Alles is niet goed. De afgelopen achttien maanden zijn we gebombardeerd met leugens die op wereldwijde schaal worden verteld. In die tijd heb ik het internet afgezocht naar blogs en artikelen, meningen en wetenschappelijke gegevens (waar ik als leek mee uit de voeten kan), geluisterd naar talloze interviews met artsen, professoren en wetenschappers, en ook naar de uitspraken van onze leidende(?) politici, wat mij tot de conclusie heeft gebracht dat de overgrote meerderheid van het publiek zo gebonden is als olifantenpoep en elk dictaat van de regering zal accepteren dat hen ten deel valt. Alleen degenen die het vermogen hebben om alles in twijfel te trekken, zullen de voortdurende aanval op de persoonlijke vrijheden overleven, schrijft Derek Reynolds.

Er wordt gezegd dat de waarheid altijd overwint. Zo jammer dat het zo lang duurt om voet aan de grond te krijgen, hoewel ze de laatste tijd door het moeras sijpelt, maar ze heeft een geduchte tegenstander in globalistische rijkdom en verlangen naar volledige controle over de bevolking in aantallen, beweging en levensduur. Er is een oorlog gaande.

Ik had vannacht een droom, een verzameling gedachten, ervaringen en kennis verzameld uit ontelbare bronnen, culminerend in een scenario waarin ik werd geconfronteerd met een labyrint van keuzes gedomineerd door groen of rood.

Vanuit mijn deuropening in een stedelijk complex werd ik geconfronteerd met een scala aan activiteitenopties. Elke optie had keuzes. Ik kon lopen of ik kon met het openbaar vervoer reizen. Lopen hield in dat ik me moest houden aan de regels voor voetgangers bij het oversteken van wegen en het vermijden van mensenmassa’s. Altijd was er een keuze in verlichte groene of rode richtingaanwijzers op de grond. Groen liet doorgang toe, rood gaf nog twee keuzes; die keuze verwerpen en terugvallen op groen, of uitroeiing. Geen rechtbank, geen oordeel – uitroeiing, door de ruimte in te worden geslingerd of ter plaatse te worden verdampt (hoe doet er niet toe – het was een droom).

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit FDA: Controleer COVID-vaccins ontvangers op gezichtsverlamming

Als ik ervoor koos het vervoersysteem te gebruiken, werd mijn kredietwaardigheid gecontroleerd door computers die draadloos verbonden waren met mijn intraveneuze kredietrekening. Als ik niet over voldoende krediet beschikte, kon ik niet reizen. Ook hier waren de keuzes in groen en rood, het rode voor het verwerpen van die optie voor reizen of uitroeiing.

Dit proces herhaalde zich op elke plaats die ik zou kunnen bezoeken, winkels, cafés, musea, parken, alle gelegenheden. In elk geval waar ik in contact kwam met een andere persoon, werd die persoon niet vertegenwoordigd door een entiteit van vlees en bloed, maar door een omlijnd rond hoofd op schuine schouders, zoals de borden voor toiletten, mannelijk of vrouwelijk, emoticons zonder de uitdrukkingen, robotachtige verschijningen. Bij elke toonbank voor aankopen, bij elke deuropening om door te gaan stonden de groen en rood verlichte borden op de vloer met keuzemogelijkheden en waarop je moest gaan staan om je keuze kenbaar te maken.

Dit is niet het soort wereld waarin iemand met gezond verstand zou willen leven, maar het is er wel een waar we naar toe gaan met grafeenoxiden in lipide nanodeeltjes die in de injecties zitten die zo gewillig door zovelen worden genomen in de overtuiging dat hun injecties tot “vrijheid” zullen leiden.

Zal de wereld wakker worden voor deze aanfluiting en vernietiging van het leven zelf? Het is moeilijk te zeggen als zovelen al vanaf de nek dood zijn.

De ‘Terminator’-reeks van sciencefictionfilms toont een wereld die door machines wordt gedomineerd. Zijn die er niet al? Niet in de vorm van gewapende, schedelvernietigende mechanische artefacten, maar in de bestuurskamers van farmaceutische bedrijven die in handen zijn van rijke eugenetici, hand in hand met regeringsministers en “gezondheidsorganisaties” en de mainstream media in het algemeen? In de werknemers die zwichten voor de eis van een spuitje of geen baan? In de “covid toezichthouders” die in de cafés patrouilleren? In de angst op de gezichten van kleine kinderen die door hun ouders gedwongen worden mondkapjes te dragen? Je moet het dragen schat, het gif is onzichtbaar en je hebt bescherming nodig, zelfs rond het huis. Dood, vanaf de nek omhoog.

  Vaccinzombies vallen 17-jarig meisje aan, slaan haar het ziekenhuis in omdat ze weigert mondluier te dragen

Het is niet moeilijk om achterover te leunen en dit alles om ons heen te zien gebeuren, het in elke uitzending en op elk blog te zien en te horen gebeuren, en te weten dat degenen die gekozen zijn om het individu te vertegenwoordigen op een parochie/provincie/land-basis ofwel machteloos zijn, ofwel opzettelijk medeplichtig om hun eigen hachje en carrière te redden, waardoor de minderheid van degenen die door de sluier heen kijken hopeloos het risico loopt te worden uitgeroeid, ongeacht op welke verlichte vloer men gaat staan.

We worden gedreven tot woede, frustratie en tranen.

Worden we de dood ingejaagd?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De globale HOAX is snel aan het ontrafelen: documenten geven toe dat de CDC nooit een “COVID-19 virus” heeft geïsoleerd – PCR-tests niets anders dan versterkte achtergrondruisVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe herken je een idioot
Volgend artikelBejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Rutte tot over zijn oren in WEF, schrijft artikelen (2017) en doet mee aan videoconferenties – 21/09/2021

  ‘Rutte deed nog ontwijkend over het WEF, toen hij door Gideon van Meijeren gevraagd werd hierover meer te onthullen.
  Destijds deed hij het af als “meestal zijn dit soort verhalen complottheorieën”.
  Wel, hier is niets complotterigs meer aan. Rutte schrijft artikelen voor de website van het WEF en doet mee aan videoconferenties over de toekomst van de voedselproductie op aarde. Alles moet richting grote schaal, zo is wel duidelijk. Alles exact in het straatje van Klaus Schwab, hij heeft Nederland uitgeleverd aan de globalisten, en onze soevereiniteit opgegeven.
  De videoconferentie is van 27 januari 2021:
  Transforming Food Systems and Land Use (Option 1)
  Speakers: Hiroko Kuniya, Mark Rutte, David Beasley, Geraldine Matchett, Jeffrey Lu Minfang
  January 27, 202109:00 – 09:45CET

  De tekst die Mark Rutte schreef:
  “‘We never know the worth of water, till the well is dry,’ the British intellectual Thomas Fuller wrote in 1732. And he was right. So often, water appears self-evident. For many of us it doesn’t even occur to us that water might not flow when we turn on the tap or flush the toilet. In many parts of the world, people face water shortages or, conversely, frequent floods. But however different national and regional circumstances may be, water is something that is easily taken for granted.

  And yet water is crucial to us all: economically, socially and environmentally. In my country, the Netherlands, we are particularly aware of that. Water has shaped our past and it will shape our future. Because the Netherlands literally means ‘the low countries’: a quarter of it lies below sea level. For centuries we have managed to keep our feet dry and salt water out. We built our governance system around water, to negotiate amongst city dwellers, farmers and environmental interests. And nowadays we are constantly developing new water solutions to offset the effects of climate change and tie in with the energy transition. Our water experts travel the globe helping other countries devise long-term plans and short-term innovations, addressing water-security and economic, social and other issues related to water.

  The World Economic Forum ranks water crises, such as scarcity, floods and pollution, among the main risks for the global economy in the coming decade. I myself joined the High-Level Panel on Water (HLPW), an initiative launched by former UN Secretary-General Ban Ki-moon and World Bank President Jim Jong Kim at the World Economic Forum in 2016. It is a unique platform, with 11 leaders of governments from across the globe, from developing and developed countries, from North and South. And since water is crucial to the huge ambitions of the Sustainable Development Goals agenda, now is the time to act.” Einde citaat.’

  https://www.youtube.com/watch?v=CHd1P7RgMM0

 2. Uit Nieuwsbrief:

  ‘Rosa kreeg tot op heden een maandelijkse voorschotfactuur van 189 euro voor haar energieverbruik.

  Vorige week kreeg ze echter een mail van haar energieleverancier dat dit voorschot vanaf oktober verhoogd zal worden naar 413 euro. Dat is een stijging van 119%.

  Ze reageert woedend op social media: “Ik ben gepensioneerd. Is men hier gek geworden? Wil men ons arm krijgen?”

  Ook Michel zag zijn factuur met 50% stijgen, ondanks 10.000 euro aan investeringen in zonnepanelen.

  Zelfs een ‘senior writer’ voor De Morgen voelt zich behoorlijk genaaid door de stijgende energieprijzen:

  (Twitterbericht – hier niet weergegeven)

  En dan is $20 in 2005 niet eens meer vergelijkbaar met $20 vandaag. Indien we de inflatie corrigeren, praten we al over $30.

  Kan je je voorstellen wat er gebeurt met je voorschotfactuur als de gasprijzen opnieuw deze niveaus aantikken?

  Ik mag er gewoon niet aan denken ?

  Miljoenen landgenoten zullen letterlijk in de kou komen te zitten.’

  (Nog een aantal details aangaande investeringen – hier niet weergegeven.)

  Wat we nu zien, is de keerzijde van de medaille.

  We hebben lange tijd geld kunnen printen zonder de schadelijke neveneffecten, maar die tijd is nu voorbij. We betalen nu de factuur van de centrale banken.

  En ik durf het bijna niet te zeggen, maar het kan nog veel erger worden allemaal.

  De elektriciteitsprijzen worden namelijk gedreven door de prijsevolutie van gas.

  Als we er even een lange termijn grafiek bijhalen, merken we dat de prijzen in het verleden 3 tot 4 keer hoger lagen.

  (Grafiek – hier niet weergegeven)

  groeten,

  Maarten Verheyen

 3. Ray Kurzweil, de authoriteit op het gebied van Artificiële intelligentie heeft voorspeld dat in 2029 computers net zo slim zijn als mensen. Lees het boek “de singularity is near”. De voorspelling van 2029 is van latere datum dan het boek en preciezer.
  Aangezien computers exponentiëel slimmer worden en mensen eerder dommer, zijn wij daarna de dieren en de computers onze verzorgers.
  Dat geldt ook, in vermeerderde mate voor de “elite”, met hun veel grotere voetprint op alles behalve de 7 deugden.
  Dat is dan nog een tevredenstellende gedachte, dat computers eerst de grootste voetafdrukken uitrekenen en die dan het eerste laten inslapen.

 4. En iedereen zit verdwaasd thuis te wachten tot de overheid ze komt redden. Want zelf actie ondernemen is er niet meer bij.

  Iedereen zal het heft in eigen handen moeten nemen! Rutte komt je echt niet helpen, en je buurman ook niet.

 5. Ik merk dat ik even een inzakker heb .
  Er komt zoveel nu binnen .
  Het gaat nu met een nete gang .
  Door een gebeurtenis van net (meegemaakt) moet ik even gaan dimmen .
  Kijk ik ben een voorstander van laten leven .
  Het huidige gebeuren is werkelijk apostolisch in negatieve zin .
  Nogmaals laat en leef .. koop een vliegemepper met een gat erin (geef een vlieg een kans)
  Mijn gebeurtenis is als volgt .. een leuke spitsmuis in huis .. ik zet een val met stukje kaas ..
  Gisteravond heeft die muis het geflikt om de kaas weg te halen zonder dat de val afging .
  Ik zit hier te compen en klak .. FUCK muis erin ligt nog na te stuipen met de kaas in zijn bakkus .
  Kreeg het ff moeilijk hier .. heb om geestelijke bijstand gevraagt aan mijn moppie .
  Crux van het verhaal is het overkomt je .

  https://www.dbnl.org/tekst/kuip036verh01_01/kuip036verh01_01_0010.php
  https://www.boeklog.nl/boeklog.info/2013/03/26/ver-heen/index.html

  Ik heb dit werkje jaren geleden gelezen .
  Heb het nu op de bucket list gezet .
  Heb het werkje moet gaan lezen (weer) .
  Groeten allemaal fijne dag .

 6. uit het artikel: “Er wordt gezegd dat de waarheid altijd overwint.”
  Ja maar het duurt wel erg lang. En is het niet zo dat de roofridders de macht aan begin der tijden aan het uitvoeren is?
  Dezelfde nazi’s die de joden hebben vermoord zijn altijd aan de macht gebleven. Wij zijn de waarheid en zolang de onschuld niet opstaat en dus niet wint zal de leugen blijven regeren. Wij, the people moeten opstaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in