© Mika Baumeister op Unsplash

De Covid-vaccins zijn duidelijk de oorzaak van een wereldwijde gezondheidsramp. Er zijn zoveel waarschuwingen van over de hele wereld. Ik zal er in deze column slechts een paar opnoemen. Maar de media zwijgen. Ze zijn zo stil als een kerkmuis. Waarom? schrijft Wayne Allyn Root.

Het Japanse Ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist aangekondigd dat de “Moderna en Pfizer Covid vaccins hart gerelateerde bijwerkingen kunnen veroorzaken bij jongere mannen.”

Gezondheidsdeskundigen in Japan zien dat myocarditis en pericarditis bij jonge mannen en tieners omhoog schieten. En ze hebben dezelfde non-stop hartproblemen waargenomen bij Japanners van middelbare leeftijd en senioren.

Overal in Amerika, en overal ter wereld, neemt het aantal hartstilstanden, hartontstekingen en sterfgevallen door hartaanvallen explosief toe. Jonge atleten vallen midden op het veld neer; stervoetballers in Europa vallen midden in de wedstrijd dood neer; scheidsrechters, coaches en zelfs fans op de tribune krijgen hartproblemen. Het is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien. Het is een epidemie.

Wat hebben al deze slachtoffers gemeen? Ze zijn allemaal gevaccineerd.

In Amerika staan de media vol met berichten over ziekenhuizen die overspoeld worden met ernstig zieke patiënten. Van kust tot kust staan er zoveel zieke mensen in de rij, dat er niet genoeg bedden of verpleegsters zijn. Zieke patiënten liggen op brancards op de gangen. Dokters en medische experts noemen het een “mysterie” waarom zoveel Amerikanen ziek zijn. Ze kunnen niet begrijpen wat er aan de hand is.

Maar ik kan het mysterie oplossen. Dit zijn Covid-vaccinverwondingen die spoedeisende hulp en intensive care’s overspoelen. De ziekten die het meest voorkomen in deze mysterieuze gezondheidscrisis – hartaanval, hartstilstand, beroertes, bloedstolsels, multi-orgaan falen – zijn allemaal dezelfde Covid-vaccin bijwerkingen die vermeld staan in het VAERS rapport (Vaccine Adverse Event Reporting System).

  Duitse intensive care verpleegkundigen waarschuwen tegen boostervaccinatie: "Het verraderlijke is het narratief"

Wat een toeval.

Maar het is niet alleen in de VS. Het gebeurt overal. In het VK, rapporteert de Evening Standard krant dat tot 300.000 Britse burgers worden geconfronteerd met plotselinge hartgerelateerde ziekten en hartstilstand.

Britse medische deskundigen geven de schuld aan PPSD- “Post-Pandemische Stress Stoornis.” 300.000 Britten sterven niet en worden niet kreupel van het vaccin. Natuurlijk niet. Ze zijn allemaal gek. Het zit allemaal in hun hoofd.

Deze gehersenspoelde Kool aid-drinkers zien niet wat er recht voor hun neus gebeurt. Of misschien zijn dokters, wetenschappers en onderzoekers te bang om hun medische licenties te verliezen, of om multi-miljoen-dollar overheidssubsidies te verliezen, om zich uit te spreken.

In het geval van de media, gaat het allemaal om hebzucht. Big Pharma koopt een groot deel van de advertenties op elk tv-nieuws netwerk in Amerika. Confronteer Big Pharma met verhalen over doden en gewonden door vaccins en de media kunnen miljarden dollars aan inkomsten mislopen. De helft van de nieuwsredactie zou ontslagen kunnen worden.

Om nog maar te zwijgen over de aandelenkoersen van deze mediabedrijven. Daar gaan de pensioenrekeningen van Lester Holt, Don Lemon, Sean Hannity en Rachel Maddow. Dus de waarheid is moeilijk te verkroppen.

Wat is de waarheid? Het enige waar iemand met een greintje geloofwaardigheid, moraal en fatsoen naar hoeft te kijken zijn een paar belangrijke factoren.

Ten eerste heeft de FDA zojuist aangekondigd dat ze 75 jaar nodig hebben om de gegevens van het Pfizer Covid vaccin volledig vrij te geven. Als ik u zou zeggen: “Vertrouw me, ik verkoop ’s werelds beste gezondheidsserum, maar ik kan 75 jaar lang geen testresultaten of ingrediënten vrijgeven, totdat iedereen die erom vraagt dood is.” Zou u me vertrouwen? Zou u kopen wat ik verkoop? Zou u het in uw lichaam injecteren?

  Zeven vragen die gesteld moeten worden over de covid "vaccins"

Een rechter eiste dat Pfizer een deel van die gegevens onmiddellijk vrijgaf. Alleen al in de eerste paar pagina’s, waarin de resultaten van de eerste paar weken van het vaccin worden beschreven, geeft Pfizer in zijn eigen gegevens toe dat hun vaccin 1.223 Amerikanen heeft gedood en 42.086 bijwerkingen heeft veroorzaakt. Tot de meest opvallende bijwerkingen behoorden hartaanvallen en hartproblemen.

Ten derde meldt het VAERS-systeem 19.886 sterfgevallen als gevolg van het vaccin, en iets minder dan een miljoen bijwerkingen, waaronder tienduizenden ziekenhuisopnames, verlammende verwondingen en blijvende handicaps. En dat is alleen nog maar in Amerika. De cijfers in de EU zijn nog hoger.

Laat me jullie nu een vreselijk geheim verklappen. Mijn ingewijde bronnen in de gezondheidszorg melden dat er zoveel slachtoffers meldingen doen bij VAERS, dat het systeem hopeloos overbelast is en een back-up heeft. Er zijn misschien 20.000 of 40.000 of 60.000 doden meer die wachten om verwerkt te worden in het VAERS systeem. Ze vertellen me dat de aantallen duizelingwekkend zijn.

Nu weet je waarom de eerste hulp en ICU’s overspoeld zijn met ernstig zieke mensen.

Dus, mijn vraag is, moet er niet iemand onderzoek doen naar deze escalerende gezondheidsramp? Moet niet iemand in de media verslag doen van deze onvoorstelbare tragedie? Moeten politici ons niet beschermen?

Eén ding weet ik zeker: er is iets heel ergs en heel kwaadaardigs aan de hand.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Covid-19 Injectie Jihad gaat duidelijk over controle, onderwerping en misleiding; niet volksgezondheidVolg Frontnieuws op Telegram

  Reiner Füllmich: Aan het eind van het jaar komt er een internationaal tribunaal
Vorig artikelOostenrijkse minister: Verblijf in Oostenrijk wordt illegaal voor ongevaccineerden
Volgend artikelBraziliaanse stad halveert aantal ziekenhuisopnames en sterftecijfers na invoering van Ivermectine als profylaxe voor COVID
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Dat spul is niet beter dan degenen die het aanraden en die het uitdelen, cq uitvoeren zijn bewust gekochte moordenaars.
    En toch maar doorgaan met een kop zonder oren, ogen en hersens. OH-en kunnen ze echter.
    Dit gaat allemaal, en dat van begin af aan, elk voorstellingsvermogen te boven. Die verbijstering is dan ook mede oorzaak dat het met lijdzaamheid wordt aangezien door velen. Of er ooit verantwoording komt? Geld…………

  2. De satanische globalistische elite die de aarde regeren willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Dit gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog.Het is de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 afkomstig uit de NWO agenda.

  3. Ja soms moet je de dood een handje helpen er zullen veel mensen te komen te overleiden door deze giftspuit zij is niet om je beter te maken maar om je te vermoorden, daarom stel ik voor neem ze als je zelfmoord wilt plegen ik hou jullie niet tegen voor veel mensen en zeker de nuttelozen zou het een uitkomst kunnen zijn als je zelf niet meer in staat bent om zelf naar te denken dan ben je echt een nutteloos wezen en al heb je een hart zo groot als een paard maar geen verstand dan blijf er weinig tot niets meer over voor jou bestaan op deze aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in