Fotocollage: Info-DIREKT; Afbeelding mevrouw Edtstadler: van het Bondsministerie van Financiën - Raad van Ministers op 08.01.2020, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=85737446

De zogenaamde “Minister voor de Grondwet” Karoline Edtstadler kondigde onlangs zonder blikken of blozen aan dat het met de invoering van de vaccinatieplicht illegaal zou worden om in Oostenrijk te wonen en niet gevaccineerd te zijn. Het is onduidelijk op welke grondwet de activiteiten en uitspraken van de ÖVP-politicus betrekking hebben – het kan in ieder geval niet die van Oostenrijk zijn. Verplichte vaccinatie en verplichte tests zijn daarentegen niet echt van toepassing op asielzoekers in Oostenrijk en zo functioneert het … schrijft Michael Mayrhofer.

Sinds uiterlijk 2015 staan mensen versteld van wat er allemaal mogelijk is. Zo konden honderdduizenden ongehinderd en ongecontroleerd illegaal de grens naar Oostenrijk oversteken om na het uitspreken van het toverwoord “asiel” in de sociale stelsels terecht te komen. Geen van hen had ooit een cent in de schatkist gestort, maar het werd vanzelfsprekend geacht dat deze mensen recht hadden op de beste medische behandeling, een nieuw gebit en kost en inwoning.

Wat als volstrekt ondenkbaar werd beschouwd, waren zaken als een duidelijke vaststelling van de identiteit, bijvoorbeeld op basis van de gegevens van de desbetreffende mobiele telefoon. Een leeftijdsbepaling door middel van een “gedwongen röntgenfoto” van de heupbeenderen werd beschouwd als een medische ingreep die in strijd was met de mensenrechten. Van de Oostenrijkse burger werd verwacht dat hij de bewering zou geloven dat de meeste binnenkomende asielzoekers van 2015 op 01.01.1998 geboren waren, ongeacht hoe dik en lang de baard al aan het groeien was. Omdat 17-jarigen konden hopen op speciale clementie voor de wet – en er was ook meer geld voor de exploitanten van asielcentra.

  Hilarisch: Vaccinatiepropaganda met schapen

Wie weigert de test te doen, mag niet worden uitgezet

Des te verbazingwekkender was het feit dat na het begin van de Corona-pandemie, gedetineerden met een zeer eenvoudige truc in het land mochten blijven. Het enige wat zij moesten doen was de Coronatest weigeren en zij werden als niet-uitzetbaar beschouwd en mochten in het land blijven. In die tijd stond er in het bevel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken:

Weigering van PCR-test voor deportatie

Indien een dergelijke negatieve test een voorwaarde is voor binnenkomst in het derde land, moet ernaar worden gestreefd dat de gedetineerden de test vrijwillig ondergaan. Als zij weigeren, mogen zij niet deelnemen aan de geplande vlucht. Het BFA onderzoekt vervolgens of bewaring in afwachting van uitzetting of de oplegging van de verzachtende procedure mogelijk is. Indien uit de feiten van de zaak blijkt dat noch bewaring in afwachting van uitzetting noch milde maatregelen aanwendbaar zijn, moet de betrokkene uit detentie worden vrijgelaten.

FPÖ heeft het publiek geïnformeerd

Aangenomen mag worden dat de gebruikelijke NGO’s alle gedetineerden in Oostenrijk op de hoogte hebben gebracht van de mogelijkheid om ondanks ernstige overtredingen in het land te mogen blijven. Dit feit werd door secretaris-generaal van de FPÖ Michael Schnedlitz in een parlementaire toespraak in juli 2021 aangekaart:

U voorkomt ook deportaties. Ja, u en uw minister van Binnenlandse Zaken! Terwijl iedere Oostenrijker zich moet laten testen, zelfs de kinderen, zodat zij naar school kunnen gaan, naar het restaurant, naar het openluchtzwembad, gaat een intern document van het Ministerie van Binnenlandse Zaken – ik heb het hier bij mij – over de volgende vraag: Steeds weer weigeren gedetineerden die worden uitgezet – we hebben het nu niet over asielzoekers, we hebben het over degenen die al in hechtenis zitten – een Coronatest, nu kunnen wij ze niet naar huis vliegen.

  Hoe de "ongevaccineerden" het bij het rechte eind hadden

Het antwoord van de minister van Binnenlandse Zaken luidt:

Wel, we kunnen de gedetineerden niet dwingen een test af te leggen, het afleggen van zo’n test is een inbreuk op hun lichamelijke integriteit. – Einde citaat.

Parlementariër Michael Schnedlitz:

In het geval van gevangenen die op uitzetting wachten, gewelddadige criminelen en illegale immigranten geeft de Oostenrijkse Volkspartij (ÖVP) deze rechten, maar u kunt zich niet bekommeren om onze kinderen en de bevolking.

De ÖVP, waartoe Karoline Edtstadler, de “Minister voor de Grondwet”, behoort, is verantwoordelijk voor veel van deze activiteiten. In een interview met Puls 24 zei ze zonder blikken of blozen het volgende:

Met de invoering van de vaccinatieplicht is het eigenlijk illegaal om in Oostenrijk te wonen en niet gevaccineerd te zijn. En daar kunnen andere gevolgen aan vastzitten.

De regering eist volledige onderwerping van de bevolking

Dit betekent dat de “Minister voor de Grondwet” van de ÖVP mensen die hun hele leven hard hebben gewerkt en belasting hebben betaald, het recht wil ontzeggen om op Oostenrijks grondgebied te blijven als zij weigeren een experimentele genetische ingreep te ondergaan. Een medische behandeling die niet geschikt is om te voldoen aan hetgeen wordt beweerd – namelijk bescherming tegen een coronaziekte en bescherming tegen het doorgeven van deze ziekte aan derden. Het enige dat hier van belang is, is dat mensen zich aan deze ingreep blootstellen als een gebaar van onderwerping, ongeacht alle mogelijke gevolgen, tot en met de dood door een hartaanval of trombose.

De verklaring van de minister heeft natuurlijk niets te maken met de Oostenrijkse federale grondwet, die elk orgaan van de republiek heeft gezworen te handhaven. Daarom vragen wij op provocerende wijze aan welke grondwet de ÖVP en haar functionarissen anders trouw zijn?

  COVID, HIV, Vaccin en VAIDS - een uitleg

Hoe kunnen ze asielzoekers bedreigen met boetes?

Overigens mag worden aangenomen dat asielzoekers zich niet alleen aan uitzetting kunnen onttrekken, maar ook het bevel van de regering tot verplichte inenting kunnen negeren. Omdat hun enige inkomen van de staat komt, is het volstrekt irrelevant of zij met een boete van 600 of 3.600 euro worden bedreigd, omdat zij toch geen van deze bedragen kunnen betalen en hun niets kan worden afgenomen. De verplichte vaccinatie zal daarom vooral een existentiële bedreiging zijn voor Oostenrijkers uit de middenklasse – voor de mensen die met hun werk het systeem in stand houden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie of gevangenisstraf: Oostenrijk’s Coronaregime wil vanaf 1 februari verplichte vaccinatie voor ALLEN!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPaniek? Amerikaanse megabedrijven ontvluchten de vaccinatieplicht
Volgend artikelAls het vaccin zo goed is, waarom vallen er dan zoveel mensen dood? Hartaanvallen rijzen de pan uit, kinderen krijgen hartproblemen, voetballers storten op het veld in, ICU’s overspoeld van kust tot kust
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

41 REACTIES

  • Google haar naam, scroll 7 pagina’s naar beneden in afbeeldingen tot je een artikel ziet van zackzack waar zij wordt vergeleken met Marilyn Manson.
   Klink en scroll naar beneden tot de foto van haar met Manson.
   Kijk daar even goed naar en Viola: antwoord.

   • Deze ‘vrouw’ Edtstadler bewijst met haar ‘verplichte gifspuit voor iedereen’ ook zonder tussenkomst van een Satanist (die zich blijkbaar aan massa moordenaar Charles Manson optrekt) wel dat ze een adder is, Ests-adder dus.
    AntichristSuperstar, zo noemt Marilyn Manson zich ook, wel, zo kunnen we Karoline ook wel een paar bijnamen geven die wellicht weer wat slapende zielen dwingt tot wakker worden.
    We hebben hier te maken met 100% psychopaten uit het rijk der zombies. Dit gevoelloze, monsterlijke Oostenrijkse wezen verbergt haar natuurlijke moordzucht niet eens meer.

 1. Ga er nooit meer heen.
  Jaren geleden was ik er sinds lange tijd weer een keer en het stikte er van de kopvodden en waterpijpen.
  Tot nooit.

  • Heel errug slim zakt hele economy in elkaar en kunnen ze niks> want er komt echt niet veel uit Oostenrijk.
   Boycotten en alle invoer stoppen…en uit de EU gooien en het hele kabinet verplicht 3 x daags een turbobooster shotje

 2. Angst aanjagen via de media in de hoop dat de mensen zich vrijwillig aan een injectie onderwerpen.

  Hoe wanhopig is de Deep State van Europa. ? pure wanhoop want er zijn nog 150.000.000 mensen die verstandig zijn en die niet toegeven.

  Duidelijk is nu te zien wie er vervallen zijn tot tirannen. Kortom de politici zijn er dus niet voor de mensen .

  Iedereen ontwaakt ook de gevaxten.
  Worden de politici opgeofferd? Lijkt er wel op.

  • Die 150+ mlj door er niet toe.
   als we geïsoleerd zijn en niet verenigen worden we stuk voor stuk eruit geplukt.
   Of is dat een koplottheorie?

    • Ursula von der Leyen (U kent haar wel, de voorzitter van de Europese commissie) heeft dit getal genoemd en als een dergelijke prominent 150 miljoen noemt dan mag u ervan uitgaan dat het getal in werkelijkheid nog groter zal zijn. Liegen en bedriegen is hun niet vreemd namelijk. Maar stel nu dat het er 150 miljoen zijn dan spreken we toch over 1/3 van de Europese bevolking en dat is toch wel wat minder dan zeggen dat de vaccinatiegraad 85% is of zo.

     En als we Rusland niet meer zouden beschouwen tot Europa en zij het dus alleen over de Europese Unie heeft berekend dan wordt het percentage ongevaccineerden nog groter !!! Sta hier maar eens eventjes bij stil. We zijn niet alleen, maar een ENORM GROTE GROEP !!!

     • Nee, je kan niet uitgaan dat dat getal klopt of veel groter is. Zij hebben nu de ongevaccineerden als zondebok nodig. Zelfs al zou 95% gevaccineerd zijn, dan zullen ze nog 150 miljoen roepen omdat anders de mensen hun schouders op gaan halen en alle maatregelen onzinnig vinden voor die paar.
      Je bent niet alleen, nee, maar wel een kleine minderheid. En nogmaals, de meeste ongevaccineerden zitten in Oost Europa. Er komt geen horde Roemenen of zo jou helpen of Nederland bevrijden.

      • Hoi Vince,

       Leuk te zien dat jij massa psychologie ook begrijpt. Heb jij al nagedacht over strategieen die wel kunnen helpen? Ik wel en zou graag met jou over van gedachten willen wisselen.

       Als je dat ziet zitten let me know en als je akkoord bent, wees ajb zo kritisch als je kan zijn want daar kan het alleen maar beter van worden!

       Groeten,
       Hugo

       • Ik wil best je ideeen bekritiseren, als je daar wat aan hebt. Een ding dat je kunt doen is ze een spiegel voorhouden door het belachelijk te maken. Doe bv. mondkapjes op je knieeen en spreek de mensen aan dat zus of zo zegt dat ze zo nog beter beschermd zijn .

 3. Juist dit land…. ik ging elk jaar 2x skiën. Es gab mal frau Gusti, Sie sagte “das gibt’s doch nicht” toen we onverwacht binnenkwamen. Das wird leider niet wieder passieren……

 4. Deze mevrouw ziet er slecht uit blauwe tandvlees wit gelaat en dan lachen waarom?? kleren van het jaar 1950

  ziet er nog ouder uit dan mijn oma….uit Oostenrijk komt niks goeds en echte lelijkerds zoals Adolf Hitler

 5. @Vince;Inderdaad V., zoals je zegt, waarschijnlijk worden asielzoekers voorlopig wat gespaard.Heb ook steeds de indruk dat deze mensen op goed georganiseerde manier worden binnengehaald.Maar dat wisten al jullie wel..

 6. Hmmmm, volgens het Europese hof is verplichte vaccinatie verboden! Dus normaal gesproken kan eenieder die zogenaamd verplicht wordt naar de rechter stappen en zal winnen. Als dit niet zo is, is het duidelijk dat de rechtsstaat niet meer bestaat. Job verliezen en boetes uitdelen aan niet gevaccineerden is verplichting dus illegaal.

 7. Je kan de asielparasieten door het niet betalen van de boete vastzetten net zoals de westerlingen. Of lukt dat alleen bij het eigen volk en niet bij de landveroveraars?

 8. Dit is het probleem met vrouwen. Ze vernietigen de beschermende laag totdat ze zelf prooi zijn en dan is er niemand die ze redt. En dat zal ervan komen.

 9. Geschiedenis herhaalt?

  “Minister voor de Grondwet” Karoline Edtstadler wil dus de ongevaccineerden niet meer in Oostenrijk, kortom de gemeenschappelijke geboorte landen van het fascisme Italië en Oostenrijk die zoeken dus methodes uit om van de ongevaxxte dissidenten af te willen komen, voor de hand liggend zou Polen wéér een rol in de vernietiging kunnen gaan spelen.

 10. uk – pos.test en overleden, wat en waarom het verschil?

  aug 1-9, aantallen (en 7dgn gemiddelde)
  aug| ’20 ——— | ’21———
  1/8 | 11 (12,3) __ 93 (85,4)
  2/8 | 10 (11,4) __ 79 (88,6)
  3/8 | 15 (11,3) __ 74 (86,9)
  4/8 | 14 (11) ____79 (87,7)
  5/8 | 6 (11,4) ___ 101 (85,7)
  6/8 | 9 (11,1) ___ 93 (85,7)
  7/8 | 12 (10,9) __ 95 (86,7)
  8/8 | 14 (10,3) __ 79 (88)
  9/8 | 8 (10,4) ___ 79 (88,7)

  en veel plezier met je injecties onder dwang

  • En hecht je zo vreselijk aan je recht, je vrijheid, om nee te zeggen tegen vaccinatie;
   daar leg ik me niet bij neer.
   Want dat recht, die vrijheid, kan nooit belangerijker zijn dan
   het recht van een ander om niet ziek te worden;
   het recht van een ander op een plek in het ziekenhuis;
   het recht van de ander om zijn onderwijs, om zijn onderneming, om zijn leven gaande te houden.

   Tuurlijk Hugo.
   En het hele o.k. clubje, ook vreselijk bedankt.

   “Bij elken welgelukte aanslag op de Vrijheid kan dus de Staat nooit dan medeplichtige zijn.
   Hoofdschuldige blijft de plichtvergeten burger zelf, die,
   in zonde zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend, de kracht tot eigen initiatief verloor.”

   “.. Onder een volk dat gezond in zijn nationale kern, nog gezond in zijn kringen leeft,
   kan geen Staat de palen van het recht verzetten,
   of dat volk verzet er zich door redelijke weerstand, met Gods hulpe, tegen in. ..”

   “Nimmer rusten, eer .. van de vrijheid ons niets zou resten
   dan het „sic transiit” op haar graf.”

 11. Het blijft maar klachten regen binnenkomen Maar de EU is en blijft blind in Brussel daar waar vertegenwoordigers van alle EU landen zitten Maar daar hoor je niets van dat de EU landen dictatoriaal zijn aan het worden……. Waarschijnlijk heeft die trut Von der Leyden dat alles voor mekaar gespeeld om 1,2 miljard booster spuiten die ze al in de zomer van 2021 bestel heeft en d volgende spuit die nog geen maam heeft weer bestellen voor het komende jaar Als de B. spuiten die zo rond de 20 euro per stuk kosten, dan kost dit waanzin grapje de EU maar liefst 24 miljard euro en als ze die spuiten niet aan de man weet te brengen voor haar man die in de bio industrie zit! Dit draait dan uit op een oorlog tussen diverse landen die wel en niet willen meedoen…… In Oostenrijk begon de ontwikkeling van de twee wereldoorlog door enkele dictators maar zal ook nu weer gebeuren!!!!

  • Hoi Frans,

   Ik heb het stuk voor een tweede keer gelezen na jouw reactie gelezen te hebben. Ik zie er geen racisme in. Ok, allicht wat racisme tegen de autochtone bevolking. Net zoals in NL. Je mag niets meer zonder positieve test of injectie bewijs maar ”asielzoekers” wel.

   Dus zou je willen toelichten wat jij racisme in dit stuk vind? Alvast bedankt.

   Groeten,
   Hugo

 12. Het komt er dus op neer dat levens nu BEWUST worden verwoest, indien je de prik niet neemt.
  Het ” vaccin ” die bewezen niet helpt omdat je ondanks die prik ziek kunt worden en anderen kunt besmetten, aldus de officiele verklaring.
  Die prikken hebben uiteraard niets met gezondheid te maken.
  En toch die enorme dwang om het ” vaccin ” te moeten nemen.
  Gezien de harde maatregelen tegen ongevaccineerden bewijst mij dat de vaccins als werkelijk doel hebben, wereldwijde genocide en opbouw van totale controle over iedere burger via het social credit systeem zoals in China.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in