Er is een reden dat hartaanvallen en bloedklonters veel vaker zullen voorkomen… maar het vaccin heeft er niets mee te maken. Zeggen ze. Artsen waarschuwen dat honderdduizenden mensen in het Verenigd Koninkrijk een verhoogd risico lopen op een hartziekte of een hartstilstand, schrijft Kit Knightly.

In een gesprek met de Evening Standard zeiden psychologisch therapeut Mark Rayner en vasculair chirurg Tahir Hussein dat het Verenigd Koninkrijk in de nabije toekomst “300.000 nieuwe patiënten met hartproblemen” zou kunnen zien.

Wie is de schuldige? Nou, dat zou “Post Pandemic Stress Disorder” zijn. Een nieuwe aandoening “die nog moet worden erkend”, hoewel “veel deskundigen geloven dat het zou moeten”.

Het is een heel echt iets. Ze hebben het niet helemaal verzonnen. Doe niet zo cynisch.

Alle angst en stress in verband met de “pandemie” heeft namelijk zo’n tol geëist van het publiek dat artsen een toename van hartziekten voorspellen van 5% in het hele land, en niet alleen bij ouderen en zieken.

Volgens Dr Hussein, ziet hij nu al…

“… een grote toename van trombose-gerelateerde vasculaire aandoeningen in mijn praktijk. Veel jongere patiënten worden opgenomen en hebben chirurgische en medische ingrepen nodig dan voor de pandemie.”

Nu, sommige van jullie dwaze anti-vaxxers daarbuiten misschien gekke vragen stellen zoals “kan deze toename van bloedklonters en hartkwalen gelinkt worden aan het injecteren van miljoenen mensen met een ongetest vaccin?”

Maar dat is absurd. En ik zei dat je moest stoppen met cynisch te zijn.

Ja, goed, in het belang van eerlijkheid moeten we vermelden dat onlangs werd gemeld dat de Astra Zeneca injectie bloedstolsels kan veroorzaken.

  Aaron Russo ontmaskert de Wereldwijde Elite, Centrale Banken, Nieuwe Wereld Orde en Microchips (Nederlands transcript)

Het blijkt dat al die mensen die dat in maart zeiden, toch geen samenzweringstheorie aanhangers waren die verkeerde informatie verspreidden. Ze hadden helemaal gelijk. Maar de stolsels zijn slechts zeldzaam, dus maak je geen zorgen. En ze weten nu wat de oorzaak is, dus toekomstige batches zijn misschien in orde.

En ja, ook in het belang van de eerlijkheid is het waar dat zowel de Pfizer- als de Moderna-prikken ook hartproblemen kunnen veroorzaken. Beide kunnen, volgens de CDC, pericarditis en myocarditis veroorzaken, met als complicaties hartaanvallen, hartfalen en beroertes.

De Britse regering heeft zelfs speciale richtlijnen opgesteld voor de behandeling van myocardits, “na vaccinatie tegen Covid19”.

Maar, net als de bloedstolsels, is dit zeer zeldzaam. Natuurlijk niet zo zeldzaam dat je geen speciaal gidsdocument nodig hebt over hoe er mee om te gaan, maar nog steeds heel erg zeldzaam.

..het punt is, ja, van alle grote Covid-vaccins is bekend dat ze hartgerelateerde bijwerkingen hebben, en ja, sommige artsen voorspellen nu een grote piek in hartgerelateerde gezondheidsproblemen, maar deze staan totaal los van elkaar.

Eerlijk gezegd, het idee dat dit een media psy-op voor preventieve damage control is, is belachelijk.

Stop cynisch te zijn.

Elk verband tussen hartproblemen en vaccins is gewoon pech of toeval. Het is echt gewoon de stress.

Stel geen vragen over het vaccin. Besluit niet om het vaccin niet te nemen. En maak je absoluut geen zorgen over wat er in het vaccin zit. Zorgen maken veroorzaakt stress en dat veroorzaakt, in tegenstelling tot vaccins, hartproblemen.

Haal gewoon de prik. En de tweede dosis. En de booster, elke drie maanden. En de bijgewerkte doses, voor de varianten.

  De reden waarom het zo stil werd rond de patholoog die de vaccindoden onderzocht

Voor de zekerheid krijg je vier prikken per jaar, elk jaar, voor de rest van je leven, en/of tot je doodvalt aan een hartaanval.

… als gevolg van stress.

Wees niet cynisch.

“Als je dit gelooft, ben je echt een schaap. Dit is een dekmantel om te verklaren waarom mensen als vliegen neervallen. Volslagen rookgordijn,” schrijft iemand in de Evening Standard commentarensectie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoopVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFactchecking de factcheckers
Volgend artikelCovid-vaccin bijwerkingen – Verhaal van een stewardess “Ik ben op social media een ‘pestrat’ genoemd door mensen van wie ik dacht dat ze mijn vrienden waren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. Ik zie tonnetjes vloeibaar gif op de rug, met slangetjes rechtstreeks de aorta in, net zoals met de chemo troep. En dan zijn er “Bescherming Tankstations”, net zoiets als benzinestations, waar je je tonnetje kan bijvullen voor een leuk bedrag om constant beschermd te blijven tegen Het Virus en zijn vele Varianten. De hele “pandemie” wordt zeer geloofwaardig in stand gehouden dmv “Varianten” en de gifverkoop loopt gesmeerd. Het verkoopt nog beter dan de Broodjes Aap die je ook overal kan kopen. Op je hoofd zit bovendien dan een transparante bol met een luchtpijp die de radioactieve lucht om je heen een beetje zuivert, en waardoor je Opa niet meer kan infecteren. Op je borst draag je met trots je Vaccinatie ID. Net zoiets als het Superman logo. In je anus zit de Chinese plug voor de Anal S(ch)wab die ze nu al gebruiken, voor snelle toegang door de autoriteiten voor de regelmatige Varianten Test. Aan de kant van de weg zie je soms een persoon liggen stuiptrekken, of plotseling stort er iemand voor je neer. Maar daar hoef je niet op te letten, dat is puur “toeval” en hoort bij de tijd. Die stakkers worden door de Staat weggehaald. Toeval heeft vele namen, zoals Stress Syndroom. Toeval bestaat niet meer. Bijna iedereen heeft nog een rudimentair piemeltje en verder niks. Wat een vrouw was, weet men niet meer. Er worden geen mensen meer geboren, ze worden gekweekt. Elke nieuwe krijgt meteen zijn slangetje in de aorta, en zijn eerste giftonnetje, net zoiets als de eerste babyschoentjes. Geen moedermelk meer, dat is vieze dierentroep dat de uebermensch niet nodig heeft. En uit de schoorstenen van de giffabrieken walmt de afvalsmog de hemel tegemoet en bedekt de zon. Klimaatsverandering meteen verholpen, en de overgevoeligheid voor licht waar je aan lijdt is ook verholpen. That’s the future! Succes zelfmoordsekte!

  2. Het is altijd heel triest om te zien dat als de ´waarheid’ niet op tafel mag komen er heel gauw het etiket ´stress’ of ´psychische aandoening’ opgeplakt wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in