Foto ter illustratie: freepik / akiromaru

Gisteren publiceerde de Sächsische Zeitung een zeldzaam juweeltje van echte journalistiek. Daarin wordt het vreselijke lot van de 14-jarige dochter van een politicus besproken, die bijna stierf na haar “Covid-vaccinatie”, vervolgens necrose in haar botten kreeg en nu waarschijnlijk twee nieuwe heupgewrichten nodig heeft – naast talloze andere blijvende beschadigingen. De vader zelf is maandenlang doorgegaan met het promoten van vaccinatie en vecht tot op de dag van vandaag zichtbaar tegen zichzelf en zijn systeem. Toch roept hij op tot een open debat over vaccinatieschade. Ook dit geval is waarschijnlijk nooit gemeld bij het RKI (Duits overheidsagentschap verantwoordelijk voor ziektebestrijding en -preventie, red.), schrijft Willi Huber.

“Het ging haar ook om de belofte van vrijheid na de vaccinatie,” verklaart de groene politicus de beslissing van zijn dochter om zich op 14-jarige leeftijd te laten vaccineren. Het zal niet de hele waarheid zijn, want tot op de dag van vandaag is het voor de Groenen-familie belangrijk om zich niet te positioneren als tegenstanders van vaccinaties of Corona-ontkenners. Dit laat ook de mentale wereld zien van mensen die geen problemen hebben met het feit dat hun eigen dochter bijna moest sterven door leugens en valse beloften als gevolg van corruptie en criminaliteit en nu haar hele leven kreupel zal blijven. Ja, deze harde woordkeuze is nodig, want men moet de dingen wakker schudden. Het is onvoorstelbaar hoe onderdanig mensen kunnen zijn en wat hen kan worden aangedaan zonder echt verzet.

Thomas Löser is gemeenteraadslid voor de Groenen in Dresden en lid van het deelstaatparlement. Eén verkeerd woord en hij zou verstoten en uit de partij gezet worden. Daarom kweekt hij het prikkeldraad in zijn hoofd en doet hij de ene eierdans na de andere. Het is een wonder dat hij zijn verhaal überhaupt openbaar maakt. Wie weet is dit genoeg om een einde te maken aan zijn bestaan als Groene politicus. Waarnemers vragen zich af of het leven van de eigen dochter niet meer waard zou moeten zijn dan ideologie en kadavergehoorzaamheid aan een doempartij.

  Het grootste probleem waarmee mRNA-sceptici worden geconfronteerd - En hoe het aan te pakken

In juni 2021 besloot de toen 14-jarige zich te laten vaccineren. Dat het waarschijnlijk niet alleen de belofte van vrijheid was, maar ook de rolmodellen in haar eigen familie die tot de beslissing leidden, wordt niet besproken in het eerder genoemde krantenartikel. Vader en moeder werden drievoudig gevaccineerd. Na de vaccinatie begon een martelaarschap dat de dochter tot het einde van haar leven zal vergezellen.

Onherstelbare schade aan botten en gewrichten

In het begin kreeg ze koorts en kortademigheid en werd ze beademd op een intensive care. De diagnose: longontsteking en bloeding in de longen. Cortisone in hoge doses hielp. Een jaar later werd necrose in de botten vastgesteld, d.w.z. afstervend weefsel. De gewrichten van de jonge vrouw waren onherstelbaar beschadigd. Dit zou een secundair effect van de cortisone zijn. Sindsdien kan ze haar leven alleen nog maar leiden met pijnstillers. Ze kan niet meer lang staan en heeft ernstige concentratieproblemen. De mate van blijvende invaliditeit wordt momenteel bepaald.

Blijkbaar wordt de familie van de hooggeplaatste politica net als de gewone mensen door de Duitse staat voor de gek gehouden: een verband met de vaccinatie wordt ontkend.

Officieel is er geen verklaring voor de ziekte van zijn dochter en is er ook geen bewezen verband met de Corona-vaccinatie. De huidige klachten zijn niet direct gerelateerd aan de vaccinatie, maar zou een bijwerking van de dringend noodzakelijke behandeling van de longontsteking zijn die na de vaccinatie is ontstaan. – Sächsische Zeitung

Onvoorstelbaar dubbelmoraal

Hoe dan ook, in augustus 2021 was Löser nog steeds te zien in een krant die reclame maakte voor beperkingen, maskers, luchtfilters en vaccinaties. En het archief vergeet het niet: in november 2021 postte Löser onder de “hashtag” #allesindenArm dat een 98% gevaccineerde bevolking een rolmodel zou zijn – het ging immers om solidariteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Dit maanden nadat zijn eigen dochter bijna stierf aan de vaccinatie.

Nu doet Löser alsof hij een serieuze politicus is die zich zorgen maakt over de gezondheid van de bevolking. Hij roept op tot onderzoek, classificatie en een adviesnetwerk.

Een samenleving moet kunnen nadenken over de fouten en successen van pandemiebestrijding zonder het schuim op de lippen te krijgen. – zegt Löser tegen de Sächsische Zeitung

Als loyale en brave Groene politicus heeft Löser in zijn carrière echter vaak het schuim op de lippen gehad, vooral als het tegen “rechts” of “Pegida” was. Ook hier zijn er veel voorbeelden van discriminerende en uitsluitende uitspraken.

Gezondheid kan niet worden teruggekocht met compensatiegeld

De Sächsische Zeitung berekende, naast belachelijke cijfers over goedgekeurde vaccinschade, dat de getroffenen recht zouden hebben op een pensioen van tussen de 164 en 854 euro. Iedereen weet wat men met deze bedragen kan doen in het Duitsland van 2023. Bovendien kan al het geld in de wereld de gezondheid en toekomst van een zwaar gehandicapte 14-jarige niet kopen. Een expert rondt het verslag in het establishmentsmedium af. Negen van de tien beoordeelde gevallen zouden geen vaccinverwondingen zijn. Het narratief moet koste wat het kost in stand worden gehouden, zelfs over de lijken van hun eigen kinderen heen.

Löser heeft de vaccinverwonding tot vandaag niet als vaccinschade gemeld. Hij ontweek vragen van journalisten door te zeggen dat artsen dat verplicht waren. Dat de artsen die schaamteloos in zijn gezicht liegen dat het lot van zijn dochter niets met het vaccin te maken had, beslist geen vaccinatieschaderapport indienen, zou hem na twee jaar misschien langzaam duidelijk moeten worden. Löser is een van die mensen die op een gegeven moment hun eigen verantwoordelijkheid en hun eigen schuld onder ogen moeten zien. Want voor een 14-jarige hebben de ouders nog steeds een grote verantwoordelijkheid – ook al willen ze die nu op de staat afschuiven. Het schuldgevoel blijft, je wordt er elke ochtend mee wakker. En het schuldgevoel strekt zich niet alleen uit tot de eigen dochter, maar tot de hele bevolking, die onder druk is gezet voor een experimentele gentherapie zodat de farmaceutische industrie miljarden winst kan maken. Hopelijk weegt het belastinggeld dat men ontvangt als lid van het staatsparlement ook op tegen dit schuldgevoel.

  Verpleegkundigen-klokkenluiders ontmaskeren media's valse "Pandemie van de Ongevaccineerden" verhaal

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voor altijd ziek: COVID-19 VACCINS veroorzaken ernstige ontstekingen, waardoor reeds op bestaande chronische gezondheidsklachten, ziekten, aandoeningen “gericht” wordt en verergerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNo Shit!
Volgend artikelGlobalisten leiders zijn het publiek psychologisch aan het programmeren voor de Derde Wereldoorlog, een nucleair Armageddon en klimaatlockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • Deze man weet echt wel wat zijn dochter is overkomen dus ik sluit naief uit als reden. Ook sluit ik laf uit. Het vergt echt wel lef om je gezin onder de bus te gooien om je politieke macht te behouden. Zeker als je weet dat je kind (of kinderen, ik wee niet of hij er meer heeft) of vrouw zich tegen je kunnen keren vanwege deze daden tegen je eigen familie.

   Deze man is of (zoals hier onder is gesteld) een aanhanger van een cult ala Jim Jones maar dan op een giga schaal of een raszuiivere psychopaat met geen enkel gevoel. Ik kan er niets anders van maken.

   Groeten,
   Hugo

 1. Laffe narcistische man, je eigen dochter met haar schade niet erkennen. Bah…. Dat is hetzelfde als de dochter verkracht zou zijn op 14 jarige leeftijd door zijn collega en hij weg zou kijken . Hij erkend zijn dichter niet en dat is walgelijk. Jammer dt hij degene niet is die de gifprik heeft ontvangen maar zijn onschuldige dichter in plaats.

 2. Er zijn meer zielloze mensen in de wereld dan werkelijk bezielde. Rond 90% is zielloos. Ze heten “elite” en “satanist” en “wappie” en “linkse” en “groene” en tegenwoordig ook “alien onder ons”. Dus wees maar blij dat jij niet zo heet, en koester je ziel. En besef vooral dat je je onder ziellozen bevindt, en probeer dat gewoon te accepteren. Doe ook geeen moeite meer de ziellozen op andere gedachten te brengen, want dat teistert je ziel onnodig. Op die manier kun je nog wel stand houden in deze verziekte wereld totdat je verder gaat, het onsterfelijke in.

 3. Hoe kan je nog met jezelf leven als je dit je kind hebt aangedaan.
  En dan zulk zwak, politiek verweer van weer een onderzoek (op kosten van de belastingbetaler, uiteraard).
  Links zijn is een psychische aandoening.

  • Hoi,

   Doet me denken aan een quote die me echt raakte want dat beschreef mij echt (ik vertaal m even uit t Engels). Als je jong bent en je bent geen socialist heb je geen hart (want je ziet al dat onrecht om je heen en je wil er wat aan doen). Als je ouder wordt en je wordt dan geen conservatief heb je geen hersens (want dan zou je moeten zien dat al die socialistische ”oplossingen” nog meer ellende brengen.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in