Een “Groot Ontwaken” zal dit jaar zeker plaatsvinden als de mensen zich gaan verzetten tegen de voortdurende manipulatie van de mainstream media bij het opdringen van de “Great Reset” die wordt omarmd door het Wereld Economisch Forum (WEF).

De beroemde viroloog en mRNA-pionier Dr. Robert Malone, wiens eerlijkheid bij het blootleggen van de schadelijke manieren van de experimentele Pfizer- en Moderna-vaccins tot zijn censuur op Twitter, YouTube en Facebook heeft geleid, zegt dat de bevolking een informatieoorlog voert met de mainstream media, die er niet in slagen de waarheid te evalueren en het narratief van Big Tech en Big Pharma opdringen, schrijft Matthew Davis.

“Dit is full-on media oorlogsvoering, informatieoorlogsvoering, politieke oorlogsvoering, 21e eeuw, zoals we nog nooit eerder hebben gezien, en wereldwijd gecoördineerd,” vertelt Malone aan ZeroHedge schrijver Kristi Leigh. “Het andere ding voor mij was de persoonlijke reis om in het reine te komen met wat het Wereld Economisch Forum werkelijk vertegenwoordigt, en ik heb me daar echt tegen verzet.”

Malone zegt dat hij bemoedigd wordt door het groeiende bewustzijn van de bevolking over de ware bedoeling en begrenzingen van de Great Reset, en dat een verandering in de disfunctionele structuur van top-down bestuur in grote instellingen een van de merkbare resultaten van deze erkenning zou zijn in de vooruitgang.

Hoewel het moeilijk is, zegt Malone dat hij altijd op zoek is naar de positieve kanten van dingen.

“Als de mensheid haar onderlinge verbondenheid en het belang van gemeenschap, integriteit en menselijke waardigheid op dit moment in de geschiedenis erkent, zullen we een Groot Ontwaken hebben als antwoord op de Grote Reset. Mensen kwamen naar me toe om over de Grote Reset te praten. En ik had zoiets van, ‘Ah, dit is gekkenpraat,’ maar dan is het allemaal gedocumenteerd en dan zie je het ingezet worden. Hier is het – ze zijn er trots op. Ze verbergen het niet,” zegt Malone.

  Strikte lockdown in Australië: Man slaat twee politieagentes in elkaar die hem benaderen

Malone, die wordt aangevallen door de mainstream media, wijst op de toenemende hoeveelheid bewijs waaruit blijkt dat de vaccins schadelijk en mogelijk dodelijk zijn. Malone, die is gespecialiseerd in virologie en vaccins, is de uitvinder van de mRNA-technologie die door Pfizer en Moderna wordt gebruikt.

Malone maakt zich zorgen over massale vaccinaties

Tijdens zijn gastrol in de nu virale aflevering van de “Joe Rogan Experience” begin januari, uitte Malone zijn bezorgdheid over de massavaccinatieprogramma’s van regeringen wereldwijd.

YouTube heeft fragmenten van de podcast verwijderd, maar kanalen van derden hebben de aflevering geüpload naar Brighteon. De censuur wekte woede op bij rechtse politici en politieke commentatoren.

Hij beschrijft massavaccinaties als wetteloos gedrag dat moet stoppen.

“Ik geloof dat niemand vaccinatiemandaten zou moeten hebben voor deze experimentele productenIk geloof dat het absoluut in strijd is met de Code van Neurenberg, de Overeenkomst van Helsinki, de Gemeenschappelijke Regel, het Belmont Rapport, enz. Het is wetteloos gedrag dat gaande is – punt uit,” zegt Malone.

Hoewel hij toegeeft dat hij niet graag in de schijnwerpers wil staan, ondanks het feit dat hij een insidersblik heeft op de politiek in de geneeskunde, zegt Malone dat hij ervan overtuigd is dat de informatiecontrole wereldwijd wordt gecoördineerd.

“Ik heb dit niet gewild. Ik heb het nooit verwacht. Ik bevind me in het centrum van deze storm van het verzet. Het heeft mijn kijk op de informatie die we ontvangen ingrijpend veranderd,” zegt Malone. “Ik was me niet eerder bewust van de informatiecontrole die wereldwijd wordt gecoördineerd en het gaat niet om het evalueren van de waarheid maar om het vertellen van het narratief.”

  SCRIPTED: Nieuwe vaccins zijn al ontwikkeld en opgeslagen voor een grieppandemie die nog niet eens bestaat

Als student in de jaren tachtig aan de Universiteit van Californië-Davis, zegt Malone dat hij sceptisch was over de vraag of de Nieuwe Wereldorde tot stand zal komen na het lezen van boeken over transnationalisme.

Het blijkt dat het vandaag gebeurt.

“We zien het in real time gebeuren en op een manier waarop nationale soevereiniteit, regeringen, steeds minder relevant worden. Weet je, dat is het ding waar mensen wakker van moeten worden. Dit gaat niet over het vaccin. Het vaccin is een symptoom.”

Bekijk hieronder de video over Global Reset.

GLOBAL RESET: DEPOPULATING AGENDAS

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe 8 leugens die regeringen overal rondbazuinen over COVID-19
Volgend artikelTop 8 meest voorkomende en ernstigste bijwerkingen van Covid-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik denk dat Dr Malone zal moeten beginnen oppassen,als hij teveel aanhangers krijgt hij zou eens kunnen verongelukken of ze zelfmoorden hem
  Die farma criminelen wijken voor niets terug.

  • lijkt me sterk, iets klopt er niet aan malone. Wel die spuit gehaald, geholpen aan de ontwikkeling ervan zou toch alle alarmbellen moeten laten rinkelen haha. Denk dat die goed verdiend met dit zogenaamde tegengeluid net als die enge natuur dame.

   • De tijd zal het leren zeker voor mensen als jou zal het een drama worden dat ze de waarheid niet onder ogen willen zien wat er aan gebeuren is over de hele wereld.

 2. Ons allergrootste geluk in deze tijd is ook dat er internet met informatieve sites, zoals Frontnieuws bestaan, die mensen op hun smartphone of computer kunnen raadplegen. Zonder de geweldige inzet van deze fantastische sites waren velen verstoken van de broodnodige informatie om tot een beter besef te komen van wat er echt gaande is in de wereld.

  • Dat klopt wel maar diegene die ingespoten zijn met die anti covid spuiten wijken van je af als je tegen die mensen zegt lees eens wat verder dan wat Wereldgezondheid organisatie jullie hebben voorgehouden…. Zelfs vermijden ze je en laten je links liggen omdat ze denken dat je een dwarsligger bent en tegen de wet ingaat die malloten en zwalkende overheden voorschrijft ja zelfs verplichten om te nemen…. Ja en dan die dokter viroloog heeft er nu wel spijt van. Maar dr A.Einstein die deed dat ook veel te laat terwijl hij wist wat daar van komen zou….. Dus dat is vergeving vragen nadat het leed door hun toedoen is geschied! Er zullen veel gevaccineerden met hartkwalen moeten opgenomen worden in de overvolle ziekenhuizen of ze sterven vroegtijdig eraan!!Echter de gevaccineerden leven nu nog steeds in een waazin weelde dat zij de uitverkorene zijn van de zwalkende regeringen wereldwijd die de covid spuiten hebben aangeraden of zelfs verplicht hebben!!!!

 3. Jan de wit je zit er helermaal naast.De MNRA techniek die hij heeft ontwikkeld was bedoeld voor Kanker bestrijding. niet voor dit waar het nu voor word gebruikt.

 4. Op het einde zien we een foto van santaKlaus Schwab met een broche midden op zijn borst… Dit is de tweede keer dat ik een foto van deze Big Brother zie met deze broche. Op de eerste foto was de broche duidelijker, maar ondanks vele ‘vergrotingen’ kon ik niet écht opmaken wat er juist opstaat… Weet iemand wat er precies wordt afgebeeld en wat de betekenis ervan zou kunnen zijn, want er staan meerdere symbolen op en zelfs woorden in het Latijn vermoed ik?).

  • Schijnt een kostuum te zijn uit een film. Dacht Star Trek. Misschien dat broche onderdeel is van de attributen gebruikt in de film en er op die manier achter gekomen kan worden. Nu je het zo benoemd ben ik ook wel nieuwsgierig geworden.
   Vind het trouwens een weerzinwekkende foto. Een oude vent die zich op zo een ijdeltuiterige manier laat fotograferen. De zelfingenomenheid straalt van zijn gezicht. Er is ook een foto van hem waar hij lijkt op de schurk uit de bond films die de wereld wil gaan regeren. Idem aan de figuur uit de tekenfilms van inspector Gadget, Dr Claw, achter een groot bureau met beeldscherm een kat aaiend.
   Doet me denken aan kinderen die spelen in een kostuumpje van super man of zo. Wat dat aangaat is hij dus de 7 jarige leeftijd niet ontstegen (voer voor psychologen). Hij speelt nog steeds dezelfde spelletjes. Alleen is de inzet wel erg hoog, nl. de vernietiging van een groot deel van zijn medemensen.
   Figuren zoals de Ruttes en de Kaags van deze wereld die slijmen en buigen om in zijn gunst te blijven, zullen nog eens van een koude kermis thuiskomen als hij besluit dat ze geen nut meer hebben voor zijn doeleinden. Weet soms niet wie de ergste zijn, de bedenkers of de uitvoerders.

 5. YouTube takes down antivaxx Joe Rogan interview with Dr Robert Malone which likened vaccines to mass psychosis

  While the controversial episode remains on Spotify, YouTube has removed a video of the full interview which was uploaded by an unofficial channel

 6. aangezien deze zielloze wezens generaties lang binnen in hun eigen bloedlijnen een soort kinologisch vermeend inteelt super ras achten te zijn geworden die er van overtuigt zijn dat bij geschreven of in media gepresenteerde melding van geplande misdaden
  een inherente universele vrijstelling is..
  dat het geschreven en uitgesproken woord de sleutel van creatie is…
  en dus met pen op papier geschreven regels waarheid betrefen…
  ze geen enkele voeling met een universeel bewustzijn of ongeschreven onverranderbare wetten wettenschappelijk kunnen vaststellen en dit dus niet zou kunnen bestaan..

  begrijp ik de op nasistische psychopatische tunnelvizie gebaseerde wijzen waarop zij handelen.
  comunisten vinden bv altijd dat genocide van iedereen die niet een comunist is De Oplossing en final solution/ent-losung is om vrede te bewerksteligen en iriteren zich mateloos dat “niet comunisten” zich niet vrijwilig ik vernietegingskampen melden voor destructie.
  dit kan alleen maar op onbegrip rekenen.
  een technocratische oplossing gebaseerd op halve gestuurde eigen belang.
  als iedereen word zoals ik is er eindelijk vrede..
  waarom?
  waar je van overtuigt bent is voor jou waar.
  en wat niet bewezen kan worden is niet waar.

  in deze megalomanische op missende vaardigheden of voeling gefundeerde ongefundeerde waarheidsvinding is en zal inherent ondergang eigen betekenen.

  als je een leven of levens lang geen enkele tegenstand ondervind door deze stelling ,:
  leugens worden waarheid op het moment dat ze met pen op papier of uitgesproken en uitgevoerd zich manifesteerde in de realiteit .
  en zo word bij hun de leugen de vermeende waarheid daar het altijd winst oplevert.
  een comfortabel stukje gereedschap dat te pas en onpas word gebruikt.
  het comfort en de beloning bij deze gelogen waarheden zal het schot in de eigen Achilleshiel blijken.

  wie van de straat komt weet dit.
  1 leugen benodigd twee om de eerste te ondersteunen.
  2-4 / 4-8 / 8-16/enz enz.
  reken door en kom op over de 100%
  daar waar zelfs waarheid leugens worden.
  welkom bij vandaag en bij de paling in emmer met snot mark rutte.

  er zijn universele onverranderbare wetten.
  deze manipuleerden zij in hun eigen ondergang.
  en stellen nu boos en verrontwaardigt dat zei die naar naar waarheid en eerlijkheid leefden en onder hun leugens leden.
  nu egoistische leugenaars en zelfs moordenaars zijn.
  de ongemanipuleerde dna bloedlijnen.

  en nu zijn ze overtuigd geraakt dat hun aan zichzelf vertelde leugen een op waarheid gebaseerde oplosing betreft. (transhumanisme)
  immers de leugen die je jezelf wijsmaakt of vertelt is de moeilijkste leugen zelf te achterhalen , simpel omdat je zelf zo goed weet waar je zelf in zou trappen..

  gates heeft duidelijk. ocd.
  dat is in een filmpje te zien waarin hij een ongemakelijke vraag krijgt over bijwerkingen.
  en laat een duidelijke tik zien , eerst de bril aanraken en dan het puntje van zijn neus.
  een dwangnuerose.
  dat zou inhouden smetvrees en dwangmatige compulsive gedachten waaraan mensen met ocd niet aan kunnen ontsnappen.
  de genersties lange inteelt boedlijnen.

  ik kom uit de honden en dieren beschermings wereld en haat kinologen en doorfokkers/broodfokkers.
  “20.000 pug,s in GB met de dna diversieteit van op twee handen te tellen”kampioenen”
  asbakken heffen elkaars minpunten op , zijn gezonder en leven langer.

  leef de leugen.
  trap in de leugen simpelweg om dat het zo comfortabel aanvoelt.
  parasitaire wezens die de “host” gastheer overtuigde dat de gastheer de parasiet is en de parasiet de gastheer , als een teek in de ocksel van een stier overtuigt dat het de stier bestuurt.

  stand your ground SoulYah
  death is a lie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in