Afbeeldingen (2): Freepik; Samenstelling: Wochenblick

Gisteren publiceerde het Commonwealth Fund een paper dat beweert te bewijzen dat Covid-prikken bijna 3,3 miljoen levens hebben gered en 18,6 miljoen ziekenhuisopnames hebben voorkomen – alleen al in de Verenigde Staten, schrijft Alex Berenson.

Ik was niet van plan erover te schrijven. De cijfers zijn op zich absurd. Het aantal ziekenhuisopnames is bijzonder dom: bijna 6 procent van de Amerikanen zou zonder de vaccins in het ziekenhuis zijn opgenomen voor Covid.

Toch schrijven de gebruikelijke verdachten in de media over deze studie alsof het iets anders is dan een grap. In feite gebruiken ze het in een wanhopige poging om de haperende campagnes voor Covid boosters en inentingen voor kinderen overeind te houden.

CNN: Covid-19 vaccins hebben meer dan 3 miljoen levens gered in de VS, zegt een studie, maar de strijd is nog niet gestreden.

The Hill: Covid-vaccins hebben 3,2 miljoen Amerikaanse levens gered, zeggen onderzoekers.

Et cetera.

Dus, in het belang van de wetenschap – in tegenstelling tot De Wetenschap – zal ik deze absurditeit in drie minuten of minder afbreken.

Afgezien van het voor de hand liggende probleem dat de onderzoekers niet de specifieke gegevens hebben verstrekt die zij hebben gebruikt om deze cijfers te berekenen – welk percentage dodelijke Covid-infecties hebben zij gebruikt, welk percentage ziekenhuisopnamen, enzovoort?

Dit is alles wat u moet weten. De studie die Commonwealth gisteren vrijgaf maakt schattingen tot 30 november 2022. Maar het is eigenlijk een update van een eerdere paper dat dezelfde berekeningen maakte tot 31 maart 2022.

De eerdere cijfers staan hieronder. Zoals u kunt zien, beweerde het Commonwealth Fund in het eerdere werk dat de vaccins eind maart 2,26 miljoen levens hadden gered (en 66 miljoen infecties hadden tegengehouden).

  Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken 'zeer beperkte bescherming' bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin '100% effectief' was
BRON

De bijgewerkte paper beweert dus dat de mRNA-vaccins in de afgelopen acht maanden nog eens 1 miljoen extra Covid-doden en 54 miljoen infecties hebben voorkomen.

DIT IS EEN GRAP.

Ten eerste doet niemand meer moeite om te beweren dat de vaccins de infectie met de Omicron-variant stoppen. In het beste geval zijn ze marginaal effectief gedurende een paar weken of maanden, en hun effectiviteit gaat daarna naar nul – zo niet lager. Neem het niet van mij aan, maar van The New England Journal of Medicine:

De effectiviteit van vaccinatie [tegen Omicron] met twee doses BNT162b2 en geen eerdere infectie was verwaarloosbaar….

Ten tweede, laten we omwille van het argument doen alsof de bewering van de krant dat de vaccins 54 miljoen Covid-infecties tussen april en november 2022 hebben tegengehouden correct is, in plaats van absurd.

Prima. De krant beweert vervolgens dat het voorkomen van die 54 miljoen infecties 1 miljoen doden heeft voorkomen.

Met andere woorden, Commonwealth schat een infectiefataliteitspercentage van Omicron van bijna 2 procent (1 miljoen doden op 54 miljoen infecties).

Die schatting is minstens 20 keer zo hoog als het werkelijke percentage dodelijke infecties bij de Omicron-variant – en niet dankzij vaccins. In 2020, voordat er vaccins bestonden, had het oorspronkelijke Sars-Cov-2 een sterftecijfer van 0,3 procent – en Omicron is aanzienlijk minder dodelijk dan het origineel.

Beweren dat Omicron een sterftecijfer heeft van 2 procent is erger dan een grap.

Het is oneerlijk, en de enige reden om het te doen is om cijfers te produceren die bevriende verslaggevers in krantenkoppen kunnen plakken en op Twitter kunnen plaatsen. Een laatste punt: Omicron heeft sinds april wereldwijd minder dan 500.000 mensen gedood, ook al gebruikt het grootste deel van de wereld de mRNA-prikken niet. Hoe kan het in de afgelopen acht maanden onder welke omstandigheden dan ook 1 miljoen Amerikanen hebben gedood?

  Moeder is vanmorgen gestorven. Fuck dat vaccin!

Dus.

Dit document is een schande, en dat geldt ook voor iedereen die herhaalt wat er staat zonder het te controleren.

Wat CNN niet zal tegenhouden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe zal de volgende “crisis” eruit zien? Met de COVID-manie die uitdooft, heeft het establishment een andere distractie nodigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne oorlog – Wat volgt?
Volgend artikelAmerikaanse burgers ontevreden over bezoek Zelensky aan Washington
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Psychologische- en sociologische onderzoeken wijzen uit, dat het laatst gehoorde het meest in het geheugen blijft.

  Tel daarbij de inmiddels opgebouwde hoeveelheid fluoride bij op en je snapt wasrom het gros van de mensen geen verder onderzoek zulken ondernemen, maar gesapig en gewillig er niets mee doen, dan het botwrg aannemen.

  Net als vele andere gifstoffen, die wij dagelijks via ons voedsel binnenkrijgen (codex alimentarius), en die ook niet door het lichaam worden afgebroken, is dit ook het geval met fluoride.

  Het mag duidelijk zijn dat leugens als in het artikel genoemd doelbewust door de elite wordt verspreid.
  De MSM is totaal verkankerd, en de alternatieve media is voor hen onbekend.
  Niemand binnen de reguliere medis, die hen op andere gedachten zullen brengen.

  Zo kabbelt de kabal vrolijk verder en oogst van wat zij sinds vele decennia met succes hebben gezaaid.
  Die paar wakkere gastjes, zoals wij, zijn allang ingecalculeerd.

 2. wereldwijd zijn al ruim meer dan 10 miljoen mensen vermoord door de gifinjecties. ‘Vaccins’ tegen iets dat niet bestaat…
  Soros, Gates, Kissinger, Rockefellers, Rotschilds en de Bilderberg Group, de top vd criminele elite die alles in scene hebben gezet, kunnen tevreden achterover leunen met zoveel domheid van hun trawanten en gehoorzaam deugburgelijkheid vh knuddevee.

  • Het heeft er idd steeds meer de schijn van…. LOL

   Het is nu met de twitter revelaties wel aangetoond wat de invloeden zijn van de geheime secreten en gespuis die de vrijheid van spreken en de democratie zo belangrijk vinden, maar wel KEIHARD LIEGEN!

   Het is ook wel zeker duideijk geworden dat het in het hierboven genoemde verhaal gaat over de gebruikelijke tactieken van de ‘omgekeerde rethoriek’ in dienst van de ‘invisible mechanics of the hidden hands behind the curtain’ door de gebruikelijke verdachten, idd. Alles wordt dezelfde kant op gestuurd door de onzichtbaren, ongekozenen en onverantwoordelijken die niet zijn, maar waren en toch zijn. Degenen waarover nooit gesproken wordt maar die wel de “experts”, “wetenschappers” en “volksvertegenwoordigers” influisteren over de beste “oplossingen” voor een niet bestaande crisis, of wel, maar daar mogen we het niet over hebben. Zij bepalen waar we over mogen denken en praten, maar niet met teveel bij elkaar anders is het “samenscholing” en strafbaar!

   Het is het systeem dat elkaar steunt in de narratieven die zeggen dat alles waar kan zijn als het maar in een goede leugen wordt verpakt. Het gaat om de publieke perceptie en reactie die wordt uitgelokt met rethoriek en angstporno. Het is het verborgen mysterie van babylon, de heor en de gruwelijkheden van de wereld, het beest dat was en niet is, hoewel het is…. Het is dat wat alle geheime genootschappen aanbidden. Het kwaad dat de wereld voorliegt dat het niet bestaat, het is de vader van alle leugens en bedrog. ende trucken van de oude slang en duivel die zijn verdorven lusten op en over de allereerste vrouw heeft afgeroepen. Het is de bron van alle ongelijkheid, misbruik, vernederingen, mishandelingen, plunderingen, roofpartijen, moordpartijen en tenslotte genocides en infanticides! Het zijn bloeddorstige lui, dat is ook wel duidelijk.

  • de IFR van cojona is 0,0. Het fakevirus bestaat niet. Is in werkelijk geherdifinieerde luchtweginfecties en vals positieven. Zo trapt toch bijna iedereen in de bijna grootste medische leugen aller tijden. De grootste medische leugen zijn de gifinjecties die op de markt zijn gebracht onder de naam ‘vaccins’, om het knuddevee te ‘beschermen’ tegen iets dat niet bestaat…

   • Of het fakev1rus bestaat of niet doet er eigenlijk niet echt toe, net als de vraag of het ‘natuurlijk’ is of uit een lab komt… maakt’t voor het ‘verhaal’ wat uit? Het gaat nu alleen nog maar om de effecten van de prikjes want dat is wel echt!

    Nu we weten wat er gaande is, wat zijn dan de vooruitzichten voor de ongevaxten?

    De hele opzet was om alles en iedereen te vaccineren, zodat er ook geen controlegroep meer zou zijn. Maar zouden ze rekening hebben gehouden met de weigeraars, die niet besmet zijn met god-mag-weten-wat precies!? Is er opzet in het spel om voor de menselijke genoom deze tweedeling te maken en zodanig een ‘zuiver’ en een ‘besmet’ deel van de mensen te realiseren? Nog even daargelaten of het zg ‘shedding’ ook een zorgwekkend probleem kan blijken te zijn voor de ongevaxten.

    In mijn ogen weten degenen achter deze global Gen-O’sideshow dat straks de meerderheid van de bevolking geen noemenswaardige poel van donoren meer zal blijken te zijn. Dat zou kunnen betekenen dat de ‘puurbloedigen’ straks die rol moeten gaan vervullen?? Om bv als ‘Handmaids’ livingdonorbreeds de ‘uitverkoren’ 5% van de wereldbevolking te voorzien van ‘spare parts’ of als puurbloed bronnen af te tappen voor de ‘divine globalists’? Heb ik straks nog iets te zeggen over de beschikbaarheid van het rode goud dat je in je aderen hebt vloeien??

    Of zie ik dat dan weer te somber in…?

    • @Gerard, Goede afvraging en terecht…Denkt het niet maar bereidt je psychisch op voor om er eventueel voor te sterven. Of laten wij ons afvoeren? Ik niet in ieder geval, neem er minimaal 5 mee. De dood vrees ik evenmin als die satanisten. it’s all about mindset.

     • Honderd procent met je eens maar ik ben zo boos en zin op wraak dat ik werkelijk meer wil als 5. En als het even kan nog blijven leven om na te genieten als we dat tuig gepakt hebben

 3. Eenzelfde reactie als voorgaand item over …de nazi-yankies ontevreden over nazi-sselenski bezoek…..benzine erover en affakkelen.

 4. ´Wie controleert de WHO? Sommigen zullen dit betwisten, maar het bewijs is vrij duidelijk en solide. Het is Bill Gates, die de grootste financier van de WHO werd toen de toenmalige president Trump vorig jaar de Amerikaanse steun stopte.

  Wat heeft Gates te winnen bij het controleren van de WHO? Wat dacht u van de beste investering die hij ooit heeft gedaan, met vele tientallen miljarden dollars die via zijn “non-profit” GAVI Vaccine Alliance lopen? De maniakale onderdrukking en censuur van elk goedkoop natuurlijk alternatief voor Covid-19 is nu volkomen logisch.´

  https://www.frontnieuws.com/who-insider-blaast-alarm-over-gates-en-gavi/

 5. Net zo’n frauduleus rekenmodel als het klimaatveranderingsrekenmodel. De formule klopt niet, dus de uitkomst ook niet, maar voldoet perfect aan de eisen van de opdrachtgever.

  Een briljant statisticus zei ooit: als je opdrachtgever de uitkomst niet bevalt, neem je gewoon een ander rekenmodel. Zo wordt je belazerd..

 6. De doorsnee bevolking is zo achterlijk geworden door te veel TV kijken en dit medium als raadgever zijn gaan zien, wat erin de wereld gebeurt. De reclames waar ze ook dol op zijn, want een voordeeltje of een korting ergens op willen ze niet mislopen. Maar beseffen helemaal niet meer of zij dat wel artikel nodig hebben. Vele huizen puilen uit aan deze moment aankopen, wat zij nooit nodig hadden. Enkel omdat zij korting konden krijgen of zogenaamd maar tijdelijk te koop was. Vooral elektronica maken ze bewust maar beperkt houdbaar, om zo iedereen weer nieuw spul aan te kunnen smeren. Laatst nog met een reclameblaadje van een bouwmarkt, een paar artikelen waren nu in de aanbieding. De prijzen ervan waren hoger dan een paar weken terug zonder aanbieding. Daar ze deze artikelen ook op de schap hadden gezet van maximaal 2 per klant, ging het product als warme broodjes de winkel uit. Daar de doorsnee bevolking een geheugen heeft van een goudvis (7 sec.), kun je ze alles wijs maken wat je maar wil. De politiek maakt daar dankbaar gebruik van.

  De doorsnee bevolkingen laten zich van alles op de mouw spelden, ik heb ooit op mijn werk bewust zoiets de wereld in geholpen. Door iets te suggereren wat klinkklare onzin was, maar dat als de enige waarheid te verkondigen. Dat verhaal heb ik tientallen keren verkondigd in korte tijd en na een maand, was al het personeel overtuigd dat het werkelijk zo was. Daar was ik zelf wel een beetje verbaast over, dat niemand de moeite had genomen om informatie over dat onderwerp via internet of dergelijke uit te zoeken of dat wat ik beweerde wel juist was. Dan praat ik wel over een bedrijf van ongeveer 100 man personeel. Toen dacht ik al van wat een stelletje domoren werkt hier. Maar later op andere bedrijven was het exact het zelfde laken en pact, de doorsnee bevolking is werkelijk zo dom als een maar kan. Als je het maar vaak genoeg herhaalt geloven zij alles.

  Maar als je hun dan vertelt dat jij hun in de maling hebt genomen met je verhaal, gaan zij mijn verhaal verdedigen omdat zij dat als eerste instantie hebben aangenomen als de enige waarheid. Dan is het bijna onmogelijk meer om hen te vertellen en te overtuigen dat zij in de maling zijn genomen. Dan heeft het verhaal zijn eigen leven verkregen. Vooral als je het verhaal serieus en met een beetje emotioneel vertelt, gaat dat erin als koek. Op deze manier bewerkt de politiek de bevolking ook zo. Zoals met het NLP taal gebruik of met brieven van de overheid dat sommige woorden in dik gedrukte letters staat.

  Met de zogenaamde coronavirus, wat het WHO uitriep tot een pandemie hebben zij ook op deze manier gespeeld. We zien nu steeds duidelijker wie er allemaal in getrapt is. Maar dit werkt ook in het onderwijs, daar wordt iedereen geïndoctrineerd, leren zij klinkklare onzin wat als de enige waarheid verkondigd wordt. Zo verander je de maatschappij in 1 generatie. Daarom is begin vorige eeuw de leerplicht ingevoerd, om zo de bevolkingen op te leiden als dienstbare slaven voor het leven. En zo hebben de regeringen en overheden steeds meer macht gekregen over de bevolkingen.

 7. ja als je dagelijks leest dat er een grote oversterfte gaande is sinds de covid spuiten zijn gelanceerd dan geloven we dat wel maar bovenstaande debielen geloven nog steeds in leugens en onwaarheden dat de mens onsterfelijk gemaakt kan worden of ziek wordt als je je je laatvolspuiten met een goedje dat niet is gecontroleerd en nog goedgekeurd moet worden door partijen die geen belang hebben in de verkoop van die covid spuiten Echter die mensen wordne vastgezet gearesteerd en ja zelfs in een inrichting geplaatst…….OMDAT ZE DE OVERHEDEN EEN STA IN DE WEG ZIJN GEWORDEN MET HUN BIZARRE PLANNEN OM DE WERELD BEVOLKING UIT TE ROEIEN Natuurlijk zijn er ook goede geneesmiddelen maar die bestonden er al heel lang toen niemand dacht aan klimaatbeheersing en aan de mens een langere levensduur te bezorgen zoals direct voor of na de oorlog

 8. Helaas, de meeste mensen zullen jouw weerleggingen nooit lezen netzomin als ze mijn kritiek willen horen, ze hebben hun eigen bezigheden en nemen de flarden nieuws van de MSM die tot ze doordringen gewoon voor het gemak voor waar aan… Ik heb kennissen die zich en hun gezinnetje níet hebben laten vaccineren, níet omdat ze de vóór en tégens bestudeerd hebben–willen ze niet eens naar kijken–maar vermóédelijk omdat hun 70+-jarige tuinman van het begin van de hele hoax dec.’19/jan.’20 af aan de hele hysterie als complete kwakzalversnonsens en de ‘vaccins’ (en niet alleen deze) als volslagen onnodige giftige kwakzalversrótzooi betitelde… En zich de hele nep-pandemie lang nérgens iets van aantrok, hun (ook kleine) kinderen niet ontliep en nooit ziek was…Twee keer raden wie die tuinman is… Niettemin zijn zij financieel-economisch veel slimmer/geslaagder dan ik, rijden de duurste auto’s..(en hebben een tuinman die niemand anders heeft, dat ook nog).. Gooi het maar in m’n pet !
  De wereld is één groot gekkenhuis en de randdebielen hebben nog steeds de macht…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in