© Steven Cornfield op Unsplash

En zo gaat het maar door… De afschuwelijke piek in oversterfte wereldwijd is om precies te zijn in alle landen waar de meerderheid van de bevolking geïnjecteerd is met het mRNA-biowapen. De timing van de piek valt perfect samen met de uitrol van de experimentele “vaccins”, bericht Lioness of Judah Ministry.

Finland:

Volgens de gegevens van de regering in januari-mei 2022 heeft Finland ongeveer 12% meer sterfgevallen gehad in vergelijking met dezelfde tijdsperiode in 2021.

Dit meldt het Finse Ilta Sanomat:

Volgens het Finse bureau voor de statistiek is het sterftecijfer in de eerste helft van het jaar sterk gestegen. Als dezelfde trend doorzet, zal de levensverwachting van vrouwen twee opeenvolgende jaren dalen. Dit is nog niet eerder gebeurd.

Volgens STATISTICS FINLAND zijn in Finland aan het begin van het jaar meer mensen gestorven dan in jaren.

Volgens de voorlopige bevolkingsstatistieken die dinsdag zijn gepubliceerd, zijn in de periode januari-mei in Finland 26.560 mensen gestorven, dat is bijna 3.250 meer dan in de overeenkomstige periode van het voorgaande jaar.

Het Finse bureau voor de statistiek heeft in de huidige reeks meetperioden, die teruggaat tot 1990, niet een dergelijke stijging van het aantal sterfgevallen geconstateerd.

In totaal zijn in Finland in de afgelopen 12 maanden bijna 61.000 mensen gestorven.

De hoofdactuaris van het Finse bureau voor de statistiek, Markus Rapo, schat dat het aantal sterfgevallen in 2022 ook de levensverwachting van pasgeborenen zal doen dalen.

De levensverwachting van vrouwen daalde al in 2021

Volgens het Finse bureau voor de statistiek bedroeg de levensverwachting van mannen in 2021 79,2 jaar en die van vrouwen 84,5 jaar. Volgens de officieuze levensverwachting van de laatste 12 maanden zou de levensverwachting voor mannen 78,8 jaar zijn en voor vrouwen 84 jaar.

De levensverwachting van vrouwen is in 2021 al gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor, dus als zij ook in 2022 daalt, zou zij al twee jaar achter elkaar gedaald zijn. Volgens het Finse bureau voor de statistiek is dit nog nooit eerder gebeurd.

De levensverwachting in 2022 zal uiteindelijk worden bepaald door hoe de sterfte zich in het laatste deel van het jaar ontwikkelt.

Sterfte toegenomen bij de oudere bevolking

  Braziliaanse wetenschappers ontdekken levende, replicerende adenovirussen in Russische Spoetnik V Covid-19 vaccins

Volgens het Finse bureau voor de statistiek is het aantal sterfgevallen te verklaren door het feit dat de Finse bevolking vergrijst. De sterfte is het sterkst gestegen in de oudste lagen van de bevolking, en heeft haar hoogste niveau sinds 2013 bereikt in de leeftijdsgroep van 70-74 jaar.

Australië:

Het sterftecijfer in Australië ligt in 2022 tot nu toe 17,5% hoger dan het historisch gemiddelde

De “deskundigen” zijn verbijsterd, wat zou deze mysterieuze piek kunnen veroorzaken?

Het moet de klimaatverandering zijn…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Protesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende BeeldenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch parlementslid zegt: “Londen zal eerst gebombardeerd worden”
Volgend artikelHet Westen doet zijn best om een voedselcrisis te veroorzaken terwijl het Rusland de schuld geeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Tuurlijk dat staat ook vast als de volgende -demic in het draaiboek. Komende maanden zullen we vaker dit soort berichten lezen.

 2. Nu nog “ overmatige” sterfte bij ouderen.
  Deze leeftijd zal langzaam dalen, en na verloop van tijd overmatige sterfte bij steeds jongere mensen gaan ontstaan.
  Dit komt omdat eerst de ouderen gevaccineerd zijn en langzamerhand ook de jongeren.
  Jongeren hebben ook meer veerkracht, minder onderliggenden ziekten dus verloopt het proces langzamer.
  Maar uiteindelijk zal langzaam aan het giftige Spike eiwit en het mRNA en de Lipide vetbolletjes, bij velen hun verwoestende werk doen.

  Het was in het begin de bedoeling om uitsluitend ouderen en kwetsbaren te vaccineren, maar door angst te zaaien en uiteindelijk VERPLICHT de QR code te introduceren, zijn nu ook vele “ jongeren “ die veel minder risico op Corona hebben ingespoten met dit immuunsysteem verwoestende middel.

  Als je hier meer over wilt weten kun je de originele “ Pfizer Papers “ Googelen.
  Dit middel op de markt brengen na zoveel doden in de eerste test fase is crimineel. ( 1223❗️)
  En helaas is er geen “ verhaal” want het is een EXPIRIMENTEEL middel wat ons niet vooraf verteld is, maar wel bij iedereen is ingespoten zonder enige kennis over het middel.

 3. Ook in NL loopt het ziekteverzuim plus overlijden enorm op door de prikken, waardoor er overal personeel tekorten zijn en alsmaar zal toenemen.
  Gevolg: het systeem zal gaan crashen…!
  Zelfs de MSM meldt dit nu en komt uiteraard met een onzin verklaring dat het systeem vast dreigt te lopen door vergrijzing.
  Dat er juist NU plotseling overal personeel tekorten zijn na de vaccinaties…wordt uiteraard bewust genegeerd door de MSM.
  De ongeprikten zullen dus de aarde draaiende moeten houden, terwijl zij sterk in de minderheid zijn.
  Dat wordt t.z.t nog een forse klus voor de overlevenden.
  Enfin, komt tijd komt raad in onze huidige bizarre wereld!!

  https://www.ad.nl/binnenland/experts-voorspellen-crash-van-het-systeem-als-we-zo-doorgaan-leef-gezond-en-betaal-belasting~a2f9ced1/

  • Wij ongeprikten hoeven de wereld niet draaiend te houden. Samen in armoede, dat zullen we gaan. We zullen elkaar helpen waar het maar in onze mogelijkheid ligt. Ook de afgedwaalden zullen we helpen. God staat ons bij. Wees niet bang. Alles komt goed, al zal de wereld nooit meer zo zijn als ie was. Zoals de wereld was was het toch ook niet goed. Behalve dan voor de rijkeren, die onafhankelijk van de armoedigen hun luxe leven leidden. Met minachting voor degenen die niets hadden. Zoals ze tijdens de coronatijd de uitgestotenen uitjouwden, zo waren de rijken. Ook zij zullen nu vallen.

 4. Reken er maar op dat dit soort statistieken gebruikt gaan worden door de hele MSM om te bewijzen dat iedereen verplicht ge-ent moet worden.
  87,6% van die statistieken is onzin, 50,4% van de mensen weet dat.

 5. “Volgens het Finse bureau voor de statistiek is het aantal sterfgevallen te verklaren door het feit dat de Finse bevolking vergrijst.”

  Ze denken echt, dat we mongolen zijn. Dus vroeger, toen er minder ouderen waren, lag de levensverwachting hoger? En landen met thans een jonge bevolking (Afrikaanse landen, Iran) hebben de hoogste levensverwachting ter wereld? En de dubbele vergrijzing overigens? Er worden meer mensen ouder en die leven ook nog eens langer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in