Het zit zo. Waarom zouden de VS Taiwan willen “verdedigen”? Wat betekent “Taiwan verdedigen” eigenlijk? Tegen wie verdedigen wij wat – en waarom? Wij proberen de bevolking van een eiland in China te redden van het communisme door hun democratie te geven. Dat is onze zaak, want wij zijn de mensen die beslissen wat goed en fout is, en wij hebben besloten dat het Chinese communisme fout is. Wij zullen dus een nucleaire patstelling met een supermacht beginnen, omdat wij echt zo moreel zijn. Wij zijn zo moreel dat het ons niet eens kan schelen als iedereen sterft, als ze maar weten hoe moreel wij zijn, schrijft Andrew Anglin.

Deze mensen vertellen u, zonder bewijs, dat zij de eeuwige scheidsrechters zijn van een soort statische, permanente morele architectuur van het universum, dat zij nog aan het uitvinden zijn.

Deze mensen zeggen: “wij hebben altijd gelijk over alles,” en als u hen dan vraagt of zij 5 jaar geleden ongelijk hadden, toen zij nog geen jongetjes als meisjes verkleedden, hen hormonen inspoten, en hun piemels afsneden, dan zullen zij u zeggen “wij hadden nooit ongelijk – wij krijgen alleen steeds meer gelijk.”

Probeert u maar eens naar deze mensen te luisteren. Wanneer zij u vertellen over hoe er een vaste morele orde is die alleen zij bepalen en die ook voortdurend verandert – “democratie” – zullen zij zeggen “wij krijgen gewoon elke dag meer gelijk.”

Nu kleden jullie prepuberale jongens als meisjes en laat hen seksdansjes doen voor volwassen homoseksuele mannen. Dus als u maar steeds meer gelijk krijgt in uw moraal, waar zult u dan zijn over vijf jaar? Waar over tien jaar?

Klaarblijkelijk:

 • Het concept om uzelf scheidsrechters te verklaren van een eeuwige en universele globale moraal is totaal krankzinnig. (Zelfs godsdiensten doen dat niet. Tenminste niet in die mate dat zij zeggen dat zij het recht hebben om zomaar iedereen op aarde te gaan intimideren om hun geloof te aanvaarden. Wel, ik denk dat islamitische terroristen dat doen. Maar niemand anders doet dat).
 • Als er een echte universele wereldmoraal was, zou die niet voortdurend kunnen veranderen.
 • Dit is allemaal volkomen nep gebrabbel dat niemand serieus neemt, behalve een kleine groep mensen die denkt dat de wereld eigenlijk Marvel Comics-films zijn. De andere mensen die het steunen begrijpen óf niet wat er werkelijk aan de hand is, en denken dat China en Rusland van plan zijn Amerika aan te vallen, óf het zijn gemene homo’s of joden.
  De 3 grote conflicten die de Derde Wereldoorlog zullen bepalen

Ik zal zeggen – een gevecht beginnen met China is een soort grappige manier om het feit dat je een oorlog met Rusland verloren hebt uit de media te krijgen. Dat is grappig. Ik denk dat iemand daar wel om moet lachen.

“De boog van het morele universum is lang, maar hij buigt af in de richting van het afhakken van de piemel van uw zoon” is geen echt geloofssysteem”

Deze mensen liegen u opzettelijk op de meest absurde manieren voor – gewoon echt belachelijke dingen zoals trannies – en gebruiken die leugens om u dingen te laten doen.

Nancy de heks is geland.

De oude vleermuis gaat een ontmoeting hebben met de terroristenleider van de “Taiwanese onafhankelijkheidsbeweging,” die zonder bewijs beweert dat Taiwan op de een of andere manier een apart land is dan China.

De landing van Pelosi is te vergelijken met de landing van de Amerikaanse strijdkrachten op de stranden van Normandië om te proberen Adolf Hitler te doden. Velen maken diezelfde vergelijking, heb ik gemerkt.

  Weer een verzekeringsmaatschappij voegt "oorlogsuitsluiting" toe aan polissen nu WOIII dichterbij komt

Ik ben een beetje verbaasd dat Peking geen team gestuurd heeft om Pelosi’s vlucht te onderscheppen. Maar ik weet niet waarom ik verbaasd ben. Zij hebben miljoenen verschillende manieren om de VS te straffen voor deze belachelijke “Geheime Invasie” nichterige heks stunt.

Ik ben niet echt verbaasd dat Nancy het bezoek aan Taiwan niet heeft aangekondigd en dan toch is gegaan. Of tenminste, ik zou niet verbaasd moeten zijn. Dit is een schertsregering. Het is net Roger Rabbit, die deze mensen in de echte wereld met elkaar ziet omgaan.

Voor iedereen die het niet weet: een geheime invasie doen als onderdeel van een openbare diplomatieke rondreis ter bevordering van een oorlog is absoluut niet normaal. Als ze Nancy echt wilden sturen om binnen te vallen, hadden ze dat gewoon kunnen aankondigen. In plaats daarvan weigerden zij het aan te kondigen – en stuurden toen haar jet op een bizarre koers, waarbij zij zonder reden helemaal om de Filipijnen heen vloog.

Ik heb nog nooit iets gezien dat in de verste verte op deze situatie lijkt. Deze mensen vinden gewoon dagelijks nieuwe verwarrende gedragspatronen uit.

Niet goed. Niet goed.

Nancy Pelosi blijft zonder reden dreigen met een invasie in China.

Deze geheime verrassingsinvasie is absurd. Het is overduidelijk, zoals de Chinezen zeggen, dat de VS opzettelijk proberen een incident uit te lokken.

En een geheim verrassingsbezoek zonder reden kan niet eens doen alsof het geen provocatie is. Dit is geen normale diplomatie. Men blijft maar zeggen “nou, Newt Gingrich is 25 jaar geleden naar Taiwan geweest!” en het is zoiets als, oké, nou, ten eerste was dat 25 jaar geleden. Ten tweede heeft hij niet heel Azië overgevlogen en geweigerd te zeggen waar hij heen ging, alsof het een soort kinderspelletje was.

  Is oorlog met China onvermijdelijk?

Dit is een totaal vreemde actie.

China lijkt geen grapjes te maken.

Op het moment van schrijven is het vliegtuig op weg naar Taiwan, na helemaal om de Filipijnen heen te zijn gevlogen om… spanning op te bouwen?

Zij hebben letterlijk deze weg genomen om spanning op te bouwen.

Wij zeggen “zij hebben”. Het is duidelijk dat dit niet haar idee is. De media doen alsof het haar idee is, en de Bidens zeggen dat ze ertegen zijn.

Het is allemaal zo ontzettend dwaas.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

CHINA CONFLICT DOSSIER

BREAKING: China klaar om Nanci Pelosi te “verwelkomen in Taiwan”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dwaze sancties van het Westen hebben alleen het Westen schade berokkend
Volgend artikelAustralische senator laat in het parlement waarheidsbommen vallen over Great Reset en Schwab
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Waarom het Islaam bekritiseren i.v.m. Piemeltjes afhakken ?

  Als de Eerste wezens de Schijnheilige Geest dienaren genaamd Joden waren die ermee begonnen zijn ????
  Piemeltje HAK

  Gevolgd door het gematigde Jood genaamd Christenen de Schijnheilige Vader als de leider van de Schaapetjes ?
  Zoals Claus Schwabberlap & Antvan Fousi Nu twee van de huidige uit de Clubje van Jezussen multi leiders met als hoofd Jezus AdolfBill HitlerGates

  Beste Mensen waarom staart U allen
  blind ??

  En als laatst de behaarde Domme Zoon genaamd Is Lam Islaam ??
  Met Mohammed de Geiten melker als hun leider

  Kent U het verhaal van de twee Gebroeders
  Behaarde Domme Stumper , Onbehaarde Slimme Vos en de Blinde Vaders
  Hoe de Vos met Nep skapen harren gewikkeld de vader belazerde ??

  Nee hè ??

  Ga de Thora de Bijbel en de Koraan dan heel goed door nemen

  U zult versteld staan

  Het heele verhaal speelt zich NU af
  Hier en Nu

  Dank U

   • Beste Mensen

    De Hemel is nergens anders dan Hier en Nu
    En nergens anders
    Wij alle Wezens als Geen Wezens
    Materie als geen Materie
    Al het Zichtbare als al het Onzichtbare
    Alles is Hier en Nu

    Om de Bijbel te begrijpen heeft men een echte Meester of Echte Leraar Nodig

    Geen Harry Potter Figuren
    Geen BoekenWurmen
    Geen Belezen Persoon dus

    Maar iemand die Alles weet

    Alle boeken die al zijn beschreven
    Alle boeken die op dit moment worden geschreven
    Als alle boeken die tot in de verste verte nog gaan worden geschreven
    Als al het onbeschrijflijke

    Die zijn met een Olie lamp in het donker niet te vinden

    Of

    Tussen Alle Blinden als èèn ziende Wezen

    Ringo is daar bekend mee

    Dank U

   • Beste Mensen

    Waar staan de misdaden van de Barbaasrse Christenen ??

    Kan die nergens vinden
    Over : Verkrachtingen ,
    Martelingen , Heksen Jacht ,
    Inquisitie , Folteringen , Misvormingen Slaven drijvingen , Kanibalismen , Moorden

    Vreemd hè ?

    Alleen maar over Islaam de behaarde Domme Zoon
    Van de Drie Scheinheilige Eenheid

    Ook
    Niks over de Misdaden van de Schijnheilige Geest Jahweh Dienaars
    En over de Schijnheilige Geest zelf

    Heel vreemd
    In de Thora staat ook niet veel over de misdaden beschreven
    Wel over de rooskleurige schijnheiligheid

    Terwijl in de Bhagvad Gita
    De Ramayana
    De Purana’s
    De Shastra’s en meer overal over zowel Positief als Negatief
    Goed als Slecht
    Heiligheid als Schijnheiligheid en veel en veel meer
    Continu vermeldingen worden gedaan
    Dan nog is het nog geen volmaakte boek
    Immers een boek is en vertegenwoordigd verteld iets over de Dode Natuur
    En wij alle Wezens leven Hier en Nu
    Wij zijn het levende Tastbare bewijs van HEM / HAAR
    Wij alle Wezens zijn Goden
    Immers een kind van een Hond word altijd een hond
    Wordt nooit een Varken
    Kind van een Varken andersom word ook nooit een Hond
    Een kind van een Mens word een Mens
    Een kind van een belichaming welk eruit ziet als een mens wordt ook geen Mens
    Maar ziet wel eruit als een Mens
    Tegenwoordig zien er heel veel Wezens Lijken / Kadaver vreters eruit als mensen maar zijn geen mensen
    Dit staat wel overduidelijk vermeld in de Bijbel
    Rijst de vraag
    Wat zijn Lijken ?
    Wat zijn Kadavers ?
    Een Lijk is een Wezenlijke belichaming waarbij de Ziels uitdrijving plaatst heeft gevonden en het bloed is nog warm
    Een Kadaver is datzelfde Lijk direct als het bloed niet meer warm en vloeibaar is
    Dan is de verrottingsproces al gestart
    Alleen die is een Mens
    Welk leeft en Weest als een Warm en Barmhartige Samaritaan
    Blijkt Uit geboden Verboden
    Dit valt dus te Herleiden uit de Thora en de Bijbel en of de Koraan hetzelfde verkondigd
    Dat word helaas niet geweten
    Alles waar geen kennis van is kan ook geen uitlatingen over worden gedaan
    Helaas
    De Meester zal het zeker weten

    Dank U

    • Ze hadden wel veel re-usaable vrouwen; heksen. Eerst vrouwen, verbrand als as op het veld als kunstmest.

     Uhhh…als we nou eens….kabinet…..?

    • wow wow..its not worth using so much hatred feelings in such a terribly mixed up world. we all know there are lots of lies an so much unneeded hatred put into everything….its just disgusting. we just have to see whats going on in reality and be good for people who want to be good and see the ‘people’ who have nothing to do,but giving scary comments and ideas to the world.

 2. ‘…en wij hebben besloten dat het Chinese communisme fout is’. Wat een bs weer. Het zijn de joodse bankiers en de chabbad lubavitch maffia cult die het communisme (= judaisme) naar Rusland hebben gebracht en daarna onder andere naar China. En daarna naar het Westen. Of betwist ieder nadenkend mens dat we midden in een communistische overname van onze (soort van) democratie zitten ?
  Mogelijk krijgen we weer een koude oorlog hoax, alleen nu met China.

  • China kent geen communisme anders zouden er geen miljonairs zijn in china en mensen met een eigen zaak. Ze hebben wat straffere regeltjes dan ons , die wij hier niet willen maar verder vrije mensen en geen communisme. Best wel mooi om door china te toeren, er zijn mooie bergstreken enzo. Vooral in dorpen weinig last can strenge regels. De laatste tien jaar zijn veel mensen in dorpen gaan wonen om die harde hand van de stad te ontzien. Ze proberen zelfvoorzienend te zijn. Nietemin zijn et steden met flatjes waar kindjes alleen wonen🥲misschien moeten we chineesjes gaan adopteren als oplossing voor hun armoede .want daar net als hier, rijkdom tegen armoede ,maar dan extremer.

 3. Eigendom bestaat nauwelijks in China. Als je een huis bouwt of koopt, ben je max 70 jaar eigenaar. Of ondertussen moet het stijgen in waarde; dan komt ’s nachts de overheid om je eruit te gooien…

 4. Het starten van oorlog zonder reden met de Nato en USA: Kosovo-Servie: succes
  Irak–gelukt; Syrie MISLUKT, Libie-gelukt, Oekraine–MISLUKT, Afghanistan 2021–MISLUKT
  Taiwan–???

 5. wow wow..its not worth using so much hatred feelings in such a terribly mixed up world. we all know there are lots of lies an so much unneeded hatred put into everything….its just disgusting. we just have to see whats going on in reality and be good for people who want to be good and see the ‘people’ who have nothing to do,but giving scary comments and ideas to the world.

  • Dear Person

   This is the true Richt way to get official reaktions
   Has Nothing to do with Hatred
   Only truth and nothing but the truth
   No hypocritical polarization as Rutte does it
   Lies

   Thank You

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in