Megamoto85 / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Als je in contact zou komen met iemand met een gezicht dat eruitziet als een demon en ogen die zo zwart zijn als de nacht, wat zou je dan doen? Ontmoetingen van deze aard duiken op in de sociale media op precies hetzelfde moment dat de mainstream media heel hard probeert om ons ervan te overtuigen dat iedereen die demonengezichten met zwarte ogen ziet een “stoornis” heeft. Als je “demonengezicht” intypt in Google News, krijg je letterlijk honderden artikelen over een aandoening die bekend staat als prosopometamorphopsia. Maar dit is een zeer, zeer zeldzame aandoening. Op dit moment zijn er minder dan 100 gevallen van PMO gedocumenteerd, schrijft Michael Snyder.

Dus waarom maken ze ineens zo’n ophef over deze “stoornis”?

Alle nieuwsberichten over deze “stoornis” richten zich op een 59-jarige man uit Clarksville, Tennessee genaamd Victor Sharrah. Het volgende komt van NBC News

Victor Sharrah heeft altijd scherp gezien. Maar op een levensveranderende dag in november 2020 merkte hij uit het niets dat de gezichten van mensen om hem heen er demonisch uitzagen.

Hun oren, neuzen en monden waren naar achteren getrokken en er zaten diepe groeven in hun voorhoofd, wangen en kinnen.

“Mijn eerste gedachte was dat ik wakker werd in een demonenwereld,” zei Sharrah, 59, uit Clarksville, Tennessee. “Je kunt je niet voorstellen hoe eng het was.”

Ik geloof hem helemaal.

Wat Victor Sharrah ervaart, klinkt absoluut als een zeer reële aandoening.

Nadat hij was getest, werd hij formeel gediagnosticeerd met prosopometamorfopsie…

Iemand die hij kende gaf les aan visueel gehandicapten en suggereerde dat hij misschien prosopometamorfopsie, of PMO, had. Deze uiterst zeldzame neurologische waarnemingsstoornis zorgt ervoor dat gezichten vervormd lijken qua vorm, grootte, textuur of kleur. Sharrah vond dat de symptomen overeenkwamen en vorig jaar werd de diagnose officieel gesteld.

Ik twijfel er niet aan dat hij PMO heeft.

  10 Aanwijzingen dat de oorlog in Oekraïne deel uitmaakt van het Grote Reset plan

Maar dit wordt verondersteld een zeer, zeer zeldzame aandoening te zijn. Volgens People Magazine zijn er ooit slechts 81 gevallen bevestigd…

De aandoening is zo zeldzaam dat er volgens een rapport uit 2021 slechts 81 gevallen zijn geregistreerd.

Je hebt veel meer kans om door de bliksem getroffen te worden dan dat je een geval van PMO hebt.

Dus waarom maken ze hier zo’n groot punt van?

Het is bijna alsof sommige media proberen te suggereren dat veel van hun lezers deze aandoening ook zouden kunnen hebben.

Het volgende komt bijvoorbeeld uit een ScienceDaily artikel met de titel “Als gezichten op demonen lijken, zou je deze buitengewone aandoening kunnen hebben”

“We hebben van meerdere mensen met PMO gehoord dat ze door psychiaters zijn gediagnosticeerd als schizofreen en aan de anti-psychotica zijn gezet, terwijl hun aandoening een probleem is met het visuele systeem,” zegt hoofdauteur Brad Duchaine, professor in de psychologische en hersenwetenschappen en hoofdonderzoeker van het Social Perception Lab in Dartmouth.

“En het is niet ongewoon dat mensen met PMO anderen niet vertellen over hun probleem met gezichtswaarneming omdat ze bang zijn dat anderen zullen denken dat de vervormingen een teken zijn van een psychiatrische stoornis,” zegt Duchaine.

“Het is een probleem dat mensen vaak niet begrijpen.”

Voor mensen die echt prosopometamorfopsie hebben, zien alle gezichten om hen heen er vervormd uit.

Dus als de overgrote meerderheid van de gezichten die je ziet er volkomen normaal uitzien en je komt iemand tegen met een “duivelsgezicht”, dan is dat geen prosopometamorfopsie.

  Rusland: LGBT-propaganda verboden - Om kinderen te beschermen tegen gendertheorie en pedofilie

Recentelijk hebben video’s van mensen die zeer vreemde ontmoetingen hebben gehad met individuen die volledig zwarte ogen hebben veel aandacht gekregen op social media.

Hieronder heb ik een video geplaatst van een christelijke bezorger, en het lijkt erop dat hij heel eerlijk probeert te delen wat hij heeft meegemaakt…

Onnodig te zeggen dat ik hier niets van kan bevestigen.

Ik was er niet bij en er zijn geen videobeelden van wat hij heeft meegemaakt.

Maar anderen melden soortgelijke ervaringen.

De volgende video is van een vrouw die iemand met volledig zwarte ogen tegenkwam in de supermarkt

Misschien zijn de mensen die deze dingen zien gewoon gek.

Of misschien hebben ze gewoon een wilde verbeelding.

Ik weet het niet.

Maar dit is niet iets wat net is begonnen.

Al jarenlang maken mensen melding van griezelige ontmoetingen met “kinderen met zwarte ogen”. Dit fenomeen is zelfs zo wijdverspreid dat Wikipedia er een item over heeft…

Kinderen met zwarte ogen of black-eyed kids, in de hedendaagse Amerikaanse legende, zijn paranormale wezens die lijken op kinderen tussen de 6 en 16 jaar, met een bleke huid en zwarte ogen, die naar verluidt liftend of bedelend worden gezien, of worden aangetroffen op de drempel van woonhuizen.

Ik weet zeker dat velen van jullie ook van zulke incidenten hebben gehoord.

Nu duiken er plotseling overal op social media vermeende ontmoetingen op met individuen met “duivelse gezichten met zwarte ogen”.

Waarom?

Ik zou willen dat ik een paar goede antwoorden voor jullie had.

Voor nu zal ik zeker mijn ogen open houden voor meer meldingen van mensen met “duivelse gezichten met zwarte ogen”.

  's Werelds rijksten hebben biljoenen verdiend aan de pandemie

Voordat ik dit artikel afsluit, wil ik nog één ding met jullie delen.

Eerder vandaag las ik tot mijn grote schrik dat een stam van de apenpokken met “pandemisch potentieel” zich heeft verspreid in de Democratische Republiek Congo…

In een stad in de Democratische Republiek Congo is een gemuteerde stam van de apenpokken gevonden met ‘pandemisch potentieel’.

Het virus stamt af van de dodelijkere clade 1 mpox-stam, maar is geëvolueerd om nog besmettelijker te worden en beter in het ontwijken van tests dan zijn voorganger.

De verontrustende ontdekking werd gedaan in Kamituga – een arm, dichtbevolkt goudmijnstadje waarvan wordt gevreesd dat het rijp is voor een explosieve uitbraak. Tot nu toe zijn er 108 gevallen.

Onderzoekers die het virus in een voorpublicatie beschreven, hebben opgeroepen tot ‘dringende maatregelen’ om het virus in te dammen en een wereldwijde uitbraak te voorkomen.

Deze specifieke stam heeft naar verluidt een vrij hoog sterftecijfer.

En het veroorzaakt zo’n extreme pijn dat veel overlevenden het gevoel hebben dat ze op het randje van de dood zijn gebracht.

Het goede nieuws is dat het erop lijkt dat deze “gemuteerde stam” zich voornamelijk verspreidt via seksuele activiteit, net als eerdere stammen.

Dus als je ongepaste seksuele activiteiten vermijdt, loop je waarschijnlijk geen risico.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Apenpokken – Waarheid tegenover angstporno (Nuttige info van Dr. Malone)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe “gekalibreerde” aanvallen op het neokolonialisme
Volgend artikelToespraak van Dmitry Medvedev over de strategische grenzen van Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Verdiep je eens in ‘Black Goo’. Harald Krautz geeft er een presentatie over. Even zoeken op telegram of interweb. Er zijn parasieten op aarde die via gastlichamen onze planeet hebben overgenomen.

 2. So what did I learn after reading this “article”?
  There is a condition where people see distorted faces but it is rare.
  Some people claim to see black eyes but the author cannot confirm it.
  There is monkey pox but practice safe sex and you should be fine.
  Now this is some serious Pulitzer price winning journalism, I must admit. Next time, print this on soft paper and I have use for it in the morning 🙂

 3. De “black-eyed babies” en andere para-normale meta-fysische verschijnselen over de ‘super-babies’…

  Het zijn tegenwoordig toch vooral de electronische registraties door “ghost hunters” die onverklaarbare manifestaties, ‘aliens&demons’ of ‘human-hybrid image shifts’ van onbekende bezoekers “from space” in beeld brengen. In tegenstelling tot het verleden, toen we enkel het woord van de ‘ooggetuigen’ moesten vertrouwen, wordt nu veel sec vastgelegd. Veel schaapjes zeggen dan dat de ‘alu-hoedjes’ ze zien vliegen en denken dat het niet bestaat, net als Het Kwaad.

  Intussen weten we ook dat de officiele climate-tech organisaties toegeven dat ze (al een tijdje) met chemtrails bezig zijn en zodoende denken de klimaat verandering te kunnen stoppen…

  Nu Het Kwaad in steeds toenemende mate haar ware gezicht laat zien worden de waarnemingen van deze gebeurtenissen ook steeds talrijker. Om de mensen die daarover spreken dan maar weer als ziek te verklaren, een indrukwekkende naam te bedenken en dan het woordje “stoornis” erachter te plakken, is desinfotainment-media en “Trust the $cience”-business as usual. De werkelijke monsters kunnen dan weer de kassa’s laten rinkelen en gezellig het glas heffen over de volgende ‘plandemie’.

  Maar over die zich snel ontwikkelende ‘super’ babies van gevaxte ouders, die een dag na geboorte al het hoofd heffen en na een maand kunnen zitten/kruipen, daar horen we niet zo veel meer over?

  Misschien is het toch beter om niet zomaar alles te geloven wat er wordt geroetoeterd op internet… het zou weleens van AI/Chat-GPT afkomstig kunnen zijn!

 4. Wake up and smell the roses…
  Het is zo duidelijk als het maar kan zijn, maar zolang velen niet in het bestaan van God geloven, dan zijn demonen dus ook niet echt..
  Begint het al te landen wat hier aan de hand is? Hoeveel openlijke vertoningen van satan en demonen willen jullie zien voor het kwartje valt? Alle werken van de duisternis komen aan het licht, dat zie je gebeuren. Mensen die alleen nog maar willen horen wat fijn is voor hun oren. Valse leraren en profeten overspoelen ons allen. Mensen die volledig in losbandigheid leven en volledig door het lint gaan als de naam Jezus valt. Word het plaatje al wat meer helder? 100.000 religieuze stromingen die je alles verkopen behalve Jezus. Afgoden in alle vormen en maten, inclusief jezelf als afgod, de lusten en verleidingen. Satanische abortus klinieken, satanische kerken, christelijke kerken geleid door satanisten, satanische spreuken en tekens waarmee mensen zich vol tatoeëren, kettingen en bondage waarmee mensen rondlopen, verkleed als katten en hazen, vossen en leeuwen, bokken en draken, verkleed als satan of demonen, lhbtq parades waarin Jezus openlijk belachelijk word gemaakt, satanische rituelen bij grote sportevenementen, satanische openingen van bijvoorbeeld de Gothardtunnel, Cern, haarp, wef bijeenkomsten, satanische spreuken en vloeken die op films en muziek worden gelegd, enzovoorts! De mens is volledig van God los en dat is precies de bedoeling en precies wat de gehate bijbel voorspeld! Word het al helder? Kom op mensen, in alles is de rekensom 1+1=2.. hoe kan het dan dat zoveel mensen op het onderwerp God en vooral Jezus, compleet uit hun plaat gaan? Kijk maar eens goed waar hun gelaat in veranderd wanneer ze uit hun plaat gaan! Kijk maar wat er gebeurt met hun ogen, zie de agressie en de diepgewortelde haat die ze uitstralen, gillen en krijsen, de meest lijpe bewegingen maken ze en als je fysiek in gevecht gaat met ze, dan verlies je want ze zijn bizar sterk! Is dat menselijk? Of is het antwoord duidelijk? 1+1=2
  Ik spreek niet uit het kijken van filmpjes of het lezen van boeken, of het horen van verhalen.. ik spreek uit persoonlijke ervaring en ik waarschuw iedereen hier om dit absoluut serieus te nemen, en dat zeg ik met liefde, geen veroordeling! Ga je alsjeblieft verdiepen in dit onderwerp want dit is nog maar het begin van wat we openlijk op straat gaan zien, en in onze vriendenkringen, families.
  Deze zogenaamde zeldzame aandoening gaat exploderen de komende jaren, omdat het kwaad gedwongen is naar buiten te komen, hun tijd is nog kort. Let op Jeruzalem, de (her)bouw van de 3e tempel, van waaruit de antichrist een bepaalde tijd zal regeren en velen zal verleiden met wonderen en tekenen, alsof hij Jezus zelf is..
  Als je hier niks van gelooft, prima, onderzoek het zelf, dat is mijn enige doel

  • U heb hier niets onder stoelen of banken geschoven maar gezegd waar het op staat en de waarheid zal geopenbaard worden aan alle mensen🙏🏻👍

   • De brief aan de Romeinen
    16Want ik schaam mij niet voor het Evangelie van Christus, want het is een kracht van God tot zaligheid voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook voor de Griek.
    17Want de gerechtigheid van God wordt daarin geopenbaard uit geloof tot geloof, zoals geschreven is: Maar de rechtvaardige zal uit het geloof leven.
    18Want de toorn van God wordt geopenbaard vanuit de hemel over alle goddeloosheid en ongerechtigheid van de mensen, die de waarheid in ongerechtigheid onderdrukken,
    19omdat wat van God gekend kan worden, hun bekend is. God Zelf heeft het hun immers geopenbaard.
    20Want de dingen van Hem die onzichtbaar zijn, worden sinds de schepping van de wereld uit Zijn werken gekend en doorzien, namelijk én Zijn eeuwige kracht én Zijn Goddelijkheid, zodat zij niet te verontschuldigen zijn.
    21Want zij hebben, hoewel zij God kennen, Hem niet als God verheerlijkt of gedankt, maar zij zijn verdwaasd in hun overwegingen en hun onverstandig hart is verduisterd.
    22Terwijl zij zich uitgaven voor wijzen, zijn zij dwaas geworden,
    23en hebben zij de heerlijkheid van de onvergankelijke God vervangen door een beeld dat lijkt op een vergankelijk mens,
    24Daarom ook heeft God hen in de begeerten van hun hart overgegeven aan de onreinheid om hun lichamen onder elkaar te onteren.
    25Zij hebben de waarheid van God vervangen door de leugen, en het schepsel vereerd en gediend boven de Schepper, Die te prijzen is tot in eeuwigheid. Amen.
    26Daarom heeft God hen overgegeven aan schandelijke hartstochten, want ook hun vrouwen hebben de natuurlijke omgang vervangen door de tegennatuurlijke.
    27En evenzo hebben ook de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkaar ontbrand: mannen doen schandelijke dingen met mannen en ontvangen het gepaste loon voor hun dwaling in zichzelf.
    28En omdat het hun niet goeddacht God te erkennen, heeft God hen overgegeven aan verwerpelijk denken, om dingen te doen die niet passen.
    29Ze zijn vervuld van allerlei ongerechtigheid, hoererij, boosaardigheid, hebzucht, slechtheid. Ze zijn vol afgunst, moord, ruzie, bedrog, kwaadaardigheid.
    30Kwaadsprekers zijn het, lasteraars, haters van God, smaders, hoogmoedigen, grootsprekers, bedenkers van slechte dingen, ongehoorzaam aan hun ouders,
    31onverstandigen, trouwelozen, mensen zonder natuurlijke liefde, onverzoenlijk, onbarmhartig.
    32Zij kennen het recht van God, namelijk dat zij die zulke dingen doen de dood verdienen, en toch doen zij niet alleen zelf deze dingen, maar stemmen ook van harte in met hen die ze doen.

  • Het is niet voor niets dat de satanische handlangers in opdracht van de archonten (En.Lil c.s.) op 11.09.1962 de finale aanval hebben ingezet op het Christendom, want ze zijn als de dood voor het massaal uitdragen van Yeshua ben Josephs boodschap van onvoorwaardelijke liefde met als gevolg het absolute einde van hun aan ons opgelegde slavenbestaan.

  • Nino,
   Ik zie zeker bizarre dingen nu, ik ben ook op de hoogte inmiddels met moedige mensen uit Hollywood zoals een Mel Gibson, Denzel Washington of Johnny Depp, wat in die wereld gebeurd is ook bizar en ik schreef het al eerder op deze website, ik ben zo bezig met goedheid en hou zo van moedige mensen, ik bezie J K Rowling daar ook in, zij spreekt zich uit tegen de transagenda, mannen plegen misdaden maar worden belicht als dat vrouwen die daden hebben gepleegd, ook bezie ik de wereldoorlogen ook in een groter spectrum, het verzet tegen een bepalende elite, een slechte elite die echt het aller slechtste voor heeft met de mensheid zal gestopt worden, ik zie het duidelijk nu, het verzet is aan het groeien, geen idee hoe het zal aflopen, zowel de transagenda die vele volkeren en landen niet moeten want ook daar is groot verzet tegen, en terecht, dit allemaal is nu gaande, ik vergeet zeker nog dingen, weet je ik steun dit verzet want we zijn on the roads to madness (Queensryche zingt dit), jij krijgt kracht en wijsheid uit jouw geloof en dat is alleen maar mooi, ik respecteer dat, respect is zo en zo belangrijk voor mij, de wereld is aan het veranderen maar ik blijf denken dat het ten goede MOET komen want steeds meer mensen,volkeren en landen zien het.
   Ik groet je en zoals ik al schreef, wat hou van ik moedige, eerlijke mensen, puurheid, ik zeg je eerlijk ze brengen mij tot tranen, ik zat zonet over dat kindermisbruik in Hollywood dingen te beluisteren,kijken en ook daarin is bijvoorbeeld Denzel Washington moedig is, dit soort mensen of een J K Rowling de schrijfster van Harry Potter, misschien voor jou dan een slecht voorbeeld met die occulte verhalen maar ik geloof dat zij een goed mens is, zij durft haar mond open te doen en dat doet zij.
   De wereld is aan het veranderen, ik kan het zien en voelen, die intens slechte personen zijn bezig, ja daar ben ik niet blind of doof voor maar het goede gaat winnen, hou je haaks Nino en wees sterk, een bizarre tijd is er aan de gang, hier kun je schrijven wat je echt voelt en dat is zo nodig, het is als ademen!!!

   • Flardinga, wat Mel Gibson & Denzel Washington betreft omtrent het bloot leggen van de Hollywood-beerput ondersteun ik je verhaal. Als ik goed ben geïnformeerd heeft de matig getalenteerde Johnny Depp getekend bij het kruisje en hij zit nog altijd vuistdiep in de zakken van duistere lieden die Hollywood nog altijd aansturen.
    De getuigenis van Depps ex-vrouw Amber Heard in april – juni 2022 loog er niet om.

    • Ron Swart,
     Ik heb de indruk dat Depp niet meer actief wenst te zijn in Hollywood, ik hoop dat ook, hij heeft zich uitgesproken, ik kijk wat iemand zegt en wat iemand doet daarna, dan heb ik mijn oordeel, we zullen zien.
     Jouw boek over de geheime wereld is zware kost maar ik kom er door heen, ik zeg je eerlijk, ik begrijp niet alles want ondanks mijn kerkelijke achtergrond van lang geleden weet ik niet veel meer van de Bijbel, maar ik lees het in stukjes, juist omdat het zoveel is en ik er goed bij moet zijn met de geest, groet aan jou Ron Swart, dank weer voor de respons !!!

   • Bedankt voor je vriendelijke, bemoedigende woorden Flardinga. En inderdaad, respect voor elkaar is belangrijk, net zo goed als elkaar in liefde de waarheid vertellen. Voor mij is er maar 1 waarheid en gelukkig is dat niet altijd zo geweest.. ik heb God in 2010 leren kennen en sindsdien zie ik wat ik zie.
    Ik ben ook van mening dat er veel acteurs, en anderen uit dat wereldje, oprecht het goede verlangen, ze zijn immers met de absolute duisternis van dat wereldje geconfronteerd. Er zijn er helaas ook bij die wel hun mond open deden, maar vervolgens weer gekocht (of gechanteerd) zijn, zoals Robert Downey jr, die met zijn autoprogramma de klimaatbullshit loopt te pushen. Maar weet je, ik zit nu te oordelen terwijl geen mens, inclusief ikzelf, zonder fouten is of momenten van zwakte. Work in progress..
    Mooi hoe je op zoek bent naar het goede, dat zul je ook zeker vinden! Dat vind ik persoonlijk ook wel een mooi gevolg van al deze ellende die ze veroorzaken.. we komen uiteindelijk allemaal bij onszelf uit en waar we het diepste naar verlangen.. liefde of haat. We gaan elkaar vinden in liefde terwijl de wereld zichzelf verliest in haat, maar dat vraagt wel een kijk naar binnen voor ieder mens.. de ene kan verdragen wat hij of zij ziet in zichzelf en zal alle angst loslaten, de ander zal haten wat hij of zij in zichzelf ziet en zal in angst ten onder gaan.. zoals je jezelf ziet, zie je je medemens, zoals je jezelf oordeelt, oordeel je je medemens.. dus overwin het kwade door het goede, dat is een gevecht in onszelf. Ik sta 100% achter wat ik typ, desondanks heb ook ik die strijd van binnen. Alles in mij wil oordelen, kwaad met kwaad vergelden enzovoorts. Als ik die gedachten toelaat ben ik woedend, rusteloos, in staat tot moorden misschien wel.. dat is geen liefde, nietvoor mezelf en niet voor m’n medemens! We moeten allemaal dagelijks kiezen hoe we reageren, wat we toelaten in onze gedachten en wat we uitspreken. Ik weet dat mijn berichten vaak confronterend zijn, ze confronteren mij net zo hard met mezelf. Ik ben blij dat iemand er wat aan heeft, daar doe ik het voor❤️ (en het is fijn om te typen wat ik op m’n hart heb uiteraard)

    • Nino,
     We vullen elkaar aan hierop de site, ik kom zelf uit een hele andere denkrichting maar die richtingen zijn tegenwoordig omgedraaid, ik ga mijn weg weer verder en beoordeel mensen nog VEEL meer op wie zij echt zijn, voor zover ik dat kan beoordelen, jij ook dank voor de eerlijkheid, ik heb liever dat we eerlijk zijn dan namaak en dat zie je constant om je heen!

     • Zolang de richting liefde is komen we allemaal bij hetzelfde uit..onze schepper. Het feit dat we als mens liefde kennen, en moraliteit, bewijst al God’s bestaan, omdat liefde en moraliteit onmogelijk uit het knallen van materie kan voortkomen, of het gevolg zijn van chemische en biologische processen zoals de “wetenschap” uitlegd. Hetzelfde geld voor vrije wil en reden. Ik lees dat je je aan het verdiepen bent in het kindermisbruik in unholywood.. mag ik je dit filmpje aanraden en het boek “tetralogie, de 13 satanische bloedlijnen” van Robin de Ruiter..staat vol met alle duistere onderwerpen en deze man heeft z’n onderzoek goed gedaan, inclusief bronvermeldingen. Het filmpje is een seminar van Sue Ford, beter bekend als Brice Taylor. Zei is slachtoffer geweest van de iluminati en was sexslaafje van Bob Hope en Henry Kissinger en nog véél meer wat ze openbaart! Ga maar even zitten als je dit kijkt en hoort want je mond gaat wagenwijd open vallen door wat ze verteld!

      https://youtu.be/RCqBKyvzsM8?si=8LkZ6zlbK2xR2j2Y

   • @flardinga
    Ik “bestudeer” het satanisme, hoe occult moet het worden😉 nee serieus, het is goed om te weten waar je mee te maken hebt. Ik kan en mag niemand oordelen want ik ken hun hart niet. Aan de vrucht herkent men de boom..

    • De openlijke satanist Michael Aquino (1946) heeft carrière kunnen maken binnen het Amerikaanse leger, is geëindigd als luitenant-kolonel en hij was bevriend met satanskerkoprichter Anton LaVey (1930 – 1997) en Sammy Davis jr. (1925 – 1990).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in