Beeldcollage: Report24; document van de regering in Kiev; achtergrond: Volodymyr Zelensky in zijn vroegere komedieshow.

Het zinloos sterven in Oekraïne om de miljarden van George Soros en de belangen van de VS te beschermen gaat door. Blijkbaar is het werkelijke dodental aan Oekraïense kant veel groter dan wordt toegegeven. Om zich überhaupt tegen de Russen te kunnen verzetten, worden nu ook vrouwen opgeroepen. Het doet er niet toe of het moeders met kinderen zijn. Dit zou zelfs de wreedheid van de dictators in de Tweede Wereldoorlog kunnen overtreffen, bericht Report24.news.

Het volgende document zou het moeten bewijzen: De ex-televisiekomiek en gezaghebber in de vazallenoorlog tegen Rusland, Volodymyr Zelensky, heeft voor vanaf 15 juni de mobilisatie van vrouwen bevolen. Als reden wordt opgegeven het “ononderbroken aanvullen van personeelsverliezen”. Dit betekent dat de verliezen aan Oekraïense kant onvoorstelbaar verschrikkelijk moeten zijn. Tienduizenden sterven een zinloze dood voor de zaak der globalisten.


De eerste stap is een begin te maken met de mobilisatie van de vrouwen van Oekraïne die reeds geschikt zijn voor militaire dienst, en tegen 30 juni moeten alle vrouwen van 18 tot 60 jaar dienstplichtig zijn.

Het bevel betreft de regio’s Dnepropetrovsk, Kiev, Kirovograd, Nikolajev, Odessa, Charkov, delen van de regio’s Donetsk en Zaporozjye.

Deze praktijk begon al in februari VÓÓR (!) de oorlog begon, dus de ontwikkeling was te voorzien. Zelfs de gewone media berichtten in die tijd: Oekraïne: Geschil over de dienstplicht van vrouwen voor het leger. Deze acties van de Oekraïense leiders begin februari geven een extra impuls en gewicht aan de Russische beweringen dat zij een Oekraïens offensief hebben voorbereid en daar schriftelijke bewijzen van hadden.

  Tragische dood voor 13 Oekraïense militairen in Bakhmut: Ze liepen in een hinderlaag (Video)

Alle vrouwen die in februari voor de dienstplicht verschenen zijn, zullen nu vanaf 15 juni met voorrang worden opgeroepen. Er waren en zijn geen uitzonderingen voor moeders met kinderen. MDR schreef in februari:

“Zij moeten zich vóór eind 2022 bij de dienstplichtbureaus melden en een medisch onderzoek ondergaan, ongeacht of zij ongehuwd of gehuwd zijn, kinderen hebben of niet. Na de medische keuring konden zij dan opgeroepen worden voor tijdelijk werk bij defensie, hoewel niet voor frontdienst – zowel ten behoeve van het leger, wat bijvoorbeeld gold voor vrouwelijke artsen en verpleegsters, als in het burgerleven, waar zij de leemten moesten opvullen die konden ontstaan nadat de mannen opgeroepen waren voor militaire dienst aan het front – denkbaar als kok, bijvoorbeeld.”

De bewering indertijd dat zij niet in de frontlinie zouden worden ingezet, kan nu waarschijnlijk als verkeerde informatie worden afgeschreven. Zelensky heeft geen medelijden met zijn eigen volk. Hij zal waarschijnlijk niet rusten voordat de laatste Oekraïner voor hem en zijn weldoeners gestorven is.

De verschrikkelijke dictators die tijdens de wereldoorlogen regeerden, kenden ook geen genade, zij gebruikten in die tijd kindsoldaten. In de Tweede Wereldoorlog bijvoorbeeld moest de Hitlerjeugd, waaronder ook adolescenten, zich in de laatste maanden van de oorlog aanmelden als helpers van de luchtmacht. Ook aan de kant van de Sovjet-Unie werden kindsoldaten ingezet. Tijdens de wereldoorlog gebruikten de Sovjets hun burgers geheel naar believen, soms stuurden zij de helft van de troepen zonder geweren de strijd in – zij werden geacht de wapens van de gesneuvelden op te rapen en te gebruiken. In Duitsland heette dit bloedige mensenoffer de “Volkssturm”, het “leger van Duitse grootvaders en kleinkinderen” moest de totale oorlog ingaan. In de Eerste Wereldoorlog werden kinderen praktisch als werkslaven gebruikt. Vrouwen en meisjes meldden zich vrijwillig aan om als oorlogsverpleegsters naar het front te gaan. Anti-oorlogsprotesten waren in die tijd verboden. Toch ging geen enkele despoot van een van beide wereldoorlogen zo ver, dat hij vrouwen met geweld de strijd in stuurde. Dit niveau van totale verachting voor de mensheid is nieuw.

  De wereld wil bedrogen worden

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTop 10 van de meest Dystopische dingen die door het Wereld Economisch Forum gepushed worden: Nr.3 Pillen die microchips bevatten
Volgend artikelDe show is voorbij, mensen: Jens Stoltenberg zegt dat Oekraïne zich moet overgeven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

 1. Hoog tijd dat de globalisten zelf hard aangepakt worden, lijkt me nog de enige oplossing tegen alle onrecht, ellende, pijn, zorgen, ziekte en verdriet die ze wereldwijd veroorzaken! De oorzaak bij de wortel aanpakken… mens tegen onmens…recht tegen onrecht!

  • Dit roep ik al enkele jaren . het beste zou zijn om in ELK land , gewapende milities op te starten en laten samenwerken met actieve militairen + politie mensen (die PRO mensheid en vrijheid zijn.). En dan wereldwijd op 1 en hetzelfde ogenblik , een revolutie starten , uiteraard NA goede co-ordinatie + planning / voorbereiding etc etc etc….

 2. Dienstplicht is sowieso te schofterig voor woorden. Lekker alles verplichten, doen ze in dit kutland ook. Dienstplicht KOTS. Ik zou geen meter lopen voor min land, wat, geen milimeter. Ik zou het leger van binnenuit ondermijnen en saboteren wat er te saboteren valt.

 3. Uitgezonderd zeker van zijn eigen vrouw/kinderen en die van zijn mede nazi regering stelletje ratten hopelijk dat Putin snel een einde maakt aan die clown onze NL Pipo de clown doet het beter met het vermaken van de bevolking 🖕😂😂😂😂😂

 4. Tijdens de wereldoorlog gebruikten de Sovjets hun burgers geheel naar believen, soms stuurden zij de helft van de troepen zonder geweren de strijd in – zij werden geacht de wapens van de gesneuvelden op te rapen en te gebruiken.
  BS westerse propaganda

  • Soldaten van het rode leger werden op het slagveld vreselijk achter hun vodden gezeten door fanatieke communistische partijleden die hen sommeerde te vechten tot de dood erop volgde. Josef Stalin (1879 – 1953) heeft zijn zoon Vasily opgeofferd op het slagveld voor de overwinning in de grote vaderlandse oorlog. Een van die partij-agenten, die achter de gevechtslinies dood en verderf zaaide (letterlijk) was de latere partijleider Nikita Chroetsjov (1894 – 1971).

   • Stalins zoon werd gevangen genomen….en door hem dood verklaard. Gevangen genomen worden was dood verklaard worden in de Sovjet cultus van 1940/45…

    Je zou de geschiedenis van de witte Kozakken eens moeten lezen. /die bleven de Tsaar trouw en vluchten naar Duitsland, waar ze onder Hitler in het Duitse leger werden opgenomen. Ze kregen gebieden in noord italie om te leven volgens hun tradities.
    In 1945 werden ze gevangen genomen door de Engelsen, die ze uitleverden aan de Russen. in Juli 1945 werden bij Linz Oostenrijk massaal Kozakken afgeslacht door zowel de Engelsen als later de Sovjet Russen….met tanks en machine geweren tegen mannen, vrouwen en kinderen die stokken en stenen hadden….Een stukje Engelse herotiek….

    Ik denk dat er tussen mei 1945, dus na het einde van de oorlog in Europa, en mei 1950 misschein evenveel burgers zijn omgebracht als tussen mei 1940 en mei 1945.

    We noemen dat “vrede”….

 5. Ik zal nooit vechten voor een land of wat dan ook, conflicten uitgelokt door zogenaamde leiders vechten ze ook maar samen uit.

 6. Staat de Nederlandse regering nu ook te klappen voor die oorlogsmisdadiger bij dit bericht?
  In dat geval mogen ze hun dochters ook naar het slagveld sturen als bewijs van goede wil.

 7. De meeste kerels zij al doodgeschoten dus ja dan moeten de vrouwen eraan geloven. Kunnen die ook op gympen staan vechten. Maar zie het van de zonnige kant, het komt hier niet naartoe!

 8. De lichamen met penissen zijn op dus zijn de lichamen met vagina’s aan de beurt. Vroeger heette dit gewoon mannen en vrouwen maar in de huidige politiek correcte maatschappij kan dit niet meer. Die abc t/m z mislukte genders moeten natuurlijk wel gekoesterd worden.

  • Ik ben PRO vagina !!! Onderschat vrouwen niet. Niet doen, zit groter tuig tussen dan je kunt bedenken. en met ruggengraat ook nog, vrouwen die de kerels zijn waar een land op kan bouwen. Heb een paar lesbo’s meegemaakt doe beter met gereedschap kon omgaan dan ik, slimmer waren en mooier, en ook nog beter werk afleverden. daar ga ikn niet om liegen. Mijn respect hebben ze, en ik ben wat jaloers….

   Vrouwen kunnen prima soldaat zijn, maar het moet erin zitten. Heb je niet het karakter ervoor, dat lapje stof met vlekken erop gedrukt gaat het niet geven, dat geweer is geen zelkdenkend object en de trilstanden zijn dodelijk…net als die dingen die aan de voorkant eruit komen als je dat kleine kromme ding achteruit trekt…

   Een deel van het soldaat zijn staat of valt bij het begrijpen van de spullen die je in handen hebt en de spullen die de ander jou op je nek gaat gooien….nogmaals, een wapen moet je enkel in handengeven van hen die het ook WILLEN gebruiken. Mensen die een vuurstok willen in het rose of met glittertjes zijn eng en gevaarlijk voor alles en iedereen behalve voor de vijand….net als hen die zeggen dat het hun werk is….die kennen wel hun materiaal maar het ziekmeldings formulier kennen ze nog beter……en hen die anderen sturen om te doden zijn eigenlijk zo bang voor de dood dat ze hun eigen dood met het leven van anderen hopen af te kopen…

   Het is geen kunst iemand af te schieten, maar wel om ermee te kunnen leven. De meste lui dien dat door zichzelf te beroepen op plicht, religie of noodzaak. Maar noodzaak is het pas als anderen in jou huis komen om jou of je famillie iets aan te doen. Dat is wanneer doden rechtvaardig is en noodzaak heeft. De misselijke kleur van iemands Toyota Avensis of een Tesla met verlengsnoer is dat niet…..

   • Geachte Duchesne…Nu moet ik je toch echt tegenspreken…. vrouwen hebben NIETS in de frontlinies te zoeken… Fysiek zijn ze NIET opgewassen tegen hun mannelijke tegenpolen. Niet in een man-tegen-man gevecht alsook NIET bij marsen van enkele tientallen kilometers MET +/_ 40 kg bepakking …. Dat gaat hem echt NIET worden.

    • Gelukkig maar, je zegt dus dat ze niet zo infantiel als “mannelijke” loosers die zich onnozel in dat systeem laten commanderen.

     Als jij (aan je schuilnasam te zien) zo’n sneue nietsnut van een kleuter was en opbonze kosten mocht spelen terwijl je je uitkering kreeg dan snap ik niet wat je hier zoekt.

     Je past prima in de wefslavenstaat.

    • De tijd van speedmarsen met volle bepakking en gasmasker zijn over. Nu worden troepen tot de vuurlinie met de auto gebracht, veel gevechten vinden plaats in gebouwen en andere urbanisatie. Daar zijn lichte en kleine mensen vet in het voordeel…

     De oorlog is veranderd, en vrouwen zijn preciezer, meert oog voor detail zeg maar…..in bebouwde gebieden is dat een voordeel als je de vijand wil vinden. Niet met je eens Marinier, en ik ken er die met hetzelfde gewicht in de rugzak verder lopen dan ikzelf. Ik ben niet flauw…

     • Er zullen er enkele zijn die met die rugzak 30 km kunnen lopen. Het gros kan dat dus niet. Minder spieren. Meer hersens. Zo is het.

    • Vrouwen kunnen het wel, maar zijn eerder op. Heb zelf jarenlang heel zwaar werk gedaan. Was goed getraind, had mijn conditie door de jaren heen goed opgebouwd en zag er op den duur uit als een Oost-Europese sportvrouw op verboden middelen maar was op mijn veertigste al op. Gewoon omdat het niet kon, eigenlijk.

 9. Tuurlijk ook de moeders dan kunnen ze de kinderen ge(mis)bruiken he,,. 6-6-2022 hebben ze zeker te veel geoffert of zo en zijn ze door hun voorraad hene geraakt?

 10. door/denkertje: Oekraine verliest veel mannen, komt bij de EU, Oekieland neemt tegen grote EU subsidie horden Afrikanen op die vrouwloos zijn…..en daar zijn die neon naziś en al die andere mannen voor gestorven, om de weg vrij te maken voor een bruinig ras……om hun vrouwen en dochters te laten dekken door Zwarte mannetjes….want dat is wat dit gaat worden, omvolking. Dood is dood, spuit of kogel, granaat of geen vreten…..

  Volgens mij noemen we dat “Lebensraum” creeren….

  Hoe de bal ook valt, de WEF club krijgt ergens met die andere zieke bende in Brussel uiteindelijk winst….over de ruggen van Oekraine. Afrika gaat straks in Oekraine worden gehuisvest….en d erest van de sissers uit het midden oosten…

 11. Yep, gaat dan ook over het Oekaine dat straks overblijft….

  Putin is woordvast, klojo Erdogan ook. Assad is woordvast, Trump was dat ook redelijk….

  En wat hebben wij: een glibberige gluiperige liegende strontzak. We hebben er een cohort van, zowel in Den Haag als in Brussel. Het zou mooi zijn als er een tracking service was voor politici net als er is voor vliegtuigen en schepen.
  In plaats van flight radar 24 Politicians watch 24/7 waarbij ook hun vrienden met het smeergeld in de tas mee worden getracked….hoerentent met jonkieks of vleesgrill restaurant bezoeken, de burger kijkt mee…..en iedere burger kan zijn of haar held of heldin of broodrooster persoonlijk ontmoeten en bijspijkeren over hoe de burger de zaken ziet en meemaakt. Niks beter dan verslaggeving direct van de betrokkenen…..

  En als de emoties wat oplopen, ach, we zijn toch allemaal mensen….

  Born to lose, live to win.

  • Als burger heb je politic nodig die stabiliteit geven en hun woord nakomen. Dat is waarom welvaart en vrede kan bestaan. Wie dat niet heeft gaat als land kapot als het als volk ophoud te bestaqan….We zijn als volk zwaar benadeeld met dat VVD tuig.

   Wat doe je met dieven, bedreigers en leugenaars….ik ga over mijn trekhaak aaien om helder te kunnen zien…

 12. “ tegen 31 juni moeten alle vrouwen van 18 tot 60 jaar dienstplichtig zijn.”

  Broodje aap verhaal. Juni heeft 30 dagen…. Je bent in een Russische “1 aprilgrap” gestonken.

   • …kan het zijn dat ze bij het typen in Oekraine een fout hebben gemaakt….waarom gelijk denken aan kwaadaardige opzet?

    Gebeurd overal in overheden en regeringen, typefouten….

    Door uit te gaan van bedrog en niet een gewone fout als mogelijkheid te zien gooi je eigenlijk je denken op een paard…

 13. Leve de emancipatie; vrouwen willen toch dezelfde rechten en zo?
  Alleen de leeftijd is gestoord; tot 60? Komen ze dan met rollators naar het front?

  Mobilisatie van mannen EN vrouwen tot 45 is normaal….

  Sowieso: oorlog is een k*t en kl*te zaak….
  Maarre…zitten er dan standaard ook OB-tjes bij de psu?
  En schieten ze de gebruikte met een katapult naar de vijand?

  Tja, het wordt er met de dag gekker…

 14. Mogelijk,
  Gaat het niet om mensen maar om hoeveelheden slachtoffers maken.
  Winnen is geen doel mi
  Zalensky is van de globalisten club ; depopulatie .
  Gevolg; een leeg land, met grond en grondstoffen die voor de grijp liggen.
  Geen last van inwoners, nieuw Israël voor zelensky .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in