Oeps, we hebben een fout gemaakt” – ze zijn al hun excuses aan het oefenen voor de doden en bijwerkingen die de planeet kunnen overspoelen. Bulik legt uit wat je moet doen als je gedupeerd bent.

Cornelius G. Bulik heeft een Master in Biochemie, Universiteit Pierre & Marie Curie, Parijs Frankrijk, en een Master in Moleculaire biologie en pathologie, Universiteit van Montreal, Faculteit der Geneeskunde, bericht beforeitsnews.com.

“Mijn interesse gaat uit naar de praktijk en de middelen om een jonge en gezonde geest en lichaam te behouden, zelfs op gevorderde leeftijd, zoals na de leeftijd van 70 tot 120 jaar en meer. Ik ben er trots op een voorbeeld te zijn in dit streven.

Al meer dan een jaar leven we in ‘interessante tijden’ en zijn we getuige van maatschappelijke veranderingen over de hele wereld die twee jaar geleden nog ondenkbaar leken.

De meeste mensen hebben, zoals gewoonlijk, geen idee wat de werkelijkheid is en conformeren zich gewoon aan wat de leiding hen opdraagt te doen.

Ja, ons wordt verteld dat we een kudde zijn, en dat we een lapje stof op het gezicht moeten dragen en kudde-immuniteit moeten verwerven door middel van vaccins tegen een dodelijk coronavirus dat regelmatig verandert (muteert) in nieuwe varianten, gevaarlijker en dodelijker dan de vorige, iets wat nog nooit eerder in de biologie is waargenomen!

Elke goede viroloog zal u vertellen dat elk virus zich aanpast en minder en minder dodelijk wordt wanneer het van soort verandert. Maar de politici zeggen dat het nieuwe coronavirus COVID -19 precies het tegenovergestelde doet. De nieuwe varianten worden steeds dodelijker. Kinderen leken vorig jaar immuun te zijn…; nu niet meer, en zij moeten het masker dragen en de prik krijgen zoals de rest van ons!

“OVERBEVOLKING”

  De gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)

Sinds de oudheid horen we regelmatig dat we met te veel zijn op deze planeet. De remedie, was OORLOG; we lezen dit in Homerus’ Ilias & Odyssee met de oorlog van Troje, zo’n negen eeuwen v. Chr.

Meer recent hebben Malthus, Darwin, Galton en anderen ons kennis laten maken met de ‘wetenschappelijke’ eugenetica; en nog recenter dringen Rockefeller, Turner, Gates aan op een uitdunning van “de kudde” – ja, u en ik, en onze kinderen, en zeker niet zij!

Om het doel van het ruimen van de kudde te bereiken, zoals Gates, in zijn TEDTALK zei, is één van de middelen door middel van “VACCINES” (en de “sheeple” in het publiek klapten)!

Ja, de giffen die zij vaccins noemen zijn geen vaccins maar een genetisch interventiemiddel; in feite is het doel om iedereen die de prik heeft gekregen een genetisch gemodificeerd organisme-gif te laten produceren – het spike-eiwit (net zoals de GMO-geiten spike-eiwitten produceren in hun melk).

We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet”, zegt Bryan Bridle, een virale immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph, Ontario. Hij waarschuwde de luisteraars dat zijn boodschap “angstaanjagend” was.

Dus, wat bedoelt hij met “We realiseerden het ons tot nu toe niet”?!

Onderzoek toont aan dat het spike-eiwit van COVID-19 ‘vaccins’ in de bloedbaan terechtkomt en de endotheelcellen van de bloedvaten doodt, wat de duizenden gemelde bijwerkingen verklaart, van bloedstolsels en hartziekten tot hersenbeschadiging en voortplantingsproblemen.

Natuurlijk wisten ze dit al, omdat ze dit al hadden waargenomen bij dieren die geïnjecteerd waren met de prik, jaren voordat ze begonnen dit gif bij mensen in te spuiten. Al deze dieren – muizen, ratten, konijnen, fretten, nertsen… stierven allemaal toen ze geïnjecteerd werden met het gif dat zij nu bij de mensen inspuiten; oud, jong, en kinderen; Het is misdadig!

  Baanbrekende uitspraak: Italiaans Gerechtshof geeft opdracht tot analyse van Covid-"vaccins" om te bepalen of ze "schadelijk" zijn (Video)

Nu de kat uit de zak is, en we de onbeschrijflijke schade zien die het vaccin heeft aangericht, en nog steeds aanricht, is het disclaimende betoog “We realiseerden het ons tot nu toe niet”!

Vaccinonderzoekers waren ervan uitgegaan dat de nieuwe mRNA COVID-vaccins zich zouden gedragen als “traditionele” vaccins en dat het spike-eiwit van het vaccin – verantwoordelijk voor de infectie en de ernstigste symptomen ervan – grotendeels in de vaccinatieplaats bij de schouderspier zou blijven, zeggen ze nu.

Niettemin hebben de Japanse gegevens reeds aangetoond dat het spike-eiwit van het coronavirus in het bloed terechtkomt, waar het nog verscheidene dagen na de vaccinatie circuleert en zich vervolgens ophoopt in organen en weefsels, waaronder milt, beenmerg, lever, bijnieren, en in hoge concentraties in de eierstokken en testikels.

Ze wisten dit, en ze weten dit nu, en ze gaan nog steeds door met het inspuiten van dit gif bij miljoenen mensen – ouderen, jongeren en kinderen. Hoe misdadiger dan dit?!

We kunnen concluderen dat dit met opzet wordt gedaan, om de kudde te ruimen – de menselijke kudde, u en ik, en onze kinderen – Bill Gates zei het schaamteloos in zijn presentatie, nietwaar?!

WAT MOETEN WE DOEN?

Allereerst, neem hun giftige prik niet!

Voor het geval je het niet wist, en je hebt de prik genomen, moet je kwetsuren verwachten en zelfs de dood in de komende twee jaar als je niets doet.

Begin met het kopen, of ga naar buiten en zoek witte dennennaalden/-bladeren (witte dennen-, sparren-, ceder- en sparrennaalden bevatten shikiminezuur en suramine), en maak een aftreksel in heet water met wat alcohol of vet zoals kokosolie of boter.

Gebruik veel bladeren per liter water, en laat ze ongeveer een ½ uur trekken.

  Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar - "Het bloed verandert in lijm"

Het is beter om een elektrische blender te gebruiken om het shikiminezuur en de suramine eruit te halen. Doe het geheel vervolgens in een zeef en druk met een lepel op de pasta om het sap eruit te halen. Drink ’s morgens en ’s avonds een ½ glas van dit extract om de spike-eiwitten te neutraliseren.

Ter voorkoming van bloedstolsels moet u elke acht uur een eetlepel natto (vers of gehydrateerd) innemen. Het is belangrijk dat u hele natto neemt en niet de gezuiverde nattokinase; dit enzym lost de stolsels op. Naast nattokinase bevat natto ook andere belangrijke moleculen, waaronder vitamine K2, belangrijk voor de gezondheid van de vaatwanden die door het spike-eiwit zijn beschadigd.

Door dit te doen, beetje bij beetje, zal je lichaam zich ontdoen van de cellen die het spike-eiwit produceren, en dan kun je jezelf veilig beschouwen.

Houd er rekening mee dat gevaccineerde mensen het spike-eiwit om zich heen lijken af te scheiden. Dus, als je in de aanwezigheid van zulke mensen leeft, thuis of op het werk, moet je jezelf beschermen tegen het uitscheiden met natto, vitamine D3 (10000 U.I./DAG), magnesium, zink en vitamine A.

Eet gezond voedsel, stel jezelf bloot aan de zon en indien mogelijk, duik regelmatig in zeewater, en het belangrijkste vergeet je witte dennennaalden drankje niet.

De beste wensen voor het welzijn van u en uw dierbaren, en moge God ons helpen, en ons inspireren om het goddelijke in ons beter te dienen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLuchtvaartmaatschappijen pakken bloedstolselprobleem aan en adviseren gevaccineerden niet te reizen
Volgend artikelSchokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. ja, dit soort bijwerkingen zijn allemaal van te voren al bekend..kijk maar eens naar du pont en hun uitvinding : teflon..toen meteen al bleek dat het spul aardig kankerverwekkend is : alles weggewuifd, want : big money en dat nu een hoop mensen in Dordrecht en omgeving kanker hierdoor hebben : tja….ze zullen wel weer wat knaken schuiven en gewoon weer doorgaan..het wordt de hoogste tijd dat iedereen die zich onder de noemer van : het gewone werkvolk kan rekenen, zich maar eens moet realiseren dat er een groep mensen is die zwaar op hun neerkijken en hun leven geen cent waard vinden : klootjesvolk..dit soort mensen leeft in een compleet andere wereld en heeft totaal geen gevoel voor de werkelijkheid van het gewone volk of hoe een hoop mensen zich de pleuris moeten werken om de maand maar weer te halen..dit noemt zichzelf : elite / de hoger opgeleiden : zum kotzen..een hoop van die figuren vergeten 1 ding : zij zijn door het volk gekozen en het volk kan ook eisen dat ze oprotten..jammer dat het volk dat recht hierop vergeten schijnt te zijn..als dit niet in de nabije toekomst gaat escaleren : dan heb je echt met een totaal hersenloos zooitje te maken en je zou je bijna gaan schamen om je mens te noemen..dan kan je beter onder de noemer : vee weggezet worden..het zal mij benieuwen

 2. Je zou kunnen zeggen dat de elite ergens ’terecht’ met minachtig neerkijkt op het domme schapenvolk.
  Hoe dom en onnozel kun je als schaap immers zijn om je zonder nadenken zomaar een gifspuit te laten zetten?

 3. De links liberale elite weet dat de meerderheid van de bevolking zich steeds laat leiden door propaganda. In wezen hebben ze gelijk dat het gros van de bevolking weinig kritisch denkvermogen heeft en moet gestuurd worden. In België hebben bijna 5 miljoen mensen zich laten inspuiten met gif. Daarom is het zo van belang dat onze politici, de medische wereld, justitie en de media bestaat uit mensen die wel denken aan het welzijn van onze bevolking en niet aan hun eigen bankrekening en drang naar meer macht.

 4. Wat ik allemaal lees daar wordt je op je zacht gezegd niet erg vrolijk van maar ik doe niet mee en wil geen volg schaapje zijn, ik heb al twijfels gehad van af het begin toen ze met die onzin begonnen maar mijn stelling is kan dat tuig wel zonder ons wie gaat al dat smerig en zwaar wek doen en trouwens ik ben op deze planeet geboren net zo als alle mensen uiteindelijk is de planeet van ons allemaal, ja soms wordt je gedwongen om te vechten voor je plek kijk maar gewoon naar het gedrag van dieren die laten ook niet maar zo hun territorium in nemen en dat moeten wij ook doen wij zijn met velen ………. laat jullie niet bang maken maar sla terug.

 5. Maar eigenlijk is het toch ook goed dat er geruimd gaat worden,we weten dat we met teveel zijn.En dit is een mooie schone manier je moet er toch niet aan denken dat er een oorlog komt met alle ellende van dien.Kijk naar 40 45 hoe verschrikkelijk was dat niet.!
  Beter dit,massaal uitdunnen op een schone manier waarbij dier en natuur gespaard blijven.Voor zover we dit al niet verziekt hebben.

  • Dan mag ik er toch van uit gaan dat jij je gif prik al opgehaald hebt.
   Anders gaat dat uitdunnen op de schone manier nooit lukken natuurlijk.
   Ergens vind je dus dat ze het best wel goed aangepakt hebben.
   Het had tenslotte ook op een niet zo schone manier kunnen gebeuren.
   Of zijn het weer alleen andere die op deze schone manier mogen afsterven van jou maar jij zelf nog even niet.
   Ben jij zo bijzonder dan om onder de overgebleven mensen te mogen vallen?

  • Wat een achterlijke opmerking zeg.
   In principe keur je dit alles goed wat er gaande is.
   Oorlog en dit is dan ook een groot verschil.

 6. De mensen zijn voldoende gewaarschuwd.
  Maar dom vertrouwen in en volgszaamheid aan de overheid, zelfs aan een corrupte linkse overheid, die de NWO volgt heeft gewonnen.

  Nu gaan ook de kinderen naar de slachtbank. De autoriteiten staan toe, maar nemen geen verantwoording…..

  En dus maar vast oefenen: “Wir haben es nichtgewusst”……

   • Destijds was het precies als nu een kwestie van wél of niet WILLEN zien. Dat weet ik uit eerste hand van mensen die de verschrikkingen van de oorlog aan het oostfront hebben ondergaan: mijn Duitse moeder (*1934) en grootmoeder (*1911).

 7. Ongeveer twee derde van de mensen leeft in het verleden en het heden, de rest leeft in het heden en de toekomst. De psychopaten, narcisten, hypocrieten en de zogenaamde deugmensen zijn de beter weten mensen. Dan hen je ook nog de groep volgers, de idioten en de (goed)gelovige, die allemaal in het verleden en het heden leven. Die hebben ook altijd chronisch geld te kort. Laat die nou het meeste vertrouwen hebben in de overheid en die de prik gaan halen of al hebben gehad. Die slaan/sloegen alle waarschuwingen in de wind, totdat zij (ernstige)bijwerkingen krijgen, dan geven zij diegene die gewaarschuwd hebben meestal nog de schuld. Want eigen verantwoording dragen is iets wat niet voorkomt in hun woordenboek. Het ligt altijd aan een ander, het slachtoffer rol aannemen, om zo je eigen verantwoording te ontlopen. Dan heb je de voorzichtige, die alles eerst zelf uitzoekt over hoe en wat voordat er actie wordt genomen. Dan heb je nog de eigen baas mentaliteit van Ik bepaal zelf wel, wat ik doe en de bio fanaten, die alles volgens de natuurlijke manier van leven doen. Bij deze laatste groep zitten de kruiden en de huis/tuin en keuken receptkenners, die onafhankelijk van alles in de natuur willen leven. Bij de eigen baas mentaliteit vindt je de autonomen en de soevereine mensen en bij de voorzichtige vindt je de meeste kennis van alles en die zich op alles wil voorbereiden als het minder gaat en zijn dan ook de preppers bij uitstek.

 8. Voor degene die een hoge consentraat k2 (mk-4) vitamines zoekt:”koncentrated K” met 25mg mk-4 en 0,5mg mk-7. check op yt “ Daily Bites Pod: Reversing Calcification and Heart Disease – The basics!”. Meer info op k-vitaminsDOTcom.

 9. Ik denk dat het nog erger word dan dat de gestoorden hebben gepland . Het is overdraagbaar . Maar hoe zit dat met bloedtransfusies en plasma? Ik heb het nare gevoel dat het erger eindigt dan we ons kunnen voorstellen. Ik zal nooit en te nimmer toegeven aan deze waanzin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in