© flightlog / Flickr (CC BY 2.0)

Verwar de kop van deze analyse niet met conclusies over voor wie wij duimen. Wij duimen voor Amerika en het Amerikaanse volk, maar wij beseffen tegelijkertijd dat de huidige bezettende regering van de VS een onwettig, verraderlijk misdaadkartel is, dat de verkiezingen van 2020 vervalst heeft, het covid-biowapen gebouwd heeft en probeert het Amerikaanse volk massaal uit te roeien met mRNA “vaccin”-injecties. Zij vertegenwoordigen niet het ware “Amerika”, schrijft Mike Adams.

Wij staan voor de hele mensheid en voor universele vrijheid, waarheid, gezondheid, overvloed en vrede. Dat zijn universele begrippen die bijna alle Democraten, linksen, journalisten en bureaucraten volkomen verlaten hebben. En het misdaadkartel in het moeras van D.C. probeert op dit moment actief miljoenen Amerikanen uit te roeien met gemanipuleerde biowapens en DNA-veranderende gentherapie-injecties.

Als ik dus zeg: “Het Westen is zichzelf aan het vernietigen,” dan is het met afschuw dat ik deze conclusies met u moet delen. De “extreme armoede” die het Westen te wachten staat is geen uitkomst die iemand van ons wil meemaken, maar het is niettemin de onvermijdelijke uitkomst.

Als u en ik met een commerciële luchtvaartmaatschappij op 10.000 meter vliegen, en ik kijk uit het raam om de hele vleugel in vlammen te zien opgaan, dan zou ik uitroepen: “Dit vliegtuig gaat neerstorten! Zet u schrap voor de inslag!” Het betekent niet dat ik er op uit ben dat wij allemaal omkomen in een vlammende ondergang van verwrongen staal en ontbrandende vliegtuigbrandstof. De analyse is gewoon de waarheid, hoe impopulair die ook moge zijn voor hen die nog in ontkenning leven.

En ja, de meeste mensen leven in ontkenning. Zij zijn zich niet bewust van wat er al ontketend is en van de gevolgen die op hen afkomen.

De gecontroleerde afbraak van een hele natie en haar munteenheid

Het Westen dat wij eens kenden wordt systematisch (en snel) neergehaald via gecontroleerde afbraak (zoals Gebouw 7). De dollar is op weg naar nul. Het petrodollarsysteem stort in elkaar en de status van reservevaluta van de Amerikaanse dollar zal spoedig worden opgegeven.

Zeven-achtste van de wereldbevolking behoort tot landen die Rusland niet gesanctioneerd hebben. Slechts ongeveer een achtste van de wereld heeft Rusland gesanctioneerd (de VS, het VK, West-Europa, enz.), terwijl de twee grootste naties ter wereld (India en China) graag handel met Rusland drijven en de overvloedige minerale en energiebronnen van het land kopen. Ook Turkije drijft graag handel met Rusland, evenals de meeste naties uit het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

  (Video's) Oekraïense soldaat: "In Bakhmut beleven we in een ongekende hel" - Kolossale verliezen

Verre van een doeltreffend wapen tegen Poetin te zijn, zijn de economische sancties van het Westen tegen Rusland een vorm van zelfveroorzaakte economische zelfmoord. Het is niet alleen dat de vleugel van het vliegtuig in brand staat, het is dat Joe Biden over de rand van die vleugel knielt en hem afzaagt. De beslissingen van Biden (Obama) en de andere marionettenmeesters die de onwettige vijandelijke bezettingsmacht in D.C. controleren, werken er doelbewust aan om het Westen uit te wissen en uit de geschiedenis te laten verdwijnen. Zij doen dit omdat zij gecontroleerd worden door WEF-globalisten. Amerika staat als laatste verdediging tegen een totalitair wereldregime. Dus hebben zij besloten om Amerika met alle mogelijke middelen neer te halen.

Eerst hebben zij geprobeerd het covid-biowapen vrij te laten, gevolgd door verpletterende economische sancties tegen het Amerikaanse volk. Beide acties waren duidelijk oorlogshandelingen, wat betekent dat het Fauci, Collins en andere Amerikaanse “leiders” zijn die zich schuldig maken aan oorlogsmisdaden, tussen haakjes. Door de veerkracht van het Amerikaanse volk zijn deze tactieken er niet in geslaagd het land ten val te brengen. Dus ontketenden zij dodelijke ontvolkings”vaccins” om miljoenen doden te veroorzaken. Tot nu toe zijn er in Amerika al 1,1 miljoen bovenmatige sterfgevallen geweest sinds de vaccins werden ingevoerd, precies zoals wij zes maanden geleden al voorspeld hadden. Miljoenen Amerikanen zullen de komende tien jaar aan vaccins sterven, naarmate de door vaccins veroorzaakte kankers, hartaanvallen, auto-immuunziekten en beroertes hun tol eisen.

Maar zelfs dit volbrengt hun genocidale doodsdoelen niet snel genoeg – en de mensen hebben de covid-zwendel door – dus nu proberen de tirannen het Westen in een wereldoorlog met Rusland te pushen. Volgens recente opiniepeilingen is een derde van het Amerikaanse volk – voornamelijk de vergeetachtige, gehersenspoelde idioten die ook twee jaar lang maskers droegen – dolblij met het idee van een kernoorlog met Rusland. Zij kunnen niet wachten om van de radioactieve neerslag te genieten, zo lijkt het, en de meeste van deze onwetende schapen wonen in door de Democraten gecontroleerde steden die tot de eerste doelwitten zullen behoren in een eventuele nucleaire uitwisseling. Dit wijst erop dat zij volkomen los staan van de werkelijkheid en leven in bizarre bubbels van desinformatie en leugens, verspreid door de New York Times, CNN, MSNBC, USA Today, enz.

  Oekraïnes laatste eigen doelpunt: Volodymyr Zelensky begint zijn eigen merknaam

Suïcidale politieke leiders van de VS proberen actief het Oekraïne-conflict te laten escaleren tot een nucleaire uitwisseling met Rusland

Het is nu tamelijk duidelijk dat de Amerikaanse deep state een chemische aanval tegen Oekraïense burgers gaat faken en Rusland daarvan de schuld gaat geven. Dit is waarschijnlijk nog maar enkele dagen verwijderd. Als het eenmaal gelukt is, zal de bevolking van de VS getraumatiseerd worden met door de media uitgezonden beelden van kinderen waarvan de huid eraf smelt. Het emotionele narratief zal gebruikt worden om de snelle escalatie van de oorlog met Rusland te rechtvaardigen, met inbegrip van de toegenomen roep om Rusland te “nuken” en troepen naar Oekraïne te sturen. (Democraten argumenteren altijd met emoties in plaats van met feiten, en daarom moeten zij stelselmatig kinderen vermoorden en met hen paraderen voor de camera’s van CNN, terwijl zij hun valse vlag operaties uitvoeren).

Dit is precies wat het Obiden-regime wil: een Russische lancering van kernwapens tegen de Verenigde Staten.

Wat zij nu op het punt staan te ontketenen, is een oorlogsverklaring aan Rusland, gevolgd door de opschorting van de grondwet van de VS en de afkondiging van wat in wezen de militaire staat van beleg is in Amerika. Dit zal snel gevolgd worden door een poging tot landelijke confiscatie van wapens, die ook zal mislukken. Maar het zal een burgeroorlog in Amerika ontketenen, wat ook China en de globalisten willen. Dit zal de rechtvaardiging zijn voor de “humanitaire” troepen van de VN om de VS binnen te trekken, waar zij voorspelbaar zullen beginnen met het kidnappen van vrouwen en kinderen om hun wereldwijde mensensmokkeloperaties te voeden (een specialiteit van de VN).

  Operatie Z - Rusland heeft geen domme bommen, ze zijn allemaal naar school gegaan

De Amerikanen zijn niet voorbereid op de extreme armoede die al in gang is gezet (om later in 2022 en nog een generatie lang gevoeld te worden).

De Verenigde Staten van Amerika zullen in korte tijd extreme armoede lijden, gewoon door de economische sabotage die reeds door Biden is uitgevoerd. Deze sabotagebesluiten omvatten:

 • Het stilleggen van Amerika’s energie-onafhankelijkheid (Keystone XL pijpleiding, enz.)
 • Het SWIFT-systeem als wapen gebruiken om Rusland en Wit-Rusland te de-banken
 • Het op krankzinnige schaal drukken van fiatgeld, wat leidt tot de ondergang van de dollar
 • Onderdrukking door de regering van vrije energietechnologieën, zoals LENR, die de economie onbeperkte energie zouden kunnen geven en uiteindelijk olie zouden kunnen vervangen

Door deze werkelijk krankzinnige beslissingen van Biden / Obama – die natuurlijk bedoeld zijn om Amerika te vernietigen – staat het Amerikaanse volk op het punt getroffen te worden door een combinatie van prijsinflatie en devaluatie van activa, die het nog nooit heeft meegemaakt en zich waarschijnlijk niet eens kan voorstellen. De Grote Depressie is een wandeling in het park vergeleken met wat er komen gaat. De tekorten in de toeleveringsketen van Covid waren slechts een blip vergeleken met de totale ineenstorting van de logistiek, het vervoer en de financiële transacties die wij op het punt staan mee te maken.

Gonzalo Lira, die nog een kanaal op YouTube heeft (maar waarschijnlijk binnenkort gedeplatformed zal worden, dus wij verwelkomen hem op Brighteon.com) snapt het. Sprekend met opmerkelijke helderheid en intelligentie, terwijl hij verslag uitbrengt vanuit Charkov in Oekraïne, onthult Gonzalo waarom de Amerikanen op het punt staan “arm” te worden op een niveau dat zij zich nooit hadden kunnen voorstellen.

Gonzalo Lira – Amerika, u staat op het punt ARM te worden


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is er werkelijk aan de hand in OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne-oorlog en Russische roulette: Het Westen vernietigt zichzelf met de sancties
Volgend artikelGriekse vluchteling uit Mariupol: “Oekraïense soldaten hielden ons tegen en bedreigden ons, Russische soldaten kalmeerden ons”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik word doodziek van die galbak mike fucking adams met zijn eeuwige doemscenario’s. Hopelijk weten julllie dat hij een freemason/cabal is? Niet? Dan weet je het nu. Altijd is die gek mensen angst aan het aanpraten om zijn waardeloze spullen te kunnen verkopen. Eigenlijk is hij een zielige, waardeloze paardelul. Als je de naam mike adams ziet staan moet er bij je een rode vlag afgaan. Neem hem met een korreltje zout. Nee, eerder met een vrachtwagen vol zout.

  • O nee! weer een troll
   Ga toch weg man wat zoek je hier?
   Schiet op ga naar Nu.nl en droom fijn verder.
   Wel duidelijk dat de spuit zijn werk doet.

  • Klopt, maar vergeet niet dat die man zijn kanaal gebruikt om ‘de zijnen’ te waarschuwen, hidden in plain sight, vrij toegankelijk maar as above so below. Dus toch maar niet die vrachtwagen vol zout, maar wel een lepeltje :-)…. en altijd je nieuwsgaring balanceren met hun en ons nieuws….

  • Ik ben gestopt met lezen na de eerste zin. Pro amerika…zegt genoeg.
   Musplaatst zelfingenomen klotevolk dat onze voorouders daar gedumpt hebben en niets dan ellende brengt.

   Armoede hebben ze al gebracht met mc donalds etc. Hersenlize vette veelvraten die leven om te consumeren, ook hier.
   En top van armoede: die fucking injecties, chips, transhumane wereld etc.

   Voor de gelovigen dat 7 generaties verhaal dat we met dat fakeschorum dubbel en dwars terug krijgen.

 2. Nee, ik verwacht niet dat er een kernoorlog komt.
  Er zal waarschijnlijk één of meerdere EPM bommen -als alternatief voor kernbommen, deze zomer? ;)- worden gebruikt in Europa om zoveel mogelijke chaos te creëren; géén internet, geen water, géén voedsel etc.. Dit met al doel het ontwrichten van Europa.

  Als Europa valt (voornamelijk chaos doordat er nauwelijks voedsel en schoon drinkwater er meer is), zal de USA snel volgen. Dit alles volgens plan van het WEF.

  De vraag is, wie gaat de EMP bom(men) als eerste gebruiken?; Rusland (die tot het uiterste gedreven wordt door het Westen/Navo) of duistere krachten in het Westen (WEF/deep state USA/UK/etc.)

 3. Oekrains luchtruim kunnen de Russen niet innemen dus zijn ze niet aan de winnende hand ,ook de inzet van nieuw soort ultra-sonische raketten lukt niet erg …allemaal het gevolg van een president Poetin die zwaar alle spoetnik vaccins heeft gekregen en zodoende net zo gek is geworden als de rest van alle gevaccineerden

 4. USA liet er ongeluk een arsenaal wapens achter in Afghanistan in de hoop dat de gekke Taliban een oorlog in de regio zou beginen tegen Pakistan en China. Mislukt.

  Gekke pedo Biden met zijn kinderverkrachtende zoontje wilde dat Oekraine een kern oorlog triggerde.
  Ook al mislukt.

  Niks is zo winstgevend voor USA als een oorlog. Dan kunnen ze plunderen; zie Lybie, zie Irak.
  En de Nato–de zwak begaafde stumpers, betalen de rekening.

  En omdat de visie ontbrak om de olie productie in venezuela op poten te zetten, hebben ze nu een probleem.
  daarnaast: totaal verinnerweerde steden waar de middenstand is platgebrand, waar moorden/.brandstichting/beroving/diefstal door BLM of Antifa of loslopende negers niet wordt vervolgd;waar de rechtelijke macht corruptie zelf is….

  Amerika heeft zich zelf in een zware depressie gewerkt; een gestoorde gek als president maakt het niet beter.
  Nou even wachten op oorlog tegen Saoudie; dat is standaard procedure als een staat de dollar laat vallen.

 5. Overheden worden gecontroleerd en aangestuurd door WEF-globalisten, de WEF-globalisten worden aangestuurd door de Khazariaanse Maffia, het ultieme Kwaad op Aarde. Willen wij dit stoppen dan moet je de top aanpakken, dan valt de rest vanzelf.

  • Helemaal mee eens Monique,
   Het is echter moeilijk om dat gespuis te pakken te krijgen.
   Ze zitten verstopt in hun atoomvrij bunkers ergens op de Maagdeneilanden of New Zeeland, met hun eigen privé leger.
   Als de wereld da toch kapot moet gaan, laat het dan door een gigantische solarflair komen, wat geen onderscheid maakt tussen arm of rijk.
   Als klein kind hoorde ik regelmatig tijdens(verplichtte kerkdiensten) de pastoor tijdens zijn preken zeggen; “en in die tijd zullen de laatsten de eersten zijn en de eersten de laatsten”.
   Al die zogenaamde superrijken kunnen volgens mij nog geen ei bakken zodra ze zich zonder hun geld en macht moeten behelpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in