Wie had dat kunnen vermoeden, dat de meerderheid van de door de DAX-concern, politici en vooral Angela Merkel gepropageerde Syrische specialisten die Duitsland het volgende economische wonder zouden laten beleven en het pensioenprobleem zouden oplossen, nu merendeels in het sociale stelsel terecht zijn gekomen?

Ongeveer driekwart van de Syriërs in de werkende leeftijd ontvangt Hartz IV [Duitse werkloosheidsuitkering], vermoedelijk zal dit voor hen op lange termijn de belangrijke bron van inkomsten blijven, omdat velen de arbeidsmarkt niet zullen halen, schrijft Politikstube. Met de gezinshereniging zal dit aantal waarschijnlijk aanzienlijk toenemen, en niet alleen onder de Syriërs, want als het gezinslid dat vooraf is gereisd geen baan krijgt wegens een gebrek aan talenkennis en kwalificaties, hoe zal dan de nareizende clan een baan vinden die in zijn levensbehoeften voorziet?

In feite is Syrië grotendeels gepacificeerd en het zou tijd zijn om de Syriërs die in Duitsland wonen terug te sturen naar hun vaderland, maar dat blijft een vrome wens, ten eerste is dit politiek ongewenst en ten tweede zullen de gasten niet vrijwillig hun rondom verzorging verlaten.

In het bericht staat ook dat meer dan 60 procent van de ontvangers van Hartz IV Duitse staatsburgers zijn, hoewel aangenomen mag worden dat een aanzienlijk aantal van hen paspoort-Duitsers zijn – d.w.z. degenen met een “migrantenachtergrond”.

Ongeveer driekwart van de in Duitsland wonende Syriërs in de werkende leeftijd leeft geheel of gedeeltelijk op Hartz IV. Volgens de statistieken van de Bundesagentur für Arbeit bedroeg het laatste cijfer 74,9 procent. Het werkloosheidscijfer voor Syrische burgers in juni van dit jaar bedroeg 44,2 procent, met een licht dalende trend. Een jaar eerder was dat 49,6 procent. Wie een inburgeringscursus of een taalcursus volgt, wordt niet als werkloos beschouwd, maar als “deeltijdse werknemer”, rapporteert Welt.de.

Zoals blijkt uit een tabel van de BA die voor AfD-parlementslid René Springer opgesteld werd, was 63,6 procent van alle Hartz IV-ontvangers in september Duitse burgers. Syriërs waren de op een na grootste groep met 10,5 procent, gevolgd door mensen uit Turkije (4,2 procent). 2,5 procent van de uitkeringsgerechtigden kwam uit Irak, 2,2 procent uit Afghanistan. 1,6 % van de begunstigden kwam uit de EU-lidstaat Bulgarije. Ook kinderen en mensen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, worden hier meegeteld. In het geval van dubbele nationaliteit houdt de autoriteit slechts rekening met één nationaliteit.

De aangekondigde specialisten zijn er niet in geslaagd om op te dagen. In plaats daarvan zien we systematische immigratie in onze sociale systemen, zegt AfD-afgevaardigde Springer.

Wat een groot toeval: meer dan 400.000 asielzoekers in Duitsland zijn op 1 januari jarig

  Moskeeën vrij van Corona-voorschriften?
Vorig artikel2032 – Vooruitzichten voor een dystopische toekomst
Volgend artikelGreta Thunberg: “Kinderen zijn het hardst getroffen door het Coronavirus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Als ik de laatste berichten omtrent de hoog-opgeleiden volg via pers, tv én de diverse oponie-sites, zijn wij overspoeld met Keur-slagers waarvan nog in opleiding zijn.

 2. Net als Denemarken: terugsturen; oorlog is voorbij, dus de grond van hun verblijf ook. Bye-bye.

  Maar als het land gerunned wordt door linkse devianten…..

 3. Duitsland wordt geleid door links KRAPUUL à la Merkel!!
  Die Syrische rotzakken én profiteurs moeten manu militari worden uitgezet!! Enkeltje naar Syrië en nooit meer terug naar Europa!!!
  Wij willen Adolf Hitler terug! Dan zou die onfrisse situatie snel opgelost zijn: Merkel in een concentratiekamp te samen met schertsfiguur Von der Leyen en alle Syriërs naar huis!!
  Zaak tot ieders voldoening opgelost!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in