Ik bevind me in de positie dat ik een alias moet gebruiken uit angst voor represailles. Die dagen komen misschien snel tot een einde, nu ziekenhuizen straffeloos verzoeken om vrijstelling van vaccinatie weigeren. Ik zal waarschijnlijk binnenkort de deur uit zijn, met niets te verliezen. Zelfs als ik deze ronde overleef, zal het, als de “pandemie” doorgaat, niet lang duren voordat ik als een blikje tonijn op de plank sta, schrijft Dr. Blaise Edwards.

Dokters moeten worden vermaand. Vanaf het begin van de pandemie was het alsof we massaal werden gehypnotiseerd of alles vergaten wat we op de medische school hadden geleerd. Kennis over het immuunsysteem werd opzij geschoven en vervangen door regeringsdictaten. De gedachte aan een vroegtijdige poliklinische behandeling met “off label” geneesmiddelen die het immuunsysteem konden helpen, werd verboden. We vertelden patiënten in wezen dat ze naar huis moesten gaan en moesten wachten tot ze ziek genoeg waren om in het ziekenhuis te worden opgenomen, waarna de behandeling zou beginnen. Stelt u zich eens voor dat we alle diabetici vertellen dat er geen metformine, Glucophage of insuline is. Zouden we echt wachten tot patiënten in diabetische ketoacidose zijn, en hen dan pas in het ziekenhuis behandelen? Het is medisch wangedrag op grote schaal.

Wij artsen hebben onze opleiding en onze redelijke medische denkwijze opgegeven. De redenen zijn meervoudig. Ten eerste, het was de makkelijke uitweg. Ten tweede, velen van ons zijn in dienst en vrezen represailles. Ten derde, ondanks wat het publiek denkt, zijn wij artsen geen moedige leiders, we hebben de neiging schapen te zijn, en zijn bang dat een hele instelling ons verstoot of dat onze collega’s ons voor gek verklaren.

  Nu kun je zien waarom de vaccins een vergissing waren

Toen we op het punt kwamen van de uitrol van vaccins, gebruikten artsen niet de wetenschappelijke methode en stelden zij geen vragen over de heersende hypotheses. Ze hielden zich gedeisd, sloten klinieken, schakelden over op telegeneeskunde, en gaven alleen de prik.

Ik had gesprekken met artsen die geacht worden experts te zijn op het gebied van virologie en immunologie en die de blijvende immuniteit van natuurlijke infectie ontkenden.

Gesprekken over natuurlijke immuniteit:

– “Ik heb antilichamen.”

“Maar ze zullen afnemen.”

– “Maar ik heb geheugencellen.”

Stomverbaasde blik.

Echt, zijn dit de leiders die we willen?

Andere gesprekken over de veiligheid van vaccins:

“Het vaccin is veilig.”

– “Nee, we zouden elke proef in het verleden hebben stopgezet na zelfs 100 doden.”

“Dit is ernstiger.”

– “Maar de overlevingskans is ongeveer 99,6%.”

“Het doodt mensen.”

– “Het vaccin ook.”

– “Je kunt VAERS niet geloven.”

– “Het was opgezet om het publiek te beschermen, en als er iets is, dan is het onderrapportage van bijwerkingen.”

“Je bent een samenzweringstheoreticus.”

Of gesprekken over vroegtijdige behandeling

“Je moet het vaccin nemen, het is de enige bewezen behandeling, er zijn geen andere behandelingen.”

– “Echt, ivermectine heeft COVID uitgeroeid in India, delen van Mexico, Japan ….”

“Het is een ontwormingsmiddel voor paarden.”

– “Het heeft een Nobelprijs voor medicijnen gewonnen, is een WHO essentieel medicijn, en is er al tientallen jaren met een groot veiligheidsprofiel.”

“Nee, alleen het vaccin werkt.”

– “Maar het faalt”

“Je bent een ontkenner en een samenzweringstheoreticus.”

– “Zucht….”

De laatste tijd gaat het er alleen maar om dat 100% van de bevolking geïnjecteerd moet worden. Om welke reden? Ik weet het niet zeker, en sommige van de meer gedetailleerde en onderzochte theorieën maken me bang. Ik huiver bij de gedachte. Maar de helden van vorig jaar worden nu bestempeld als egoïsten en schurken omdat ze het vaccin niet hebben genomen. Ziekenhuissystemen hebben de gezondheid van hun gemeenschap in de steek gelaten en vroege succesvolle poliklinische behandelingen genegeerd ten gunste van enorme overheidssubsidies voor intramurale en IC-behandelingen. Het succes van deze behandelingen was niet groot, maar dat is een ander verhaal. Nu hebben we dezelfde ziekenhuissystemen die hun eigen werknemers de rug toekeren. In feite hebben zorgverleners een keuze, ontslagen worden of ontslagen worden. Hoe helpt dat? Zowel gevaccineerden als ongevaccineerden kunnen het virus verspreiden, dus het helpt niemand. Het helpt het ziekenhuis alleen om meer overheidsgeld te krijgen door te voldoen aan quota.

  Juridische aanklacht wegens "minachting van het hof" en "misdaden tegen de mensheid" tegen Dr. Tedros van de WHO: "Zeer gewetenloos en misleidend"

Ik zal nooit vergeten dat toen we met een echte crisis werden geconfronteerd, de ziekenhuizen en veel artsen geld en winst verkozen boven het belang van hun eigen gemeenschap. Misschien is het tijd dat groepen artsen weer hun eigen zorgklinieken en ziekenhuizen gaan runnen. Vroeger hadden we een ethische code. Vroeger kwamen patiënten op de eerste plaats. Nu niet meer.

Wat deze artsen betreft, degenen die blindelings de edicten van de regering volgen, zijn schuldig aan een morele gruweldaad. Het intimideren en bespotten van patiënten die ervoor kiezen af te zien van deze nog experimentele therapie is een gruwel. (U zult zeggen dat het niet meer experimenteel is, waarop ik zou willen zeggen dat het feit dat de regering haar eigen regels betreffende goedkeuring heeft overtreden, het nog niet legaal of juist maakt). Patiënten hebben oprechte overtuigingen om hun keuze te maken. Respecteer hun gedachten. Schreeuwt u net zo hard tegen rokers, drinkers, drugsmisbruikers, enz? Nee, ik denk het niet. Ik denk dat u ervoor kiest om erbij te horen omdat het u een gevoel van gerechtigheid geeft.

En zo ver gaan om vaccinatie bij kinderen en zwangere vrouwen aan te moedigen is krankzinnig. Er kleeft bloed aan de handen van elke arts die dit doet. Bij kinderen levert het vaccin geen voordeel op, alleen maar schade. Zij zouden zichzelf en de maatschappij beter dienen met natuurlijke immuniteit. Het vaccin is niet onderzocht op vrouwen en hun baby’s. Het valt onder zwangerschapscategorie X (onbekend) maar wordt zonder deugdelijk onderzoek aan deze arme vrouwen opgedrongen. Schaam u, dokters die dit doen. Ik heb zeker veel te verantwoorden als ik mijn schepper ontmoet, maar dit is van een ander niveau.

  Wat gebeurt er als Israël de stresstest niet doorstaat?

Ik smeek artsen terug te keren naar de basis, terug te denken aan alle epidemiologie en immunologie die ons op school tot tranen toe verveelden. Onderzoek de echte literatuur en neem een standpunt in. De maatschappij heeft ons nodig om dit te doen. Zelfs als u gevaccineerd bent, help hen die voor hun leven vechten. Kom in opstand tegen deze gedwongen vaccintirannie. Steun hen die legitieme redenen hebben om de vaccinatie te weigeren. Als u nu niet opstaat, wie zal er dan voor u opkomen wanneer u voor de keuze staat tussen nog een booster of uw baan?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn de laatste fase van onze menselijke vrijheden – Covid-1984 ontmoet Brave New Normal
Volgend artikelAlleen gelaten met vaccinverwondingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. net gehoord : bij de registrarie van bemettingen worden alle positief geteste personen genoteerd maar word bij de ingespotenen in de computer het groene vinkje niet gewijzigd als ze positief getest zijn op covid. Iemand die weet hoe dit systeem werkt?

 2. mooi pleidooi en volledig eens. Wie nu nog het vaccin aanbeveelt is een moordenaar ! Wie nu nog kinderen en zwangere wil vaccineren is een moordenaar. Het is ongehoord hoe mensen reageren als je ze indoctrineert met angsten.

  Er komen zeer donkere tijden aan en ik vraag me af hoe dit afloopt met 85% hersenloze schapen.

 3. Deze arts heeft blijkbaar niets meer te verliezen.
  Do overheid ook niet en moet de weg naar voren nemen of ze wordt morgen gelyncht

  Kom dan eens in actie.
  Sluit je aan in een groep gelijkgestemden
  neem collectief ziekteverlof op

  DOE WAT

 4. Hoe meer waarheid er boven water komt over de effectiviteit en de fatale nevenverchijnselen van het expirimentele vaccin hoe radicaler de regeringen & de virologen zullen reageren, als het ware ratten in de val.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in