Na verschillende sterfgevallen stopt Zweden nu ook met het bekritiseerde Coronavaccin van Astra Zeneca. Dit komt vooral omdat het ‘vaccin’ leidt tot bloedstolsels die hersenbloedingen kunnen veroorzaken.

De berichten over bloedstolsels onder de bijwerkingen hebben ertoe geleid dat nu een dozijn Europese landen ervoor hebben gekozen de vaccinatie met het vaccin van Astra Zeneca te stoppen of tijdelijk stop te zetten.

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) onderzoekt de vermoedelijke bijwerkingen en in afwachting van de afronding van het onderzoek heeft het Zweedse Bureau voor de Volksgezondheid besloten de vaccinatie stop te zetten.

“Het besluit is een voorzorgsmaatregel”, aldus staatsepidemioloog Anders Tegnell, die verantwoordelijk is voor dergelijke besluiten in Zweden.

“Wij nemen nota van dit besluit. We hebben respect voor het feit dat de deskundige autoriteit van elk land zijn eigen afwegingen moet maken die zijn gebaseerd op de lokale omstandigheden”, zegt Christina Malmberg Hägerstrand, persmanager voor Astra Zeneca in de Nordics tegen SR.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

Ik waarschuwde je om het 'vaccin' niet te nemen... En kijk nu...

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here