Elke dag ontvangen wij vele interessante inzendingen en debatbijdrages en nog veel meer reacties op onze afzonderlijke artikelen. Helaas kunnen wij niet expliciet op elke schrijven antwoorden. Maar we lezen ze allemaal en leren ervan, dat kunnen we u verzekeren, schrijft Reitschuster.de.

Af en toe willen wij afzonderlijke brieven publiceren en ter discussie stellen, indien de schrijver daarmee instemt of er zelfs uitdrukkelijk om verzoekt.

De volgende brief aan de redactie beschrijft een zeer persoonlijke vaccinatie-ervaring vanuit het gezichtspunt van de betrokkene. Het is niet bedoeld als een medisch vermoeden, maar gewoon een illustratie van een zeer pijnlijke persoonlijke vaccinatie-ervaring. En het gaat over dringende vragen die de briefschrijver heeft, waarop hij geen antwoord weet en waarop deskundigen hem geen bevredigend antwoord hebben kunnen of willen geven.

Als u als lezer soortgelijke of geheel andere ervaringen hebt gehad, schrijf ze dan in de commentarensectie. Wij vragen uitdrukkelijk aan artsen in privépraktijken om hun ervaringen te delen en hoe zij ermee omgaan wanneer gevaccineerde patiënten bij hen komen met klachten van het soort dat hier wordt beschreven. Wij danken de schrijver van de brief voor zijn openheid.

De ingezonden brief:

Ik heb lang met mezelf geworsteld voor ik me liet vaccineren. Een van de redenen was dat ik een stollingsstoornis heb (factor 5 mutatie) waardoor het risico op trombose toeneemt.

Mijn huisarts – die ik zeer vertrouw – verzekerde mij destijds dat de veiligheid van de vaccinatie garandeert dat dit geen gevolgen voor me zou hebben.

Dus op 20.04.2021 werd ik eerst ingeënt met het serum van Astrazeneca en daarna op 7.07.2021 met Comirnaty. Vrij snel na de eerste afspraak, kreeg ik evenwichtsproblemen en duizelingen.

Bezoeken aan de huisarts, neuroloog, KNO, een cMRI-scan leverden geen tastbare bevindingen op. Ondanks mijn zorgen, sloot mijn huisarts bijwerkingen van vaccins uit.

In de tussentijd (ongeveer 4 weken na de tweede vaccinatie) kreeg ik longproblemen – meer bepaald: een hardnekkige irriterende hoest die niet met medicijnen onder controle kon worden gehouden. Ik ben er met verschillende medicijnen inmiddels echter vanaf gekomen, maar ik krijg vrijdag weer een CT-scan om mogelijke longembolieën e.d. uit te sluiten.

  Covid, moed en lafheid

Waarom longembolie: omdat afgelopen weekend bij mij een massale trombose in het onderbeen is geconstateerd, waarvan de oorzaak ook onduidelijk is.

Mijn dokters zien nog steeds geen verband met de vaccinatie.

Intussen vraag ik mij af of een dergelijke opeenhoping van meer of minder ernstige ziekten in de nabije tijdsspanne van vaccinaties wel echt toeval kan zijn.

De tendens is naar een duidelijk nee…

U heeft mijn uitdrukkelijke toestemming om deze brief geanonimiseerd te gebruiken.

Enkele reacties uit Reitschuster.de commentarensectie:

Wanderer: Hallo, ik kan daarbij mededelen dat mijn 84-jarige moeder 2 x een BionTech-vaccinatie heeft gehad na enorme druk van de huisarts en verpleegkundige van mijn stiefvader, en zelfs van een naast familielid. Ik, als haar dochter, en ook mijn zuster raadden het haar ten stelligste af, aangezien wij in onze familie al sinds mensenheugenis met verschillende auto-immuunziekten te kampen hebben en mijn moeder bovendien epileptisch is. 2 weken na de tweede vaccinatie, verschenen de eerste duizelingen. Dan dezelfde odyssee van onderzoeken. Het resultaat was de ziekte van Menière. Ze zal niet van deze ziekte afkomen. Nu heeft een moedige dokter deze diagnose bevestigd als vaccinatieschade. Ze zou niet de enige zijn die zulke symptomen zou vertonen. Conclusie: elk nieuwsprogramma van de ÖR met diverse uitspraken dat er nu en later geen vaccinatieschade zou zijn, klinkt als “Poets”. Iedereen wist meteen dat het allemaal leugens en bedrog waren. Wat er nu met de jonge Kimmich gebeurt, is de ergste vorm van agitatie en onmenselijk. Ik laat me niet inenten, ik wil mijn immuunsysteem niet nog meer beschadigen. Als je goed voor jezelf zorgt, gezond eet en opgewekt blijft, komen we hier wel doorheen.

Gast128 ⇒ Wanderer: Terugkijkend op vroegere “gezondheidsschade” veroorzaakt door asbest, enz., denk ik nauwelijks dat iemand bij de rechter een kans heeft om iets af te dwingen tegen de farmaceutische lobby. Ze hebben geen studies, dus niemand weet wat deze geninjecties kunnen doen. Slim. En daarbovenop hebben ze het over reeds bestaande auto-immuunziekten. Ze verdraaien je woorden!

Het zal nog erger zijn voor gevaccineerden die twee verschillende vaccins hebben gekregen. Welke veroorzaakte de symptomen? Hoe gaan ze dat bewijzen? Erger nog, hoe zal vaccinatieschade in de toekomst worden behandeld zonder ervaring en studies? Welke medicijnen werken? Of veroorzaken ze nog ergere symptomen? En over 2, 5 of 10 jaar?
Als het gaat om het verminderen van het aantal mensen, zijn wij mensen zo onverschillig tegenover de wereldspelers. Ik kan alleen maar hopen dat de mensen op tijd wakker worden en dat de gevaccineerden hun woede niet zullen afreageren op de ongevaccineerden.

  "Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan kwaadaardigheid" - Dietrich Bonhoeffer

Tok Tok ⇒ Gast128: De gevaccineerden hebben hun ongenoegen al geventileerd op de ongevaccineerden door het Corona-regime te steunen en te pleiten voor de discriminatie van de ongevaccineerden. Uit enquêtes blijkt keer op keer dat een niet onaanzienlijk aantal mensen nog strengere “maatregelen” tegen de ongevaccineerden wil, en de verkiezingsuitslag van 26 september spreekt boekdelen. Nu worden pogingen ondernomen om “Corona-maatregelen voorgoed” te installeren, zoals in het dagblad Bild werd gemeld en zoals te voorzien was. En jij maakt je zorgen over de woede van de gevaccineerden? Op een gegeven moment zullen de vaccinatiepropagandisten de wrok voelen van de rechtelozen, die gigantisch zal zijn.

Jones: De reactie van de “dokters” is schandalig. Ze sluiten vaccinatie uit, hoewel er veel voor te zeggen is. Vooral het nauwe tijdsverband. Het slachtoffer zal dus ook geen schadevergoeding krijgen. Ik zou nooit geraden hebben hoe slecht de mentaliteit van veel van mijn medemensen is. Deze radicale en absolutistische denkgeest moet ook hebben geheerst ten tijde van de opkomst van het nazi-regime. Ik kan de machteloosheid en de diepste bezorgdheid over de toekomst van veel mensen in die tijd heel goed begrijpen.

Het voor de hand liggende wordt gewoon genegeerd. Gewoon geweigerd. Het is ongelofelijk hoe onfatsoenlijk en crimineel iemand moet zijn.

Tjalfi ⇒ Jones: Ter verdediging van de medische beroepsgroep moet worden gezegd dat veel vaccinatoren “koudwatervrees” hebben gekregen en hebben afgezien van vaccinatie. Het is niet de meerderheid, maar het is een vrij groot aantal.

Fritz Frei: Het is volkomen logisch dat de meeste artsen geen bijwerkingen willen zien/erkennen.
Omdat de meesten van hen zichzelf ook hebben gevaccineerd, zouden zij voor zichzelf moeten toegeven dat zij mensen schade hebben berokkend en in het ergste geval zelfs hebben gedood!
De menselijke denkgeest beschermt de persoon dus zelf tegen deze pijn en deze wordt geblokkeerd: wat niet mag zijn, dat is er niet! Daarom worden bijwerkingen van vaccinaties altijd zo snel uitgesloten!

Veel erger zijn al die deskundigen die nu overal opstaan en beweren dat late bijwerkingen niet bestaan! Dat is het verkeerde antwoord op een vraag die niet relevant is! De vraag is wanneer de bijwerkingen van vaccinatie merkbaar worden! Eerst bij het individu, en dan wanneer deze bijwerkingen zich zo ver hebben verspreid dat zij worden erkend als bijwerkingen van de vaccinatie en deze informatie vervolgens algemeen bekend wordt.
En er is een enorme voorval/erkenning/rapportage vertraging!

Met thalidomide duurde het jaren! (Zie Frontnieuws Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons)
De neveneffecten moesten immers eerst zichtbaar worden!

En dan werd de placebogroep in Biontech na 6 maanden aan de kant gezet en op dezelfde manier gevaccineerd! Uit de studie valt dus absoluut NIETS op te maken over wat er meer dan 6 maanden na de “vaccinatie” gebeurt. De studie is waardeloos!

Gonzo: Mijn medeleven is beperkt voor deze mensen! De vaccins werden voorlopig op de markt gebracht! Het vaccin werd snel uitgevonden en het onderzoek was te kort om mogelijke bijwerkingen te onderzoeken! En alle verantwoordelijke fabrikanten, artsen en politici, zijn vrijgesteld van elke verantwoordelijkheid! En dat, was en is geen geheim! Zij die besluiten zich te laten vaccineren, dragen zelf de gevolgen van het risico dat zij hebben genomen door hun gebrek aan voorzichtigheid en gezond verstand…

Lees hier meer (Duitstalig)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

57-jarige man bespot “anti-vaxxers” – DOOD zeven dagen na Johnson & Johnson injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelArtsen en vaccintirannie
Volgend artikelAls je een zwangere moeder was en glimlachende dokters kwamen naar je toe met moord in hun gedachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Duizenden bijwerkingen kennen we inmiddels. Nu we weten dat vaccineren met de experimentele gentherapie vele bijverschijnselen laten zien is er toch geen andere keus om direct te stoppen met deze meuk. NIEMAND mag slachtoffer zijn of worden van de bijverschijnselen, trombose, herseninfarcten ( waarschijnlijk ongebruikt), ontstoken hartzakje, ritme stoornissen, menstruatie problemen, enz enz. Het meest schandelijke is dat gevaccineerde schijnveiligheid gegeven is omdat gevaccineerde besmet kunnen raken, kunnen overdragen, in een ziekenhuisbedje komen ( zie UMC Maastricht) op de I.C komen en zelfs gewoon kunnen overlijden als een ongevaccineerde.

  De leugenaar – u weet wel die frikandellen meneer – minister van propaganda had de gevaccineerde hun vrijheid beloofd. De minister van propaganda is helaas niet gestikt in zijn eerste leugentje. Dat karma gauw op visite mag komen in huize de jonge !

  • Het is zoals met chemo therapie: de slachtoffers van deze akelige ziekte worden er treetje voor treetje in gerommeld. Gelovigen idem dito: Niet verplicht … en steeds een stapje verder totdat zonder: ‘niet kopen en verkopen’. De duivel is niet dom. Een deel van de mensheid daarentegen …

   • Er was ooit een tijd dat wanneer de pappa’s aan het werken waren de mama’s met de krulspelden in de haren op de stoep voor de deur de spruitjes aan het schoonmaken waren terwijl de kinderen met hoepels en stelten door de straten speelden. Iedereen hield een oogje in het zeil. De roddels waren misschien niet van de lucht, maar de mensen wisten toen beter wat er speelde. Totdat ook de moeders aan het werken gingen en het forensisch systeem genormaliseerd werd en er vreemdelingen met andere culturen en talen in de wijken kwamen wonen en niemand nog iemand echt kende. Jan op de hoek heeft geen idee wat er in het gezin van Jaap en Mohammed speelt; idem met Truus en Trix en Lucia. Zo komen er talloze situaties in de zogenaamde doofpot en staat een ieder er alleen voor en leest men zijn/haar krantje waarin de sprookjes staan. Niet iedere ontwikkeling is ook een verbetering. Van een wij-cultuur naar een ik-cultuur waar bepaalde culturen de wij-cultuur behielden. De laatsten zijn beter op de hoogte van bepaalde dingen. En ja, een medaille heeft twee kanten; dat zal ik niet ontkennen.

    • Hi Greengo,

     Mooi geschreven. Ik kan je deze kritiek van Putin (welke ik de beste Staatman is die ik ken) Van een failliet land met een kapotte ideologie (communisme) dat leeggeroofd werd naar weer een wereldmacht in +-20 jaar onder zijn leiderschap. Zoveel vooruitgang. Dit in tegenstelling tot het Westen. Wat een moreel verval maken we door hier in het westen.

     Ik kan je aanraden deze speech van Putin te lezen. Bevat highlights en toelichinting op onderdelen. http://thesaker.is/a-commented-reading-of-putins-speech-at-valdai/..

     Echt lezen! Je kan denken dat hij overdrijft maar wat ik heb gelezen zijn de meeste punten waar, zoals ik het begrijp uiteraard (smile). Doe je eigen onderzoek!

     Groeten,
     Hugo

  • Ja geweldig. Een bedrogen volk neemt vroeg of laat vanzelf wraak. De beelden staan nog steeds op mijn harde schijf gebrand uit de tijd dat de Balkanoorlog actueel was…

 2. Als naturopaat (nu met pensioen) heb ik veel met een oudere maar gezonde kruidenvrouw allerlei gewassen onderzocht. Ze is opgegroeid in en leeft met de natuur en was nooit ziek behalve wat seizoenongemakken betreft. Desondanks haar afwijzende houding tegenover de C-vaccins liet ze zich toch overhalen door een of meer van haar (klein)kinderen om haar en haar echtgenoot te laten vaccineren. Drie maanden na de injectie heeft ze borstkanker met overal pijnen in het lichaam, wat duidt op meer dan alleen borstkanker.

 3. Vanmorgen op de radio in het ochtend nieuws werd vermeld dat er meer dan 5500 mensen ziek thuis zijn en in de ziektewet zijn belandt de meeste zijn vanuit de coronatijd ziek geworden die in de zorg werken…… Toeval zou je denken??? Neeeeeen………… zij waren allen gevaccineerd omdat ze dan hun baan zouden verliezen als zij weigerden!!!!!!!!!!?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in