Hoe komt het dat meer dan 190 regeringen uit de hele wereld uiteindelijk op bijna precies dezelfde manier met de Covid pandemie zijn omgegaan, met lockdowns, maskermandaten, en vaccinpassen die nu overal gemeengoed zijn?

Het antwoord ligt misschien in de Young Global Leaders school, die is opgericht en wordt geleid door Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum (“WEF”), en waar veel van de huidige prominente politieke en zakenleiders doorheen zijn gegaan op hun weg naar de top, schrijft Expose-news.com.

Een verborgen alliantie van politieke en bedrijfsleiders exploiteert de pandemie met als doel de nationale economieën te laten crashen en een wereldwijde digitale munt in te voeren, en tot die leiders behoren de president van Frankrijk Emmanuel Macron, de premier van Canada Justin Trudeau, de premier van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern, en de premier van het Verenigd Koninkrijk Boris Johnson.

Dit is geen fictie, het is een feit. Luister maar eens naar de voorzitter van het Economisch Wereldforum, Klaus Schwab, zelf, die het volgende zegt –

“Ik moet zeggen als ik namen noem als mevrouw Mirkle, Vladimir Poetin, enzovoort, zij zijn allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum geweest, maar waar wij nu echt trots op zijn is de jonge generatie als premier Trudeau, de president van Argentinië, enzovoort. Wij penetreren dus de kabinetten.

Zo was ik gisteren op een receptie voor premier Trudeau, en ik weet dat de helft van zijn kabinet Young Global Leaders van het World Economic Forum zijn.”

Het verhaal begint met het Wereld Economisch Forum (WEF), dat een NGO is die in 1971, toen hij pas 32 was, in Zwitserland is opgericht door Klaus Schwab, een Duitse econoom en werktuigbouwkundig ingenieur. Het WEF is bij het grote publiek vooral bekend door de jaarlijkse conferenties die het elk jaar in januari in Davos, Zwitserland houdt en waar politieke en zakenleiders uit de hele wereld bijeenkomen om de problemen van de dag te bespreken.

Vandaag de dag is het een van de belangrijkste netwerken in de wereld voor de globalistische machtselite, die door ongeveer duizend multinationals wordt gefinancierd.

Het WEF, dat oorspronkelijk tot 1987 het European Management Forum heette, slaagde erin reeds op zijn allereerste bijeenkomst in februari 1971 440 kaderleden uit 31 landen bijeen te brengen, wat een onverwachte prestatie was voor iemand als Schwab, die daarvoor heel weinig internationale of beroepservaring had.

  WHO-directeur-generaal klaagt over online "samenzweringstheorieën" over WHO-pandemieverdrag

De reden daarvoor kan te maken hebben met de contacten die Schwab opdeed tijdens zijn universitaire opleiding, onder meer door te studeren met niemand minder dan voormalig nationaal veiligheidsadviseur en minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger.

Het Forum bracht aanvankelijk alleen mensen uit het economische veld samen, maar al gauw begon het politici, prominenten uit de media (o.a. van de BBC en CNN), en zelfs beroemdheden aan te trekken.

In 1992 richtte Schwab een parallelle instelling op, de Global Leaders for Tomorrow school, die in 2004 opnieuw werd opgericht als Young Global Leaders. Deelnemers aan de school moeten een toelatingsaanvraag indienen en worden vervolgens aan een strenge selectieprocedure onderworpen.

Onder de leden van de allereerste klas van de school in 1992 waren er al veel die later belangrijke liberale politieke figuren zijn geworden, zoals Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, en Tony Blair.

Bron

Er zijn momenteel ongeveer 1.300 afgestudeerden van deze school, en op de lijst van alumni staan verschillende namen van degenen die leider zijn geworden van de gezondheidsinstellingen van hun respectieve naties. Vier van hen zijn voormalige en huidige ministers van Volksgezondheid voor Duitsland, waaronder Jens Spahn, die sinds 2018 federaal minister van Volksgezondheid is. Philipp Rösler, die van 2009 tot 2011 minister van Volksgezondheid was, en vervolgens in 2014 door Schwab tot directeur van het WEF werd benoemd.

Andere opmerkelijke namen op het lesrooster van de school zijn -.

 • Jacinda Ardern, de premier van Nieuw-Zeeland, wier strenge lockdownmaatregelen door wereldwijde gezondheidsautoriteiten zijn geprezen;
Bron
 • Emmanuel Macron, de president van Frankrijk;
Bron
 • Sebastian Kurz, die tot voor kort de kanselier van Oostenrijk was;
 • Viktor Orbán, de eerste minister van Hongarije;
 • Jean-Claude Juncker, voormalig premier van Luxemburg en voorzitter van de Europese Commissie;
 • Annalena Baerbock, de leidster van de Duitse Groenen;
 • Vladimir Poetin, de president van Rusland;
 • Justin Trudeau, de eerste minister van Canada;

Wij vinden ook de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, op de lijst, die geselecteerd werd voor de klas van 2005, evenals voormalig presidentskandidaat en huidig minister van Vervoer van de VS, Peter Buttigieg, die een zeer recente alumnus is, aangezien hij geselecteerd werd voor de klas van 2019.

  Het decoderen van de verwrongen Nieuwe Wereld Orde gedachtegang

Al deze politici die de afgelopen twee jaar in functie waren, hebben zich uitgesproken voor harde maatregelen tegen de COVID-19 pandemie, en die toevallig ook de macht van hun respectieve regeringen aanzienlijk hebben vergroot.

Maar de lijst van alumni van de school is niet beperkt tot politieke leiders. Wij vinden er ook veel kopstukken uit de particuliere industrie, waaronder Bill Gates van Microsoft, Jeff Bezos van Amazon, Richard Branson van Virgin, Jimmy Wales, de stichter van Wikipedia, en Chelsea Clinton van de Clinton Foundation.

Nogmaals, allen betuigden hun steun aan de wereldwijde reactie op de pandemie, en velen hebben aanzienlijke winsten behaald als gevolg van de maatregelen.

En als u niet gelooft dat Boris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, er niet bij betrokken is met zijn “build back better” slogans, kijk dan maar eens naar deze foto van hem, genomen op een evenement van het World Econimic Forum Young Global Leaders.

Leiders die door het WEF geprepareerd zijn, zijn geïnfiltreerd in regeringen over de hele wereld, en zij hebben in eendrachtige samenwerking belachelijke, draconische beperkingen ingevoerd onder het mom van een vermeend virus dat minder dan 0,2% doodt van degenen die het infecteert.

De volgende tekst komt uit een document dat in 2010 door de Rockefeller stichting is vrijgegeven, getiteld “Scenarios for the Future of Technology and International Development“. Het beschrijft een toekomstscenario dat in het document wordt aangeduid als het “Lockstep Scenario”.

Bron

In 2020 slaat eindelijk de pandemie toe waar de wereld al jaren rekening mee houdt. In tegenstelling tot de SARS-epidemie van 2004 was deze nieuwe coronavirusstam – waarvan de oorsprong onbekend is – uiterst virulent en dodelijk. Zelfs de landen die het best op een pandemie waren voorbereid, werden snel overweldigd toen het virus de wereld rondtrok, bijna 20% van de wereldbevolking infecteerde en in slechts zeven maanden miljoenen mensen doodde.

De pandemie had ook een dodelijk effect op de economieën: de internationale mobiliteit van zowel mensen als goederen kwam tot stilstand, waardoor industrieën zoals het toerisme werden verzwakt en wereldwijde bevoorradingsketens werden verbroken. Zelfs op plaatselijk vlak stonden normaal drukke winkels en kantoorgebouwen maandenlang leeg, verstoken van zowel werknemers als klanten. De pandemie bestreek de hele planeet – hoewel onevenredig veel mensen stierven in verzorgingstehuizen, waar het virus zich als een lopend vuurtje verspreidde door het ontbreken van officiële beheersingsprotocollen.

Het aanvankelijke beleid van het Verenigd Koninkrijk om burgers “sterk af te raden” te vliegen bleek dodelijk in zijn mildheid, waardoor het virus zich niet alleen binnen het Verenigd Koninkrijk maar ook over de grenzen heen sneller verspreidde. Een paar landen deden het echter beter – China in het bijzonder. De snelle instelling en handhaving door de Chinese regering van een verplichte quarantaine voor alle burgers, en de onmiddellijke en bijna-hermetische afsluiting van alle grenzen, hebben miljoenen levens gered, waardoor de verspreiding van het virus veel eerder een halt werd toegeroepen dan in andere landen en een sneller herstel na de pandemie mogelijk werd.

De regering van China was niet de enige die extreme maatregelen nam om haar burgers tegen risico’s en blootstelling te beschermen. Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag laten gelden en luchtdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot controles van de lichaamstemperatuur bij de ingang van gemeenschappelijke ruimten zoals treinstations en supermarkten.

U zult in het artikel een paar woorden opgemerkt hebben die wij vet gedrukt hebben. Dit zijn woorden die wij veranderd hebben om het document in overeenstemming te brengen met het huidige scenario dat over de hele wereld speelt – de vermeende Covid-19 pandemie.

  Oorlog op komst, meer "onverwacht" gestorvenen, record inflatie, droogteramp

Een totaal van slechts 8 woorden is alles wat wij moesten veranderen om ervoor te zorgen dat de volledige tekst, die in 2010 door de Rockefeller Foundation geschreven is, volledig de vermeende Covid-19 pandemie weergaf. Slechts acht woorden.

Of wij leven in het tijdperk van het toeval, of wij zien hoe een zeer zorgvuldig uitgedacht plan zich voor onze ogen afspeelt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn Oostenrijk is het vingerwijzen begonnen! Vaccinartsen worden onder de bus gegooid!
Volgend artikelDonetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Wat nog dodelijker bleek was het verbieden van werkzame medicijnen zoals Ivermectine, Hydrochloroquine, en ga zo maar door, tot aan het uit de medicijnvergoedingen schrappen van zelfs vitamine d. Alle daders van deze criminele conspiratie verdienen de hoogste straf voor landverraad en moord: De doodstraf!

 2. De duivel heeft geen zelfscheppend vermogen meer. Omdat hij van God is afgevallen.
  Daarom zal hij altijd doorzichtige fouten blijven maken en alleen maar dingen kunnen namaken.
  Mijn vader zaliger, ooit student van een seminarie, zei het al: “Hoed u voor namaak”.
  Ze kunnen hun walgelijke misdaden tegen de menselijkheid alleen maar doordrukken met onze toestemming.
  Dus ook te injecteren gifcocktails, alleen als je vrijwillig meedoet.

 3. En de schapen worden nu nog verblind met goedkoop geld.
  De studenten van het wef en al die andere puppets, gaan als eerste tegen de muur.
  “Mark my words”
  Pieter

 4. De grote vraag is ,hoe kunnen wij deze duivels nog stoppen ,want dit is belangrijk voor de bevolking ,voor onze kinderen en kleinkinderen en die hun kinderen en kleinkinderen

 5. De grootste vraag is natuurlijk: Hoe is de rol van Putin en Orban hier, aangezien ze en tegenstrijdig beleid uitvoeren dan wat WEF pretendeert?

  • nou er zijn er meer ,die tegen bijv de corona maatregelen zijn ,bolsanaro ,trump . zijn afvalligen waarschijnlijk en worden afgebrand door de pers in handen van schwab, je herkent ze zo nooit een positief verhaal over putin ,orban trump baudet bolsanaro enz

 6. putin,orban allemaal poppenkast. hun trein loopt vast en of donderd in een ravijn. misschien met ons erbij. We zullen zien. Gewoon om lachen al die onzin. Het is een soort slapstick wat zich afspeeld.

  • ´… GroenLinks-leider Jesse Klaver bestempelde de uitspraken van Kamerlid Gideon van Meijeren tijdens het debat over de maatschappelijke onrust rondom de stikstofplannen als ‘staatsgevaarlijk’ omdat de FVD’er de harde acties van de boeren ‘goedpraat’.

   Neuroloog Jan Bonte heeft uitgezocht waar ‘beroepuitvreter’ Klaver vandaan komt. Hij merkt in een Twitterdraad op dat Wynand Duyvendak de grote man achter GroenLinks is. Hij moest vertrekken uit de Tweede Kamer vanwege zijn ‘activistische verleden’. De aanleiding was dat hij trots vertelde dat hij had ingebroken bij het ministerie van Economische Zaken.

   Recepten voor explosieven en brandbommen
   Duyvendak deinsde ook niet terug voor brandstichting en bedreiging van ambtenaren, aldus Bonte. Wie was de grote man achter Jesse Klavers onemanshow in 2017? Duyvendak. Sterker nog: Klaver haalde hem terug als campagneleider.

   Bonte merkt daarnaast op dat GroenLinks voortkomt uit krakersbeweging RaRa, ‘waar ook Duyvendak bij betrokken was’. Volgens onderzoeksjournalist Peter Siebelt was Duyvendak één van de meest prominente leden van het actieblad Bluf! “Het blad riep op tot harde acties, sabotage, het plunderen van winkels en inbraak bij overheidsinstellingen. Ook gaf het instructies voor het gebruik van valse legitimatiebewijzen en grossierde het in recepten voor explosieven en brandbommen.”

   Of weet Jesse daar niets meer van?
   In 2007 vond de politie op het hoofdkantoor van de aan GroenLinks gelieerde jongerenorganisatie Dwars een bompakket. Klaver was tussen 2006 en 2009 bestuurslid en van 2008 tot 2009 voorzitter van Dwars. “Of weet Jesse daar niets meer van?” vraagt de neuroloog.´ …

   https://www.stichting-jas.nl/2022/07/neuroloog-pakt-jesse-klaver-aan-dit.html

 7. Er worden (nog) geen nederlandse namen genoemd, ga er maar van uit dat nederlandse verraders, NSB-ers deel uit maken van het keizers rijk Klauss SSchwab. Ben benieuwd of er, in Nederland, “koppen gaan rollen”.

 8. Forgot to mention Putin and Xi Jinping are also young global leaders from the WEF. If the people do not copy the Icelandic revolution of 2005, it is finished with humanity> Just like the dinosaurs too stupid to survive.

  Simple solution. Try it.

 9. Die opkomst van de joodse vrijmetselaar Schwab, beste redactie, is te danken aan het feit dat hij de zoon is van een Rothschild moeder. Hij is onderdeel van de ultieme top van het grote joodse vrijmetselaar netwerk, dat de wereld omspant en “doorkruist als de rails van het treinen spoor”. (Londen, Disraeli, +1881)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in