Zij werkte van 2005 tot 2016 voor een bedrijf dat Gladstein Neandross & Associates heet, een adviesbureau voor auto’s met lage emissies. Mevrouw Schenker begon in 2019 haar eigen adviesbureau in Los Angeles voor soortgelijke klanten, volgens LinkedIn.

Zij tweette op 13 juni dat haar 5-jarige dochter in het ziekenhuis lag met “COVID pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden”, ondanks het feit dat ze drievoudig gevaccineerd en steeds gemaskerd was. Mevrouw Schenker gaf een “hoestend kind” op de speelplaats de schuld van de ziekte van haar kind.

De tweet ging viraal en kreeg meer dan 30.000 reacties (op 20 juni), waarbij velen wezen op de onderdrukkende maatregelen die zij haar kinderen opdringt. Maar mevrouw Schenker verdubbelde en verdriedubbelde haar hypochondrie en geconditioneerde angst voor het zogenaamde COVID-19.

Zij impliceerde zelfs dat ouders die hun kinderen niet maskeren en inspuiten, strafrechtelijk vervolgd zouden moeten worden.

Ondanks dat haar kind in het ziekenhuis lag, ging zij bijna 36 uur achter elkaar tekeer tegen “anti-vaxxers”. Verscheidene kritische denkers hebben gewezen op de voornaamwoorden in het profiel van mevrouw Schenker en het daaropvolgende voorspelbare gedrag, met name haar volledige ontkenning van vaxx-letsels bij haar kind.

Zij geeft nu “long COVID” de schuld van de voortdurende gezondheidsproblemen van haar gezin.

Laura Miers – een ” long COVID ” trooper

Mevrouw Miers woont in New York, volgens haar nu vergrendelde Twitter-account. Haar profielfoto spreekt voor zich, en een spoiler alert over waar dit verhaal naartoe gaat.

Mevrouw Miers kreeg haar eerste injecties in april 2021.

  Trump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn "Warp Speed" vaccins

Sinds die tijd is zij een van de luidruchtigste, trouwste vaccin- en masker-zeloot die wij op deze blog behandeld hebben. Mevrouw Miers wilde, onmiddellijk na haar injecties, elke Twitter-gebruiker verklikken die “desinformatie en complottheorieën” postte.

Mevrouw Miers verklaarde ook dat haar kinderen nooit meer een voet in een school zullen zetten, tenzij ze volledig gevaccineerd zijn.

Vervolgens plaatste zij foto’s van zichzelf met make-up op en in een gunstige belichting, waarbij zij beweerde dat het “voor-COVID” was. Mevrouw Miers plaatste daarna verschillende foto’s zonder make-up en in een donkere belichting, waarbij zij beweerde dat het “na-COVID” was. Zij hoopt dat een farmaceutisch bedrijf deze foto’s zal gebruiken om mensen tot de injecties te dwingen.

Mevrouw Miers heeft sinds 2010 gemiddeld 30 tweets per dag gepost, en ruim 70 tweets per dag in 2022. Wij kunnen dus niet met 100% zekerheid zeggen dat zij booster injecties heeft gekregen. Het is moeilijk om 129.000 tweets te doorzoeken. Mevrouw Miers werd echter viraal op 10 juni, toen zij de wereld vertelde dat zij met elastomeermaskers slaapt en haar kinderen met N95 maskers laat slapen.

Mevrouw Miers sloot haar Twitteraccount op of rond 17 juni nadat honderden mensen haar op haar maskerijver en wreedheid jegens kinderen hadden gewezen. Zij tweette op 18 juni dat zij “zo ziek, zo ellendig” is vanwege “blue-check fascisten.” Mevrouw Miers zei ook dat zij de meeste van de voorgaande tweets heeft verwijderd en dat zij waarschijnlijk haar Twitter helemaal zal deactiveren.

Vanaf 20 juni is haar account nog steeds actief.

UPDATE 21 juni 2022, 3:10 p.m. Pacific: Mevrouw Laura Miers heeft vanmiddag haar Twitteraccount opnieuw geactiveerd

Wij geven het volgende screenshot zonder verder commentaar.

Darrell Beveridge – Australische komiek dood na ongevaccineerden met uitwerpselen te hebben vergeleken

De heer Darrell Beveridge was de 41-jarige persoonlijkheid achter het Instagramaccount dat bekend staat als “CookSuck.” De man uit Sydney noemde zichzelf de “internet-voedselpolitie”. Het CookSuck Instagram kanaal heeft bij publicatie 40.000 volgers. De bijbehorende Twitter- en Facebookkanalen hebben respectievelijk 6.800 en 23.000 volgers. In de meeste van zijn berichten worden onsmakelijk uitziende maaltijden en etenswaren besproken.

Geef krediet waar het verschuldigd is. De heer Beveridge was geen Johnny-come-lately vaccinzeloot. Hij kleineerde en beledigde de “anti-vaxxers” al in 2015 op Twitter.

Uit alle verslagen blijkt dat hij tegen 9 augustus 2021 minstens één DNA-injectie met de virale vector van AstraZeneca heeft gekregen.

De tijdlijn is logisch, want de vileine aanvallen op de ongevaccineerden zijn daarna begonnen. De heer Beveridge tweette op 15 september 2021 dat de ongevaccineerden “als mensen die flink in hun broek hebben gescheten” zijn. De draad ging verder, waarbij de heer Beveridge vroeg of de ongevaccineerden hun eigen urine drinken.

De Australische krant publiceerde de tweet drie weken later opnieuw in zijn gedrukte versie. Mr. Beveridge deelde een screenshot van de post op Instagram. Hij voegde eraan toe dat de ongevaccineerden “fucking lafaards” zijn en zei opnieuw dat ze hun eigen urine moeten drinken.

  De verslaving van de media aan Covid-19 "angstporno" bestendigt een steeds erger wordende cyclus van maatschappelijke schade over de hele wereld

De heer Beveridge overleed “plotseling” en “onverwacht” op 15 juni, volgens Seven News in Australië. Er werden geen verdere details verstrekt.

Met een zwaai ten onder

Het goede nieuws is dat deze deugdsignalerende verhalen in 2022 minder vaak voorkomen dan in 2021. Misschien hebben de vaccinzeloten de boodschap begrepen na ons redactioneel van maart 2021 waarin wij hen smeekten om te stoppen met het delen van de pleisterfoto’s en het slingeren van beledigingen naar de ongevaccineerden. Zodra u die dingen op social media gepubliceerd hebt, doet u afstand van alle aanspraken op privacy. Helaas krijgen wij nog steeds honderden e-mails per week, waarin gewezen wordt op deugdzaaiers en sterfgevallen na de injectie.

De heer Andrew Barnett werkte voor WBTV in Charlotte, North Carolina. Hij tweette in maart 2021 dat zijn broer een show zou organiseren om “waarheid te bieden” aan “Afro-Amerikanen en Hispanics [die] aarzelen om” de injecties te nemen.

De heer Barnett “overleed plotseling en onverwacht” op slechts 31-jarige leeftijd op 15 april 2022. Maar wat de laatste tijd vaker gebeurt, zijn vaccinzeloten die klagen over ziek worden en ziek blijven, ondanks hun vurig geloof in “vaccins”.

Deze blogger krijgt dagelijks mailtjes, waarin iets staat in de trant van dat deze website zich verkneukelt over dood en lijden. Wij hebben de journalistieke plicht om te berichten over wat duidelijk een wereldwijde cultus is, die minstens 60% van de bevolking van de westerse wereld in zijn greep heeft. Deze mensen geloven in de filosofie van “mijn lichaam, mijn keuze” als het gaat om abortussen, genitale verminking en chemische castratie voor kinderen. Maar wanneer u hen vraagt naar “mijn lichaam, mijn keuze” in verband met experimentele injecties…

Het gedrag van de Vaccinzeloot is zoals nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is gezien. De meeste “schapen”, zo u wilt, aanbidden een persoon, zoals een president of een koning of een filmster. Zij kunnen ook een regering aanbidden. Maar vaccinzeloten zijn als junkies die iedereen afwijzen die niet een even vrome junk is. Het lijkt erg op het zien van verslaafden in San Francisco of Seattle die op klaarlichte dag, in het volle zicht van het publiek, tegen zichzelf lopen te schreeuwen en te gillen. Vaccinzeloten zien er net zo belachelijk en ziek uit als de gemiddelde junk op straat. Er is eerlijk gezegd geen verschil tussen de twee groepen.

Eén ding moet u deze mensen nageven, en dat is dat zij schoppend, swingend en juichend voor de injecties ten onder zullen gaan. In een tijd waarin loyaliteit en trouw nihil zijn, en echtscheiding de norm is, zijn deze types eigenlijk heel verfrissend, op een duistere, verdraaide, surrealistische manier.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Lieve vrienden, sorry dat ik een genocide aankondigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNAVO stuurt aan op Kaliningrad CATASTROPHE door Rusland te provoceren tot een wereldwijde atoomoorlog
Volgend artikelOnheilspellende vraag: Zullen de VS hun ondergang aanvaarden of de rest van de mensheid met zich meesleuren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Mevrouw Lorenz is zich niet van bewust dat zij het eind van het jaar niet haalt! Niet op hoogte waarmee zij is ingespoten.

 2. Deze mensen hebben hun pad gekozen en dat is hun goed recht.

  Maar ik word heel erg verdrietig als ik lees dat ze kinderen hebben die ze meeslepen in deze missie naar de dood.

  • Idd. Dát is het meest trieste hieraan.
   ” Je zou maar in zo’n gezin ópgroeien ” hoor je mensen wel eens zeggen. In ieder geval is er dan nog spráke van “opgroeien”.
   Maar nu wordt zelfs dat grondrecht de kinderen ontnomen. . .

   • @ Stephan juni 22, 2022 at 15:36,

    Je kunt het ook anders bekijken, hun kinderen hebben de gestoorde genen van hun ouders geërfd. Daar kunnen ze helaas niets tegen doen, maar als zij zonder morren met hun ouders er mee in gaan in die vaccinwaanzin. Zijn zij niet veel beter, dan hun ouders.

 3. Is dit niet zoiets als:

  “Ik krijg steeds maar hoofdpijn, maar als ik niet met mijn kop tegen de muur aan het slaan was, dan was ik gestorven.”

  “Ik krijg steeds maar een junkie uiterlijk, maar als ik geen heroine injecties nam, dan was ik gestorven.”

  “Ik heb steeds moeite met opstaan, maar als ik mijn benen niet had afgehakt, dan was ik gestorven.”

  • Ja idd, ze gaslighten zichzelf. Wat een rare tijd… die mensen zijn letterlijk het Stockholmsyndrome op zichzelf aan het uitvoeren!!

   Zoals het plaatje met de doodskist; “gelukkig 3 dubbel geïnjecteerd, anders was het nog erger afgelopen”.

   Ongelooflijk hoe die mensen erin staan.
   Ze zijn echt heel ver heen, al vóór de injecties en nu blijkt dat hun ware aard uit komt….

   More to come…..

   • Lee: Ja man, echt he… Stockholmsyndrome. Fuck ‘em…
    Zeg, hoe zit het met onze ‘bijeenkomst’ – ik zie toch al een behoorlijke groep van gelijkgestemden. Het enige waar ik me zorgen over maak is de infiltratie door griezels.
    🙂

  • hahahaha erg goeiu 99,95% van de mensheid heeft lichte tot zware vorm van ziekte van Downsyndroom> is besmettelijk maar niet geregistreerd als ziekte als zodanig!!!
   Er valt weinig tot geen intelligentie te verwachten,gedrag zoals blind elkaar volgen zonder zelf onderzoek te doen is alom tegenwoordig!!!!!!!!!!!!!

 4. We willen allemaal een concreet dóel in ons leven, wat de zinloosheid zou moeten verdrijven. Doelloos je tijd hier op aarde doorbrengen, dat wil niemand. Maar het was altijd een enorm gedoe om zingeving in je leven te bewerkstelligen. Een lastig bijverschijnsel is, dat het een vereiste was om er op z’n minst zèlf in te blijven gelóven.
  Lastig, lastig.
  Maar “gelukkig” kwamen onverkozen transnationale machtsnetwerken met een pakket aan “oplossingen”. Het kwam voor de door de msm gehypnotiseerde medemens als een dief in de nacht, vòl met kwade bedoelingen. Maar dat bleek àllemaal niets uit te maken. Voor bijvoorbeeld de twitterende vaccinzeloten zoals in dit artikel, kwam het als de ultieme redder. Het voelde als een “breath of fresh air”. EINDELIJK had men een concreet dóel om voor te leven ! Samen met gelijkgestemde gehypnotiseerden ervaarde men collectief een nieuw fócuspunt.
  Eindelijk was er zingeving voor mensen, zoals mevr. Laura Miers in dit artikel.
  Heel begrijpelijk dat men nóóit meer terúg zou willen naar dat lége en doelloos leven van voor de crisis.
  Dus voor deze mensen maakt het blijkbaar ook niks uit, dat die door het Kwaad aangeleverde zingeving voor 100% allesvernietigende uitwerkingen hebben.
  Nee, men heeft NU een Raison d’être en daar gaat het om.

   • We zullen misschien wel verstèld staat hoevéel mensen wakker zijn of op de grens staan ! Omdat wij er middenin staan, samen met alle cover up pogingen door het kwaad, is het altijd erg moeilijk om überhaupt een beeld te krijgen hoe groot het wakkere kamp nu eigenlijk is !
    Dit komend najaar zal weer een graadmeter kúnnen worden om onze inschattingen te updaten ( het kan dus beide kanten op gaan)
    Maar zodra we de moed op zouden geven dan heeft het kwaad gewònnen. Maar ook dáár hangt nog een tweede ‘maar’ aan: Omdat het kwaad een zèlfvernietigende ideologie kwijlend nastreeft zal het uiteindelijk ook hun éigen strakgetrokken nekjes gaan kósten. Detail, wat we uit de geschiedenis hebben mogen leren: men tracht dan alsnog zoveel mógelijk mensen in hún afgrond mee te sleuren.
    Dus we móeten blijven praten en onderzoeken en delen, enz.

 5. Ik heb mijn kinderen gewaarschuwd. Keer op keer maar ze vinden me een oude gek. Toe ze zich hadden laten prikken begrepen ze mijn angst en frustratie ook niet. Ga beter weg pap met je onzin werd me verteld. Nu openbaard zich enige schade en dat moet ik dan via via te weten komen. Zo geherdenspoeld door politiek, media en medemensen. Ik kan hier nooit tegenop. Bedankt aan alle schapen in Nederland. Van mij mag iedereen die deze prik nam een gruwelijke dood sterven. Van mij geen vergeving of medelijden.

  • Beste Eddy,

   Wat gruwelijk om te moeten doorstaan!!!
   Gelukkig heb ik geen kinderen, ik heb slechts 2 broers en een zus met hun kinderen.
   Ook zij snappen er de ballen van (met hun universitaire opleidingen en hoge functies (een werkt zelfs bij CERN)) en zijn als deugmensjes “netjes” geroundupt….
   Zij zijn, net als het gros in deze wereld, compleet betoverd.
   Zie hiervoor de protocollen van sion: hierin kunt u lezen hoe deze wereld heeft kunnen komen tot de huidige situatie en waar het naar toe zal gaan.
   Heb medelijden met onze mede-mens: zij zijn betoverd…

  • Voor u als ouder zijnde is het verschrikkelijk zo uit elkaar gedreven te voelen met je eigen kinderen.

   Anderzijds; het zijn individuen.
   Eigen “ikjes”.

   En we moeten allemaal leren dat mensen waar we van houden; hun eigen keuzes maken.
   WIJ MOETEN NIET HET VERLANGEN HEBBEN GELIEFD EN GEMOGEN TE WORDEN DOOR ANDEREN dan éérst onszelf!

   Wanneer we afhankelijk zijn van anderen, die ZELF met gemak omgaan met hun leven…. wie zijn wij dan?

   Nee nee, ik blijf er (gelukkig!) ver vandaan!

  • De Corona doctrine moet hoe dan ook in stand worden gehouden door de MSM, de echte oorzaak van de oversterfte mag natuurlijk niet op tafel komen….

 6. Het trieste is dat de resterende Sociale Cohesie nu helemaal kapot is. Die was al flink afgenomen na het leeglopen van de kerken in NL, daarna de Multiculturele samenleving, maar nu raken ook zij die kiezen Vaccin Vrij te blijven steeds meer verdeeld. Velen houden Corona, Virustheorie in ere, terwijl Louis Pasteur, de bedenker ervan al 100 jaar geleden bewezen werd ongelijk te hebben en dat op zijn doodsbed ook erkende. Dr Stefan Lanka bewees voor Duitse rechtbank dat Virussen niet bestaan en het het lab proces zelf is wat die illusie wekt dat virussen wel bestaan. In de comments op deze site viert onwetendheid hoogtij en ook het veroordelen van gevaccineeerden. Het zou normaal moeten zijn om de reguliere medische zorg en de overheid te vertrouwen. Maar in het verleden 900 onderzoeken die bewezen dat Statines dodelijk kunnen zijn en dementie veroorzaken en ze gaan nog als snoepjes over de toonbank. Resultaat mijn oudere zus met dementie in verpleeghuis. Zij geloofde en deed alles wat de dokter zei. Zelf bezwijk ik als extreme empaat zo ongeveer aan Depressie, Wanhoop, Moedeloosheid, een gestoorde ziekmakende wereld waar pathogenen met Chemtrailen en Regen voortdurend over ons uitgesproeid worden. Daarnaast de Celtorens waarvan volkomen onduidelijjk is hoe hoog de frequenties ’s nachts soms zijn. Niet te controleren. Zijn er geen Logboeken, mensen die dit voortdurend meten? Ik mis de geeks van vroeger die al dit soort feitjes tot het graatje uitzochten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in