Sluit u op in uw huizen! Grijp de maskers en profylactische gezichtsbeschermers! Schakel wat er nog over is van uw kritisch vermogen uit en bereid u voor om “de Wetenschap te volgen!”

Ja, dat is juist, net toen de overlevenden van De Gesimuleerde Apocalyptische Pest van 2020-2021 uit hun Covidbunkers omhoog kropen en “de wereld beter begonnen op te bouwen,” is er blijkbaar een andere pestilentie van Bijbelse proporties op de mensheid losgelaten! schrijft CJ Hopkins.

Deze keer gaat het om de gevreesde apenpokken, een virale zoönotische ziekte die endemisch is in Midden- en West-Afrika, die onder reuzenbuidelratten, eekhoorns, slaapmuizen, en andere knaagdieren circuleert, en die al eeuwen, of millennia, de mens infecteert. Apenpokken veroorzaakt koorts, hoofdpijn, spierpijn, en soms met vocht gevulde blaasjes, verdwijnt meestal na twee tot vier weken, en vormt dus absoluut geen bedreiging voor de menselijke samenleving in het algemeen.

De media willen ons niet alarmeren, maar het is hun plicht als beroepsjournalisten om te melden dat DE APENPOKKEN ZICH ALS EEN WILDVUUR UITBREID! Meer dan 100 GEVALLEN VAN APENPOKKEN zijn bevestigd in landen over de hele wereld! APENPOKKEN TASKFORCES worden bijeengeroepen! Close-up foto’s van AFSCHUWELIJK UITZIENDE APENPOKKEN LEASIES worden verspreid! De president van de Verenigde Staten zegt dat “IEDEREEN ZICH ZORGEN ZOU MOETEN MAKEN”.

De WHO noemt het “een uitbraak van apenpokken in meerdere landen!” België heeft een verplichte quarantaine ingevoerd. De CDC is naar “alarmniveau 2” gegaan! “Verbeterde voorzorgsmaatregelen” worden aanbevolen! In New York City, het centrum van waarschijnlijk de meest paranoïde, maskerdragende, viervoudig “gevaccineerde” Niewe Normaal fanatici op aarde, draagt het Ministerie van Volksgezondheid iedereen op de maskers te dragen die ze al dragen om hen te beschermen tegen zowel Covid als apenpokken, en pokken, en grote pokken, en kanker in de lucht, en God weet wat er nog meer voor verschrikkingen rondwaren!

Behalve dat het dat niet is … of dat het dat waarschijnlijk niet is. Nog voor ik deze column kon beëindigen, begonnen de Verenigde GloboCap Ministeries van de Waarheid de paniek over de apenpokken af te zwakken. Het lijkt erop dat ze gaan voor “een homopandemie”, of een “LGBTQ pandemie”, of een “LGBTQIA+ pandemie”, of wat de officiële afkorting ook mag zijn tegen de tijd dat ik op de “publiceren”-knop klik, en dat ze andere geluiden laten horen om aan te geven dat het deze keer misschien niet absoluut noodzakelijk is om de hele wereld in lockdown te gooien, de drones en robothonden los te laten, iedereen met experimentele serums te injecteren, en te beginnen met het venijnig vervolgen van “apenpokken-ontkenners”.

  Dr. Coleman: Monkeypox - Of moet het gespeld worden als Moneypox?

Hier in de hoofdstad van het Nieuwe Normaal Duitsland blijft Karl Lauterbach, die ondanks het feit dat hij honderden miljoenen euro’s heeft verspilt aan overbodige “vaccins”, elke man, elke vrouw en elk kind in het land verplicht probeert “in te enten”, en zich verder gedraagt als een fascistische gek, de officiële Minister van Volksgezondheid, opgewonden op en neer huppelen en toeteren als een Siamang gibbon over “aanbevelingen voor isolatie en quarantaine,” en andere “maatregelen om de apenpokken in te dammen”.

Zoals Yogi Berra het zo mooi zei: “it’s like déjà vu all over again.”

U geloofde toch niet echt dat ze een scène-voor-scène remake van Covid gingen lanceren? De showrunners van GloboCap mogen dan wel bovennatuurlijk kwaadaardig zijn, maar zij zijn niet dom. Alleen de meest hopeloos gehersenspoelde Nieuwe-Normalen zouden meegaan in nog een “apocalyptische pandemie”, nog voordat de huidige zelfs maar officieel geannuleerd is. Nee, helaas, de kans is groot dat wij slechts een voorproefje krijgen van hoe het “leven” zal zijn in het Nieuwe Normaal Reich, waar de massa’s voortdurend bedreigd zullen worden door een onuitputtelijk assortiment van exotische ziekteverwekkers en inwisselbare pseudo-pathologische bedreigingen.

Het Nieuwe Normaal ging nooit specifiek over Covid. Het ging altijd over het invoeren van een nieuwe “werkelijkheid” – een gepathologiseerde-totalitaire “werkelijkheid”, niet zozeer geregeerd als wel discreet “geleid” door onberekenbare, supranationale, niet-gouvernementele regeringsinstanties, wereldbedrijven, en een keur aan miljardairs – waarin Covid, of apenpokken, of kangoeroepokken, of welke andere virale zoönose dan ook, of welke klimaatgerelateerde of economische ontwikkeling dan ook, of welke afwijkende ideologische of gedragsneiging dan ook, gebruikt kan worden als voorwendsel om een nieuwe uitbarsting van hersenloze massahysterie aan te wakkeren en de samenleving extra beperkingen op te leggen.

  Trump spoort niet: MAGA-menigte niet onder de indruk als Trump vriendschap verkondigt met Johnson & Johnson erfgenaam tijdens rally

Die nieuwe “werkelijkheid” is ten uitvoer gelegd … misschien niet zo vastberaden als oorspronkelijk de bedoeling was, maar niettemin ten uitvoer gelegd. Wij worden geconditioneerd om deze nieuwe “realiteit” te aanvaarden, zoals wij geconditioneerd werden om de “realiteit van de oorlog tegen het terrorisme” te aanvaarden, om op het vliegveld nutteloos ons schoeisel uit te trekken, onze vloeistoffen in reisformaat verpakkingen te doen, ons te laten betasten door het “veiligheidspersoneel”, en anderszins te leven in een toestand van voortdurende geringe angst voor een “terroristische aanslag”, zoals wij nu geconditioneerd worden om maskers te dragen waar men ons dat zegt, ons te onderwerpen aan verplichte “vaccinaties,” en te leven in voortdurende geringe angst voor de volgende vermeende dodelijke ziekteverwekker.

Jammer genoeg zullen de meesten van ons deze conditionering aanvaarden, en zich aanpassen aan de “kleine ongemakken” die ons om de haverklap worden opgelegd. Wat maakt het immers werkelijk uit of wij een maskertje moeten dragen in het vliegtuig, of in het openbaar vervoer, of bij de dokter? En is het werkelijk zo’n inbreuk op onze fundamentele rechten op vrijheid van meningsuiting, bewegingsvrijheid, vereniging, privacy en elementaire lichamelijke autonomie als wij moeten toestaan dat regeringen en wereldbedrijven onze politieke meningen censureren, ons beletten te reizen, ons verbieden te protesteren, en ons dwingen ons aan invasieve medische behandelingen te onderwerpen om een baan te kunnen behouden? Wij zijn er toch aan gewend geraakt om op het vliegveld onze schoenen uit te trekken en toe te kijken hoe het “veiligheidspersoneel” de geslachtsdelen van onze kinderen streelt, en om andere landen binnen te vallen en te bombarderen en hele families met drones te vermoorden? Daar zullen we toch wel aan wennen.

  Sinds de invoering van het COVID vaccin zijn allerlei ziekten weer de kop gaan opsteken. Waarom? Omdat de COVID vaccins AIDS veroorzaken

Of … Oké, ik niet, en u waarschijnlijk ook niet, maar de meerderheid van de massa wel. Dat hebben ze zojuist toch duidelijk aangetoond, niet? Zoals ze dat bewezen hebben tijdens de “Global War on Terror”. Zoals zij het bewezen hebben tijdens de Koude Oorlog. Zoals zij het bewezen hebben … ach, laat maar.

Sorry, ik wilde deze column eigenlijk met een positieve noot eindigen. Goed, hier is er een! Een beetje goed nieuws, eindelijk! Volgens de professionele factcheckers van Reuters blijkt “dat er geen enkel bewijs is dat de jaarlijkse bijeenkomst van het Economisch Wereldforum [die nu in Davos gehouden wordt] gepland was om samen te vallen met deze “apenpokken” uitbraken en iedereen die zegt dat het zo is, of impliceert dat het zo is, of die afwijkt van de “feiten,” of de “Wetenschap,” of wat dan ook, is een “apenpokken-ontkennende, samenzwering-theoretiserende, anti-vax, Poetin-liefhebbende desinformant,” en dus is alles eigenlijk koek en ei, of zal het dat zijn zodra wij die gemene Ruskies een klein thermonucleair lesje leren!

Ik weet niet hoe het met u zit, maar dat is een pak van mijn hart. Even dacht ik dat wij in de problemen zaten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Go fuck yourselves” zegt Zelensky’s kabinet tegen Westerse functionarissen
Volgend artikelDe machten die ons regeren, hebben ingezien dat Washington onvoorbereid en ongeschikt is voor een grote oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Laat je niet bang maken. De Sarracenia Purpurea, Trompetbekerplant, behandelt alle pokken varianten met succes. Informeer bij de bio winkel. Geen vaccinatie nodig. Is al eeuwen bij de natuurgeneeswijze toegepast. Eventueel zaadjes van kopen en zelf kweken in een kas.

 2. De apenpokken krijgt niet het gewenste resultaat, wordt door de wereldbevolking niet serieus genomen en verdwijnt uit de media.
  Daarvoor in de plaats krijgen we “needle spiking”, om die apenpokkenhoax te vergeten.

 3. helaas de factcheckers zitten er naast, Er is wederom een confentie geweest in 2021 identiek aan die van de covid 19 in 2019. Er is een spel gespeeld met de uitbraak van monkey pox . Het schema begon op 15 mei 2022 met een uitbraak van monkeypox !!!! Wat een toeval toch. Net voor de who en wef meetings!!!
  Kijk ook maar eens naar Thehighwire.com episode 269 en dan vanaf het 2de uur. Ook daarin wordt nog gezegd dat iedereen boven de 50 beschermd is vanwege de vaccinatie in z’n jeugd

 4. Geweldige tekst ! Touché.
  Ik denk ook dat de massa ook dit sprookje weer blind zal volgen, onder andere omdat men blijkbaar geen benúl heeft hoe de ( reguliere ) media werkt !! De gemiddelde msm-verslaafde wordt niet geprikkeld om op eigen onderzoek uit te gaan betreffende het georganiseerde misdaadsyndicaat, die bestaat uit de HECHTE samenwerking van overheden, geheime diensten, wereldbedrijven én de msm! Men leest blijkbaar geen boeken, hooguit de grote landelijke kranten, waarover men ook geen benül heeft dat ook zij binnen het huidige propagandaraamwerk moeten functioneren, deels omdat hun eigenaren deel uitmaken vd oligarchie.
  We moeten met de msm omgaan als met een pathogeen : we weten dat het bestaat, maar het is zeer aan te bevelen om er zo ver mogelijk van weg te blijven. En mócht je toch besmet worden, neem dan common sense actie door contactvermijding. Wat uw arts vróeger was zo bestaan er nú integere mensen, die het geestvervuilend medium, de msm, voor ons in de gaten houden en alleen het nodige aan ons doorventileren via de nieuwe ( relatief vrije ) media

 5. Nèt zoals met het coronavirus. Als je direct aan het begin de voor leken goed te begrijpen medische info opneemt dan heb je al meteen doir dat er geen gevaar dreigt. En zoals met alles zijn er ook hiervoor uitzonderingen, maar zoals ook altijd zijn de uitzonderingen geen maatstaf voor grootscheepse maatregelen en paniek.
  Zo ook met betrekking tot het apenpokkenvirus. De emeritus immunoloog Pierre Capel heeft een duidelijke korte voor iedereen goed te begrijpen video gemaakt, waaruit blijkt dat er géén gevaar dreigt.
  Inmiddels weten we dat het èchte gevaar in de hoek vd georganiseerde misdaad gezocht dient te worden, waarbinnen een Ernst Kuipers als een vis in het water en helemaal senang op z’n plek opereert.

 6. Rutte en zijn moordenaars zien dat het volk het bedrog beginnen in te zien over hun apenpokken en nu was het op NPO nieuws dat het hele zooitje in Den haag weer overgaat tot het volk weer bang te maken voor corona helaas voor Rutte wij zijn niet meer bang wij hadden dat al maanden geleden voorspeld dat corona weer zou worden op geroepen want zij zijn nog niet klaar om het volk geheel kapot te maken, de jacht op zieken en gehandicapte ouderen is deze week weer van start gegaan nu moet het heel volk weer een pak slaag krijgen en of je het geloof of niet er staan weer wat schaapjes al met hun mouw op gestroopt alleen het zal voor ons moorden kabinet niet meer zo makkelijk gaan denk ik.

 7. DIT IS EEN MENTALE TEST voor de mensheid na Davos WHO meeting is het ineens de apen bullshit…
  Net als vogelgriep, mexicaanse de Corona id het nu de illusie van de NEXT big thing de apen pokken.
  Opweg naar gedwongen vaccinaties uithongeren en onmogelijk om nog te kunnen leven … massa immigratie zgn vluchtelingen…

  Je kan wachten tot de dood of vechten als vrije ziel een simpele keuze want dood ga je toch als je NIKS doet!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in