Nadat het stof was neergedaald na de Amerikaanse invasie van Irak in 2003, moesten de VS uiteindelijk toegeven, na links en rechts, heen en weer, op en neer te hebben gezocht, dat er nergens in Irak massavernietigingswapens (WMD’s) te vinden waren. Ik was toen verrast door hun bekentenis, omdat ik volledig verwachtte dat hun propagandamachine ad nauseum zou blijven doorgaan met de leugens, om talloze externe foto’s van gesloten magazijnen te verspreiden en te beweren dat die vol WMD’s zaten (maar in werkelijkheid leeg waren). Uiteindelijk komt er echter een moment dat volledige leugens moeten worden losgelaten, vooral wanneer alle Amerikaanse personeelsleden in Irak nooit en te nimmer enige vondst van WMD’s konden verifiëren, schrijft Eric Arthur Blair.

Het bleek dus dat de getuigenissen van deskundigen zoals Hans Blix, Scott Ritter (VN-wapeninspecteurs) en Andrew Wilkie (Australische militaire inlichtingenofficier) dat er destijds geen noemenswaardige WMD’s in Irak bestonden, 100% gerechtvaardigd waren. De VS Deep State 1 (en zijn satrapen) spaarde geen moeite om degenen die de Amerikaanse “WMD’s in Irak”-verzinsels durfden tegen te spreken in diskrediet te brengen, te straffen en zelfs te vermoorden. Andrew Wilkie werd uit zijn functie gezet. Ze treiterden en pestten Hans Blix eindeloos, waardoor Blix de Anglo de WMD-leugenaars “die klootzakken” noemde die “kwade trouw” gebruikten om een “heksenjacht” te ontketenen. Op Scott Ritter werd karaktermoord gepleegd, berecht en veroordeeld voor zaken die er niets mee te maken hadden, in wat duidelijk een valstrik was 2. Een waarschuwing voor tegenstanders van de Deep State: hun surveillance tentakels zijn overal alomtegenwoordig en ze kunnen gemakkelijk kinderporno op je computer zetten als excuus om je in de gevangenis te gooien.

In het Verenigd Koninkrijk was het verhaal van Dr. David Kelly, een wetenschappelijke wapenexpert die Tony Blair’s bewering dat Saddam in 45 minuten massavernietigingswapens kon inzetten, had tegengesproken, nog tragischer. Kelly, die geen psychiatrisch verleden had, werd dood aangetroffen in het bos met een doorgesneden pols. Er werd heel weinig bloed gevonden op de plaats delict, wat erop wijst dat zijn pols elders was doorgesneden en zijn lichaam vervolgens was verplaatst. De valse Blair benoemde good-ole-boy Hutton tot hoofd van een nep “onderzoek” dat de dood van Kelly plichtmatig als zelfmoord bestempelde en zijn maatje Blair en de Engelse autoriteiten vrijpleitte.3

In de VS keerde de psychopaat die de leiding had (de slappe lul Cheney, niet de slappe, met krabben geïnfecteerde Bush) zich wreed tegen zelfs republikeinse loyalisten en CIA-medewerkers die al lang niet meer in de pas liepen. Ik doel natuurlijk op de Republikeinse loyalist Joe Wilson, die bewees dat Saddam Hoessein nooit naar uranium uit Niger had gezocht, hetgeen Wilson naar behoren aan Cheney rapporteerde. Cheney bleef echter volharden in het verspreiden van die leugen aan het publiek, die Wilson vervolgens openlijk betwistte. Als vergelding maakte Scooter Libby, het schoothondje van Cheney, publiekelijk bekend dat Valerie Plame (de vrouw van Wilson) een CIA-agente was, een onthulling die illegaal was volgens de Amerikaanse wet omdat het haar carrière vernietigde en haar leven in gevaar kon brengen. Wat gebeurde er toen? Scooter werd schuldig bevonden en veroordeeld in een rechtbank, maar kreeg later een presidentieel pardon.

  "Oorlog naar... Lviv" kondigde Poetin aan: "617.000 Russische soldaten ingezet in Oekraïne - Bloedbad onder Oekraïners in Krynky" (video's)

De stinkende corruptie, het slinkse dubbel handelen en de hypocrisie die het moeras van de Beltway teisteren, zijn de afgelopen twee decennia nog ranziger geworden. 4

Iedereen moet worden herinnerd aan de hierboven beschreven historische feiten, omdat ze ook nu nog van het grootste belang zijn. Het is in het belang van de Amerikaanse Deep State om het mondiale publiek een algemeen geheugenverlies op te leggen met betrekking tot de oorlogsmisdaden die zij hebben begaan in Irak (evenals in Afghanistan, Vietnam en Korea, om nog maar te zwijgen van de meer dan 50 verachtelijke “interventies” in het buitenland, van Iran in 1953 tot Guatemala in 1954 en een van de meest flagrante – Chili in 1973). Alleen door het opleggen van dergelijk algemeen historisch geheugenverlies kan de Deep State vandaag schijnheilig met de vinger naar Rusland wijzen voor hun “illegale, niet-uitgelokte invasie in Oekraïne”.

Wat is er vandaag veranderd? De mechanismen van “narratieven” zijn exponentieel aangescherpt. In 2003 was het nog mogelijk om af en toe stukken te lezen in de “respectabele” pers, zoals de BBC, NY Times, Washington Post of The Guardian, waarin vraagtekens werden gezet bij de officiële narratieven, met name de verzonnen rechtvaardigingen die de Deep State aanvoerde voor hun invasie in Irak. Sindsdien is er een systematische zuivering geweest van alle eerlijke onderzoeksjournalisten die de narratieven van de Deep State in twijfel durfden te trekken. Het meest opvallend was Chris Hedges, Pulitzer-prijswinnend hoofd van het Midden-Oosten Bureau van de NY Times, die uit zijn functie werd gezet vanwege zijn rechtschapen verzet tegen de Amerikaanse invasie in Irak. Een andere grootheid, die bij The Guardian op staande voet werd ontslagen (ondanks zijn bijdrage aan de Pulitzerprijswinst in 2014), was Glenn Greenwald. Stemmen van de rede, zoals die van Noam Chomsky, zijn allang op een zijspoor gezet en gemeden. De legendarische John Pilger, voormalig icoon van Fleet Street, is elk mainstream platform ontzegd dat hem een leefbaar loon zou kunnen opleveren. Er zijn nog vele anderen, te talrijk om op te noemen. Nu vermoordt de Deep State langzaam de grootste journalist van onze moderne tijd, Julian Assange, door middel van valse aanklachten die door het Trump-regime zijn verzonnen. Assange’s grootste misdaad? Het blootleggen van de oorlogsmisdaden van de VS.

  Russisch leger verovert twee Franse houwitsers op Kievse troepen

Het Amerikaanse Establishment kan nu effectief elk publiek verzet tegen hun oorlogsagenda blokkeren of smoren, terwijl het tegelijkertijd de domme schapen instrueert tegen wie zij hun dagelijkse twee minuten haat moeten richten. De westerse media zijn echt Orwelliaans geworden. Ze hebben in de loop der jaren stap voor stap geleerd hoe ze dit moeten doen, sinds de debacles in Vietnam, Afghanistan en Irak, en hebben nu totale controle over de mainstream media. Toen Rusland in februari dit jaar door de VS werd geprovoceerd om Oekraïne binnen te vallen, werd dat door de MSM-zenders ten onrechte herhaaldelijk en uniform omschreven als een “niet-uitgelokte invasie”, waarbij volledig werd voorbijgegaan aan de genocide die de Oekraïense proxies van de VS de afgelopen 8 jaar hadden gepleegd op Russischtalige burgers in Donbass. De oorlogsmisdadiger Condoleezza Rice veroordeelde Rusland voor zijn “criminele invasie” zonder de minste ironie, terwijl de stenografen die haar woorden “rapporteerden” niet op het overduidelijke wezen. Hetzelfde geldt voor sleepy Joe Biden, die de illegale inval van de VS in Irak in 2003 had gesteund. Twintig jaar geleden hadden Frankrijk en Duitsland genoeg verstand en ruggengraat om het niet eens te zijn met de Amerikaanse invasie. Dit jaar, in 2022, dalen Frankrijk en Duitsland zonder verstand en ruggengraat af naar een economische en sociale ineenstorting als gevolg van energiearmoede door hun eigen sancties tegen Rusland in opdracht van de VS. Ondanks talloze openbare straatprotesten in veel Europese landen over hun torenhoge energieprijzen en oncontroleerbare inflatie, blijven de domme schapen opgesloten in hun Russofobe mentaliteit en lijken weinigen een idee te hebben van de feitelijke onderliggende oorzaak van al hun ontberingen. Hier is de aanwijzing: USA! USA! USA! Hetzelfde antwoord op de vraag wie de Nordstream-pijpleidingen heeft opgeblazen (of de Britse poedel daadwerkelijk op de knop heeft gedrukt is noch hier, noch daar – er is overweldigend bewijs, zonder enige redelijke twijfel, dat de VS de onderliggende boosdoener was).

Deel 2 van “The Mushroom Principle” zal ingaan op bepaalde leugens van omissie (u in het ongewisse laten) en commissie (u stront voorschotelen) gepleegd door de huidige AngloEuroZionistische mainstream media, en zal de ware functie (in tegenstelling tot de verkondigde, vermeende functie) van de AEZ MSM onderzoeken.

Voetnoten (doe uw eigen websearch om de zaken die ik hierboven heb geschetst te verifiëren):

1. Met Deep State of Establishment verwijs ik naar de beroemde term MICIMATT, bedacht door Ray McGovern. Dit geldt net zo goed voor het Amerikaanse MIC en de CIA als voor het Britse DOD en MI5&6 of het Israëlische IDF en de Mossad, met hun bijbehorende bedrijven, bancaire/financiële structuren, media, academische wereld en denktanks.

  Sancties: Vanaf deze zondag hebben wij Europeanen een tekort aan 63,6 miljoen liter diesel per dag

2. U noch ik kunnen ooit met zekerheid weten of Ritter al dan niet schuldig was aan de ten laste gelegde overtredingen. Het was het woord van de Deep State tegen het woord van Ritter in een situatie die riekt naar uitlokking. Maar gebruik alstublieft uw gezond verstand: accepteert u het woord van een bewezen leugenaar (de Deep State) of het woord van een bewezen waarheidsverteller (Ritter)? Als u vertrouwen houdt in een bewezen leugenaar bent u een dwaas. In elk geval is onze mening over de persoonlijke neigingen van Ritter NUL relevant voor zijn bewezen deskundigheid op het gebied van militaire inlichtingen.

3. Elke idioot die gelooft dat David Kelly zelfmoord pleegde, moet ook geloven dat Gary Webb, die de betrokkenheid van de CIA bij drugshandel vanuit Latijns-Amerika onthulde, zelfmoord pleegde door zichzelf twee keer in het hoofd te schieten (dat was het officiële oordeel in het rapport dat geschreven werd door, u raadt het al, de CIA). Zulke mensen moeten ook de commissie Warren geloven dat JFK werd gedood door een eenzame schutter van achteren, hoewel het schot duidelijk van voren kwam (Zapruder-film + meerdere getuigen + onbetwistbaar bewijs dat de uitgangswond aan de achterkant van het hoofd van JFK zat). Ook een andere magische kogel werd verondersteld in staat te zijn wilde bochten door weefsel en botten te maken en meerdere verwondingen bij verschillende mensen te veroorzaken, waarbij de kogel zelf onbeschadigd en ongerept bleek te zijn toen hij op een ziekenhuisbed werd “gevonden”.

4. Voor die debiele schapen die vertrouwen blijven houden in het Establisment, is hier een geruststellende grote waanvoorstelling voor jullie: Oekraïne is de oorlog aan het winnen en zal binnenkort Donbass en de Krim heroveren. Burisma zal Oekraïne herbouwen onder de briljante wetenschappelijke en technische expertise van Hunter “Beelzebub” Biden, aangedreven door Amerikaans LNG en gefinancierd door FTX. De toekomst is zo helder dat je een zonnebril moet dragen! Let’s go Brandon!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin slaat het woke Westen om de oren met ongemakkelijke waarheden – “Maak uw eigen huis schoon… de schuldigen voor de crisis zijn in uw eigen omgeving te vinden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAmerikaanse burgers ontevreden over bezoek Zelensky aan Washington
Volgend artikelDe volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Tegen 2030 zullen we een grondige reset beleven die de verhoudingen in de wereld grondig zal hervormen maar niet naar de voorstelling van de zogenaamde globalisten die in werkelijkheid lid zijn van een crimineel syndicaat. Hun doodsteek is dit conflict met een orthodox christelijke entiteit met echte massavernietigingswapens.

  2. Lekker hoor! Veel van de hier genoemde strapatsen waren al opgeslagen in een stoffig hoekje van m’n grijze massa. Goed om weer te herinneren. 👌

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in