De 43-jarige Irakees, via MTV Uutiset

Een Iraakse asielzoeker in Finland werd in maart 2019 voorgeleid en vervolgd voor doodslag en lijkenschennis wegens het doodschoppen van een goede bekende van hem, maar heeft tot zoverre weinig aandacht gekregen in de mainstream media. Naar verluidt heeft de man na de moord het lijk in kleine stukken gezaagd en de lichaamsdelen gekookt.

In augustus 2018 vond een ruzie plaats tussen twee asielzoekers in een appartement in de stad Kotka aan de noordkust van de Finse Golf. Buurtbewoners alarmeerde de politie die naar de plaats van de ruzie uitrukte. Maar de politiepatrouille kwam niet in contact met iemand in het appartement en verliet daarom de plaats, meldt MTV Uutiset.

Uit het vooronderzoek van de politie blijkt dat de buren de volgende dag geluiden hoorden van iemand die in het appartement aan het zagen was. Volgens de officier van justitie heeft de 43-jarige man die zeven jaar geleden uit Irak emigreerde een andere asielzoeker in zijn appartement dood geschopt en geslagen.

Vervolgens heeft de man het lijk in kleine stukken gezaagd en daarna heeft hij het vlees van de beenderen gescheiden door de lichaamsdelen te koken. Tijdens het politieonderzoek heeft de man verklaart dat hij weefsels wilde verwijderen om stank te voorkomen.

In verband met het politieonderzoek tegen de man werd twee maanden na de ruzie 47 botten van een menselijk lichaam gevonden die waren verborgen in plastic zakken. Alle beenderen zijn nog steeds niet gevonden.

Hij werd beschuldigd van doodslag en lijkenschennis. Hij ontkent de moord, maar erkent dat hij het lichaam in stukken heeft gezaagd.

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

Pro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here