Arts spreekt klare taal: Migranten brengen epidemieën en infecties naar Europa

5

Wat velen alleen achter gesloten deuren durven te zeggen is nu bevestigd door een senior arts in een opvangcentrum voor migranten. Immigranten brengen ziekten, infecties en epidemieën die allang zijn uitgestorven mee naar Europa.

De volgende informatie wordt bewust voor u verborgen gehouden door de mainstream media. Lees daarom des te aandachtiger, want het gaat ook om uw gezondheid! In het TV-programma ‘La Quarta Repubblica’ bevestigt de Italiaanse verslaggever Francesco Fossa wat velen van ons al geruime tijd vermoeden. Hij voerde een interview met Mariarosaria Ferrante, een senior arts in het opvangcentrum voor asielzoekers in de regio Puglia.

Schurft, tuberculose en HIV zijn aan de orde van de dag

Mariarosaria Ferrante bevestigt niet alleen het onvermijdelijke gebrek aan hygiëne en algemene gezondheidsproblemen. Ze pakt ook hard uit wat ons nog met de vloed van illegale immigranten als culturele verrijking te wachten staat. Veel van de illegale immigranten lijden aan schurft, een door mijten veroorzaakte parasitaire huidziekte, die in Europa (tot nu toe) nog relatief zeldzaam is. Maar op dit moment aan het veranderen is. In Hessen was er recentelijk een grote schurft-epidemie.

Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte

Volgens Ferrante konden vormen van de infectieziekte tuberculose (TBC), die in Italië al tientallen jaren niet meer voorkwamen, ook onder bootmigranten worden waargenomen.

Ook hiv-geïnfecteerde mensen, die vooral in Afrika wijdverspreid zijn, maar er vaak niets van (willen) weten, komen met de migranten het land binnen – en dus ook naar de EU en vooral naar Duitsland. Dit feit maakt de zaken er niet beter op voor Duitse vrouwen, die steeds vaker het slachtoffer worden van verkrachting.

AIDS – het taboe bij vluchtelingen uit Afrika en het gevaar van een niet meer te beheersen catastrofe

Infectiedragers reizen ongehinderd door Europa

  IKEA catalogus wordt bekritiseerd voor het discrimineren van blanken: "Demoralisatie van het Zweedse volk"

De gevaren voor de Europese bevolking zijn echter veel groter dan verwacht. Aangezien er in Italië geen adequaat systeem voor de uitwisseling van informatie bestaat, laat staan in de hele EU, kunnen zieke asielzoekers vrij door Europa reizen als ze eenmaal gediagnosticeerd zijn – veel ziekten worden niet eens behandeld. Dit verhoogt het risico op infectie enorm. Aangezien met name Duitsland een van de belangrijkste bestemmingen van illegale migranten is, worden Duitsers massaal bedreigd door epidemieën en infecties.

Het volgende cijfer is ook schokkend. Volgens Mariarosaria Ferrantes moet ongeveer 50 procent van de personen die besmet zijn met een gevaarlijke besmettelijke ziekte de opvangfaciliteit verlaten voordat er een beslissing is genomen over hun asielaanvraag. Begonnen therapieën worden in dit geval gewoon voortijdig beëindigd en de geïnfecteerde mensen vermengen zich met de bevolking.

Politici en media zwijgen over het gevaar van epidemieën en infecties

Politici en de media geven niet om de rampzalige gezondheidstoestand van de nieuwkomers. Het lijkt erop dat niemand geïnteresseerd is in het feit dat de gevaren voor de lokale bevolking om besmet te raken met epidemieën en infecties enorm toenemen. De waarschuwingen dat gevaarlijk zieke migranten massaal kunnen onderduiken en ongestoord door heel Europa kunnen reizen – vaak onder een valse identiteit – worden in de paleizen van de machthebbers nauwelijks in acht genomen.

Migranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in Duitsland

Vorig artikelAsielzoeker wilde Deense politicus neersteken – neergeschoten door de politie
Volgend artikelDemocraten in de VS ongerust dat de rellen Trump een verkiezingsoverwinning bezorgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. We zijn al gewend aan de 1,5 meter samenleving…deze afstand moeten we dus altijd in acht nemen met asielzoekers…je herkent ze aan hun uiterlijk…om niet verkracht te worden, moeten we zeker 100 meter afstand houden zodat ze ons niet zien en we nog op tijd een veilig heenkomen kunnen zoeken…

  2. Europa moet langs alle kanten van de zeeën die haar omringen de territoriale grenzen afschermen met militaire boten en ervoor zorgen dat geen enkel ongewenst schip, boot, vlot noch kano kan binnendringen. Die islaminvasie georchestreerd door erdogan en anderen moet stoppen. Ook aan de bolle)buik-strategie moet een einde gemaakt worden en tevens aan de gezinshereniging. Wie correctioneel veroordeeld wordt in Europa moet met gans zijn familie tot in de verste graad teruggestuurd worden naar land van oorsprong na de nationaliteit van het land ter plaatse aan allen is afgenomen bij Wet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in