De Oekraïense president Volodymyr Zelensky kwam op 21 december aan in Washington, zijn eerste persoonlijke reis sinds het begin van de Russische speciale militaire operatie in februari. De ontmoeting tussen de neonazi-leider en zijn belangrijkste sponsor ging over onderwerpen als strategie, energie en militaire steun. Westerse media juichten de gebeurtenis toe en prezen de samenwerking tussen Biden en Zelensky, maar onder gewone burgers in de VS zijn er steeds meer negatieve meningen over dit partnerschap, schrijft Lucas Leiroz.

Dagen voor de aankomst van Zelensky in de Amerikaanse hoofdstad besprak de lokale pers met enkele inwoners hoe de publieke opinie de situatie beoordeelde. Bij veel gelegenheden is zware kritiek geuit op het huidige beheer van de Oekraïense crisis. In feite lijken de Amerikanen ontevreden over de manier waarop Biden zijn steun aan Kiev aanpakt, terwijl ze Zelensky zien als een soort “bedelaar die om aalmoezen vraagt” – in de woorden van een van de geïnterviewden.

Zo verklaarde een burger aan de lokale media: “Hij (de Oekraïense president Volodymyr Zelensky) denkt dat het zijn laatste kans is om 100 miljard dollar extra te scoren voordat het Congres van eigenaar verandert. Je weet maar nooit”. In dezelfde geest zei een ander: “De persoon van het jaar die helemaal naar een ander continent reist om meer Amerikaans belastinggeld te vragen tijdens een recessie en een recordhoge inflatie”. Een andere burger merkte sarcastisch op dat Zelensky “naar de VS zou komen om zijn Amerikaanse staatsburgerschap te bevestigen”, en voegde eraan toe: “Of misschien om te kijken naar onroerend goed in Beverly Hills of Martha’s Vineyard. Of allebei. Met al het geld dat we hem gestuurd hebben kan hij zich het beste veroorloven”.

  De val en ondergang van het Europese Imperium

Deze ontevredenheid van het Amerikaanse volk over Biden’s steun aan het Oekraïense neonazi-regime is inderdaad niets nieuws. De miljardenpakketten voor militaire steun aan Kiev hebben woede opgewekt onder de bevolking, omdat ze wijzen op een duidelijke prioriteit van de regering-Biden bij het bijstaan van buitenlandse regimes, terwijl de lokale bevolking in steeds slechtere economische omstandigheden blijft verkeren, vooral met de huidige inflatiegolf, die historische records heeft bereikt – naast de verschillende niet-economische sociale problemen, zoals polarisatie, separatisme en de intensivering van politieke spanningen. Het is duidelijk dat de Oekraïense dictatuur meer in het belang is van de Amerikaanse regering dan van het welzijn van de burgers zelf, wat collectieve verontwaardiging opwekt.

Deze reis van Zelensky diende echter om de voorkeur van de Amerikaanse regering voor het Oekraïense regime nog duidelijker te maken. Tijdens de gezamenlijke conferentie kondigde Biden het zoveelste militaire hulppakket aan, ter waarde van meer dan 1,85 miljard dollar, met onder meer het Patriot-raketsysteem. Zelensky sprak bij die gelegenheid ook, bedankte voor de Amerikaanse steun en maakte duidelijk dat er geen vredesakkoord met de Russische Federatie zal komen, waaruit blijkt dat hij vastberaden is in zijn onhaalbare doelstelling om de troepen van Moskou te verdrijven uit het hele grondgebied dat hij als “Oekraïens” beschouwt – waaronder de vier oblasten die onlangs in Rusland zijn geïntegreerd, en de Krim.

Uiteraard is er geen realistische kans dat de Oekraïense plannen zullen werken. Kiev is militair gedeeltelijk geneutraliseerd, omdat Rusland voortdurend de energie-infrastructuur van het land bombardeert en enkele van de belangrijkste aanvoerlijnen afsnijdt. Neonazi-troepen proberen te reageren, maar de meeste van hun aanvallen beperken zich tot de laffe daad van het bombarderen van civiele en gedemilitariseerde gebieden in Donbass, zonder dat Kiev de afgelopen weken echte militaire winst heeft geboekt.

  Rusland is ontgrendeld: Uitgebreide bombardementen op energiefaciliteiten in Oekraïne (Video's)

Bovendien hebben Amerikaanse militaire analisten onlangs hun scepsis geuit over de mogelijkheid dat het Patriot-raketsysteem een soort “game-changer” in Oekraïne zou zijn , aangezien Kiev al over soortgelijke wapens beschikt en deze niet effectief zijn gebleken. Zo zei de Amerikaanse militaire expert David Pyne: “Ik geloof niet dat de toevoeging van Patriot raketafweersystemen veel effect zal hebben op het verloop van de oorlog, aangezien Oekraïne al S-300 raketten heeft met een bereik van 40-75 kilometer”.

Met andere woorden, dit nieuwe Amerikaanse pakket versterkt alleen maar het belang van Washington om het conflict eindeloos te rekken, in plaats van te zoeken naar een echte pragmatische oplossing. Als een overwinning niet mogelijk is, is het het beste om te onderhandelen over vrede op gunstige voorwaarden voor beide partijen. Zeker, een vredesakkoord is de grootste wens van Amerikaanse en Oekraïense burgers, evenals van Europeanen, die rechtstreeks te lijden hebben onder de gevolgen van het conflict. Maar noch Biden, noch Zelensky, noch EU-politici lijken zich zorgen te maken over de belangen van de bevolking.

Dit is echt een onhoudbare situatie. Op een gegeven moment zullen de Amerikaanse burgers beseffen dat Zelensky alleen maar als “bedelaar” optreedt omdat de Amerikaanse regering hem daartoe zelf dwingt, zoals Biden Kiev gebruikt als proxy om Rusland te bestrijden. Dan zal de volkswoede die nu tegen een buitenlandse president is gericht, zich tegen Biden en zijn bondgenoten keren en nog meer binnenlandse chaos in de VS veroorzaken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Enkele adviezen voor Volodymyr ZelenskyVolg Frontnieuws op Telegram

  NAVO zet haar ontwapening voort

Lees meer over:

Vorig artikelHet domste, meest oneerlijke argument voor Covid-prikken tot nu toe
Volgend artikelHet Paddestoelprincipe of Hoe de Anglo-EuroZionistische “democratieën” werken: Het volk in het donker houden en ze stront voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. UIteraard zijn die nazi-yankies, eendrachtig toch nog steeds met oekrinaziland……..zie maar de nasleep van 1945!
  Alles voor de buhne….de amerikanen kunnen nog uit hun reet scheiten zonder problemen…. dus al met al…..doodzwijgen dat monstervolk…..benzine eroverheen en affakkelen….

  • Je weet dat Zelensky JOODS is toch?

   Born to a Ukrainian Jewish family, Zelenskyy grew up as a native Russian speaker in Kryvyi Rih, a major city of Dnipropetrovsk Oblast in central Ukraine. Prior to his acting career, he obtained a degree in law from the Kyiv National Economic University. He then pursued a career in comedy and created the production company Kvartal 95, which produced films, cartoons, and TV shows including the TV series Servant of the People, in which Zelenskyy played the role of the Ukrainian president. The series aired from 2015 to 2019 and was immensely popular. A political party bearing the same name as the television show was created in March 2018 by employees of Kvartal 95.

   Het woord “Nazi” is slechts een verbloeming voor “Verbitterd volk dat iedereen wil afslachten en ook hen “eigen ras” dus maakt geen onderscheidt; is mentaal al dood en wil iedereen zien lijden, die niet zoals hén denken”.. niets meer of minder…..

   Het gaat nog wat worden zo… #AchterhaaldVolk.

   • Openbaring 3:9
    Zie, Ik geef u enigen uit de synagoge des satans, dergenen die zeggen dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar liegen; zie, Ik zal maken dat zij zullen komen en aanbidden uw voeten, en bekennen dat Ik u liefheb.

   • Je hebt goede Joden en slechte Joden. Zelensky behoort bij de laatste, WEF dwerg die zich omringt met filmsterren zoals Sean Penn en Tom Cruise, daar groeit die zakkenvuller van !

    • Sean Penn is een joodse Litouwer,
     litouwen is sinds 1990 afgescheurd van de Sovjetunie en sinds 2004 bij de EU.
     Zijn anti Rusland is wel begrijpelijk.

    • Beste Mensen

     Pas op hoor ?!
     Ben net weer terug na a ongeveer twee weken
     Aleen de beheerder behoud het recht om zich vrij te kunnen uitten
     De rest moet bij wijze van op de tenen lopen
     Bevalt een uitspraak niet dan licht men er zo uit

     Dank U

   • Rutte is net als Kaag 100% Nederlander, wist je dat?

    Hitler was half joods en slachte miljoenen joden af.

    Wat wil je hiermee zeggen?

    Je kunt je een christen noemen, maar als je niet doet en leeft volgens de Bijbel is het waardeloos….
    Je snapt toch wel dat een afkomst in deze context absoluut nietszeggend is, hoop ik…….

    • Creepy Joe Biden (1942) is van huis uit rk (net als JFK) & zionist. Een paar weken voordat hij werd ingezworen als senator voor de roofstaat Delaware op 20.01.1973 heeft hij in opdracht van de cabal/ illuminati/ Deep State zijn vrouw & dochter om het leven gebracht in een geënsceneerd verkeersongeluk.

   • je weet toch dat een derde van de nazipartijtop van joodse origine was, niet???
    hitler had ook joods bloed, mengele….
    schindler…..ps…de werkelijke schindler (in tegenstelling tot de tv karikatuur) liet tienduizenden joodse medeburgers marcheren van de kampen richting zijn fabrieken…zij die het niet haalden, werden aan de kant van de weg afgeschoten, zij die het wel haalden, moesten veertien tot zestien uur per dag werken, dan terugmarcheren om dit de volgende dag weer te herhalen….
    schindler was trots dat zo’n 8% van zijn granaten niet werkten, als je beseft dat men aanneemt dat zo’n 11 (ELF) % als NORM gehanteerd wordt…
    wist je dat er zo’n 150.000 joden meevochten met de wehrmacht, dat de nazi’s MUSLIM ss divisies hadden (ga maar ’s op youtube en druk 13 ss divisie in)….zelfs negers in de ss hadden???
    wat minder de POLITIEK correcte bs slikken en wat meer eigen onderzoek doen…je zou nog aardig verschieten…

 2. Beroemdheden als dekmantel voor wereldhandel!

  ´Waarom had Richard Branson een ontmoeting met de Oekraïense president Zelensky? Wat heeft Richard Branson gemeen met Jeffrey Epstein en welke connecties zijn er met de Clintons? Amazing Polly legt in onderstaande video een internationaal netwerk bloot, van mensenhandel, geveinsde liefdadigheid en stromannen, waarbij Richard Branson een belangrijke sleutelfiguur blijkt te zijn.

  Amazing Polly legt niet alleen het verband met de Maagdeneilanden (Virgin Islands), Epstein, NXIVM en de Clintons, maar ook zijn connecties met de MI6 en Oekraïne. Achter façades van liefdadigheid gaat een wereld schuil van drugs- en kinderhandel.

  Oekraïne is een speeltuin voor de Deep State criminaliteit en corruptie. Zo wordt Zelensky genoemd in de Pandora Papers, waaruit blijkt dat hij bedrijven heeft op de Caribische Maagdeneilanden. Er zijn in Oekraïne duizenden vermiste kinderen (BBC, 2022). Deze mensenhandel staat ook in verband met de orgaanhandel en de medische experimenten en andere gruwelijke mensenrechtenschendingen die plaatsvinden in de biolabs.

  Uiteindelijk keert Amazing Polly in haar presentatie terug naar het vertrekpunt: waarom bezocht Richard Branson Zelensky in Kiev? Wat is zijn rol en hoe ver reiken de tentakels van Richard Branson?

  Deze video is een must voor iedereen die wil begrijpen hoe deze netwerken verweven zijn met de wereld van de meest rijke, beroemde en machtige mensen, die zichzelf graag presenteren als filantropen, maar heel andere belangen dienen.´

  https://www.ellaster.nl/2022/07/29/beroemdheden-als-dekmantel-voor-wereldhandel/

 3. Sinds Prescot Bush is Amerika al een nazi staat, dus wat verwacht je anders.
  Bekijk de foto van het hoofdkantoor in Brussel van de Nato is in de vorm van SS teken.
  EU is opgericht 10 augustus 1944 in Straatsburg met Amerika, Frankrijk, Duitse en Amerikaanse multinationals SAMEN met de SS.

  Waarom anders heeft de EU 2 hoofdkwartier. Een in Brussel en het andere in Straatsburg !!

  Wanneer gaan mensen wakker worden dat wij geregeerd worden door Nazi’s.

   • De nazi landverraders hebben de propaganda techniek van Joseph Goebbels overgenomen ” hoe groter de leugen des te eerder mensen het geloven” en ” als je een leugen maar blijft herhalen gaan mensen het voor waar aannemen ” !

    • Met operation paperclip zijn duizenden nazi’s naar de VS geëmigreerd om er voor de overheid te werken. Zo is onder andere de goebbels tactiek maar ook andere tactieken en technieken door de VS gekopieerd.

  • “Wanneer gaan mensen wakker worden dat wij geregeerd worden door Nazi’s”

   DIT IS EXACT het probleem… NAZI”s is slechts een woord voor : “verbitterde mensen die IEDEREEN WILLEN AFMAKEN, VERKRACHTEN, MANNEN ÉN VROUWEN ÉN KINDEREN; ONGEACHT AFKOMST DUS OOK “EIGEN VOLK” EN LEVEN VOOR GEWELD EN BLOED EN MACHTSGEVOEL allemaal onder de noemer “Nazi”

   CHECK de VOTES van de UN over bestrijden van Nazism………wereldwijs…iedereen stemt VOOR, ook Rusland…. ALLEEN SCHENGEN LANDEN Stemmen “NEUTRAAL” en 2 landen stemmen TÉGEN !!

   {dus zijn vóór verheerlijking van Nazism} en dát…die twee landen zijn: UKRAINE EN US !

   We gaan het beleven want het eindigt voor zulk volk (verbitterde massamoordenaars) niet goed…

  • Het probleem is juist dat IEDEREEN ONLINE die Zelensky vent verheerlijkt !

   Het is 1 grote “DEUGMENSEN” klik daar.

   Er zijn gelukkig wel (ENKELE) mensen uit Hongarije die aangeven dat Oekraïne HEN LAND juist hetzelfde aangedaan heeft als wat Rusland nu UA “aan doet”.. maar verder i e d e r e e n, ALLE kleuren van de regenboog (in huidskleuren) is helemaal empathisch met die ACTEUR… een valse acteur dat is het !!

   Deze video, zie alle comments zelf maar eens; https://www.youtube.com/watch?v=MIsx7VQyVVI.

  • @Peterus dat klopt, nazi’s pur sang samen met vrijmetselaars dat wel. Nimrod was de eerste Freemason die zich boven God stelde en toren van babel liet bouwen. Alle gebouwen in brussel,Straatsburg en de Bis bank staan er model voor. De nazis verboden zgn de vrijmetselaars maar dit is een leugen, ze heulde samen. SS trok tijdelijk in hun gebouwen en liet alles heel geen gebouw gesloopt alleen SS symbolen over vrijmetselaars symbolen heen geplaatst en dit in heel europa. Het is een vies 1tweetje…Daarom klopt de hele ww2 niet. Failliet Duitsland had nooit zo snel zoveel rijkdom kunnen vergaren om grootse bijeenkomsten met vergulde adelaren te organiseren dit geld kwam van de Duitse nepjoden Rothshild…Bij hun vind je geen 1 davidster in hun kastelen maar wel satanische elementen…Maria Ambramovich is een huisvriendin net zoals zij is van Beatrix en leermeesteres van Lady Gaga die twitterde met Hugo de Jonge dat ie zijn taak goed had uitgevoerd.

   • “Bij hun vind je geen 1 davidster in hun kastelen maar wel satanische elementen…”

    De ster van Remphan wordt wel degelijk geassocieerd met het Huis van de Rothschild. Of hun rode crest/coat of arms/wapenschild met ster van Remphan was niet de echte.

    Maar eh….. jij bent in alle vertrekken van hun kastelen geweest dus?

 4. Zojuist ontdekt: de aanslagen in Brussel in 2016 vonden plaats op luchthaven Zaventem om 07:58u en metrostation Maalbeek om 09:11u ! ! !

  Ik weet zeker dat Bilderberger koning Filip hiervan op de hoogte was.

  • @Ron, Ow 100% de aanslagen in London en Madrid ook…Allemaal mk Uktra akties. Publiek moet wel eensgezinds zijn voor 1 vijand en en het toleren van vergaande spionage van de staat op burgers. Moest recherche vroeger nog via PTT centrale met speciaal vonnis komen om afluisteren. Nu doen de nctv en nsa dit standaard bij iedereen met A.I. die aanslaat op bepaalde woorden of teksten.

 5. Beste Mensen

  Misschien voor sommigen een spannende vraag
  Heb een vraagje tot U allen
  Kent iemand de heer Peter van Haperen ?
  Leeft Hij nog ?
  Mits Hij nog leeft dan…Zou hem best willen ontmoeten
  Misschien iemand uit van Alle donkere hoeken van de Staat en straten

  Dank U

 6. naar de VS zou komen om zijn Amerikaanse staatsburgerschap te bevestigen”

  Waar zijn madame en de kinderen? Private school in Zwitserland?

 7. Republikeinen liepen weg uit de vergadering; een democraat wil dat degenen die NIET voor de snuiver klapten zich daarvoor verantwoorden.

  Biden kan zoveel zeggen en beloven; 1 jan. maken de republikeinen de dienst uit; die kunnen alles terug draaien….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in