BBC News gebruikte een acteur om een gehospitaliseerde Covid-patiënt te spelen die geen spijt had dat hij de prik had genomen, zodat zij propaganda konden publiceren namens de Britse regering en de Bill and Melinda Gates Foundation om jonge volwassenen te overhalen de experimentele behandeling te krijgen, bericht Dailyexpose.co.uk.

De BBC heeft in het boekjaar 19/20 meer dan 1,5 miljoen pond van de Bill and Melinda Gates Foundation ontvangen, wat hun schandelijke gedrag sinds het begin van de Covid-19 pandemie enigszins verklaart, als je bedenkt dat Gates sinds 2002 veel aandelen van Pfizer heeft en “toevallig” in september 2019 veel aandelen van BioNTech heeft gekocht.

Nu gebruiken ze tv-licentiegeld van de Britse belastingbetalers om acteurs te betalen om nep Covid-19 patiënten te spelen, zodat ze de winsten van een van hun belangrijkste financiers kunnen verhogen, en het is allemaal blootgesteld met dank aan Hugo Talks in de video hieronder…


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het heersende Corona Onzin Narratief ontkrachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Schop me
Vorig artikelIsraël is een genocidale apartheidsstaat
Volgend artikelBiotechnologe weigert Covid-vaccinatie van haar kind – rechtbank trekt voogdij in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Dit is toch niet te geloven, dat ze dit ook al flikken om de mensen in de zeik mee te nemen.
  Ik hoop dat ze de man buiten herkennen en ‘m hiermee confronteren de hele dag.
  Maar helaas zullen weinig mensen hier achter komen en dit lezen.

  • Het is toch een acteur.
   Ik hoop dat de man zo ziek wordt ergens van dat ie crepeert van de pijn en ellende.
   Dit flik je gewoon niet.
   Dan weet ie ook wat het is om ziek te zijn.

 2. Verbaast me niks. Die ‘agent’ die George Floyd ‘vermoordde’ was ook een 3e-rangs acteur. Ze trekken alles van stal om de publieke opinie te beïnvloeden. “Daar trappen wij niet in meneer van Stoffelen”.

 3. Neen hij mag gezond zijn als een want dan hij straks ook voor het wereld tribunaal met deze overheid,tweede en eerste kamer netals in 40-45 met Himmler,Goering en zijn lieve aardige vriendjes??⚰️x300

 4. Neen hij mag gezond zijn als een vis want dan hij straks ook voor het wereld tribunaal met deze overheid,tweede en eerste kamer netals in 40-45 met Himmler,Goering en zijn lieve aardige vriendjes??⚰️x300

 5. Laat ze hem live op tv de gifspuit geven, ( want hij had toch spijt, dat hij geen gifspuit had gekregen ????)
  terwijl hij denkt dat hij een placebo krijgt, en dan word de waarheid onthuld ! Eens kijken hoe deze sociopaat dan zal reageren !!!!!!

 6. Gemaakte en gespeelde tv-realityshows (ook meer en meer door en voor kinderen/jongeren) zijn naar mijn mening een gigantisch gezwel.
  Alleen al in Nederland een half miljoen niksnutten die die hier aan mee werkten/werken.
  Programma-makers, regie, reclamesponsoren, locatiemanagers, wanne-be sterretjes, verlichting, geluid, camera, make-up, ehbo/bhv, mensen van decor, hand-en-spandienst mensjes, editors, feinens-mensjes, mensen die erbij lopen voor psychische ondersteuning, pr-ers, stage managers, logistiek, voice-overs, etc. etc. etc.

  En dan te bedenken dat meer dan 75% van deze mensen compleet/compleet theorieën als onzin bestempelen. Wat deze plandemie betreft bijvoorbeeld, hebben zij hier dan ook helemaal aan mee gewerkt. En nu dus dit soort berichten van zo’n acteurtje die misschien wel meedeed aan zo’n programma op een tropisch eiland (wat moeten dit soort mensen in de natuur?).
  Ik kijk er niet van op. Hun eigen egoïstische inkomsten belangrijker dan wat dan ook.
  Laat deze mensen eens echte belangrijk werk/arbeid doen in plaats van deze enorme zinloze, overbodige milieu-belastende sector.

  Maar liever dat ze dikke bloedklonters krijgen.

  • Als je als camera of als geluid personeel iets weigert omdat je het er niet mee eens bent, dan had je beter bouwvakker kunnen worden.
   Het is niet automatisch zo dat als je ergens aan mee werkt je het er mee eens hoeft te zijn.
   Je regristreert het alleen maar. Dat is ook je werk.
   Of dacht je dat iedereen die bij joop van de ende werkt musical liefhebber was.

  • Ik heb godsdienstige musicals muzikaal begeleid met een zaal vol gelovigen.
   Ik dacht dat het inmiddels wel duidelijk was hier hoe ik over een godsdienst denk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in