Een illegaal binnengekomen Syriër die al 130 misdaden in Duitsland heeft gepleegd, heeft nu 8.000 euro geïncasseerd. Misdaad lijkt te lonen in Merkel’s BRD, als je de juiste huidskleur hebt.

Foto: ter illustratie

Hij zou kunnen dienen als een symboolbeeld voor het volledig mislukte welkomstbeleid van Duitsland: een “15-jarige” Syriër genaamd Mohammad die Duitse burgers maandenlang heeft geterroriseerd en de autoriteiten druk bezighoudt. Het “goudstuk” heeft sinds zijn aankomst in het “beloofde” doelland al meer dan 130 misdaden begaan. Maar hij heeft tot nu toe nauwelijks tijd in de gevangenis doorgebracht. Het Duitse rechtssysteem maakt het mogelijk, schrijft Anonymousnews.

Poging tot doodslag, mesaanval en nog veel meer

Mohammad heeft een aanzienlijke criminele carrière achter de rug voor een 15-jarige jongen (als hij eigenlijk niet al 30 jaar oud is). Bij de politie en justitie is hij onder andere bekend voor:

  • Opzettelijk lichamelijk letsel (5 gevallen).
  • Poging tot overval en afpersing.
  • Zware lichamelijke mishandeling.
  • Bedreiging en diefstal (2 zaken elk).
  • Schade aan eigendommen.
  • Fraude.
  • Illegale aankoop van geneesmiddelen (23 gevallen).
  • Drugsbezit en -handel (6 zaken elk).
  • Huisvredebreuk in 89 gevallen.

Rechtbank herroept de gevangenisstraf, Syrier int 8.000 euro aan schadevergoeding

Vanwege al deze misdaden zat Mohammed bijna een jaar lang in hechtenis. Een gevangenisstraf van twee jaar en acht maanden, opgelegd door de Jeugdrechtbank van de arrondissementsrechtbank van Gera, werd echter door de Arrondissementsrechtbank van Gera herroepen. De reden: De regionale rechtbank gelooft in een twijfelachtig paspoort van de Syriër, waaruit zou moeten blijken dat hij nog steeds minderjarig is. En dit ondanks het feit dat het Amtsgericht een hogere leeftijd heeft vastgesteld.

Opnieuw beëindigt een Duitse huisartsenpraktijk haar inentingscampagne - reden: "De risico-batenverhouding van het vaccin lijkt zeer ongunstig te zijn, zowel individueel als collectief"

Het vervalste paspoort werd dus geloofwaardiger geacht dan het deskundige oordeel van een gerenommeerde hoogleraar forensische geneeskunde. Maar daar hield de waanzin niet op. Vanwege de zogenaamde onrechtvaardige gevangenschap in voorarrest heeft de multi-criminele Syriër een financiële vergoeding gekregen. En die bedroeg een ongelooflijke 8.000 (!) euro.

Mesaanval op voorbijgangers vanwege “traumatisering”?

Mohammed heeft daarna met volle teugen van zijn vrijheid genoten. Begin 2020 viel hij samen met een Iraniër en een Afghaan twee mannen aan in het centrum van Gera en verwondde hen met messen. Nu wordt hij weer aangeklaagd. Natuurlijk kan hij zich de misdaad niet herinneren.

In verschillende mainstream media is er godzijdank ook een goed excuus voor het gedrag van Mohammad gevonden. Hij is een “getraumatiseerde oorlogsvluchteling” en is daarom naar Duitsland gevlucht. Zijn advocaat zegt: Hij is een “goede vent. Maar soms wordt hij gek”.

Aangekondigde specialisten zijn uitgebleven: Drie van de vier Syriërs in Duitsland leven van sociale bijstand

1 REACTIE

  1. Ook hier weer de wereld op zijn kop, het wordt niet steeds gekker maar ook steeds onbegrijpelijker. De lezer wordt murw geslagen van de idioterie die in geheel Europa plaatsvindt, eveneens Nederland. Een zeer ernstige ontwikkeling waardoor ook het maatschappij-moreel steeds verder afglijdt. De satanisering van de wereld is in volle gang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here