We hebben meer dan anderhalf jaar lockdowns gehad die niets uitrichtten. We zagen politici hun eigen regels voor lockdowns overtreden, schrijft T.me/greatreject.

We zien politiegeweld tijdens protesten in Australië, Frankrijk, het VK, Hongkong, enz.

We weten dat een 1-jarig vaccin NIET GETEST is op schade en bijwerkingen op lange termijn.

We weten dat ze alles op alles zetten om het vaccin te promoten.

We weten dat ze de COVID sterfgevallen overdrijven.

We weten dat mondkapjes worden opgedrongen, niet voor onze lichamelijke gezondheid, maar voor onze psychische gesteldheid.

We weten dat ze nu al kinderen vaccineren zonder toestemming van hun ouders… Serieus!

We weten van de MK Ultra experimenten en het doel van de CIA om de hele bevolking te controleren.

We weten van de NWO en hun doel om de hele bevolking te controleren… Georgia Quidestones vertellen een bepaald vrijmetselaars geheim…

De mensheid onder de 500.000.000 houden? – Anonieme Stonehenge-achtige “Georgia Guidestones” verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van “behoud”

We weten dat de 5G torens NIET gemaakt zijn om ALLEEN de internet snelheid met 5 seconden te vermeerderen… Dat is hilarisch…

We weten dat onze online gegevens worden verzameld. Vroeger moest je “cookies accepteren”, nu moet je akkoord gaan met welk deel van je gegevens verzameld worden…

We weten van een actieve AI, cryptocurrency, en een robot met een burgerschap… Controleer dat als je het niet weet.

We weten van gezichtsherkenning en sociale score. We weten dat ze ons willen gebruiken als vee.

Dus wat gaat het vee nu doen? Ziek en moe van de paranoia – wanneer, en waar, en hoe gaan ze toeslaan? Of gewoon aannemen dat er voorlopig niets is om je zorgen over te maken… Misplaatste angst? Waarlijk, het jaar van de clown. Er is echter een gemakkelijke oplossing als je stopt met het vertrouwen op meningen en luistert naar feiten. Feit is dat JIJ HET ANTWOORD AL KENT! Zie het zo – ze hebben zoveel tijd en moeite besteed om ons verdeeld te houden, om onze uiting van emoties te beteugelen, om ons online en fysiek het zwijgen op te leggen, en om ons van elkaar weg te houden.

  Fanatieke vaccinzeloot: Amerikaanse professor overlijdt na derde injectie

Wat als veiligheid in aantallen komt? Wat als je alleen maar met iemand wilt praten en je begrepen wilt voelen? Wat als we ons kunnen verenigen en hen kunnen laten zien dat ze niet met ons moeten sollen?

Ik weet dat dit mogelijk is en op sommige plaatsen al gebeurt. Ik weet dat wanneer het mes tot op het bot snijdt, mensen altijd de kracht vinden om vol te houden. Ik weet dat wij beter zijn dan wat zij van ons denken.

Ik heb hoop voor ons, jij ook?

Onze kracht komt als we in harmonie samen zijn. En harmonie wordt bereikt door begrip. Alsjeblieft, neem de tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en met ze te praten, je weet nooit waar dit pad je kan brengen. Waarom niet hopen op het beste?

Dat is het. Ik herinner je eraan dat we mensen meer nodig hebben dan kennis, macht, roem of wat dan ook. We hebben elkaar nodig. We hebben het nodig om samen te zijn. Investeer in mensen en je zult je investering vele malen terug krijgen. Stop niet met mensen! De verwarden hebben geen richting, noem ze geen schapen of denk minder over hen want eens was JIJ diezelfde schaap.

Als je begrip hebt maar het ontbreekt je aan hoop – maak contact met mensen. Als je verward bent en geen richting hebt – zoek contact met mensen. Als je de beste persoon bent die ooit heeft geleefd – verbind je met meer mensen.

Samen zullen we WINNEN!

  Boosters zijn voorbij

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraagVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdowns
Volgend artikelAmerikaanse HHS verpleegster slaat alarm over COVID-19 vaccinverwondingen en -doden die NIET worden gerapporteerd – “Nee, nee! Dit is de heuvel waar ik op zal sterven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik luister de podcast NoAgenda. De Nederlandse fans komen af en toe samen in meetups. Dat is een verademing! Even weer jezelf zijn, nieuwe mensen ontmoeten en handen schudden.

 2. Nederland is voor mij volkomen waanzinnig.

  –de corona onzin.
  Goedkope snel werkende medicijnen mogen formeel niet.Sinds waneer mag de staat zich bemoeien met de vraag welke medicijnen worden voorgeschreven????????
  Note: in coma aan een beademings machine is geen therapie, maar moord.

  –Klimaat gekte. (en de schuld leggen bij auto’s en gas verwarming)
  Klimaat veranderingen waren er altijd en zullen er altijd zijn.
  Dat kan door:
  –vulkanische uitbarstingen;
  –inslag grote meteoriet
  –belangrijkste: activiteit van/.op de zon.
  Het gebeurde ook in de 16-17de eeuw; in zuidduitsland viel de temp plotseling als een baksteen; jarenlang misoogsten.
  Heksenverbranding hielp ook al niet.
  Ook rondom de 11 de eeuw: Zuid Amerika: 150 jaar slecht weer. Maya’s uitgeroeid.

  En zo zijn er plenty voorbeelden.
  En er waren echies geen auto’s of cv’s op gas.
  En het kappen van bomen/bossen helpt wel? Linkse idioten kunnen niet denken.

  Er is ook 4% meer zuurstof in de lucht dan 4 millioen jaar geleden….

  Klimaat veranderingen zijn normaal, niet te voorkomen en horen bij natuur en bij leven.
  ———-
  Corona gekte en Great Reset en Kalergi plan en NWO en BBB : precies als de jaren 30 in Europa.
  Niets van geleerd?

  2500 jaar terug werd het al gezegd: makkelijk om een bevolking te bedonderen; bijna onmogelijk om ze te overtuigen dat ze bedonderd zijn”

  Maar de evolutie krijgt haar zin; alleen degenen die verstand en lef genoeg hebben niet mee te gaan in die onzin zullen/kunnen overleven.
  Survival of the fittest

 3. Ik heb hier een lijstje van medicijnen voor ontgifting van de covidspuit
  Glutamine (belangrijkste ingrediënt)
  Aceton cysten
  Zinc
  Vit d 3
  Astraxantin 5 mg
  Mariendistel
  Quercetin
  Melanomen 1 mg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in