Ondanks het Internet wordt informatie streng gecontroleerd. De waarheid is moeilijk te vinden. Er zijn heel wat medische en wetenschappelijke bewijzen voorhanden dat de Covid-“vaccins” zeer gevaarlijk zijn voor kinderen, in feite vele malen gevaarlijker dan Covid zelf. Toch nemen ouders nog steeds hun jongeren en zelfs baby’s mee om te laten vaccineren, louter in de veronderstelling, zonder de nodige zorgvuldigheid, dat de vaccinatie hun kinderen beschermt, schrijft Paul Graig roberts.

Denk eens aan de maskers. Dat ze tegen Covid beschermen is volledig in diskrediet gebracht. Het is zelfs bewezen dat de maskers de dragers schaden. Zij veroorzaken een verminderde zuurstofopname en tenzij de maskers regelmatig worden weggegooid, hopen de bacteriën zich op in het masker dat de persoon in zijn longen inademt. Toch zie ik nog steeds dat sommige mensen maskers dragen. De enige maskers die het publiek ter beschikking staan en die enige bescherming bieden tegen het Covid-virus hebben de aanduiding N95. Weinig mensen weten dit, en zelfs tijdens de “pandemie” zag u zelden iemand een N95-masker dragen.

Wanneer informatie onderdrukt wordt, kunnen de mensen het niet weten, maar zelfs wanneer zij waarheidsgetrouwe informatie kunnen vinden, doen veel mensen geen moeite. Zij nemen gewoon aan wat zij op de tv of radio horen. Wanneer zij uiteindelijk een wrak zijn of een kind hebben dat een wrak is, willen zij weten waarom de apotheker, of de verpleegster, of de dokter hen niet verteld heeft over de bijwerkingen van het vaccin.

Het is dit onverschillig, vertrouwend, goedgelovig gedrag van de volksmassa dat aanleiding gaf tot de term “schapen”. De schapen laten zich door desinformatie en daardoor telkens weer tot schade leiden, en zij komen altijd terug voor meer schade.

Hoge regeringsfunctionarissen zijn niet anders. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de huidige jonge Duitse minister van Buitenlandse Zaken, lid van de Groene Partij die zich inzet voor de sluiting van de Duitse kerncentrales. Diezelfde minister stuurt wapens naar Oekraïne, waarmee Oekraïne een kerncentrale in Donbass aanvalt. Als de Oekraïners goed konden schieten, zouden West-Oekraïne, Polen, Hongarije en Roemenië te maken krijgen met radioactieve besmetting. Toch ziet de jonge, groene, minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland geen ongerijmdheid in zijn standpunt.

F. A. Hayek zei in zijn beroemde boek, The Road to Serfdom, dat de slechtsten naar de top stijgen, niet de besten. Misschien bedoelde hij wel dat de domsten aan de top komen. Hoe moeten wij anders de minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland begrijpen, die de Duitse kerncentrales wil sluiten die energie produceren, nu Duitsland samenspant om af te zien van het gebruik van Russische energie samen met zijn kolencentrales, maar wel bereid is wapens te leveren aan Oekraïne om een nieuw Oekraïens Tsjernobyl te veroorzaken? Hoe is radioactieve besmetting een groen beleid?

Waarschijnlijk is de Duitse minister van Buitenlandse Zaken te dom om ooit de ongerijmdheid van zijn standpunt te hebben overwogen.

Waar u ook kijkt in het Westen, het enige wat u ziet is dom leiderschap. Dat geldt niet alleen voor de regering, maar ook voor Wall Street, de bedrijven, en de universiteiten. Het zeldzaamste in de Westerse wereld is intelligentie.

In plaats van intelligentie zijn er geheime agenda’s ten dienste van hebzucht en macht door controle. Het publiek komt er nooit achter, omdat ze als “samenzweringstheorieën” gebrandmerkt worden, en de mensen geconditioneerd zijn om weg te lopen voor een vals gemerkte waarheid.

Als de Federal Reserve aan haar agenda vasthoudt, zal de vermogensvernietiging die de Fed in gedachten heeft, gebruikt worden om het digitale geld van de centrale bank in te luiden. Zoals ik in eerdere artikelen heb uitgelegd, betekent dit het einde van de onafhankelijkheid van het individu. Hij wordt een radertje in een gecontroleerde machine. Wat doen wij met deze “nutteloze, waardeloze mensen,” vraagt een Israëlische intellectueel die adviseur is van het Wereld Economisch Forum. Zijn antwoord is dat wij ze aan de drugs en videospelletjes zetten en voor hen een leven in virtuele werkelijkheid creëren.

Hier legt hij uw toekomst uit: Scrol naar beneden naar de video van Yuval Noah Harari, hoofdadviseur van WEF-chef Klaus Schwab. Men moet Harari respecteren om zijn eerlijkheid.

Families en gemeenschappen zijn relicten uit het verleden, zegt hij. De technocratische transhumane wereld die voor ons geschapen wordt, zal voor alles onze enige leverancier zijn. Wij zullen leven in een virtuele, kunstmatige wereld, beschermd tegen angst en ongemak. Wij moeten alleen maar uit de weg gaan en hen onze vrijheid en onafhankelijkheid, onze menselijkheid, laten afnemen.

De onwetende, verkeerd geïnformeerde, goedgelovige, vertrouwende, domme westerse volkeren zullen spoedig worden beperkt tot virtuele realiteit en interactie met hologrammen. Nu al trouwen Japanners met gerobotiseerde sekspoppen. De Reset van de Mensheid van Klaus Schwab schakelt individuen en interactie tussen individuen uit.

De onwetende domheid van de Westerse volkeren heeft het over zichzelf afgeroepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Heb jij bloed aan je handen? Tienduizenden kinderen tussen 5 en 11 jaar geïnjecteerd met gentherapie-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngeveer 30% van de jongeren die een COVID-prik krijgen, lopen hartschade op, zo blijkt uit een studie
Volgend artikelFinse tanktoeristen beschuldigd van landverraad
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. Als virussen NIET bestaan > zie de artikelen van Robert O Young
  wat voor onzin schrijf je dan.
  Eerst je huiswerk doen dan pas schrijven.
  Macht beluste regeringen schrijven maskers voor die een teken zijn dat je een SLAAF bent.
  Je hebt toch ook een BURGER SLAAF NUMMER = BSN

  • @ maverick augustus 15, 2022 at 12:41

   Dat BSN nummer is enkel als jij je identificeert met de natuurlijke persoon. Deze natuurlijke persoon met registratie nummer wordt aangemaakt bij jouw aangifte van geboorte bij het gemeentehuis. Jij als levende mens wordt niet geregistreerd, jij wordt zelf na je 7e verjaardag dood en verloren op zee verklaard. Je als levende mens bent dus al dood verklaard door de overheden. Zolang jij de illusie hebt dat jij die natuurlijke persoon bent, ben jij eigendom van de overheid. Die ermee kan doen wat zij maar willen. Want een natuurlijk persoon = een entiteit of een geest, of een bedrijf. Maar het is geen levend mens. Op dat geregistreerde bedrijf met het BSN wordt bij jouw geboorte aangifte op jouw naam een geboorte trust aangesloten, zonder dat jij daar kennis van krijgt. De geboorte trusts zijn eind 2013 alle vrijgegeven door de hoogste instantie van het Vaticaan en waren alle overheden verplicht om deze uit te betalen aan de belanghebbende. Maar dat hebben tot nu toe geen enkel land gedaan. Want dat zou betekenen, dat elk land direct failliet zou gaan. Zo ook zijn alle overheidsfuncties die een onschendbaarheid hadden opgeheven. Er staat nu niemand meer tussen jouw en jou oorsprong en bent aan niemand meer iets verschuldigd.

   Ieder mens is na september 2013 weer een soeverein geworden. Maar dit gegeven wordt angstvallig verzwegen en/of ontkent door de overheden. Ieder die werkt onder de noemer natuurlijk persoon met zijn registratie nummer is vrijwillig slaaf van de overheid. (verplichting om te werken is verboden, omdat slavenhandel en/of dwangarbeid verboden is sinds 1863) Alle belastingen instanties zijn alle commerciële ANBI bedrijven, niets voor niets noemen ze het aangifte (deze zijn vrijwillig) en is de wet alleen geldig voor de natuurlijke persoon. Maar niet voor de soevereine of autonome levende mensen. Wij levende mensen zijn al vrij, maar we laten ons muilkorven door ons vrijwillig slaaf te blijven in het systeem. Puur uit onwetendheid en eigen hebzucht.

   Daar ons rechtsysteem gebaseerd is op het zeerecht = handelsrecht = contractrecht moet er een contract overlegd kunnen worden door de overheid met beide natte handtekeningen, dat jij een contract bent aangegaan met het commerciële bedrijf Staat der Nederlanden. Kunnen zij dat niet, ben jij vrij en geen slaaf van het systeem. Ook het WEF heeft niets met jouw te maken, daar het WEF een commercieel bedrijf is, waar jij geen contract mee hebt afgesloten. Of met de EU of de WHO/VN.

   • Ja, al in de praktijk meegemaakt hoe dat dan gaat?
    Wat ik las, is dat de EU commissie middels verdragen met de diverse landen alle rechten hebben over alle mensen in Europa. Hoe zou dit dan zijn?
    Alle gegevens over alle personen schijnen in een pc in Salt Lake City te zitten in een diepe ondergrondse kluis. De grote kliek is al zo verschrikkelijk lang bezig met de wereld naar hun hand te zetten. Kan het bijna niet vatten.

 2. Ik heb altijd een tussenweg gekozen, een stofmasker van 3M met een ventiel erop en je haalt het rubberen flapje van het ventiel eruit. Waardoor je gewoon kunt ademen zonder dat je noemenswaardig minder zuurstof binnen krijgt. Maar aan de buitenkant lijkt het net alsof ik zo’n masker op heb. Ik heb alleen duimpjes omhoog gekregen en nooit iemand die zei dat dat type masker niet goed was. Het maakte niet uit in welk land ik was, waar toen streng op dat maskerplicht gecontroleerd werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in