In de twintigste eeuw hebben regeringen, als voorzichtige schatting, 272.000.000 mannen, vrouwen en kinderen vermoord. Het zouden er meer dan 400.000.000 kunnen zijn”. ~ Rudolph Rummel: The Blue Book of Freedom: Ending Famine, Poverty, Democide, and War, p. 75

Zoals het citaat van Rummel hierboven aangeeft, zijn degenen in de regering, en degenen die de regering controleren, niets meer dan massamoordenaars. Als individuen keuren zij ofwel rechtstreeks moord goed, steunen het systeem dat moord uitvoert, zwijgen in het aangezicht van moord, of draaien hun hoofd de andere kant op om moord toe te laten. Dit onderscheid is irrelevant vanuit het oogpunt van schuld, want zonder deze samenwerking zou het moorden veel meer aan het licht komen, en zou het dus minder waarschijnlijk zijn dat het zou gebeuren. Gelieve mijn opmerkingen niet te verwarren met het plaatsen van de eigenlijke schuld bij abstracte entiteiten genaamd regering of staat, maar bij ieder individu dat deelneemt aan het bestuursproces dat de slachting van onschuldigen veroorzaakt of ertoe laat leiden, schrijft Gary D. Barnett.

Probeer eens na te denken over de absolute wreedheid die de heersende en politieke klasse in de twintigste eeuw tegen onschuldigen heeft uitgeoefend, en besef dan dat wat er tot nu toe is gebeurd, en wat er gaat komen, zou kunnen leiden tot zowel massale genocide als democide van de wereldbevolking; zozeer zelfs dat het vele malen groter zou zijn dan in het verleden. In plaats van honderden miljoenen die sterven door toedoen van de machtigen, zouden er miljarden kunnen sterven. Dit zou natuurlijk de moord met voorbedachten rade op miljarden mensen zijn, zoals alles wat nu gebeurt al decennia lang is gepland.

Deze volledig frauduleuze “Covid pandemie” werd gebruikt als de katalysator om het proces van de geclaimde “Great Reset” te beginnen, zodat de elite enkelingen, met de hulp van de bezeten en gecontroleerde politieke klasse, de planeet konden overnemen. Maar dit is slechts het begin van het proces, want een veelzijdige aanval tegen de mensen is op dit moment volgens mij aanstaande. De angst voor het ‘virus’ en de ‘pandemie’ zal blijven voortduren zodra de herfst aanbreekt, en het ‘varianten’ schema zal worden geïntensiveerd, maar dat zal slechts een afleiding zijn vergeleken met de omvang van de werkelijke operatie. Het complot voor de toekomst zal uit vele hoeken komen, allemaal bedoeld om angst en paniek te zaaien. Zoals ik onlangs verklaarde, zullen er “vernietiging van landbouwbedrijven en veehouderijen zijn, voedseltekorten, hyperinflatie, geënsceneerde cyberaanvallen, afsluiting van nuts- en elektriciteitsnetwerken, gedwongen watertekorten, hoge sterftecijfers door vernietiging van het immuunsysteem door gifinjecties, meer lockdowns, extreme burgerlijke onrust en geweld, digitalisering van monetaire systemen, vaccinpassen om je te verplaatsen, en toezicht op alles”.

  Verkiezingsdebat wereldregering

Bovendien zou er meer oorlog of conflict met China, Iran of Rusland kunnen komen, zoals nu wordt aangewakkerd, en doelbewuste economische vernietiging zou zeker op de korte termijn kunnen plaatsvinden. De olifant in de kamer zal waarschijnlijk in verband worden gebracht met niet bewezen door de mens veroorzaakte ‘klimaatverandering’, wat zal leiden tot nieuwe lockdowns, quarantaines, bewaking en verstoringen in de toeleveringsketen, gebaseerd op deze gefabriceerde valse vlag misleiding die wordt gepleegd door de heersende klasse en haar media. Op dit moment lijkt het erop dat de meeste burgers op de een of andere manier nadelige gevolgen zullen ondervinden van wat komen gaat, en dit lijkt de gewenste strategie te zijn van de criminele staat.

Telkens wanneer depopulatie ter sprake komt, zijn de meesten geneigd met hun ogen te rollen en te denken dat “samenzweringstheorie” de drijvende kracht achter dergelijke aanmatigende voorspellingen is. Wat vergeten wordt, of waarschijnlijk nooit begrepen is, is dat het idee van bevolkingsbeheersing door het elimineren van grote aantallen mensen, al meer dan een eeuw een verklaarde agenda is van de vermeende “elites”. Het idee dat miljarden mensen zouden kunnen worden gedood of sterven door toedoen van een of ander sinister complot is de doorsnee mens vreemd, ook al zijn genocide en democide sinds de twintigste eeuw evident, en wordt er nu door de wezens aan de top van de machtspiramide openlijk over gesproken.

Wat is een betere manier om een doel als massale sterfte te bereiken dan het bloedbad te wijten aan een dodelijk virus, of aan het gebruik van biologische wapens door een buitenlandse mogendheid? Maar wat als het genoemde virus niet eens bestaat? Wat als het echte biowapen het veronderstelde geneesmiddel is voor hetzelfde virus dat de schuld krijgt van een pandemie?

  Canada begint met het opsluiten van burgers die misdaden 'zouden kunnen' plegen

Uit de huidige gegevens blijkt dat wereldwijd ten minste 2,8 miljard doses van het “Covid-19-vaccin” zijn toegediend, en dat er nog steeds meer dan 40 miljoen per dag worden geïnjecteerd. Dat aantal zal blijven stijgen naarmate de tijd verstrijkt, en zodra het griepseizoen begint, zullen waarschijnlijk nog meer mensen datgene nemen wat ten onrechte een “vaccin” wordt genoemd. Canada, het Verenigd Koninkrijk, Israël, Italië, de VS en Duitsland hebben allemaal ten minste 50% tot 60% of meer van hun bevolking “gevaccineerd”. De armste landen zijn het minst geïnjecteerd, maar dat zal in de toekomst waarschijnlijk veranderen, en gezien de slechte gezondheid van velen in die landen, hoeveel zullen er sterven als gevolg van deze giftige prik?

Nu al sterven er over de hele wereld velen aan deze giftige injectie en hebben zij er vreselijke bijwerkingen van, en de sterftecijfers in veel gebieden zijn veel hoger dan de beweerde Covid-doden. Dit gebeurt wereldwijd, en dit is de gezondste tijd van het jaar voor de meesten, dus hoe erg zal het worden als de herfst en de winter aanbreken? Niemand weet wat de middellange- en langetermijneffecten van deze injectie zullen zijn, maar alle aanwijzingen en logica wijzen op verwoestende resultaten in de toekomst. Met een sterk aangetast en vernietigd immuunsysteem als gevolg van de draconische reacties op deze neppandemie en dit “vaccin”, zouden de sterftecijfers in de nabije en verre toekomst wel eens astronomisch kunnen zijn. Dit scenario, samen met de grote kans op vernietiging van de vruchtbaarheid door de injectie, zou een lange weg kunnen gaan om het aantal mensen op aarde sterk te verminderen, precies zoals de controleurs wensen.

  Mensen van de GREAT RESET: Hoe de toekomst er uit zou kunnen zien in 2021 - als de heersende elites hun zin krijgen

Hoeveel zullen er sterven als gevolg van staatsinterventie, medische mandaten en vaccins, naast de vele andere gruwelijke maatregelen die de regering in de toekomst heeft gepland? Zullen het er miljoenen of miljarden zijn? Wanneer zal een meerderheid wakker worden en zich realiseren dat de geplande dood één van de belangrijkste agenda’s is van de heersende klasse, en beginnen terug te vechten?

Bronnen en referenties:
From “Event 201″ to Cyber Polygon”
Water Wars
Covid ‘Vaccine Deaths
Depopulation
Death by Government
Sterilizing to depopulate
‘Covid-19 Vaccination Numbers’
Covid ‘Vaccine’ Death Rates

Elke dag worden mensen geschaad en sterven ze als gevolg van staatsmandaten en dodelijke injecties, en deze nachtmerrie is nog maar net begonnen. Naarmate de winter nadert, zullen er naar mijn mening meer doden vallen dan normaal; als gevolg van extreme stress, aangetast immuunsysteem, en veranderingen in lichaam en geest veroorzaakt door schadelijke ‘vaccinaties’. Maar gezien het grote aantal mensen dat al gevaccineerd is, is de kans op massale sterfte ook duidelijk. Met een veel hoger sterftecijfer zal het excuus van meerdere variantvirussen komen. Dit zal natuurlijk een leugen zijn, maar zolang mensen het mainstream narratief blijven accepteren, zullen ze de leugens blijven accepteren.

Het komende uitroeiingsexperiment door de controlerende enkelingen kan en zal doorgaan tenzij genoeg mensen zich er massaal tegen verzetten. Ofwel bereid je voor om jezelf en je families te beschermen, ofwel verwacht de dood op grote schaal.

“Een totale bevolking van 250-300 miljoen mensen, een afname van 95% van het huidige niveau, zou ideaal zijn”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Demonische ontkennenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKanker “kaapt” uw cellen en keert uw lichaam tegen zichzelf, net als mRNA Covid-19 vaccins
Volgend artikelOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Op dit moment is een tweede Holomodor bezig in Syrie, waar het graan en andere gewassen onder bescherming van de Amerikanen door lokale strijdgroepen word geëxporteerd . Dit is het tweede jaar op rij en in Syrië is nu al een voedseltekort. het Turkse bezette deel is mogelijk nog erger en doet wat de Russen in Oekraïne deden in de jaren tussen de twee oorlogen.
  Men hoopt een volksverhuizing te creëren zodat de positie van Assad er een word met zware lokale problemen.

  Hier worden de prijzen van veel levensmiddelen en aanverwante zaken heel snel met 20 tot 30 procent duurder en dit maakt een armoedeval voor een deel van de bevolking.
  Als je niet door een covid spuit word getermineerd dan wel via je bankrekening.

  Geraffineerde genocide waarbij de slachtoffers zichzelf aanbieden of zichzelf termineren uit ellende.

  • Wat denk je wat er hier straks gebeurt?! In t VK raken de schappen al leeg en mensen die geïnformeerd zijn vertellen over het weg laten rotten van vers voedsel in opslagplaatsen en er wordt voedsel vernietigd.

   Ik ben langzaamaan gedroogde, houdbare spullen in gaan slaan. Vlees en groente drogen. Dat soort dingen. Zaden die biologisch zijn en dat soort dingen. Ben niet aan t horden gaan slaan, gewoon beetje bij beetje zelfvoorzienend worden. Ik ga mij en mn kind niet laten uithongeren.
   Als ik fout zit heb ik een fijne voorraad. Als ik goed zit…

   • Een van de bijkomstige voordelen van het feit dat ik een aantal jaar geleden naar de VS ben verhuisd. En nee, niet alles is beter. Maar grond is wel veel goedkoper.
    Ik heb gedroogd voedsel in huis in bulkvoorraad; bonen, linzen, erwten, rijst, pasta, graan, meel voor een periode van minimaal 5 jaar.
    Daarnaast verbouw ik ruwweg 80% van mijn eigen groente; aardappelen, een beetje mais, boerenkool, andijvie, sla, spinazie, diverse soorten bonen, tomaten, paprika’s zuchini, pompoen, meloen, kool, uien, wortels, radijs, pastinaak, rabarber en komkommer en heb een kruidentuin en wat fruitstruiken en -bomen.
    Nu ben ik bezig om een konijnen- en kippenren op te zetten. Met een goed filtersysteem en een eigen bron ben ik dan qua voedsel en water in principe onafhankelijk en dat alles is niet eens zo ongelofelijk veel werk als je het maar bijhoudt. Ik (als 50+) kan dat gemakkelijk bijhouden naast een voltijd baan (en dat is hier in de VS voor mij ruwweg 48 uur/week).
    Zelfs in een kleine tuin in Nederland kan iemand die dat wil behoorlijk intensief de eigen groente verbouwen, des te meer omdat de grond veelal beter is dan waar ik woon. Altijd een aanrader, zeker met de stijgende voedselprijzen. Een investering van €500.- lijkt fors, maar die verdien je in een jaar al terug als je je inleest en wat tips opvolgt en begint met makkelijke gewassen

    • Ik heb voorheen niet eerder de behoefte gevoeld om een voorraad aan te leggen. Eigenlijk is het iets van dit jaar. Wel ben ik sinds vorig jaar met het verbouwen van groente gestart. Ben tegen een hoop dingen aangelopen omdat ik gewoonweg maar ergens begonnen ben. Het is mij heel erg meegevallen, behalve de insecten. Weet zo een beetje wat er bij elkaar kan en welke soorten niet, welke je niet na elkaar kunt zaaien.
     Ik ben aan het sparen voor een water filtersysteem, wat ik hopelijk eind van het jaar bij elkaar heb.

     Wat fijn dat jij het zo goed op orde hebt! En straks nog beter.

     Gr Marion

   • Wij zijn daar al JAREN mee bezig. Zuid Afrika. Nu goed, daar is het gemakkelijker vermits we plaats hebben. Eigen PV installatie ( 100% zelfvoorzienend ), een noodgenerator voor donkere periodes, fuel opslag voor meer dan 1100 liter ( diesel.benzine ), 4 volle diepvriezers, eigen water ( dak en een riviertje onderaan de tuin ), potentieel voor een grote moestuin, enkele fruitbomen, 2-weg radio’s met een reikwijdte van enkele km, wapens en munitie, the works.

    Voor mensen die ergens in een stad op een appartement 5 hoog wonen wordt het problematisch. If TSHTF, zijn de winkelrekken binnen de 3 dagen leeg, valt de stroom/water weg, valt de verwarming uit ( geen gas en/of electriciteit ), geen telefoon, cellphone of internet, en wordt alles in de ijskast/vriezers rot.

    Kan je ergens terecht bij plattelandsfamilie : organiseer het NU al.

 2. De dood als toekomst zien ,het volk over de gehele wereld laat zich dood spuiten,
  Over een jaar of twee zal de injectie die de dood tot gevolg heeft een uitkomst zijn voor vele mensen, omhelzing van de dood zal voor veel mensen een vrede en rust weer brengen de rijken en de elite hebben gewonnen de macht zal tot onderdrukking leiden waar mensen als vod doeken gebruik gaan worden.
  De misdaden die door deze regeringen over heel de wereld zijn uit aan het voeren kan geen toeval zijn, en wat nu ik weet het niet ik zou zeggen red je zelf.

   • Koop een camping gasstel met wat extra busjes gas. Een oplader die op zonne-energie laadt. Maar ga in ieder geval wel een beetje nadenken over wat je nodig hebt als alles zou uitballen voor 3 mnd of een 1/2 jaar.

    En wees t verzet. Spreek af met mensen over een wat als scenario. Waar spreek je af en dat soort dingen. Hoe ga je jezelf beschermen? Ga er over nadenken en maak jezelf niet gek. Zorg voor jezelf.

 3. De great reset is de grote verdrukking die 7 jaar zal duren en die in de Bijbel beschreven staat. De enige manier om eraan te ontsnappen is door je tot God te bekeren, Hij zal Zijn volk opnemen van deze aarde voordat de hel los breekt hier. De nieuwe wereld orde heeft 1 wereldleider nodig en dat zal de antichrist zijn of te wel satan, na de grote verdrukking zal Jezus met Zijn volk weer terugkeren op aarde. Ik ben Christen en kijk uit naar de Opname en veel Christenen met mij want wij weten dat we aan deze duivelse plannen zullen ontsnappen.

 4. De Verenigde Staten staan niet langer onder civiele controle. Pete Gaynor het hoofd van FEMA is net als Christopher Miller en het Amerikaanse leger. Beiden kregen de leiding van president Trump en werden geactiveerd door een decreet. Gaynor is een gevechts infanterie expert bij de Marine Troepen. Wat gebeurt er op dit moment in DC met de FEMA tenten? Wees klaar voor een echt wakker worden binnenkort. Dus nu hebben we Christopher Miller, expert in onconventionele oorlogsvoering, en nu Pete Gaynor bij FEMA. Christopher Miller is 100% verantwoordelijk voor het leger op dit moment. En Pete Gaynor heeft de leiding over de FEMA. In de afwezigheid van een functionerende regering, wie neemt de leiding? Wie leidt Amerika? FEMA en het leger. Wie leidt die beide? Christopher Miller en Pete Gaynor. BEIDE op hun plaats gezet door Trump.
  Dus wat zie je gaande in DC op dit moment? FEMA tenten, FEMA personeel, FEMA voertuigen, en ook National Guard troepen, zijn FEDERALIZED geworden, zodra de opstandingswet op het punt staat onthuld te worden. Alles in één klap. Washington DC zal onder controle komen, niet door Trump, maar onder controle door een noodregering, geleid door FEMA en het Amerikaanse leger…. We zitten in een actieve militaire staatsgreep. Maar het is een staatsgreep om de republiek te herstellen. Het is tegen de valse Biden en Harris verkiezing. Het heeft veel langer geduurd dan de meeste mensen zouden willen, maar deze operatie is niet opgezet met de timing van de mensen, van wanneer we arrestaties willen, en wanneer we willen dat dingen gebeuren. Het is nu buiten Trumps controle, en dat is het al een paar dagen… Het is nu onder volledige controle van het Amerikaanse leger en FEMA autoriteit.
  FEMA Admin Pete Gaynor neemt DHS over als waarnemend hoofd, belast met D.C.
  Geloof je liegende ogen niet. DC is een federale entiteit op soeverein land. Het leger heeft de controle. Biden is een frauduleuze president die de leiding heeft over de USCorporation die ter ziele is gegaan. Het Congres is ook nietig. Ze kunnen niets meer doen sinds de USCorporation dood is en niet meer bestaat. Een nieuwe republiek wordt geboren. Terug naar het grondwettelijke recht. Het leger doet zijn grondwettelijke taak om de grondwet en de natie te beschermen. Trump blijft er buiten staan. We staan op het punt een land te worden dat we nog nooit hebben gekend in het leven van een levende persoon. Een herstel van ‘Wij, het volk’ republiek. AMAZING. Nog verbazingwekkender zal zijn om te zien hoe dit over de hele planeet uitwaaiert. Corruptie, afpersing, misdaden,… blootgelegd, genoemd en veroordeeld. Soevereiniteit van naties hersteld met zelfbestuur door zijn volkeren, niet gecontroleerd en gemanipuleerd door centrale banken en elites. Een echte kans voor menselijke welvaart.

 5. @Alex
  *LOL*. En toen werd je wakker zeker. Het is een mooie droom, maar niet meer dan dat. ALS er hier in de VS zoiets gaat gebeuren dan kan dat alleen door een bloedige burgeroorlog die het land verscheurt, waarbij de rassen ook nog eens mee gaan spelen.
  Het verwijderen van corrupte regimes is niet iets wat ooit, waar dan ook, wanneer dan ook, vreedzaam is gebeurd. We zitten momenteel in een periode vergelijkbaar met de ondergang van het Romeinse Rijk en deze val zal waarschijnlijk nog een stuk erger worden.

 6. Kan me niet voorstellen dat 95% van de mensheid zich willoos naar de slachtbank laat leiden. Als AI daadwerkelijk in staat is om te leren, dan snapt AI in no time dat de elite ook overbodig is. Moeten we ons voorbereiden op moeilijke tijden?? Echt wel!! In plaats van “Jezus redt” zit ik “Troika hier, troika daar” te zingen van drs. P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in