Victor Lindelof, Piotr Zielinski en Martin Terrier hadden tijdens hun wedstrijden in het weekend pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden.

De Franse profvoetballer Martin Terrier, die voor de Ligue 1-club Rennes speelt, werd zondag tijdens de wedstrijd tegen Nice vervangen nadat hij pijn op de borst had gevoeld. Dit was het derde incident in een paar dagen waarbij een Europese topvoetballer zich midden in een wedstrijd op de borst klampt en niet verder spelen kan, meldt Uncutnews.ch.

De opeenstapeling van deze gevallen heeft de vraag doen rijzen of de gevallen van spelers die van het veld worden gehaald wegens hart- en ademhalingsproblemen te wijten zijn aan ongewenste bijwerkingen van het COVID-vaccin.

Na 30 minuten in de wedstrijd tegen OGC Nice, boog Terrier en leek te worstelen voor lucht. Paramedici spoedden zich naar het veld toen de 24-jarige in kennelijke nood op zijn borst wees. Kort daarna werd hij van het veld gehaald.

Via Thecovidworld.com

Het incident vond plaats nadat de jonge spits een week geleden tegen Saint-Éttiene zijn eerste hattrick (3 doelpunten in één wedstrijd) in zijn carrière had gescoord. De drie gevallen binnen 24 uur zijn nog maar de laatste die de voetbalwereld zorgen baren.

Terrier is voorlopig de laatste topsporter geworden die het spel heeft verlaten wegens pijn op de borst. Dit was het derde incident dit afgelopen weekend waarbij Europese topsporters werden gezien die hun borst vasthielden en de wedstrijd vroegtijdig moesten verlaten.

Vorige maand werden twee andere voetballers in dezelfde week getroffen door gezondheidsproblemen. Charlie Wyke, een speler van Wigan Athletic, kreeg tijdens een training een hartstilstand en werd naar het ziekenhuis gebracht waar zijn toestand als stabiel werd omschreven. Wyke verklaarde dat reanimatie uitgevoerd door manager Leam Richardson zijn leven redde.

Dr. Sherri Tenpenny: "Dit is een perfect ontworpen moordmachine"
Charlie Wyke en John Fleck

Een paar dagen later werd John Fleck, 30, een speler van Sheffield United, tijdens een Championship-wedstrijd tegen Reading op een brancard van het veld gedragen. Fleck had in augustus zijn tweede dosis van het COVID-vaccin gekregen.

Eind oktober moest Barcelona-speler Sergio Aguero (33), die wordt beschouwd als een van de beste spitsen ter wereld, een punt zetten achter zijn illustere carrière nadat na een wedstrijd tegen Alavés hartritmestoornissen waren geconstateerd. De voetbal superster was volledig gevaccineerd.

Sergio Aguero gedwongen te stoppen met voetbal na hartproblemen tijdens wedstrijd tegen Alavés

De plotselinge toename van hart- en ademhalingsproblemen bij voetballers veroorzaakt wereldwijde opschudding. De wijdverbreide vaccinatie-eisen in de sport hebben ertoe geleid dat professionele atleten gedwongen zijn hun carrière op te geven of zich te laten vaccineren.

Vaccinatie kan echter als gevolg van bijwerkingen ook het einde van hun loopbaan betekenen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatieVolg Frontnieuws op Telegram

4 REACTIES

  1. Gut hoe kan dat nou? Die gentherapy is toch volkomen veilig? Hoe was het weer op dat moment? Stond de wind verkeerd? Was het gras pas gemaaid? Waren zijn schoenen wel goed vast?
    Je moet overal rekening mee houden.
    De prik zal het niet zijn, die is volkomen veilig. ?

  2. De lopende competities zullen in de loop van de winter allemaal stilgelegd gaan worden….voetbal speel je namelijk met 11 man in een team!!!!

  3. Maar ze leden toch altijd al aan iets… ze stortten toch al jaaaaaaren neer tijdens de wedstrijden. Zo vaak! Het is gewoon normaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here