Russische troepen staan op de rand van een grote triomf nu inlichtingen aan het front melden dat de Oekraïense verdediging in de stad Bakhmut is ingestort na 3 maanden van hevige gevechten, bericht Warnews24/7.

We herinneren u eraan dat de Russen al de controle hebben over de afvalsorteerinstallatie aan de zuidelijke grens van de Fedora Maksymenka-straat in Bakhmut.

De stad Bakhmut (Artyomovsk) is van strategisch belang voor zowel de Oekraïense strijdkrachten als de strijdkrachten van de Russische Federatie, omdat het het belangrijkste vervoersknooppunt in de Donbass is.

De Russen melden dat de 58e Oekraïense brigade zich terugtrekt omdat ze zware verliezen heeft geleden. Het heeft meer dan 50% van zijn personeel verloren. De eenheden van PMC Wagner hebben echter zware verliezen geleden in het gebied.

Het grootste probleem voor de Oekraïners ligt in het westen van Bakhmut.

De Russen vallen vanuit vier punten aan, zoals de kaart hieronder laat zien. De hevigste gevechten vinden plaats ten oosten van Opytne, waar de Oekraïners zonder succes proberen terug te vechten.

Volgens bevestigde informatie hebben de Oekraïners inderdaad dringend om versterking gevraagd in Bakhmut. Ze leveren een enorme strijd om de stad te behouden op een moment dat de temperatuur in het gebied min 6 graden Celsius is en de Russen hun laatste aanval voorbereiden.

Video: Grote brandaanval van de Russen op Oekraïense stellingen in de nederzetting Nevelskoye in Donetsk

Bekijk de tweede video

De Oekraïense verdediging in Bakhmut stort in

De gevechten om deze stad zijn al lang aan de gang, maar nu is het aftellen begonnen. Al die tijd is de verdediging van Bakhmut en omgeving in handen geweest van de 58e aparte gemechaniseerde infanteriebrigade van de Oekraïense strijdkrachten.

  De nieuwe invasie van Rusland is gericht op de op één na grootste stad van Oekraïne, en dat zou ons op de rand van een “Nucleaire Armageddon” kunnen brengen

Half mei lanceerden Russische troepen een aanval op Bakhmut via Popasnaya. Eerder, niet in staat om de druk te weerstaan, trokken de Oekraïense troepen zich terug uit Popasnaya richting Bakhmut.

Vervolgens, onder een spervuur van artillerievuur en luchtaanvallen van de Russische luchtmacht, verloor het 15e Afzonderlijke Gemotoriseerde Infanteriebataljon van de Brigade binnen enkele uren de helft van zijn personeel.

Op 1 augustus begonnen de gevechten aan de rand van Bakhmut, dat inmiddels een zwaar versterkt gebied was geworden.

Tot nu toe zijn de Russische troepen erin geslaagd diep door te dringen in de verdediging van de Oekraïense troepen in het gebied van het dorp Ivangrad, nadat ze de rivier de Bakhmutka bij het dorp Opytnoe zijn overgestoken.

Nu omsingelen Russische troepen de stad vanuit het zuiden, achter de vijandelijke linies.

De 58e Oekraïense brigade heeft zware verliezen geleden, meer dan 50% van haar personeel.

Volgens de Russen hebben soldaten van het 13e en 15e Gemechaniseerde Infanteriebataljon van de Brigade zich gewend tot het opperbevel van de SOekraïense strijdkrachten met het verzoek dringend hulp te sturen, anders zullen ze de stad niet in handen houden.

Bovendien begonnen de Oekraïners, die de ernst van de situatie inzagen, vanuit Kiev de 241e Territoriale Verdedigingsbrigade over te brengen naar Bakhmut.

Deze bestaat uit 8 afzonderlijke Territoriale Verdedigingsbataljons. Dit zijn het 130e, 204e, 205ste, 206e, 207e, 242e, 243e, 251e Bataljons

Video: 4e Brigade van Lugansk verplettert Oekraïens konvooi bij Opytnoe.

Oekraïense posities in Nevelskoye werden platgebrand

Het Russische leger bestreek het gebied van de nederzetting Nevelskoye, gelegen aan de westelijke rand van Donetsk, met een massale aanval van 9M22S brandbommen. Volgens Russische bronnen werden in totaal ongeveer twee dozijn raketten afgevuurd op Nevelskoye, met als gevolg dat Oekraïense legerposities in brand werden gestoken.

  (Toekomstige onderzeeër?) US Navy vliegdekschip "Harry Truman" bereidt zich voor op een no-fly zone boven Oekraïne

In de video’s kunt u het moment zien waarop het gebied van de nederzetting wordt bedekt met brandende munitie. De nederzetting Nevelskoe wordt gecontroleerd door het Oekraïense leger en de al jaren bestaande verdedigingslinie maakt het voor Russische troepen uiterst moeilijk om op te rukken.

Gezien het gebied dat door de brandmunitie wordt bestreken, zouden de meeste stellingen en ondergrondse bunkers van het Oekraïense leger moeten zijn vernietigd.

Volgens de Russen heeft het gebruik van brandbommen zijn grote doeltreffendheid bewezen, aangezien deze zowel tegen bunkers als tegen manschappen en militair materieel doeltreffend kan werken.

Gezien de aanval op de Oekraïense stellingen denken Russische analisten dat het Russische leger in de nabije toekomst een offensief in dit gebied zal beginnen.

Soldaten van de 100e brigade van het 1e legerkorps van de Donetskse strijdkrachten en strijdkrachten van het 11e regiment van de Volksmilitie opereren in Nevelskoye.

Enige tijd geleden veroverden de Russen het Oekraïense bolwerk rond de nederzetting Nevelskoye, bekend als het “Bassin”.

Video: de 100e Donetsk-brigade valt Oekraïense stellingen in Nevelskoe aan

Video: Tweede aanval op Oekraïense posities

Video: Aanval van de 100e Brigade op Oekraïense stellingen

Video: Russische artillerie valt Bakhmut aan

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Een nucleaire oorlog riskeren voor een corrupt, steeds repressiever OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen
Volgend artikelIn video 18+: Russische troepen vernietigen Oekraïens bolwerk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Telegraaf
  LIVE | ’Russen gebruiken raketten zonder explosieve lading’
  Updated 3 uur geleden
  Vandaag, 08:20

  Zouden de Russen er pepernoten in doen.

 2. Russische militairen vernietigen de strijdkrachten van Oekraïne met behulp van UAV’s nabij Donetsk (VIDEO)

  Drones zijn een onmisbaar middel geworden in de strijd tegen de militanten die zich hebben ingegraven in de Donbass. Verschillende soorten worden met succes gebruikt door alle takken van het leger.
  In de gepresenteerde beelden vernietigt het Russische leger de strijdkrachten van Oekraïne met behulp van UAV’s nabij Pesok bij Donetsk.
  Soldaten maken granaatschachten op een 3D-printer, die aan de drone worden opgehangen.
  Eerst verkent een drone de posities van de vijand, daarna vernietigt de tweede de militanten, zegt Alexander Safiulin, een correspondent in de frontlinie, in zijn verslag van het front.

  https://t.me/RVvoenkor/32702

  Dappere Kamtsjatka-strijders van de 40e Marinebrigade vechten elke dag aan het front zonder slaap en rust

  https://t.me/RVvoenkor/32658

    • Er valt niks te onderhandelen. Alleen volledige overgave aan de Russen is acceptabel.

     Ze hadden jarenland de tijd om te onderhandelen.
     Maar provoceren vonden ze leuker; het laatste met Nato lidmaatschap.

     maar in principe begrijp ik de schizofrene houding van de Oekies niet; misschien komtdat doorteveel coke?

     Zij willen de russen in Donesk en Luhansk regio graag kwijt; jarenlang getreiter, gemoord.

     Maar als die mensen dan zeggen we willen bij Rusland is het oorlog.

     • Ukies hebben voor de makkelijke weg gekozen nu moeten ze naar de pijpen van het westen dansen
      Dat komt ervan als je je ziel aan de duivel verkoopt

 3. Jammer dat de haviken in den Haag en Brussel en Washinton en New York niet met drones kapot gemaakt worden. Het zou een hoop ellende besparen zonder trixjes en ollongrennetjes!

 4. Moderne oorlogvoering is griezelig.
  Je kunt nergens voldoende gecamoufleerd verstoppen; de droontjes zien je altijd wel, en dan stuurt de artillerie een granaatje.Of een andere drone doet dat.

  We zijn dus weer terug naar oorlogsvoering van paar duizend jaar terug.
  Degene met de meeste manschappen wint; de paar niet gezien door droontje of niet geraakt door artillerie komen erdoor …..

 5. Beste Mensen

  Oekraïne is Geen Corrupte land
  Het door Amerika de Nep Joden Gezette Puppet genaamd Zielige Lenskiek mede door Hem word Oekraïne Zwart gemaakt
  Straks word Hij ook door hun de Nep Joden Amerikanen vermoord
  Immers echte Joden zijn Roet Zwarte mensen die geheel geweldloos probeerden te leven tussen allerlei gevaarlijke dieren in
  Zo hebben de Amerikanen dus met al hun puppetjes gedaan als hun wensen niet uitkwamen
  Maar een klein voorbeeldje de rest kunt U er zelf bij denken
  Het zijn er heel veel
  Ossama Bin Ladder
  Israel is ook door Hun gesticht om onheil onrust te zaaien in Azië dictators Basissen op zetten in meerdere landen zoals Japan Duitsland en meer
  Zo de baas te kunnen blijven spelen over de heele Wereld
  Met hun angst en terreur zaai Dieven en Boeven Bende traditie

  Mensen alstublieft denk Zelf na
  Gebruikt Uw gezonde verstand
  Haal niet veel uit andermans valse bedachte verhalen
  Maar raadpleeg Uw eigen zuivere Schone Hersenen verstand

  Dank U

 6. Volgens de Teleklets komt “Oekraïense verdediging in de stad Bakhmut is ingestort”doordat ze zich op de Krim richten!
  Zullen ze toch een aardig stuk door bezet gebied heen moeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in