Een illegaal binnengekomen Syriër die al 130 misdaden in Duitsland heeft gepleegd, heeft nu 8.000 euro geïncasseerd. Misdaad lijkt te lonen in Merkel’s BRD, als je de juiste huidskleur hebt.

Foto: ter illustratie

Hij zou kunnen dienen als een symboolbeeld voor het volledig mislukte welkomstbeleid van Duitsland: een “15-jarige” Syriër genaamd Mohammad die Duitse burgers maandenlang heeft geterroriseerd en de autoriteiten druk bezighoudt. Het “goudstuk” heeft sinds zijn aankomst in het “beloofde” doelland al meer dan 130 misdaden begaan. Maar hij heeft tot nu toe nauwelijks tijd in de gevangenis doorgebracht. Het Duitse rechtssysteem maakt het mogelijk, schrijft Anonymousnews.

Poging tot doodslag, mesaanval en nog veel meer

Mohammad heeft een aanzienlijke criminele carrière achter de rug voor een 15-jarige jongen (als hij eigenlijk niet al 30 jaar oud is). Bij de politie en justitie is hij onder andere bekend voor:

  • Opzettelijk lichamelijk letsel (5 gevallen).
  • Poging tot overval en afpersing.
  • Zware lichamelijke mishandeling.
  • Bedreiging en diefstal (2 zaken elk).
  • Schade aan eigendommen.
  • Fraude.
  • Illegale aankoop van geneesmiddelen (23 gevallen).
  • Drugsbezit en -handel (6 zaken elk).
  • Huisvredebreuk in 89 gevallen.

Rechtbank herroept de gevangenisstraf, Syrier int 8.000 euro aan schadevergoeding

Vanwege al deze misdaden zat Mohammed bijna een jaar lang in hechtenis. Een gevangenisstraf van twee jaar en acht maanden, opgelegd door de Jeugdrechtbank van de arrondissementsrechtbank van Gera, werd echter door de Arrondissementsrechtbank van Gera herroepen. De reden: De regionale rechtbank gelooft in een twijfelachtig paspoort van de Syriër, waaruit zou moeten blijken dat hij nog steeds minderjarig is. En dit ondanks het feit dat het Amtsgericht een hogere leeftijd heeft vastgesteld.

  NAVO kreeg zojuist slecht nieuws: Europese tankproductie stopgezet, gebrek aan Titanium - uit Rusland

Het vervalste paspoort werd dus geloofwaardiger geacht dan het deskundige oordeel van een gerenommeerde hoogleraar forensische geneeskunde. Maar daar hield de waanzin niet op. Vanwege de zogenaamde onrechtvaardige gevangenschap in voorarrest heeft de multi-criminele Syriër een financiële vergoeding gekregen. En die bedroeg een ongelooflijke 8.000 (!) euro.

Mesaanval op voorbijgangers vanwege “traumatisering”?

Mohammed heeft daarna met volle teugen van zijn vrijheid genoten. Begin 2020 viel hij samen met een Iraniër en een Afghaan twee mannen aan in het centrum van Gera en verwondde hen met messen. Nu wordt hij weer aangeklaagd. Natuurlijk kan hij zich de misdaad niet herinneren.

In verschillende mainstream media is er godzijdank ook een goed excuus voor het gedrag van Mohammad gevonden. Hij is een “getraumatiseerde oorlogsvluchteling” en is daarom naar Duitsland gevlucht. Zijn advocaat zegt: Hij is een “goede vent. Maar soms wordt hij gek”.

Aangekondigde specialisten zijn uitgebleven: Drie van de vier Syriërs in Duitsland leven van sociale bijstand

Vorig artikelChristelijke vrijwilligster verkracht en negen uur lang gemarteld door moslims – daarna doodgestenigd
Volgend artikelEU-belastinggeld: Koning van Swaziland kocht 139 luxeauto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ook hier weer de wereld op zijn kop, het wordt niet steeds gekker maar ook steeds onbegrijpelijker. De lezer wordt murw geslagen van de idioterie die in geheel Europa plaatsvindt, eveneens Nederland. Een zeer ernstige ontwikkeling waardoor ook het maatschappij-moreel steeds verder afglijdt. De satanisering van de wereld is in volle gang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in