Thalidomide – een halve eeuw later nog steeds onder ons

14

Deze onthullende documentaire van de Duitse zender DW gaat in op de Thalidomide-tragedie, de mensen die het overleefden en de slechte wetenschap en hebzucht die het mogelijk maakten, bericht off-guardian.org.

Uit de YouTube (verwijderde video en) beschrijving:

Het Duitse farmaceutische bedrijf Grünenthal bracht thalidomide vanaf 1957 wereldwijd op de markt. Zwangere vrouwen gebruikten de slaappil, die zo ongevaarlijk werd geacht dat hij in Duitsland over de toonbank verkrijgbaar was. Toch bleek het middel schadelijk voor embryo’s en veroorzaakte het ernstige geboorteafwijkingen.

Naar schatting veroorzaakte het middel duizenden misvormingen en een onbekend aantal doodgeborenen, totdat het eind 1961 uit de handel werd genomen toen de verbanden duidelijk werden.

Hun verhalen vertellen over een dubbele klap – omgaan met zowel hun geboorteafwijkingen als hoe de maatschappij ermee omgaat. En de nachtmerrie is nog lang niet voorbij. Thalidomide, het werkzame bestanddeel, wordt vandaag de dag gebruikt voor de behandeling van lepra, kanker en AIDS. Zaritsky toont aan dat vooral in Brazilië een gebrek aan informatie over het geneesmiddel nog steeds tot geboorteafwijkingen leidt.

Nu meer en meer mensen gewillige proefpersonen worden voor de experimentele “COVID-19 vaccins” van Big Pharma, is het belangrijk om zoveel mogelijk mensen te herinneren aan de eerdere wandaden van de farmaceutische industrie.

Thalidomide werd letterlijk door een nazi-oorlogsmisdadiger ontwikkeld en met bijna geen testfase goedgekeurd voor publiekelijk gebruik, en toen bleek dat het geboorteafwijkingen veroorzaakte, stuurde het bedrijf – in plaats van de distributie stop te zetten – brieven naar tienduizenden artsen om hun product te verdedigen.

Toen de overlevende slachtoffers op latere leeftijd de geneesmiddelenfabrikanten voor de rechter daagden, kregen zij een schandalig lage schadevergoeding aangeboden. Bovendien stemde de Duitse regering ermee in bewijsmateriaal te verzegelen, zodat de ware omvang van de doofpotaffaire en het wangedrag nooit bekend zal worden.

  Amerikaanse databank voor bijwerkingen: COVID-19 vaccinaties verhogen misvormingen bij baby's honderdvoudig

Vergeet niet – Big Pharma geeft er niet om of hun product werkt. Het maakt ze niet uit of het veilig is. Ze willen niet dat je gezond wordt of beter. Ze willen alleen je geld.

Het is vermeldenswaard dat deze documentaire oorspronkelijk in december 2019 naar YouTube werd geüpload. Slechts 18 maanden later leven we in een post-Covid wereld waar pro-farmaceutische propaganda elke dag wordt gepromoot.

We moeten ons afvragen: zou dit programma vandaag dag zijn gepubliceerd?

THALIDOMIDE: STILL WITH US HALF A CENTURY LATER (FULL DOCUMENTARY)


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRecent interview met advocaat Reiner Fuellmich: “De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd”
Volgend artikelVoormalig Pfizer vicepresident Mike Yeadon: “Overal hebben regeringen gelogen, gelogen en nog eens gelogen over alle belangrijke punten van dit virus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ah ja, de softenon met de gruwelijke bijwerkingen. Het “corona vaccin” gaat ook zo worden. Het grote verschil deze keer is dat het “vaccin” op technologie is gebaseerd; er zijn satellieten mee gemoeid, omdat het preparaat bovendien vanuit mindcontrol gedreven is, en niet vanuit de physiologie, zoals met de softenon.

 2. Het gaat niet zozeer om de stof zelf maar het gebeuren er om heen is zowat het zefde.
  Alles om geld en bijwerkingen (gemanipuleerd) niet van belang. Echter de bijwerkingen zijn verherend en langdurig. Zowat als de situatie op dit moment.

 3. Google. Bijv:
  https://www.nemokennislink.nl/publicaties/softenon-vloek-en-zegen/

  Verontruste, alles draait om geld. Money is the root of all evil.

  De bijwerkingen moet je dan maar slikken, want je hebt tenminste iets. Het covid “vaccin” is echter iets heel anders, ook al heeft het ook bijwerkingen, net zoals de softenon bijwerkingen had. Echter er wordt over het gifspuit preparaat, in tegenstelling tot het softenon preparaat, tevens geen duidelijkheid verschaft over de intentie van de functionaliteit. Het gaat namelijk niet om “bescherming tegen een griep” – dat is het lulverhaal – maar het gaat om iets heel anders. En bij het softenon preparaat was de intentie echt wel bedoeld als slaapmiddel, en niet als iets totaal anders dat met een campagne vol leugens de wereld in geholpen werd (zoals met de gifspuit).

  Dus dat is het grote verschil met de pharma van toen, en de pharma van nu (de Gates of Hell pharma): bijwerkingen zijn er nog steeds, maar de FUNCTIONELE INTENTIE daar wordt OOK over gelogen!

  • “The love for money is the root of all evil.”

   Geld op zich is objectief. Het is een soort energie. Bijna alle wetten en gedragsmodellen van energie zijn toepasbaar op geld.

   Maar het bezeten en geobsedeerd zijn van geld (en indirect ongebalanceerde macht), tja dat maakt voor zo’n beetje al het kwaad op aarde.

   • Ja. Zo is dat goed gezegd! Bedankt. En voor Gates geldt dan ook nog die perverse verslaving aan mensen injecteren, wat hij dan “philanthropie” noemt. Zie zijn Africa en India binge-verslaving.

 4. Money is niet de root van alle evel. Het is het hart van de mens ,want er is geen éèn mens onder de zon die een haartje goed in zich heeft. Zelfs als zij goed doen, is het nog met de gedachte er winst uit te halen.

  • Wow, dat is een deprimerende gedachte Jacky. Ik vrees echter dat je gelijk hebt over die Calvinistische NLers, maar wel in meer of mindere mate. Goed doen gaat dus niet altijd gepaard met puur winstbejag, imo. Het kan namelijk ook zijn dat iemand gewoon hoopt iets terug te krijgen voor zichzelf, een aardig woord of een vriendelijjk tegengebaar, of enige erkenning. Maar als ik naar bijv het Rode Kruis kijk, dan geef ik je groot gelijk. Of menig een liefdadigheidsinstantie, zoals bijv die Make A Wish die alleen maar ingespoten kindjes wilt blij maken. In de meeste gevallen van goed-doen denk ik dat je wel gelijk hebt. En dan is het dus geen ramp als de mens verdwijnt. Of denk je dat het beestje nog een nieuw trucje kan leren voor hij gelouterd naar het hemelse paradijs vertrekt?

  • Uw reactie is bijzonder kort door de bocht en zal mogelijk meer over uzelf zeggen dan over een hoop anderen.
   Er is genoeg voor ieders behoefte maar te weinig voor de hebzucht van enkelen en daar gaat het naar mijn idee ook altijd mis.
   Sommige mensen zijn intussen zó arm, die hebben alleen maar geld. Maar geloof me als ik zeg dat ik diverse keren van dichtbij gezien heb dat geld tijdens oorlog niet te eten is. Mensen snappen er soms werkelijk niets van.
   Ieder weldenkend mens wordt geboren met de eigenschap om zelf na te denken, samen te werken en te delen met anderen. Egoïsme is een veelal aangeleerd of aangepraat fenomeen met de effecten die bij de laatste twee verloren generaties geleid heeft tot verlammende lusteloosheid en des-interesse. Komt nooit meer goed en de appel valt dan ook nooit ver van de boom.

   De minst nieuwsgierige generatie die de wereld ooit gekend heeft.
   Zelfredzaam? Creatief? Innovatief? Representatief? Ondernemend? Punctueel? Taalvaardig onderlegd? Respectvol naar ouderen (of hun eigen ouders)? Welnee, niks van dit alles zit er in. ( uitzonderingen daargelaten die dan vaak nog van agrarische afkomst zijn net als ik, maar dat terzijde).
   De meeste ouders hebben hun ‘kindjes’ zodanig verwend dat het grote gros van dié ouders zichzelf niet eens realiseert dat ze levenslange zorg over hun kroost over zichzelf afgeroepen hebben in de vorm van totale afhankelijkheid bij gebrek aan beter.

   De ‘jeugd’ (toekomstige werknemers) heeft standaard álles aan boord wat ik als ondernemer niet nodig heb en vakkundig negeer. Na ons komt er niemand meer aan gedreven vakmensen.

   Ik riep het zo’n 15 jaar geleden met regelmaat;
   “De grootste technologische ‘vooruitgangen’ (digitale gadgets en nutteloos vermaak) wordt ons aller ondergang.”
   Iedereen lachen….toen.

   Wat een armoede.

 5. Kletskoek, geld is niet het probleem, het probleem is menselijke hebzucht.
  En er zijn echt wel mensen die zich inzetten voor anderen zonder daarbij te kijken naar hun eigen ‘winst’. Dat zijn over het algemeen echter niet rijke mensen die zich voordoen als filantroop, maar gewone mensen uit het ‘klootjesvolk’ waar dus ook geen aandacht aan wordt besteed in de media. Zijndie zich werkelijk inzetten voor anderen worden nooit rijk. Per definitie kun je alleen maar rijk worden door je niet te storen aan de belangen van anderen.

 6. En zo is dat.
  Het begon met privatiseren en ondernemers geld laten verdienen met basisgoederen.
  Want dat is zo efficient.
  Echter als ondernemers zo rijk worden dat ze de markt gaan beheersen dan is de geest uit de fles.
  En dan de politici die dommer en dommer worden.
  En die tevens bij de markten uitleg moeten krijgen over wat werkt. Immers een minister kan toch niet alles weten nietwaar ?
  Voeg daarbij dat wetgeving altijd een reactie van morgen is op misstanden van vandaag. En dan kun je de klaplopers wel achteraf kaal plukken maar die zijn zo slim om al geld weggesluisd te hebben.
  Privatisering en marktwerking van basisgoederen is de grootste stommiteit die ofwel enorm domme mensen ofwel enorm gewetenloze mensen bedacht hebben.
  Laat dracula maar de bloedbank bewaken en tel uit je winst.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Privatisering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in